سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

maryam.joon

عضو جدید
زیباترین عکس ها در اتاقهای تاریک ظاهر می شوند هرگاه در قسمت تاریک زندگیت واقع شدی بدان که خداوند می خواهد تصویری زیبا از تو بسازد...

maryam.joon

عضو جدید
سازنده ترین کلمه گذشت است آن را تمرین کن
عمیق ترین کلمه عشق است به آن ارج بنه
روشن ترین کلمه امید است به آن امیدوار باش

maryam.joon

عضو جدید
باید در زندگی همچون دریا بود تا اگر با سنگهای سخت برخورد کردیم سنگها در عمق ما محو شوند نه ما در عمق سنگها

maryam.joon

عضو جدید
زندگی مثل دیکته است هی غلط می نویسیم و هی پاک می کنیم دوباره می نویسیم و باز پاک می کنیم غافل از اینکه یه روز داد می زنند ورقه ها بالا...

maryam.joon

عضو جدید
برای بلند شدن باید خم شد هرگاه در برابر مشکلات خم گشتی منتظر ایستادنی باش...

maryam.joon

عضو جدید
اگر قبل از هر کاری،انگشت خود را آهسته به پیشانی خود بزنید مجبور نخواهید شد در پایان کار با مشت،محکم بر فرق خود بکوبید.

maryam.joon

عضو جدید
گاهی همه چیزی که انسان نیاز دارد دستی برای گرفتن و قلبی برای درک شدن است.

maryam.joon

عضو جدید
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چقدر بیشتر اوج بگیری کوچکتر به نظر می رسی...

maryam.joon

عضو جدید
وقتی کسی نیست که به او فکر کنی،به آسمان نگاه کن.زیرا در آسمان کسی هست که به تو فکر کنه

maryam.joon

عضو جدید
همیشه به خاطر داشته باش آبیه عشق، با کنایه ها زرد نمی شود.که حتی اگر چنین شود حاصلی جز سبزی نخواهد داشت !!!

maryam.joon

عضو جدید
روزی که همه به دنبال چشمان زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش-دکتر علی شریعتی

maryam.joon

عضو جدید
هیچ وقت به خودت مغرور نشو...
برگها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند طلا شدن !

maryam.joon

عضو جدید
تو فقط یک روز از کنار دریا شدی و حالا امواج دریا عمری است برای بوسیدن جای پایت می آیند و می روند.

maryam.joon

عضو جدید
همیشه فکر کن تو یه دنیای شیشه ای زندگی می کنی،پس سعی کن به طرف کسی سنگ پرتاب نکنی، چون اولین چیزی که می شکنه دنیای خودته.

maryam.joon

عضو جدید
میدونی چرا وقتی بری تو رویا ، وقتی گریه می کنی ، وقتی فکر می کنی یا وقتی کسی رو می بوسی ، چشماتو می بندی ؟ چون قشنگترین احساس ها دیدنی نیستند...

maryam.joon

عضو جدید
ایمان داشته باش که کوچکترین محبت ها از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمی شود.

maryam.joon

عضو جدید
اگر نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا رود «دکتر شریعتی»

maryam.joon

عضو جدید
بازی روزگار را نمی فهمم ! من تو را دوست دارم...تو دیگری را... ودیگری مرا....و همه ما تنهاییم.

maryam.joon

عضو جدید
در میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنهایی که با خود چتر می برند به خدا ایمان دارند.

maryam.joon

عضو جدید
شخصی می گفت من 16 سال دارم.بزرگی به او خرده گرفت که نباید بگویی 16 سال دارم، باید بگویی آن 16 سال را دیگر ندارم !

maryam.joon

عضو جدید
به کعبه گفتم : تو از خاکی منم خاک،چرا باید به دور تو بگردم ؟
ندا آمد تو با پا باید بگردی برو با دل بیا تا من بگردم