سایر اخبار و رویداد های والیبالی

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض پوزش از دوستان بابت تاخیر در پاسخگویی...:redface::gol:
من شانس برزیل در صعود به مرحله دوم رو کمتر ازکشور ما و لهستان میدونم...
چرا که ایتالیا با بیرارلی - زایتسف - کوار - پارودی - روسینی - تراویسا و... سد محکمی در برابر برزیل خواهد بود
این رو از این لحاظ میگم که به اختمال بسیار زیاد ایتالیا با تیم اصلی به مصاف برزیل میره و با دو بازی اولی که من از رویارویی دو تیم در برزیل دیدم کار برزیل بسیار دشوار به نظر میرسه...
البته لهستان متخول شده هم کار ما رو دشوار میکنه... چرا که این تیم بعد از 2 شکست در حانه ایتالیا تغییراتی در ترکیبش انجام داد که مهمترین ان اضافه شدن کورک یکی از بهترین دزیافت کننده های قدرتی و اسپکرهای چند سال اخیر والیبال جهان هست... هر چند که اسپکر باهوشی مثل میکا رو هم در ترکیب دارند

ان شاء الله تیم ملی ما با ارائه 2 بازی زیبا هر 6 امتیاز دیدار با لهستان در تهران رو به دست بیاره تا گام محکمی برای صعود به مرحله نهایی لیگ جهانی برداشته باشه:gol:

اگر ما دو بازی پیش رو مقابل و لهستان را ببریم و برزیل نیز دو بازی مقابل ایتالیا رو ببره ما با معدلِ بهتر میام صدر گروه؟
برای همینِ که ایتالیا با تیم اولش میره برزیل؟

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
اگر ما دو بازی پیش رو مقابل و لهستان را ببریم و برزیل نیز دو بازی مقابل ایتالیا رو ببره ما با معدلِ بهتر میام صدر گروه؟
برای همینِ که ایتالیا با تیم اولش میره برزیل؟
از این لحاظ بررسی نکردم...
منتها سرمربی ایتالیا برای شیبه سازی شرایط مسابقات مرحله نهایی چه از لحاظ روحی -روانی چه از لحاظ تمرین کار های تاکتیکی به احتمال زیاد از تیم اصلی استفاده میکنه چرا که نمیخواد تیم اصلی از شرایط مسابقه دور باشه و این دو بازی تدارکاتی مهم رو از دست بده:gol:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه هفته ششم لیگ جهانی والیبال

برنامه هفته ششم لیگ جهانی والیبال

هفته ششم لیگ جهانی والیبال از روز جمعه ششم تیرماه آغاز می شود و سه روز ادامه خواهد یافت.
تیم ملی والیبال ایران در گروه یک و در مهمترین بازی های هفته ششم لیگ جهانی در دو بازی به مصاف لهستان می رود.

در گروه دوم آمریکا و روسیه مدافع عنوان قهرمانی که در رتبه های اول و دوم قرار دارند؛ به مصاف یکدیگر می روند و صربستان با بلغارستان به رقابت خواهند پرداخت.

در دسته دو لیگ جهانی این هفته 12 دیدار برگزار می شود که رقابت آرژانتین و فرانسه از بازی های مهم این هفته و در دسته دوم است .

این در حالی است که این رقابت به نوعی تیم صعود کننده به مرحله نهایی لیگ جهانی را مشخص خواهد کرد.

مرحله نهایی دسته سوم لیگ جهانی نیز آغاز شده است که دو بازی در این هفته برگزار می شود.

برنامه کامل هفته ششم لیگ جهانی به قرار زیر است:

جمعه ششم تیرماه:

استرالیا – بلژیک

روسیه – آمریکا

فنلاند – کانادا

جمهوری چک – پرتغال

ایران – لهستان

صربستان – بلغارستان

فرانسه – آرژانتین

شنبه هفتم تیرماه:

ژاپن – آلمان

کره جنوبی – هلند

استرالیا – بلژیک

کوبا – چین

فنلاند – کانادا

جمهوری چک – پرتغال

ترکیه – اسلواکی

روسیه – آمریکا

یکشنبه هشتم تیرماه:

ژاپن – آلمان

کره جنوبی – هلند

صربستان – بلغارستان

ایران – لهستان

فرانسه – آرژانتین

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
موسوی: از باخت تیم‌ملی فوتبال خوابم نبرد

موسوی: از باخت تیم‌ملی فوتبال خوابم نبرد

* تيم‌ملي اين بار با نتايجش مردم را هم غافلگير كرد.
تيم ما از اول خوب بود اما به خاطر تغيير سرمربي و عدم شناخت كافي او از بچه‌ها نمي‌دانست بازيكنان را در كجا استفاده كند. البته ليگ جهاني را ما با سخت‌ترين بازي شروع كرديم اما بالاخره تلاش كرديم و برگشتيم. حالا خوشبختانه تيم ما نسبت به پارسال براي صعود به فينال ليگ جهاني شرايط خوبي دارد.

* خيلي‌ها هنوز نتيجه تيم ايران را به ولاسكو ربط مي‌دهند.

من به آن خيلي‌ها مي‌گويم، خيلي اشتباه مي‌كنند. تيم ما مثل كارواني مي‌ماند كه وقتي راه مي‌افتد يكسري اضافه مي‌شوند و يكسري كم اما حركت آن ادامه دارد. نتايج تيم ما هم به 15 سال پيش برمي‌گردد كه فدراسيون پاي مربيان خارجي را باز كرد. ولاسكو كنار تيم قرار گرفت و خيلي هم تأثير‌گذار بود اما همه‌چيز تيم نبود. انگيزه اما خيلي زياد بود كه از زير سايه او بيرون بياييم. مربي به تنهايي كار نمي‌كند، وگرنه بايد در اسپانيا نتيجه مي‌گرفت. حالا هم فكر نمي‌كنم آرژانتين صعود كند. به نظرم حالا اعتماد به نفس بچه‌ها خيلي بالاست.

* چطور محمد موسوي كه حالا شده بهترين مدافع ليگ جهاني از اول خوب نبود؟

در بازي با ايتاليا كه شرايط تيم مساعد نبود اما در بازي با برزيل خوشبختانه در يك بازي 12 دفاع داشتم كه آمار خوبي بود اما در بازي اول به خاطر انتظاراتي كه از من براي دفاع داشتند، فشار را تحمل نكردم و از اشتباه هم ترسيدم. مي‌خواستم اشتباه نكنم، ذهنم به هم ريخته شد. با اين حال بازي به بازي بهتر شدم و با اين مسائل كنار آمدم تا دوباره بهترين مدافع شدم. البته هنوز همان موسوي نشدم اما شرايطم خوب است. فعلاً خوب دفاع مي‌كنم و اسپك‌هايم خيلي خوب نيست. البته دفاع‌ها مرا خوب مي‌شناسند و مرا مي‌گيرند به خاطر همين در بازي با برزيل كمتر بازي كردم.

* همزماني ليگ جهاني با جام‌جهاني‌ فوتبال شما را اذيت نمي‌كند؟

استقبال امسال مردم از واليبال مثل پارسال است. فرقي نكرده، خيلي مشتاقند. حتي خيلي‌ها مي‌گويند نتايج ما به فوتبالي‌ها اعتماد به نفس داد اما واليبال در ديد مسئولان هنوز كوچك است. مسئولان بابت بردهاي ما مثل فوتبال ذوق نمي‌كنند. رئيس‌جمهور بعد از باخت فوتبال كه حقش برد بود پيام داد اما هيچ صحبتي براي بردهاي واليبال نكرد. انگار نه انگار واليبال هست، نيست.

* حتي براي بردها هم پاداش نگرفتيد؟

ما برزيل را برديم و يك تومان پاداش گرفتيم. در واقع متأسفانه ما از سال قبل كه قهرمان جام ملت‌هاي آسيا شديم يك ريال هم پاداش نگرفته‌ايم. البته مي‌دانم كه فوتبال وضعيتش فرق مي‌كند اما اميدوارم به واليبال هم بيشتر توجه كنند.

* بازي‌هاي تيم‌ملي فوتبال در جام‌جهاني‌ را هم مي‌بينيد؟

صددرصد. ما حتي براي بازي ايران با آرژانتين تمرين را جلو انداختيم. ما واليبالي‌ها وطن‌پرست هستيم. كواچ، سرمربي تيم هم پايه است. او خيلي همكاري كرد، حتي با اينكه وقت شام ما ساعت 8:30 بود اما اجازه داد نيم ساعت شام جلو بيفتد تا بازي را راحت ببينيم.

* از بازي راضي بودي؟

بازي عالي بود. حيف شد. آنقدر داد زديم كه حد نداشت و سردرد گرفتيم. وقتي تيم باخت انگار يك سطل آب سرد روي سرم ريختند. تا ساعت 3 بامداد خوابم نبرد. خيلي ناراحت شدم.

* بازي با لهستان را چطور پيش‌بيني مي‌كني؟

هميشه با لهستان خوب بازي كرديم و برديم. اين تيم را اولين بار در ورلدكاپ برديم. حتي در جام باشگاه‌هاي جهان با پيكان اين تيم را برديم. ما براي صعود به فينال هم بايد بازي جمعه را ببريم. اگر ايتاليا هم برزيل را ببرد آن وقت كار براي ايران و لهستان راحت مي‌شود. تنها نبايد كارمان به اما و اگر بكشد، آن وقت ضرر مي‌كنيم. بايد با قدرت و براي برد بازي كنيم، چراكه باخت روحيه تيم را به هم مي‌ريزد.

* در كري‌خواني با خارجي‌ها كم نمي‌آوريد؟

تيم‌هاي ديگر جنگ رواني راه مي‌اندازند. ما هيچ وقت شروع‌كننده نيستيم. آنها نمي‌دانند كه ايراني‌ها جنگجو هستند و در كري‌خواني و درگيري لفظي زير تور كم نمي‌آورند.

setare.soheyl

عضو جدید
منم قهرمانیه والیبالیست ها رو به همه تبریک می گم راستش یکمی بد زمان بود وگرنه که من عاشق والیبالم و مثل فوتبال هرچی تلویزیون پخش کنه نگاه می کنم
منم همینطور
منم تبریک میگم.. واقعا والیبالمون گل کاشت و ترکوند.
ایشالا واسه همه ورزش ها اینقدر افتخار آفرین باشیم

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
12 والیبالیست ایران برای دیدار لهستان

12 والیبالیست ایران برای دیدار لهستان

سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان اسامی ۱۲ بازیکن ایران در این دو مسابقه برابر لهستان را اعلام کرد که به شرح زیر است:

سعید معروف، محمد موسوی، شهرام محمودی، فرهاد قائمی، عادل غلامی، مجتبی میرزاجانپور، فرهاد ظریف، مهدی مهدوی، امیر غفور، آرمین تشکری، میلاد عبادی پور و پوریا فیاضی.

تیم ملی والیبال ایران در حال حاضر با 13 امتیاز رتبه دوم جدول گروه یک لیگ جهانی والیبال را در اختیار دارد.

مسعود.م

کاربر ممتاز
سلام:gol:
دیروز و امروز دو بازی لهستان و برزیل رو دیدم... دو بازی کاملا متفاوت...
تو بازی دوم اصطلاحا چشمه ای از برزیل نامدار رو بعد از مدت ها دیدم... قطر پاسور مطمئن و دفاع روی تور کامل و سرویس های عالی...
ترکیب احتمالی لهستان برابر ما به این صورت خواهد بود
پاسور : دژیزگا
سرعتی زن ها : نواکفسکی و ورونا
دریافت کننده قدرتی : میکا و بوژک
قطر پاسور : کنارسکی
از این جمع پاسور و بوژک و کنارسکی سرویس پرشی میزنند و بقیه جهشی موجی میزنند
سرویس های ما باید روی ساعد - وحتی پنجه - میکا باشه چرا که در مجموع دریافت ضعیف تری نسبت به بقیه داره البته وینیارسکی هم به همین نحو هست که احتمالا جانشین میکا میشه البته خود بوژک هم در دریافت با پنجه مشکل داره
قطر پاسو این تیم - کنارسکی - توپ ها براش با فاصله از تور ارسال میشه و عموما مسیر مستقیم رو برای اسپک ها انتخاب میکنه بنابراین مدافعین روی تور ما باید این نکته رو مد نظر داشته باشند
در مورداسپک های میکا هم مدافعین روی تور ما باید این نکات رو مد نظر داشته باشند که میکا از بالاترین نقطه به توپ ضربه میزنه و به اصطلاح والیبالی ها دستش رو خیلی از بالا میگیره البته باید مراقب اسپک های دو پرشه این بازیکن هم باشند
وینیارسکی هم عموما ضرباتش رو به زاویه میزنه و کمتر مسیر مستقیم رو انتخاب میکنه
سرعتی زن های این تیم هم نواکفسکی بیشتر بر قدرت در زدن اسپک تکیه داره تا دقت و مسیر مستقین رو انتخاب میکنه و برعکس ورونا با دقت به توپ ضربه میزنه و عموما هم سمت چپ زمین رو هدف قرار میده
لهستان توپ گیری عقب زمین خوبی دارند و به همین دلیل تیم ما باید روی توپ های برگشتی درصد موفقیت بالایی داشته باشه و ضریب خطای تیمی رو هم پایین بیاریم

ان شاء الله که با ارائه دو بازی زیبا هر 6 امتیاز را به دست بیاریم:gol:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کواچ: نسبت به 2هفته گذشته بهتر شدیم

کواچ: نسبت به 2هفته گذشته بهتر شدیم

اسلوبودان کواچ روز پنج شنبه در نشست خبری قبل از بازی دو تیم ایران و لهستان در هفته ششم لیگ جهانی عنوان کرد: بازی خیلی سختی در پیش داریم، برای ما مهم است تا به نتیجه دلخواه دست یابیم.

وی درباره آخرین وضعیت تیم ملی والیبال ایران یادآور شد: همه بازیکنان در شرایط خوبی هستند و برای بازی فردا مشکلی نداریم. طبیعی است که خودمان را برای مسابقات آماده می کنیم و بر اساس برنامه ریزی ها پیش می رویم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران درباره حساسیت بازی فردا و کارهای انجام شده برای غلبه بازیکنان به استرس این بازی تصریح کرد: ما آماده نمایش خوب هستیم، اما شرایط و حساسیت لیگ جهانی استرس ایجاد می کند، تلاش می کنیم که نتایج خوبی کسب کنیم. تیم ایران نسبت به دو هفته قبل بهتر شده است.

کواچ در پاسخ به این سئوال که از تیم حریف چه میزان شناخت دارد، گفت: هر آنچه که در توان داریم باید در شرایط میزبانی ارائه کنیم. احترام خاصی برای تیم لهستان قائل هستم اما ایران تلاش خود را برای صعود خواهد کرد.

تیم ملی والیبال ایران در چارچوب هفته ششم لیگ جهانی روزهای جمعه و یکشنبه ششم و هشتم تیرماه در سالن 12 هزار نفری آزادی به مصاف تیم ملی والیبال لهستان می رود.

ملی پوشان ایران در حال حاضر با 13 امتیاز در رتبه دوم لیگ جهانی والیبال قرار دارند و در صورت کسب پنج امتیاز در چهار بازی آینده خود صعودش به مرحله نهایی لیگ جهانی والیبال قطعی است.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
لهستان: می‌خواهیم قهرمان جهان شویم

لهستان: می‌خواهیم قهرمان جهان شویم

"استفان آنتیگا" در نشست خبری روز پنجشنبه و قبل از بازی تیم‌های ایران و لهستان در هفته ششم لیگ جهانی والیبال، ضمن بیان مطلب فوق افزود: با توجه به شرایط دو تیم که می‌خواهند صعود کنند، فکر می‌کنم شاهد بازی خوبی باشیم و امیداورم اینگونه باشد.

وی با بیان اینکه ایران خیلی خوب و در سطح بالا بازی می‌کند، خاطرنشان کرد: انتظار بازی سختی در برابر این تیم داریم.

سرمربی تیم ملی والیبال لهستان در باره آخرین وضعیت این تیم افزود: رضایت کامل از وضعیت میزبانی ایران دارم. یک جلسه تمرین داشتیم و همه چیز خوب است. سه بازیکن مصدوم داریم که یکی از ناحیه مچ و دو بازیکن دیگر نیز از ناحیه کمر رنج می‌‌برند.

وی با بیان اینکه هدف تیم لهستان آمادگی برای قهرمانی جهان است، تصریح کرد: در مسابقات قهرمانی جهان میزبان هستیم و در لیگ جهانی برای محک زدن و شناسائی مشکلات تیم حضور یافتیم.

آنتیگا در خصوص احتمال صعود تیم ملی والیبال فرانسه از دسته دو لیگ جهانی به مرحله نهایی یادآور شد: فرمول بازی‌ها تغییر کرده است؛ الان ترکیب هر گروه متفاوت است. آینده خوبی در انتظار این تیم است، اما نمی ‌وانم چیزی خاصی در باره این تیم بگویم. چون تمام تمرکزم روی تیم لهستان است.

وی درباره تغییرات چند سال گذشته کادر فنی تیم لهستان و تاثیر آن در این تیم، تاکید کرد: امیدوارم تغییرات تاثیر خوبی در این تیم گذاشته باشد. اکنون تیم های خوب والیبال در جهان بیشتر شده است که به نظرم نوسانات تیم لهستان به دلیل این قائده کلی است.

سرمربی تیم ملی والیبال لهستان در پایان گفت: هر ساله بازیکنان جدید وارد تیم لهستان شدند که ایجاد هماهنگی بین بازیکنان و کادر فنی را سخت می‌کند.

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
"استفان آنتیگا" در نشست خبری روز پنجشنبه و قبل از بازی تیم‌های ایران و لهستان در هفته ششم لیگ جهانی والیبال، ضمن بیان مطلب فوق افزود: با توجه به شرایط دو تیم که می‌خواهند صعود کنند، فکر می‌کنم شاهد بازی خوبی باشیم و امیداورم اینگونه باشد.

وی با بیان اینکه ایران خیلی خوب و در سطح بالا بازی می‌کند، خاطرنشان کرد: انتظار بازی سختی در برابر این تیم داریم.

سرمربی تیم ملی والیبال لهستان در باره آخرین وضعیت این تیم افزود: رضایت کامل از وضعیت میزبانی ایران دارم. یک جلسه تمرین داشتیم و همه چیز خوب است. سه بازیکن مصدوم داریم که یکی از ناحیه مچ و دو بازیکن دیگر نیز از ناحیه کمر رنج می‌‌برند.

وی با بیان اینکه هدف تیم لهستان آمادگی برای قهرمانی جهان است، تصریح کرد: در مسابقات قهرمانی جهان میزبان هستیم و در لیگ جهانی برای محک زدن و شناسائی مشکلات تیم حضور یافتیم.

آنتیگا در خصوص احتمال صعود تیم ملی والیبال فرانسه از دسته دو لیگ جهانی به مرحله نهایی یادآور شد: فرمول بازی‌ها تغییر کرده است؛ الان ترکیب هر گروه متفاوت است. آینده خوبی در انتظار این تیم است، اما نمی ‌وانم چیزی خاصی در باره این تیم بگویم. چون تمام تمرکزم روی تیم لهستان است.

وی درباره تغییرات چند سال گذشته کادر فنی تیم لهستان و تاثیر آن در این تیم، تاکید کرد: امیدوارم تغییرات تاثیر خوبی در این تیم گذاشته باشد. اکنون تیم های خوب والیبال در جهان بیشتر شده است که به نظرم نوسانات تیم لهستان به دلیل این قائده کلی است.

سرمربی تیم ملی والیبال لهستان در پایان گفت: هر ساله بازیکنان جدید وارد تیم لهستان شدند که ایجاد هماهنگی بین بازیکنان و کادر فنی را سخت می‌کند.

اینجوری که به نظر میاد هدفشون همون شهریور ماهِ (ست 3 یه چیزی شد)
با این سیستم بازی فک نمیکنم لیگ جهانی چیزی بشن
به نظر جو روشون خیلی تاثیر گذاشته
.
.
.
ولی معنیه ویدئو چک رو هم فهمیدیمآ (ویدئو چک = چیز)

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اووففففففففففففف
عجب بلایی سر لهستان اوردن بچه ها
دم همشون گرممممممممممم
بهتره بگیم البته "لِهِِِِستان"

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی چی لِه شد.!!!!!!!!!!!
بازی یا بردِ یا باخت.
اینجور حرف زدن اصن درس نیس.یاد بگیرین لطفن.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی چی لِه شد.!!!!!!!!!!!
بازی یا بردِ یا باخت.
اینجور حرف زدن اصن درس نیس.یاد بگیرین لطفن.

مسعود.م

کاربر ممتاز
سلاااااام
اول از همه تبریک بابت پیروزی غرورآفرین ملی پوشان مقابل یکی از قدرت های والیبال جهان
:gol:
تو ست اول دریافت های لهستان واقعا عالی بود طوری که من از ساعدهای کم نقص وینیارسکی تعجب کرده بودم:surprised:
اما تو 3 ست بعد دریافت کننده های قدرتی لهستان عملکرد ضعیفی داشتند به طوری که آنتیگا مجبور شد از هر 4 نفر استفاده کنه - میکا - بوژک - وینیارسکی - روچیاک منتها تفاوت خاصی تو عملکرد دریافت کننده های قدرتی لهستان نداشت...
ملی پوشای ما عالی بودند تو سرویس - دریافت اول - دریافت عقب زمین - دفاع روی تور - اسپک واقعا عملکرد خوبی داشتند
حتی وقتی لهستان به کار سرعتی رو میاورد ورونا - نواکفسکی در مقابل سد محکم و دستان بلند سید محمد موسوی - عادل غلامی که مثل چتر روی سر اون ها بود مواجه میشدند
سید هم که تو اسپک عالی بود... بالاتنه رو خوب تغییر میداد و اسپک ها رو زمین عمود میکرد - یا به قول والیبالی ها میخ میکرد

ان شاء الله با ارائه بازی زیبا فردا هم 3 امتیاز بازی با لهستان رو به دست بیاریم
:gol:

پ.ن: دوستان ضمن عرض پوزش توجه داشته باشند واژه هایی مثل تحقیر و له شدن تو ادبیات ورزشی جایی نداره چرا که اصلا با روح ورزش تناقض داره:redface::gol:
پیشاپیش از حضور دوستان در تاپیک تشکر میکنم و عذرخواهی هم میکنم چرا که تشکرهام تموم شده:gol:

آخرین ویرایش:

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این جا خالی های معروف آدم دیونه میکنه
دمشون گرم عالی بودن
ایشالا بعدی رو به هم ببریم
به نظر من اگر بعدی رو هم ببریم کواچ با تیم دوم میره لهستان تا برای اونا هم کسب تجربه باشه...

از دوستان به خاطر واژه ای که استفاده کردم معذرت میخام .. ولی خدایش بهتر پیدا نکردم:gol::gol:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تبریک میگم ..... صعودمون داره قطعی میشه
خیلی خوب بازی کردیم ، امیدوارم یکشنبه هم همینجوری باشیم ، دمشون گرم
والیبال خوب و منظم اومد جلو ، اول اختلافمون با بهترینهای آسیا رو کم کردیم ، بعد شدیم یکی از مدعیان آسیا ، کم کم خودمونو از آسیا جدا کردیم و شدیم یه پدیده تو مسابقات جهانی و لیگ جهانی ولی حالا به نظر شدیم یه مدعی قدرتمند

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
میرزاجانپور: در ابتدای بازی تمرکز نداشتیم

میرزاجانپور: در ابتدای بازی تمرکز نداشتیم

مجتبی میرزاجانپور بعد از برتری 3 بر یک ایران مقابل لهستان در لیگ جهانی والیبال در جمع خبرنگاران گفت: گیم اول را بد شروع کردیم، اما در گیم‌های بعدی به بازی برگشتیم و به خودمان آمدیم.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسید بازیکنان ایران عصبانی بودند و به یکدیگر درگیری لفظی داشتند، اظهار داشت: ما در ابتدا تمرکز نداشتیم و تیمی بازی نکردیم، اما چیز خاصی نبود.

ملی‌پوش کشورمان درباره جشن صعود با برتری در دیدار بعدی عنوان کرد: تمام تلاش‌مان را به کار می‌گیریم.

میرزاجانپور در پاسخ به این سوال که به چندمی فکر می‌کنید، گفت: ما در حال حاضر به بازی بعدی مقابل لهستان فکر می‌کنیم.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظریف:به 3 امتیاز دیدار یکشنبه فکر می‌کنم

ظریف:به 3 امتیاز دیدار یکشنبه فکر می‌کنم

فرهاد ظریف بعد از پایان بازی ایران و برتری ملی‌پوشان مقابل لهستان در لیگ جهانی، گفت: دریافت‌های ما بهتر بود و آنها را دچار مشکل کرد. با توجه به دفاع خوبی که داشتیم نتیجه هم گرفتیم.

وی درباره بازی روز یکشنبه، اظهار داشت: به شخصه به 3 امتیاز بازی بعد فکر می‌کنم. ما فقط به دو امتیاز نیاز داریم. در این مسابقه هم دیدار سختی داشتیم و حرفه‌ای بازی کردیم.