سایر اخبار و رویداد های والیبالی

Sonrisa

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ووووووووووی منم تبریک میگم....با این که من نتونستم ببینم ولی مث اینکه خیلی بازی جالبی بوده:)ایشالا بعدی رو هم میبریم:)

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشکال نداره...
به هرحال در مجموع برتر از برزیل عمل کردیم...و اینکه بازی 2-0 باخته رو برگردوندیم، اونم با ست نفس گیر 3 .
البته شاید بازیکنا هم به همین قانع شدن که ست آخر کمتر تلاش کردن.
در نهایت به قول گزارشگرا: چیزی از ارزشهای تیم ما کم نمیشه :cool:

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
امان از دریافت بد....
تو دو ست اول دریافت کننده های قدرتی ما توپ ناقص رسوندنشون به پاسور بدجور تو ذوق میزد!!
ما سال هاست که تو این بخش دریافت با ساعد مطمئنی مثل پیمان اکبری رو ندیدیم....
منتهی فرهاد قائمی هم تو دریافت ضعیف عملکرد و هم تو اسپک... اگه میلاد عبادی پور دریافت بدی داره عوضش طبق امارها تو بازی های اول یکی از بهترین اسپکرهای مسابقات بود
جای خالی حمزه زرینی واقعا تو تیم ما احساس میشه...
خوب وقتی دریافت بد باشه پاسور مجبور به دادن پاس بلند با فاصله از تور میشه که در مقابل برزیل با این میانگین قدی چیزی که تو دو ست اول دیدیم طبیعی بود...

اگه ما تو برزیل سه به صفر بردیم به این دلیل بود که دریافت مناسب به پاسور میرسید و با پاس های با سرعت بالا و ارتفاع کم از روی تور دفاع وسط برزیل جا میموند
هر چند که به نظرم در کنار میر سعید معروف میتونیم از فرهاد سال افزون به عنوان پاسور دوم استفاده کنیم چرا که مهدوی تو زمانی که بازی کرده نکته خاصی که برتر از سال افزون باشه نداشته.... ما عمدتا برای دفاع روی تور مهدوی رو به زمین میاریم در حالی که سال افزون که بالای 2 متر هست میتونه تو این تاکتیک کارسازتر باشه

در کل این بازی هم که گذشت منتهی نباید 3 امتیاز راحت رو تو کشورمون از دست میدادیم!!
باید دید ایتالیا با چه ترکیبی به کشورمون میاد؟ این ترکیبی که من الان جلو لهستان دیدم نمیتونه برای ما خطرساز باشه - بدون زایتسف - کوار - پارودی - تراویسا - بیرارلی - روسینی ایتالیایی نیست که برای ما خطرساز باشه! منهی اگر بازی امشب رو به لهستان ببازند که فعلا روند بازی به این نحو جلو میره احتمالا برای اومدن به تهران تغییراتی ایجاد میکنند...

ان شاء الله که با ارائه یک بازی خوب بتونیم با پیروزی از ایتالیا امتیازات لازم رو بگیریم:gol:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ستهای سوم و چهارم خیلی هیجان انگیز بود و جالب
بعد از اینکه 2-0 عقب افتادیم کار خیلی سخت شد
دو ست اول میشد بهتر باشیم ... در کل خسته نباشن، ایشالله بازیهای بعدی ....

مسعود.م

کاربر ممتاز
اسامی بازيكنان ايتاليا براي سفر به ايران اعلام شد

فدراسيون واليبال ايتاليا اسامي 12 بازيكن خود را براي سفر به ايران و برگزاري دو مسابقه مقابل تيم ملي كشورمان در ليگ جهاني اعلام كرد.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون واليبال، تيم هاي ملي واليبال ايران و ايتاليا ساعت 18:30 روزهاي جمعه و يكشنبه 30 خرداد و اول تير در سالن دوازده هزار نفري ورزشگاه آزادي به مصاف هم مي روند.
بر اساس اعلام فدراسیون ایتالیا، مائورو بروتو سرمربي لاجوردي پوشان براي اين دو مسابقه فيليپو لانزا، گابريله ماروتي، توماس برتا، ميشله بارانوويچ، متئو پيانو، جيليو سابي، آندره كولاچي، آنتونيو كوارتا، لوئيجي رانداتزو، سيمونه آنزاني و آندره جيواني را در نظر گرفته است.
به اين ترتيب ايتاليا كه در شش مسابقه نخست خود در ليگ جهاني به شش پيروزي دست يافت بامداد سه شنبه ساعت 5:05 صبح از طریق فرودگاه امام خمینی وارد تهران می شود.
لازم به ذکر است اين ليست قطعي نيست و ممكن است تا زمان سفر تيم ملي ايتاليا برخي بازيكنان اين تيم تغيير كند.
ايتاليا در دو مسابقه خود مقابل لهستان با حضور اين بازيكنان به دو شكست با نتايج سه بر دو و سه بر يك دست يافت.

مسعود.م

کاربر ممتاز
تیم تقریبا تغییر کرده ایتالیا در بازی مقابل لهستان عملکرد نرمالی داشت یعنی تیم متوسطی هست... بعضی کارشناسان متاسفانه کم اطلاع والیبال ما زود قضاوت کردند و اعلام کردند که ایتالیا با لهستان تبانی کرده!! در حالی که بروتو سرمربی باهوش ایتالیا به بازیکنان اصلی خودش برای مرحله نهایی استراحت داده... در واقع سعی داره با همین شرایط روحی روانی شاگردانش به مرحله نهایی برسند...اما احتمالا تو بازی های خانگی - یعنی همون محل برگزاری رقابت های نهایی لیگ جهانی - از تیم اصلی استفاده میکنه....در واقع سعی داره فقط با تیم اصلی تو بازی های خانگی مرحله نهایی رو شبیه سازی کنه...
تیم لهستان هم تغییراتی داشته - از جمله اضافه شدن کورک به عنوان یکی از بهترین قطر پاسورهای چند سال گذشته والیبال جهان که به وقتش در مورد لهستان بیشتر صحبت میکنم...

ان شاء الله امشب دقیق فیلم بازی ایتالیا به لهستان رو بررسی میکنم تا قبل از بازی انالیز خوبی از تیم متحول شده ایتالیا ارائه بدم:gol:

آخرین ویرایش:

مسعود.م

کاربر ممتاز
خوب دوستان الوعده وفا....
ترکیب ابتدایی تیم ایتالیا مقابل ما احتمالا به این صورت هست : پاسور - شماره 16 - سرعتی زن ها: شماره 14 - پیانو - و شماره 11 - بوتی
دریافت کننده های قدرتی هم : شماره 22 راندازو و شماره 10 لانزا
قطر پاسور : شماره 4 - وتوری
نکته جالب این هست که ایتالیا دو تا لیبرو تو ترکیب 12 نفره داره...

نکته قوت تیم ایتالیا قطعا سرویس های پرشی هست که کاملا به صورت ریسکی میزنند و اگر ما بتونیم دریافت خوبی داشته باشیم قطعا 70 درصد راه رو رفتیم
پاسور این تیم تو لحظات حساس توپ ها رو به وتوری میسپاره
که خیلی کم مسیر مستقیم رو برای توپش انتخاب میکنه و بیشتر به زاویه میزنه
یعنی هر وقت در منطقه 2 باشه منطقه 1 رو هدف قرار میده و هر وقت در منطقه 4 باشه منطقه 5 رو هدف قرار میده

برای توضیحات بیشتر مناطق زمین والیبال رو قرار میدم - توجه کنید همیشه انتهای زمین سمت راست منطقه 1 میشه و سمت چپ منطقه 5 این رو به این خاطر گفتم که مناطق یک نیمه از زمین مشخص شده...

یکی دیگه از نقاط قوت ایتالیا دفاع روی تور خوبشون هست هر چند بیرارلی رو به همراه ندارند و بوتی جایگزینش شده منتهی خود بوتی هم همراه با پیانو در صورتی که دریافت اول ما دچار مشکل بشه و پاسور رو به پاس های بلند و با ارتفاع زیاد از روی تور بیاره خودشون رو به دفاع کنار میرسونند و کار برای اسپکرهای ما دشوار میشه
اما نقاط ضعف : مهمترین نقطه ضعف ایتالیا به نظرم دریافت با ساعد ضعیف هر دو دریافت کننده های قدرتی اون هاست مخصوصا شماره 22 که تو سرویس های جهشی موجی ضعف زیادی داره و به نظرم ما طبق همین نکته میتونیم بگیم سید محمد موسوی از سرویس های پرشی استفاده نکنه و ساده و البته روی ساعد شماره 22 بزنه... در برابر سرویس های تشکری که قطعا اسیب پذیری بیشتری داره...
تو اسپک هم هر دو دریافت کننده قدرتی با قطر پاسورشون یعنی وتوری فاصله زیادی دارند ....

به طور کلی میتونم بگم اگر ما توانایی خودمون رو ارائه بدیم ایتالیا دردسری برای ما نخواهند داشت...

ان شاء الله که با دو بازی زیبا هر 6 امتیاز رو به دست بیاریم:gol:

آخرین ویرایش:

مسعود.م

کاربر ممتاز
اسلوبودان کواچ اسامی 12 بازیکن ایران را برای دیدار مقابل ایتالیا اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سرمربی تیم ملی والیبال ایران اسامی دوازده بازیکن را جهت دو مسابقه مقابل تیم ملی ایتالیا در تهران اعلام کرد که به قرار زیر است:
سعید معروف، مهدی مهدوی، محمد موسوی، شهرام محمودی، امیر غفور، فرهاد قائمی، عادل غلامی، مجتبی میرزاجانپور، آرمین تشکری، میلاد عبادی پور، پوریا فیاضی و فرهاد ظریف.

تیم های ملی والیبال ایران و ایتالیا ساعت 18:30 روزهای جمعه و یکشنبه 30 خردادماه و یکم تیرماه در چارچوب هفته پنجم لیگ جهانی والیبال در سالن 12 هزار نفری آزادی به مصاف یکدیگر می روند.

پ.ن: اومدن فیاضی میتونه بسیار برای تیم ما مثمرثمر باشه به خصوص اگر ما در شرایطی که دریافت فرهاد قائمی مناسب نیست از این بازیکن استفاده کنیم چرا که دریافت با ساعد بهتری داره
اومدن فرهاد ظریف هم قطعا در بهبود روند توپ گیری ما تاثیر مثبت داشته هرچند باید از زحمات عبدالرضا علیزاده هم یاد کنیم:gol:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
فکر کنم بتونیم این ایتالیا که تیم دومش هست رو ببریم از بازیکنایی که به ایران اومدن هم مشخصه که چندتا بازیکن اصلیش رو نیاورده البته ما ایتالیا با بازیکنای اصلی رو هم بردیم ولی فکر میکنم تیممون یکم ضعیف شده نسبت به دوره قبل و وقتی ولاسکو بود مخصوصا تو دفاع روی تور قبلا نقطه قوتمون بود ولی این دو بازی آخر با برزیل یه جورایی بی نظم نشون دادیم اکثرا دفاعای تک نفره . البته من چیز زیادی درباره والیبال نمیدونم و فقط نظرم بعنوان بیننده اینه

مسعود.م

کاربر ممتاز
فکر کنم بتونیم این ایتالیا که تیم دومش هست رو ببریم از بازیکنایی که به ایران اومدن هم مشخصه که چندتا بازیکن اصلیش رو نیاورده البته ما ایتالیا با بازیکنای اصلی رو هم بردیم ولی فکر میکنم تیممون یکم ضعیف شده نسبت به دوره قبل و وقتی ولاسکو بود مخصوصا تو دفاع روی تور قبلا نقطه قوتمون بود ولی این دو بازی آخر با برزیل یه جورایی بی نظم نشون دادیم اکثرا دفاعای تک نفره . البته من چیز زیادی درباره والیبال نمیدونم و فقط نظرم بعنوان بیننده اینه

دلیلش این هست که سرویس های ما اون تاثیرگذاری لازم رو ندارند مثلا تو دو بازی اول با ایتالیا دریافتشون خیلی خوب بود در نتیجه توپ کاملا به پاسور میرسید و اون هم سعی میکرد با پاس های سریع و با ارتفاع کم از روی تور پارودی - زایتسف - کوار داده میشد در نتیجه دفاع وسط های ما نمیرسیدند به دفاع کنار و یا ناقص دفاع می کردند
در حالی که مثلا تو بازی دوم با برزیل که ۳ به صفر بردیم عالی سرویس زدیم در نتیجه دریافتشون خوب نبود و توپ ناقص به پاسور میرسید که اون هم مجبور بود رو به پاس های بلند و با ارتفاع زیاد از تور بیاره که این فرصت رو به دفاع وسط های ما میداد که خودشون رو به دفاع کنار برسونند و نتیجه اش عملکرد خیلی خوب ما تو دفاع روی تور بود

در واقع درصد زیادی از موفقیت تو دفاع روی تور به سرویس ما و دریافت تیم مقابل بستگی داره

ان شاء الله که امروز تو سرویس عملکرد خوبی داشته باشیم:gol:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازی فوق العــــــــــــــــــاده بود، دم همه بچه ها گرم گل کاشتن:victory:
تیم دوم ایتالیا هم مالی نبود ، بچه ها بایدم اینجوری شکستشون میدادن، فکر کنم مربیشون مجبور شه واسه بازی دوم زنگ بزنه تیم اصلیش بیان
میگم واقعا نمیشه تیم والیبالمونو فردا بفرستیم جلو آرژانتین؟!؟!؟!؟!؟:d

مسعود.م

کاربر ممتاز
خوب دوستان الوعده وفا....
ترکیب ابتدایی تیم ایتالیا مقابل ما احتمالا به این صورت هست : پاسور - شماره 16 - سرعتی زن ها: شماره 14 - پیانو - و شماره 11 - بوتی
دریافت کننده های قدرتی هم : شماره 22 راندازو و شماره 10 لانزا
قطر پاسور : شماره 4 - وتوری
نکته جالب این هست که ایتالیا دو تا لیبرو تو ترکیب 12 نفره داره...

نکته قوت تیم ایتالیا قطعا سرویس های پرشی هست که کاملا به صورت ریسکی میزنند و اگر ما بتونیم دریافت خوبی داشته باشیم قطعا 70 درصد راه رو رفتیم
پاسور این تیم تو لحظات حساس توپ ها رو به وتوری میسپاره
که خیلی کم مسیر مستقیم رو برای توپش انتخاب میکنه و بیشتر به زاویه میزنه
یعنی هر وقت در منطقه 2 باشه منطقه 1 رو هدف قرار میده و هر وقت در منطقه 4 باشه منطقه 5 رو هدف قرار میده

برای توضیحات بیشتر مناطق زمین والیبال رو قرار میدم - توجه کنید همیشه انتهای زمین سمت راست منطقه 1 میشه و سمت چپ منطقه 5 این رو به این خاطر گفتم که مناطق یک نیمه از زمین مشخص شده...

یکی دیگه از نقاط قوت ایتالیا دفاع روی تور خوبشون هست هر چند بیرارلی رو به همراه ندارند و بوتی جایگزینش شده منتهی خود بوتی هم همراه با پیانو در صورتی که دریافت اول ما دچار مشکل بشه و پاسور رو به پاس های بلند و با ارتفاع زیاد از روی تور بیاره خودشون رو به دفاع کنار میرسونند و کار برای اسپکرهای ما دشوار میشه
اما نقاط ضعف : مهمترین نقطه ضعف ایتالیا به نظرم دریافت با ساعد ضعیف هر دو دریافت کننده های قدرتی اون هاست مخصوصا شماره 22 که تو سرویس های جهشی موجی ضعف زیادی داره و به نظرم ما طبق همین نکته میتونیم بگیم سید محمد موسوی از سرویس های پرشی استفاده نکنه و ساده و البته روی ساعد شماره 22 بزنه... در برابر سرویس های تشکری که قطعا اسیب پذیری بیشتری داره...
تو اسپک هم هر دو دریافت کننده قدرتی با قطر پاسورشون یعنی وتوری فاصله زیادی دارند ....

به طور کلی میتونم بگم اگر ما توانایی خودمون رو ارائه بدیم ایتالیا دردسری برای ما نخواهند داشت...

ان شاء الله که با دو بازی زیبا هر 6 امتیاز رو به دست بیاریم:gol:

اول از همه این پیروزی غرورافرین رو تبریک عرض میکنم:gol:
همون طور که قبلا اشاره کردم نقطه قوت ایتالیا سرویس های پرشی و البته با ریسک بالا بود که خدا رو شکر بچه های ما تو دریافت عالی بودن و به دنبالش روی تور تنوع بالا ونقشه های متنوعی در زدن اسپک داشتیم
در بخش نقاط ضعف هم که اشاره کردم شماره 22 دریافت با ساعد بدی داشت اما ما تو ست اول روی ساعدش سرویس نزدیم و بیشتر رو ساعدهای لیبرو زدیم که اون هم دریافتش دستکمی راندازو نداشت در حالی که قاعدتا لیبرو باید بهترین دریافت کننده باشه:surprised:

به طور کلی بی حرف ایتالیا رو بردیم:smile:

ملی پوش سابق کشورمون - آقای معظمی - که به عنوان کارشناس در برنامه توپ و تور حضور داشتند تقریبا به همین نقاط ضعف و قوت ایتالیا در دو بازی با لهستان که ذکر کرده بودم اشاره کردند البته با اطلاعات جانبی بیشتر و شکر خدا تمام مطالب رو هم به کواچ انتقال داده بودند

در پایان یک عذرخواهی هم به دوستان بدهکارم چرا که ظاهرا برتا جایگزین بوتی در ترکیب ایتالیا شده بود و من به اشتباه اون رو در ترکیب اولیه قرار داده بودم:redface::gol:

ان شاء الله که یکشنبه هم با ارائه یک بازی زیبا و هر 3 امتیاز رو بدست بیاریم:gol:

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی بچه های والیبال دمتون گرم خوشحالمون کردید
مررررررررررررررررررررررررسی

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان به نظر برای تیمی که داره تو گروه 1 لیگ جهانی بازی می کنه و قصد صعود هم داره بردن تیم دوم ایتالیا نباید خیلی هیجان انگیز باشه...
این آقای گزارشگر و اون آقای مجری هم به شدت ما رو چیز گیر آورده بودن
ولی باز هم تبریک

ولی دوستانی که والیبالین بین تیم اول و دوم ایتالیا به نظر خیلی فاصلس.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
امیدوارم بتونیم یه روز تیم اصلی ایتالیا رو هم همینطوری با اختلاف ببریم ولی خداییش منم با دوستان موافقم کلا صدا و سیمای بی جنبه ای داریم طوری رو این برد مانور دادن که انگار ما نمیدونیم که ایتالیاییا چندتا بازیکن جوون بودن نه اون تیم اصلی .. مربیشونم چقد غر میزد :دی
بهرحال واسه ما که خیلی خوب شد این 3 امتیاز رفتیم بالای برزیل و الان دوم هستیم موقتا . انشالا بازی بعدم 3 هیچ ببریم و بازیهایی که با لهستان داریم رو بتونیم ببریم .

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی خداییش منم با دوستان موافقم کلا صدا و سیمای بی جنبه ای داریم طوری رو این برد مانور دادن
.

تایید میشه 100%
فک میکنم این بی جنبه بودن در زمینه های دیگه کمتر از ورزش به چش میاد.

مسعود.م

کاربر ممتاز
دو تا از اسپکرهای تیم ایتالیا جزو 6 بازیکن برتر سری A ایتالیا بودن...
سری A که بازیکن های بزرگی مثل آتناسویچ - زایتسف - کورک - استنلی و .... در ان بازی میکنند
همین تیم ایتالیا تو خاک لهستان از تیم متحول شده لهستان تو بازی اول 2 ست و تو بازی دوم1 ست گرفت....
فراموش نکنیم شاکله اصلی این تیم از ترنتینو تشکیل شده تیمی که جزو 3 تیم برتر - فراتر از ایتالیا - جهانه...
والیبالیست های ما امروز تو همه زمینه ها عالی بودند...
سرویس های جهشی موجی ما درست در نقاطی زده میشد که ایتالیا مشکل داشت... در حالی که این ضعف ها تو بازی لهستان برای ایتالیا این قدر مشهود نبود!!
به نظرم یکی از مهمترین عامل های پیروزی ما - در کنار تلاش ملی پوشان - شناخت عالی کواچ از تک تک بازیکنان سری A بود...

اگر ما با این روندی که امروز داشتیم جلو بریم من تنها رقبای ما برای قهرمانی در لیگ جهانی رو صربستان و ایتالیا میبینم!!
منتها تیم ما درصد زیادی از موفقیتش به عوامل روحی - روانی بستگی داره... که تو عملکرد ملی پوشان در زمان ولاسکو و هم کواچ موثر هست...
اما در کل به نظرم ما در حال حاضر با تغییرات جزئی تو دریافت کننده های قدرتی توانایی بسیار بالایی پیدا میکنیم
:gol:

آخرین ویرایش:

مسعود.م

کاربر ممتاز
بازی اول ایتالیا لهستان رو دیدم و فقط میتونم بگم ملی پوشان ما دیروز عالی بودن...:gol:
این همون ایتالیایی بود که تو بازی لهستان دفاع های روی تورش اسپکرهای لهستان رو کلافه کرده بود... همون ایتالیایی که نقشه های متنوعش دفاع روی تور لهستان رو سردرگم کرده بود....
از وتوری بازیکن 20 ساله و قطر پاسور ایتالیا در سال های آینده بیشتر خواهیم شنید ... چرا که تو دفاع روی تور - اسپک - سرویس واقعا توانایی بالایی داره... یکی از نکاتی که در بازیش خیلی به چشم میاد کمبود تجربه است

لهستان هم که برزیل رو 3 به 1 شکست داد تا کاپیتان برونو رزنده بگه ما داریم بدترین لیگ جهانی برزیل رو پشت سر میزاریم...
روس ها هم دوباره اوج گرفتند تا در یک بازی برتر 3 به صفر صربستان آماده رو شکست بدن... نیکولای پاولوف و دیمیتری موزیرسکی ستاره های روسیه در این بازی بودند اولی با اسپک های خوبش و دومی با دفاع روی تور... هر چند که آتناسویچ هم با کسب 27 امتیاز نتونست مانع شکست تیمش باشه... البته در تیم روسیه هنوز از بهترین اسپکر چند سال اخیرشون یعنی ماکسیم میخائیلف خبری نیست...

آخرین ویرایش: