فکر کنم بتونیم این ایتالیا که تیم دومش هست رو ببریم از بازیکنایی که به ایران اومدن هم مشخصه که چندتا بازیکن اصلیش رو نیاورده البته ما ایتالیا با بازیکنای اصلی رو هم بردیم ولی فکر میکنم تیممون یکم ضعیف شده نسبت به دوره قبل و وقتی ولاسکو بود مخصوصا تو دفاع روی تور قبلا نقطه قوتمون بود ولی این دو بازی آخر با برزیل یه جورایی بی نظم نشون دادیم اکثرا دفاعای تک نفره . البته من چیز زیادی درباره والیبال نمیدونم و فقط نظرم بعنوان بیننده اینه
خوب دوستان الوعده وفا....
ترکیب ابتدایی تیم ایتالیا مقابل ما احتمالا به این صورت هست : پاسور - شماره 16 - سرعتی زن ها: شماره 14 - پیانو - و شماره 11 - بوتی
دریافت کننده های قدرتی هم : شماره 22 راندازو و شماره 10 لانزا
قطر پاسور : شماره 4 - وتوری
نکته جالب این هست که ایتالیا دو تا لیبرو تو ترکیب 12 نفره داره...
نکته قوت تیم ایتالیا قطعا سرویس های پرشی هست که کاملا به صورت ریسکی میزنند و اگر ما بتونیم دریافت خوبی داشته باشیم قطعا 70 درصد راه رو رفتیم
پاسور این تیم تو لحظات حساس توپ ها رو به وتوری میسپاره که خیلی کم مسیر مستقیم رو برای توپش انتخاب میکنه و بیشتر به زاویه میزنه
یعنی هر وقت در منطقه 2 باشه منطقه 1 رو هدف قرار میده و هر وقت در منطقه 4 باشه منطقه 5 رو هدف قرار میده
برای توضیحات بیشتر مناطق زمین والیبال رو قرار میدم - توجه کنید همیشه انتهای زمین سمت راست منطقه 1 میشه و سمت چپ منطقه 5 این رو به این خاطر گفتم که مناطق یک نیمه از زمین مشخص شده...
![]()
یکی دیگه از نقاط قوت ایتالیا دفاع روی تور خوبشون هست هر چند بیرارلی رو به همراه ندارند و بوتی جایگزینش شده منتهی خود بوتی هم همراه با پیانو در صورتی که دریافت اول ما دچار مشکل بشه و پاسور رو به پاس های بلند و با ارتفاع زیاد از روی تور بیاره خودشون رو به دفاع کنار میرسونند و کار برای اسپکرهای ما دشوار میشه
اما نقاط ضعف : مهمترین نقطه ضعف ایتالیا به نظرم دریافت با ساعد ضعیف هر دو دریافت کننده های قدرتی اون هاست مخصوصا شماره 22 که تو سرویس های جهشی موجی ضعف زیادی داره و به نظرم ما طبق همین نکته میتونیم بگیم سید محمد موسوی از سرویس های پرشی استفاده نکنه و ساده و البته روی ساعد شماره 22 بزنه... در برابر سرویس های تشکری که قطعا اسیب پذیری بیشتری داره...
تو اسپک هم هر دو دریافت کننده قدرتی با قطر پاسورشون یعنی وتوری فاصله زیادی دارند ....
به طور کلی میتونم بگم اگر ما توانایی خودمون رو ارائه بدیم ایتالیا دردسری برای ما نخواهند داشت...
ان شاء الله که با دو بازی زیبا هر 6 امتیاز رو به دست بیاریم![]()
بااازی عااالی بود...
دمشون گررررررررررم![]()
منم دیدم تا اونجا که دو ست بردن نتیجه چی شد اخرش؟؟؟؟
سه-صفر...بزن دس قشنگرو
ولی خداییش منم با دوستان موافقم کلا صدا و سیمای بی جنبه ای داریم طوری رو این برد مانور دادن
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سایر اخبار و رویداد های بسكتبالی | ورزش های گروهی | 206 |