سایت لیلا اوتادی هک شد

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://leilaotadi.com

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به می بینیم مدعیان ادب و آزادی و اینا خودشون بـــــــــــله!
عجـــــــــب!

شمام مگه هک می کنید؟
خودتون که یه عده رو مسخره میکردید که سایت های صهیونیستی و ضد اسلام رو هک میکردن، شما دیگه چرا؟

hacker boy

عضو جدید
اصلا فکرشو نمیکردم اوتادی خودشو اینجوری بفروشه! واسش متاسفم آینده خوشی نخواهد داشت و همیشه منفور خواهد بود... .

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا فکرشو نمیکردم اوتادی خودشو اینجوری بفروشه! واسش متاسفم آینده خوشی نخواهد داشت و همیشه منفور خواهد بود... .
اینم میخاین بفرستینش فرانسه با فشار ملت خداجوی سبز؟
چرا فکر میکنید هرکس با شما نیست خودشو فروخته؟
بهتر نیست یه کم سوزنها رو به خودتون بزنید ببینید چرا یه عده (که در نظر من اکثریت اند) با شما نیستن؟

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستان این خانم اوتادی چیه؟؟؟
من غریبم به من هم بگید

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داستان این خانم اوتادی چیه؟؟؟
من غریبم به من هم بگید
میخاد توی یه فیلم نقش ندا آقا سلطان رو بازی کنه...

فیلم پایان‌نامه با موضوع جنگ نرم و حوادث بعد از انتخابات به تهیه‌کنندگی روح‌الله شمقدری و کارگردانی حامد کلاهداری جلوی دوربین رفت. موضوع فیلم درباره استاد دانشگاهی است که دارای فعالیت‌های جاسوسی و ارتباط با بیگانه است و 4 دانشجویی که با این استاد پایان‌نامه دارند. این پایان‌نامه بهانه‌ای می‌شود برای ورود این دانشجویان به دنیای پرخطر سیاست.
لیلا اوتادی در نقش ندا آقاسلطان در این فیلم نقش‌آفرینی می‌کند. دیگر بازیگران این فیلم عبارتند از: داریوش ارجمند، سارا خوینی‌ها، امیر آقایی،‌ محمدرضا شریفی‌نیا، حامد کمیلی، بهاره افشاری، لیلا اوتادی، جمشید هاشم‌پور و میلاد کیمرام. همچنین هادی کلاهداری برادر کارگردان به همراهی تعدادی از مشاوران، فیلمنامه این فیلم را نوشته است.
حامد کلاهداری پیش از این پایان‌نامه را صریح‌ترین فیلم سیاسی ایران با موضوع حوادث بعد از انتخابات معرفی کرده بود که دستاوردهاي خوبي هم براي مردم و هم براي نظام جمهوري اسلامي دارد.
http://caffecinema.com/index.php?op...9-08-19-23-34-31&catid=34:news-iran&Itemid=58

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر 2 طرف داريد هوش و انصاف مردم ايران رو به لجن ميكشيد

سبزها= اگر شما در مورد ندا راست ميگيد كه با اين اراجيف و فيلم ها خدشه اي بهش وارد نميشه و نگران نبايد باشد

ولي نگراني شما الان بحث بر انگيز ميشه

واقعيت رو نميشه بد جلوه داد

در مورد راستيا = اگر ندا بد بوده باز هم ايراني بوده -ممكنه گول خورده باشه -مگه ميشه گفت كه از اين ادمهاي كه توي دستگاههاي اطلاعاتي و انتظامي و... هست همه خوب و مومن هستند

بدونيد هست افرادي كه براي پول و مقام و جاسوس بازي توي اين نظام به جايي رسيدن - همه هم نمونه هاي ميشناسيم -

پس بهتر اجازه بديد تا فيلم پخش بشه

شما داريد روز و شب بهم ايراد ميگيريد و جنبه نقد براي خودتون هم داشته باشيد

حالا اون اوتادي يه بازيگر حرفه ايه داره كارشو ميكنه و يه رول هستش - چيكارش داريد

خيلي ها دارن نقش يزيد و شمر رو بازي ميكنن حالا ميگنشون شما براي پول و.... بازي ميكنيد و نفرينشون ميكنن - اينا حرفا ماله دوران جاهليته -هنوز ميخوايد اون دوران باشيد

چرا ايرانيا جنبه نداريم

در ضمن من نميدونم چرا نامزدش فرار كرده و اگر واقعا راست ميگفت بايد خونشم براي رفع تهمت از ندا هم ميداد و ذهنارو درست ميكرد

و همچنين خون بيگناه پايمال نميشه اگر به خدا ايمان داشته باشيم

بالا