سایتهای فرهنگی و مذهبی

سایتهای فرهنگی و مذهبی

  • کم

    رای: 0 0.0%
  • متوسط

    رای: 1 25.0%
  • خوب

    رای: 2 50.0%
  • خیلی خوب

    رای: 1 25.0%

  • مجموع رای دهندگان
    4
  • نظرسنجی بسته .

moda

عضو جدید
از این سایت wallpaper هایی از نام مبارک ( الله ) را می تونید دانلود کنید.



http://www.islamicacademy.org/html/WPS/WPS.htm












http://www.falahedarain.org/ALLAH.JPG

http://www.vecip.com/images/allah.jpg
 

moda

عضو جدید
خلاصه زندگينامه حضرت آيت الله العظمى خامنه‌ای « دام ظله»

خلاصه زندگينامه حضرت آيت الله العظمى خامنه‌ای « دام ظله»

مطالب برگرفته از سایت:

http://www.khamenei.ir

می باشد.

لینک مستقیم:

http://www.khamenei.ir/FA/Biography/index.jsp






ازميلاد تا مدرسه
رهبر عاليقدر حضرت آيت الله سيد على خامنه‌ای فرزند مرحوم حجت الاسلام والمسلمين حاج سيد جواد حسينى خامنه‌ای ، در روز 24 تيرماه 1318 برابر با 28 صفر 1358 قمرى در مشهد مقدس چشم به دنيا گشود. ايشان دومين پسر خانواده هستند. زندگى سيد جواد خامنه‌ای مانند بيشتر روحانيون و مدرسّان علوم دينى، بسيار ساده بود. همسر و فرزندانش نيز معناى عميق قناعت و ساده زيستى را از او ياد گرفته بودند و با آن خو داشتند.
رهبر بزرگوار در ضمن بيان نخستين خاطره هاى زندگى خود از وضع و حال زندگى خانواده شان چنين مى گويند:
«پدرم روحانى معروفى بود، امّا خيلى پارسا و گوشه گير... زندگى ما به سختى مى گذشت. من يادم هست شب هايى اتفاق مى افتاد که در منزل ما شام نبود! مادرم با زحمت براى ما شام تهيّه مى کرد و... آن شام هم نان و کشمش بود.»
امّا خانه اى را که خانواده سيّد جواد در آن زندگى مى کردند، رهبر انقلاب چنين توصيف مى کنند:
«منزل پدرى من که در آن متولد شده ام ـ تا چهارـ پنج سالگى من ـ يک خانه 60 ـ 70 مترى در محّله فقير نشين مشهد بود که فقط يک اتاق داشت و يک زير زمين تاريک و خفه اى! هنگامى که براى پدرم ميهمان مى آمد (و معمولاً پدر بنا بر اين که روحانى و محل مراجعه مردم بود، ميهمان داشت) همه ما بايد به زير زمين مى رفتيم تا مهمان برود. بعد عدّه اى که به پدر ارادتى داشتند، زمين کوچکى را کنار اين منزل خريده به آن اضافه کردند و ما داراى سه اتاق شديم.»
رهبرانقلاب از دوران کودکى در خانواده اى فقير امّا روحانى و روحانى پرور و پاک و صميمي، اينگونه پرورش يافت و از چهار سالگى به همراه برادر بزرگش سيد محمد به مکتب سپرده شد تا الفبا و قرآن را ياد بگيرند. سپس، دو برادر دوران تحصيل ابتدايى را در مدرسه تازه تأسيس اسلامى «دارالتعّليم ديانتى» گذراندند.






در حوزه علميه

ایشان پس از آشنایی با جامع‌المقدمات و صرف و نحو در دبیرستان وارد حوزه علمیه شدند و نزد پدر و ديگر اساتيد وقت ادبيات و مقدمات را خواندند.
درباره انگيزه ورود به حوزه علميه و انتخاب راه روحانيت مى گويند:
«عامل و موجب اصلى در انتخاب اين راه نورانى روحانيت پدرم بودند و مادرم نيز علاقه مند و مشوّق بودند».
ايشان کتب ادبى ار قبيل «جامع المقدمات»، «سيوطى»، «مغنى» را نزد مدرّسان مدرسه «سليمان خان» و «نوّاب» خواندند و پدرش نيز بر درس فرزندانش نظارت مى کردند. کتاب «معالم» را نيز در همان دوره خواندند. سپس «شرايع الاسلام» و «شرح لمعه» را در محضر پدرش و مقدارى را نزد مرحوم «آقا ميرزا مدرس يزدى» و رسائل و مکاسب را در حضور مرحوم حاج شيخ هاشم قزوينى و بقيه دروس سطح فقه و اصول را نزد پدرش خواندند و دوره مقدمات و سطح را به طور کم سابقه و شگفت انگيزى در پنچ سال و نيم به اتمام رساندند. پدرشان مرحوم سيد جواد در تمام اين مراحل نقش مهّمى در پيشرفت اين فرزند برومند داشتند. رهبر بزرگوار انقلاب، در زمينه منطق و فلسفه، کتاب منظومه سبزوار را ابتدا از «مرحوم آيت الله ميرزا جواد آقا تهرانى» و بعدها نزد مرحوم «شيخ رضا ايسى» خواندند.



در حوزه علميه نجف اشرف
آيت الله خامنه‌ای که از هيجده سالگى در مشهد درس خارج فقه و اصول را نزد مرجع بزرگ مرحوم آيت الله العظمى ميلانى شروع کرده بودند. در سال 1336 به قصد زيارت عتبات عاليات، عازم نجف اشرف شدند و با مشاهده و شرکت در درسهاى خارج مجتهدان بزرگ حوزه نجف از جمله مرحوم سيد محسن حکيم، سيد محمود شاهرودى، ميرزا باقر زنجانى، سيد يحيى يزدى، و ميرزا حسن بجنوردى، اوضاع درس و تدريس و تحقيق آن حوزه علميه را پسنديدند و ايشان را از قصد خود آگاه ساختند. ولى پدر موافقت نکرد. پس از مدّتى ايشان به مشهد باز گشتند.

 

moda

عضو جدید
ادامه

ادامه

در حوزه علميه قم
آيت الله خامنه‌ای از سال 1337 تا 1343 در حوزه علميه قم به تحصيلات عالى در فقه و اصول و فلسفه، مشغول شدند و از محضر بزرگان چون مرحوم آيت الله العظمى بروجردى، امام خمينى، شيخ مرتضى حائرى يزدى وعلّامه طباطبائى استفاده کردند. در سال 1343، از مکاتباتى که رهبر انقلاب با پدرشان داشتند، متوجّه شدند که يک چشم پدر به علت «آب مرواريد» نابينا شده است، بسيار غمگين شدند و بين ماندن در قم و ادامه تحصيل در حوزه عظيم آن و رفتن به مشهد و مواظبت از پدر در ترديد ماندند. آيت الله خامنه‌ای به اين نتيجـه رسيدند که به خاطر خدا از قــم به مشهد هجرت کنند واز پدرشان مواظبت نمايند. ايشان در اين مـورد مى گويند:
«به مشهد رفتم و خداى متعال توفيقات زيادى به ما داد. به هر حال به دنبال کار و وظيفه خود رفتم. اگر بنده در زندگى توفيقى داشتم، اعتقادم اين است که ناشى از همان بّرى «نيکى» است که به پدر، بلکه به پدر و مادر انجام داده ام». آيت الله خامنه‌ای بر سر اين دو راهى، راه درست را انتخاب کردند. بعضى از اساتيد و آشنايان افسوس مى خوردند که چرا ايشان به اين زودى حوزه علميه قم را ترک کردند، اگر مى ماندند در آينده چنين و چنان مى شدند!... امّا آينده نشان داد که انتخاب ايشان درست بوده و دست تقدير الهى براى ايشان سر نوشتى ديگر و بهتر و والاتر از محاسبات آنان، رقم زده بود. آيا کسى تصّور مى کرد که در آن روز جوان عالم پراستعداد 25 ساله، که براى رضاى خداوند و خدمت به پدر و مادرش از قم به مشهد مى رفت، 25 سال بعد، به مقام والاى ولايت امر مسلمين خواهد رسيد؟! ايشان در مشهد از ادامه درس دست برنداشتند و جز ايام تعطيل يا مبازره و زندان و مسافرت، به طور رسمى تحصيلات فقهى و اصول خود را تا سال 1347 در محضر اساتيد بزرگ حوزه مشهد به ويژه آيت الله ميلانى ادامه دادند. همچنين ازسال 1343 که در مشهد ماندگار شدند در کنار تحصيل و مراقبت از پدر پير و بيمار، به تدريس کتب فقه و اصول و معارف دينى به طلّاب جوان و دانشجويان نيز مى پرداختند.

مبارزات سياسى
آيت الله خامنه‌ای به گفته خويش «از شاگردان فقهى، اصولى، سياسى و انقلابى امام خمينى (ره) هستند» امـّا نخستين جرقـّه هاى سياسى و مبارزاتى و دشمنى با طاغوت را مجاهد بزرگ و شهيد راه اسلام شهيد «سيد مجتبى نوّاب صفوى» در ذهن ايشان زده است، هنگامي که نوّاب صفوى با عدّه اى از فدائيان اسلام در سال 31 به مشهد رفته در مدرسه سليمان خان، سخنرانى پر هيجان و بيدار کننده اى در موضوع احياى اسلام و حاکميت احکام الهى، و فريب و نيرنگ شاه و انگليسى و دروغگويى آنان به ملـّت ايران، ايراد کردند. آيت الله خامنه‌ای آن روز از طـّلاب جوان مدرسه سليمان خان بودند، به شدّت تحت تأثير سخنان آتشين نوّاب واقع شدند. ايشان مى گويند: «همان وقت جرقه هاى انگيزش انقلاب اسلامى به وسيله نوّاب صفوى در من به وجود آمده و هيچ شکى ندارم که اولين آتش را مرحوم نوّاب در دل ما روشن کرد».


همراه با نهضت امام خمينى (قدس سره)
آيت الله خامنه اى از سال 1341 که در قم حضورداشتند و حرکت انقلابى واعتراض آميز امام خمينى عليه سياستهاى ضد اسلامى و آمريکا پسند محمد رضا شاه پهلوى، آغاز شد، وارد ميدان مبارزات سياسى شدند و شانزده سال تمام با وجود فراز و نشيب هاى فراوان و شکنجه ها و تعبيدها و زندان ها مبارزه کردند و در اين مسير ازهيچ خطرى نترسيدند. نخستين بار در محرّم سال 1338 از سوى امام خمينى (قدس سره) مأموريت يافتند که پيام ايشان را به آيت الله ميلانى و علماى خراسان در خصوص چگونگى برنامه هاى تبليغاتى روحانيون در ماه محرّم و افشاگرى عليه سياست هاى آمريکايى شاه و اوضاع ايران و حوادث قم، برسانند. ايشان اين مأموريت را انجام دادند و خود نيز براى تبليغ، عازم شهر بيرجند شدند و در راستاى پيام امام خمينى، به تبليغ و افشاگرى عليه رژيم پهلوى و آمريکا پرداختند. بدين خاطر در 9 محرّم «12 خرداد 1342» دستگير و يک شب بازداشت شدند و فرداى آن روز به شرط اينکه منبر نروند و تحت نظر باشند آزاد شدند. با پيش آمدن حادثه خونين 15خرداد، باز هم ايشان را از بيرجند به مشهد آورده، تحويل بازداشتگاه نظامى دادند و ده روز در آنجا با سخت ترين شرايط و شکنجه و آزارها زندانى شدند.

دوّمين بازداشت
در بهمن 1342 - رمضان 1383- آيت الله خامنه‌ای با عدّه اى از دوستانشان براساس برنامه حساب شده اى به مقصد کرمان حرکت کردند. پس از دو ـ سه روز توقف در کرمان و سخنرانى و منبر و ديدار با علما و طلّاب آن شهر، عازم زاهدان شدند. سخنرانى ها و افشاگرى هاى پرشور ايشان به ويژه درايـّام ششم بهمن ـ سالگرد انتخابات و رفراندوم قلّابى شاه ـ مورد استقبال مردم قرار گرفت. در روزپانزدهم رمضان که مصادف با ميلاد امام حسن (ع) بود، صراحت و شجاعت و شور انقلابى ايشان در افشاگرى سياستهاى شيطانى و آمريکايى رژيم پهلوى، به اوج رسيد و ساواک شبانه ايشان را دستگير و با هواپيما روانه تهران کرد. رهبر بزرگوار، حدود دو ماه ـ به صورت انفرادى ـ در زندان قزل قلعه زندانى شدند و انواع اهانت ها و شکنجه ها را تحمّل کردند
 

moda

عضو جدید
ادامه

ادامه

سوّمين و چهارمين بازداشت
کلاسهاى تفسير و حديث و انديشه اسلامى ايشان در مشهد و تهران با استقبال کم نظير جوانان پرشور و انقلابى مواجه شد. همين فعاليت ها سبب عصبانيت ساواک شد و ايشان را مورد تعقيب قرار دادند. بدين خاطر در سال 1345 در تهران مخفيانه زندگى مى کردند و يک سال بعد ـ 1346ـ دستگير و محبوس شدند. همين فعاليّت هاى علمى و برگزارى جلسات و تدريس و روشنگرى عالمانه و مصلحانه بود که موجب شد آن بزرگوار بار ديگر توسط ساواک جهنّمى پهلوى در سال 1349 نيز دستگير و زندانى گردند.

پنجمين بازداشت
حضرت آيت الله خامنه اى «مد ظله» درباره پنجمين بازداشت خويش توسط ساواک مى نويسد:
«از سال 48 زمينه حرکت مسلحانه در ايران محسوس بود. حساسيّت و شدّت عمل دستگاههاى جارى رژيم پيشين نيز نسبت به من، که به قرائن دريافته بودند چنين جريانى نمى تواند با افرادى از قبيل من در ارتباط نباشد، افزايش يافت. سال 50 مجدّداً و براى پنجمين بار به زندان افتادم. برخوردهاى خشونت آميز ساواک در زندان آشکارا نشان مى داد که دستگاه از پيوستن جريان هاى مبارزه مسلـّحانه به کانون هاى تفـّکر اسلامى به شدّت بيمناک است و نمى تواند بپذيرد که فعاليّـت هاى فکرى و تبليغاتى من در مشهد و تهران از آن جريان ها بيگانه و به کنار است. پس از آزادى، دايره درسهاى عمومى تفسير و کلاسهاى مخفى ايدئولوژى و... گسترش بيشترى پيدا کرد».

بازداشت ششم
در بين سالهاى 1350ـ1353 درسهاى تفسير و ايدئولوژى آيت الله خامنه‌ای در سه مسجد «کرامت» ، «امام حسن(ع)» و «ميرزا جعفر» مشهد مقدس تشکيل می‌شد و هزاران نف ر ازمردم مشتاق به ويژه جوانان آگاه و روشنفکر و طلّاب انقلابى و معتقد را به اين سه مرکز مى کشاند و با تفکّرات اصيل اسلامى آشنا مى ساخت. درس نهج البلاغـه ايشان از شور و حال ديگـرى برخوردار بود و در جزوه هاى پلى کپى شده تحت عنوان: «پرتوى از نهج البلاغه» تکثير و دست به دست مى گشت. طلّاب جوان و انقلابى که درس حقيقت و مبارزه را از محضر ايشان مى آموختند، با عزيمت به شهرهاى دور و نزديکِ ايران، افکار مردم را با آن حقايق نورانى آشنا و زمينه را براى انقلاب بزرگ اسلامى آماده مى ساختند. اين فعاليـّت ها موجب شد که در دى ماه 1353 ساواک بى رحمانه به خانه آيت الله خامنه‌ای در مشهد هجوم برده، ايشان را دستگير و بسيارى از يادداشت ها و نوشته هايشان را ضبط کنند. اين ششمين و سخت ترين بازداشت ايشان بود و تا پاييز 1354 در زندان کميته مشترک شهربانى زندان بودند. در اين مدت در سلولى با سخت ترين شرايط نگه داشته شدند. سختى هايى که ايشان در اين بازداشت تحمّل کردند، به تعبير خودشان «فقط براى آنان که آن شرايط را ديده اند، قابل فهم است». پس از آزادى از زندان، به مشهد مقدس برگشتند و باز هم همان برنامه و تلاش هاى علمى و تحقيقى و انقلابى ادامه داشت. البته ديگر امکان تشکيل کلاسهاى سابق را به ايشان ندادند.

در تبعيد
رژيم جنايتکار پهلوى در اواخر سال 1356، آيت الله خامنه‌ای را دستگير و براى مدّت سه سال به ايرانشهر تبعيد کرد. در اواسط سال 1357 با اوجگيرى مبارزات عموم مردم مسلمان و انقلابى ايران، ايشان از تبعيدگاه آزاد شده به مشهد مقدس بازگشتند و در صفوف مقدم مبارزات مردمى عليه رژيم سفـّاک پهلوى قرار گرفتند و پس از پانزده سال مبارزه مردانه و مجاهدت و مقاومت در راه خدا و تحمّل آن همه سختى و تلخى، ثمره شيرين قيام و مقاومت و مبارزه؛ يعنى پيروزى انقلاب کبير اسلامى ايران و سقوط خفـّت بار حکومتِ سراسر ننگ و ظالمانه پهلوى، و برقرارى حاکميت اسلام در اين سرزمين را ديدند.
 

moda

عضو جدید
ادامه

ادامه

در آستانه پيروزى

درآستانه پيروزى انقلاب اسلامى، پيش از بازگشت امام خمينى(قدس سره) از پاريس به تهران،و از سوی ایشان «شوراى انقلاب اسلامى» با شرکت افراد و شخصيت هاى مبارزى همچون شهيد مطهرى، شهيد بهشتى، هاشمى رفسنجانى و... در ايران تشکيل گرديد، آيت الله خامنه‌ای نيز به فرمان امام بزرگوار به عضويت اين شورا درآمد. پيام امام توسط شهيد مطهرى «ره» به ايشان ابلاغ گرديد و با دريافت پيام رهبر کبير انقلاب، از مشهد به تهران آمدند.

پس از پيروزى

آيت الله خامنه اى پس از پيروزى انقلاب اسلامى نيز همچنان پرشور و پرتلاش به فعاليّت هاى ارزشمند اسلامى و در جهت نزديکتر شدن به اهداف انقلاب اسلامى پرداختند که همه در نوع خود و در زمان خود بى نظير و بسيار مهّم بودند که در اين مختصر فقط به ذکر رئوس آنها مى پردازيم:
پايه گذارى «حزب جمهورى اسلامى» با همکارى و همفکرى علماى مبارز و هم رزم خود: شهيد بهشتى، شهيد باهنر، هاشمى رفسنجانى و... دراسفند 1357.
● معاونت وزارت دفاع در سال 1358.
● سرپرستى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى، 1358.
● امام جمعه تهران، 1358.
● نماينده امام خميني«قدّس سرّه» در شوراى عالى دفاع ، 1359.
● نماينده مردم تهران در مجلس شوراى اسلامى، 1358.
● حضور فعّال و مخلصانه در لباس رزم در جبهه هاى دفاع مقدس، در سال 1359 با شروع جنگ تحميلى عراق عليه ايران و تجاوز ارتش متجاوز صدام به مرزهاى ايران؛ با تجهيزات و تحريکات قدرت هاى شيطانى و بزرگ ازجمله آمريکا و شوروى سابق.
● ترور نافرجام ايشان توسط منافقين در ششم تيرماه 1360 در مسجد ابوذر تهران.
● رياست جمهورى؛ به دنبال شهادت محمد على رجايى دومين رئيس جمهور ايران، آيت الله خامنه‌ای در مهر ماه 1360 با کسب بيش از شانزده ميليون رأى مردمى و حکم تنفيذ امام خمينى (قدس سره) به مقام رياست جمهورى ايران اسلامى برگزيده شدند. همچنين از سال 1364 تا 1368 براى دومين بار به اين مقام و مسئوليت انتخاب شدند.
● رياست شوراى انقلاب فرهنگ، 1360.
● رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام، 1366.
● رياست شوراى بازنگرى قانون اساسى، 1368.
● رهبرى و ولايت امّت، که از سال 1368، روز چهاردهم خرداد پس از رحلت رهبر کبيرانقلاب امام خمينى (قدس سره) توسط مجلس خبرگان رهبرى به اين مقام والا و مسئوليت عظيم انتخاب شدند، و چه انتخاب مبارک و درستى بود که پس از رحلت امام راحل، با شايستگى تمام توانستند امّت مسلمان ايران، بلکه مسلمانان جهان را رهبرى نمايند.
 

fatemeh-torabi

عضو جدید
استفائات،پاسخ به پرسش هاي شرعي ،شبهات،و مسائل مستحدثه و در خواست استخاره

استفائات،پاسخ به پرسش هاي شرعي ،شبهات،و مسائل مستحدثه و در خواست استخاره




نشانی های اینترنتی مراجع عظام

مقام معظم رهبري:
www.wilayah.org
آدرس پست الكترونيك:
fatwa@leader.ir
آيت الله العظمی صانعي
www.saanei.org
آدرس پست الكترونيك:
saanei@saanei.org
istifta@saanei.org
آيت الله العظمی صافي
www.saafi.net
آدرس پست الكترونيك:
پايگاه اطلاع رساني حضرت آيت الله العظمي صافي
Saafi@Saafi.net
آيت الله العظمی فاضل لنكراني
www.lankarani.org
لينك فرم ارسال نامه از داخل سايت:
http://www.lankarani.com/common/php/contactus/?lang=far
آدرس پست الكترونيك:
fazel@Lankarani.com
info@lankarani.ir
questions@lankarani.ir
fazel@lankarani.ir
آيت الله العظمی مكارم شيرازي:
http://www.makaremshirazi.org
آدرس پست الكترونيك:
makarem@makarem.ir
makarem@makaremshirazi.org
آيت الله العظمی اردبيلي
www.ardebili.org
آدرس پست الكترونيك:
istifta@ardebili.org
آيت الله العظمی سيستاني:
www.sistani.org
لينك ارسال استفتاء:
http://www.sistani.org/html/far/menu/miscellaneous/send_question/?lang=far
آدرس پست الكترونيك:
SISTANI@SISTANI.ORG
MAKTAB110@HOTMAIL.COM
آيت الله العظمی نوري همداني
www.noorihamedani.com
آدرس پست الكترونيك:
info@noorihamedani.com
noorihamedani@noorihamedani.com
http://vu.hadith.ac.ir/forum/default.aspx?g=pmessage&u=8715
 

fatemeh-torabi

عضو جدید
سوالات شرعي خود را از مسنجر بپرسيد

سوالات شرعي خود را از مسنجر بپرسيد

یک شرکت ایرانی با بومی کردن انتقال گفتار از طریق اینترنت نرم افزار ارتباط شیعی را در جشنواره رسا نه های دیجیتالی
و نرم افزار های چند رسانه ای ارائه کرد . این نرم افزار یک نوع مسنجر است که با هدف بر قراری ار تبا ط آسان کاربران
به خصوص جوانان در داخل و خارج از کشور و در راستای پاسخگویی به سوالات در رفع شبهات دینی از طریق اینترنت و ارتباط
با دفاتر مراجع عظام ارائه شده است . با این نرم افزار مقلد می تواند پس از انتخاب مرجع تقلید خود به یکی ازاتاق های مر بوط
به دفتر آن مرجع وارد شود و سوال خود را از او بپرسد . همچنین قا بلیت پاسخگویی به ٣ زبان فارسی ، عربی وانگلیسی را دارد .

ارتباط آسان شيعيان با دفاتر مراجع عظام و کارشناسان علوم اسلامي، در راستاي پاسخگويي به سوالات شرعي و رفع شبهات،
يکي از اهداف طرح ارتباط شيعي است که مبتني بر فناوري انتقال گفتار از طريق اينترنت و با تکيه بر دانش فني داخل کشور،
پياده‌ سازي شده است. در اين طرح شيعيان ميتوانند پس از انتخاب دفاتر مراجع يا کارشناسان علوم اسلامي،
سوالات خود را به صورت گفتاري بپرسند. در اين روش، پاسخگويي به سوالات اولا به صورت زنده است
و ثانيا پاسخگوها به زبانهاي مختلف، جوابگوي سوالات هستند.

اين برنامه با همکاري ستاد پاسخگويي به مسايل مستحدثه ديني دفتر تبليغات حوزه علميه قم اجراء مي شود

دريافت نرم افزار
http://www.baharsound.com/DownLoad
زمان پاسخگوئی
http://www.baharsound.com/eShia/Timing
راهنما
http://www.baharsound.com/eShia/Help
استفتائات
http://www.baharsound.com/eShia/FAQ
ضرورت ها 1
http://www.baharsound.com/eShia/Reason1
ضرورت ها 2
http://www.baharsound.com/eShia/Reason2
آموزش الکترونیکی
http://www.baharsound.com/eLearning
ارتباط شیعی
http://www.baharsound.com/eShia
پرسش و پاسخ
http://www.baharsound.com/QA
ارتباط الکترونیکی
http://www.baharsound.com/eConnection
مسنجر ایرانی
http://www.baharsound.com/Messenger
راهنمای بر خط
http://www.baharsound.com/HelpOnline
 

fatemeh-torabi

عضو جدید
اخبار جهان اسلام

اخبار جهان اسلام

اخبار جهان اسلام


بايگاني اخبار جهان اسلام ... يك روحاني مسيحي: در حق پيامبر اسلام بي انصافي شده است .
..
www.iranculture.org/news/archive.php?gid=3&d

اخبار گرافیک

www.aftab.ir/news/subcategory.php?id=52

اخبار فرهنگی و هنری

www.aftab.ir/news/category.php?id=5

Iran Art News
بزرگترين جشن پوستر جهان اسلام ... جهت مشاهده اخبار و مطالب به صورت موضوعی کلیک کنید ...
www.iranartnews.com

اخبار مهم (جهان اسلام) - Irna

www.irna.com/ar/news/line-2/key-5643
www.palestine-persian.info/dailynews/1384/mordad/8/mainnews.htm
 

fatemeh-torabi

عضو جدید
اخبار بانوان مسلمان ایران و جهان

اخبار بانوان مسلمان ایران و جهان

اخبار بانوان مسلمان ایران و جهان


http://www.sarkhat.com/indexWOM0.html

www.aftab.ir/news/subcategory.php?id=90www.aftab.ir/news/category.php?id=4www.todaylink.ir/category/women


خبر گزاری زنان ایران ایونا

www.iwna.ir


مرکز امورزنان وخانواده ریاست جمهوری

www.women.org.ir


دفتر مطالعات و تحقیقات زنان

http://www.womenrc.com
برو به بالا
 

fatemeh-torabi

عضو جدید
قران شنیداری(ترتیل،قرائت، تواشیح، تفسیر,متن و...)

قران شنیداری(ترتیل،قرائت، تواشیح، تفسیر,متن و...)

متن قران کریم

--------------------------

متن قران کریم در پایگاه صدا و سیما
www.irib.ir/worldservice/quran/hedq.html
متن کامل قران کریم به خط عثمان طه

متن قران کریم
www.aviny.com/Quran/Arabic/index.htm
در بردارنده متن کامل قران کریم همراه با امکان انتخاب سوره

متن قران کریم در شبکه امام جواد علیه السلام
www.al-shia.com/html/far/quran/t_q.php
متن سوره های قران همراه با تعداد ایه ,شماره جز,محل نزول,امکانن جستجوو استماع

متن کامل قران مجید
www.balagh.net/persian/quran/quran_text_fa/index.htm
شامل تمام سوره های قران مجید به صورت اعراب گذاری شده
 

fatemeh-torabi

عضو جدید
مجموعه ای از دعاهای قرانی
http://quran.al-shia.com/fa/id/25



مجموعه ای از تصاویر قرانی
http://quran.al-shia.com/fa/id/23


اگر می خواهید که به قران به صورت متن و یا عکس دست یابید و در ضمن آن را دانلود کنید به ادرس زیر بروید
http://quran.al-shia.com/fa/id/1/


اما اگر می خواهید به سرچ قرآن دسترسی داشته باشید به اینجا بروید
http://quran.al-shia.com/fa/id/24/search.php


اما من اگر به جای شما بودم از این سایت استفاده می کردم چون به جز اینکه متن قرآن را دارد بلکه چهار ترجمه از مترجمین مختلف دارد و نیز امکان قرائت ان را نیز دارد
http://www.imamjawad.net/htm/far/quran/quran_tex.asp

اگر دوست دارید به یک منبع سوالات قرانی دست پیدا کنیدبه ادرس زیر بروید می دونم که به خیلی از سوال های شما پاسخ داده می شود
http://quran.al-shia.com/fa/id/26/



اما اگر یه جایی را دوست دارید که داشته باشید که بتونید سؤالات قرانی خودتون را بپرسید می تونید به اینجا مراجعه کنید
http://www.bonyad-qoran.org/Show.php?Page=QAList



اما یک چیز ویژه! اگر می خواهید به تفسیر شهید مطهری هم گوش بدید و هم دانلود کنید به ادرس زیر مراجعه بفرمایید
http://quran.al-shia.com/fa/id/32/
 

atish_baran

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایتهای فرهنگی و مذهبی

مذهبی 1مذهبی 2مذهبی 3دفاع مقدس◊پایگاه حضرت معصومه(س)الجمعههیات محبان فاطمه زهرا(س)کتابخانه جنگپایگاه حوزهیوسف زهرا(س)قصصپایگاه سبک بالانمرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی جامعه اهل البیتنوای ثار الله(ع)امتداد(ستاد مرکزی راهیان نور)مرکز جهانی علوم اسلامی پایگاه اسلام نابفصلنامه کتابهای اسلامیحماسهرمضانمرکز اسلامی انگلیسامام علی(ع)پایگاه آوینیپایگاه افقدایره المعارف فقه اسلامیعلی وارمپایگاه صبحیا زهراپایگاه ظهورکتابخانه یعسوب الدینپایگاه شهداءموسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (قبس)پایگاه اطلاع رسانی موعودپایگاه اطلاع رسانی هیئات مذهبی راهیان صیاد شیرازیالکوثرکانون انتظارسایت حجت الاسلام شهاب مرادیراهیان نورغدیرجامعه شیعیان آمریکاپایگاه تخصصی اطلاع رسانی ذاکرین اهل بیتفرهنگ ایثارمرکزالاشعاع الاسلامیپایگاه امام علی(ع)پایگاه حوزهپایگاه شاهدانپایگاه حدیثپایگاه اسلامی-شیعی رشدمهدیه تهرانشهید دکتر چمرانشناخت اسلامپایگاه رافدهیئت عشاق الحسین (ع)موسسه روایت فتحیا عباس(ع)پایگاه بلاغمسیحا نفسشهدای هیئت دولت مسجد شیعهآستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)سایت فاطمیهرهپویان وصال شیرازسایت عمومی مداحیسایت علمی پژوهشی یهودهیئت منتظرین حضرت مهدی(عج)پایگاه بسیج شهید تندگویانالمهدی(عج)پایگاه دعاپایگاه اطلاع رسانی بنت الحسین رقیه(س)سایت مرکز رسیدگی به مصدومین شیمیاییمولودیپایگاه المیزانپایگاه اینترنتی طاهاسایت یادواره شهید خلبان پروینیسازمان اوقافمجمع طلاب و فضلای حوزه علمیه قمپایگاه الشیعهبسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دزفولویژه نامه محرمپایگاه اسلامپایگاه ذوالفقاررهامجموعه مذهبی فرهنگی بیت العباس(ع)پایگاه جامعه القرآنپایگاه اطلاع رسانی هیئت محبان الائمه(ع)ستاد کنگره بزرگداشت سرداران و8000شهید استان گیلانشبکة الامام القائم (عج)شبکه قرآنپایگاه چکیده اسلامپایگاه اطلاع رسانی فرهنگی شاهدیا حسین(ع)پایگاه قرآنهیات محبان المجتبی(ع)بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور دماوندکربلا-نجفپایگاه فدکصلواتآستان قدس رضویصفحه قرآن کریمنسیم رضوانکانون قرآن و عترتشبکه قرآن کریمامور حج و زیارت سازمان صدا و سیماشبکه امام صادق(ع)پایگاه الاسلامآستان مقدس امام زاده محمد هلال بن علی(ع)به سوی ظهورموسسه اسلامی نیویورکپایگاه ثقلینشبکه امام جواد (ع)مجمع جهانی اهل بیتمهدیه ایرانیان تورنتوشبکه امام علی (ع)موسسه دائره المعارف فقه اسلامیهیئت مهدویون قمعاشوراشبکه اسلامیهآسمانیابا صالح (عج)پایگاه اندیشه قمبانک صوت و فیلم مذهبیشبکة الحقپایگاه یا مهدی(عج)مرکز نشر اعتقادات سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضویمجمع دانشجویی ظهورجهان شیعهستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام (ره)
محبان المهدی(عج)یوسف زهرا(س)سایت امام علی (ع)مرکز فرهنگ و معارف قرآنغدیربانک جامع نرم افزار های اسلامی ابصاربنیاد اندیشه اسلامیسایت تخصصی شیعیانمرکز نشر اعتقاداتسوگمخلصینحسینیه اعظم زنجانروضهمهدی یارمتقینمهدیونقدسیان مسلمان ایرانی
 

reza556182

عضو جدید
http://www.ashouraiyan.com
http://www.noorportal.net
http://www.bgh.ir
شما هم هر سایتی با این موضوع هست را ارسال کنید تا بقیه هم استفاده کنند.

چشم. برای امتثال امر شما اینم چند تا سایت دیگه و توضیحاتشون:
http://www.hojjat.net/ file:///I:/IE-Files/offline/001.htm​
این سایت به سيدمحسن حجت تعلق دارد. در اين سايت مي‌توان کتاب‌ها و تأليفات، قرآن کريم، اهل‌بيت، حديث، نهج‌البلاغه، دعا و زيارت، سخنراني‌ها، طرح سؤال، ديدن جواب‌ها، گالري، خدمات سايت، دفتر ميهمان، آلبوم، اشعار، زندگي‌نامه</SPAN>آيت‌الله سيدمحسن حجت، زندگي‌نامه آيت‌الله ميرعلي‌احمد حجت رهبر فقيد شيعيان افغانستان و هم‌چنين معرفي سايت‌هاي مراجع و علماء را مي‌توان از عناوين مندرج در سايت نام برد.


http://www.motahari.org/ file:///I:/IE-Files/offline/002.htm​
اين سايت به معرفي آثار و زندگي نامه استاد شهيد مرتضي مطهري مي‌پردازد. مطالب مطرح در سايت به زير مجموعه‌هاي: درباره‌ي استاد، آثار استاد، آرشيو تقسيم‌بندي مي‌شود که مي‌توان با انتخاب هرکدام از عناوين به مطالب مورد نظر دسترسي پيدا کرد.


http://farsi.tabrizi.org/ file:///I:/IE-Files/offline/003.htm​
اين سايت به دفتر آيت اللهالعظمی ميرزا جواد تبريزي تعلق دارد. سايت به زبانهاي انگليسي، ترکي، اردو، عربي و فارسي براي بازديدکنندگان مختلف از سرتاسر جهان طراحي شده است. زندگينامه، کتب و تأليفات، رد شبهات، نصايح، مرکز استفتائات، مؤسسات، دفتر بازديدکنندگان، کارتپستال، درباره‌ي آيتالله و تصاوير را ميتوان از جمله مطالبي نام برد که در سايت قرار داده شدهاند.

http://saafi.net/ file:///I:/IE-Files/offline/004.htm​
اين سايت را دفتر آيتالله العظمی صافي گلپايگاني برپا نموده است. زندگينامه، آثار علمي، دروس، ديدگاهها، در کلام ديگران، رساله‌ي علميه، مناسک حج، تازهها، معارف دين، اسلام و پيامبر، قرآن، عقايد، نهج‌البلاغه، شيعه، اهلبيت، تاريخ اسلام، امامت و مهدويت، امکان عضويت در سايت براي کسب آخرين اخبار و تغييرات در سايت و معرفي سايتهاي ديگر اسلامي را ميتوان از عناوين مندرج در سايت نام برد.


http://www.shahroudi.net/ file:///I:/IE-Files/offline/005.htm​
اين سايت به آيتالله العظمی محمدالحسيني شاهرودي تعلق دارد. سايت به زبانهاي فارسي، عربي، انگليسي، اردو قابل استفاده ميباشد. اعتقادات، استفتائات، مناسبات ديني، احکام، مسائل و زندگينامه آيتالله را ميتوان از مطالب عنوان شده در سايت نام برد.


http://www.lankarani.com/ file:///I:/IE-Files/offline/006.htm​
اين سايت که به مرجع تقليد عاليقدر حضرت آيتالله فاضللنکراني تعلق دارد را ميتوان به عناون يک سايت اطلاعرساني کامل اسلامي دانست که ميتوان از طريق آن تقريباً به تمامي مطالب مورد نظر کاربر در زمينه علوم اسلامي دسترسي پيدا کرد. زندگينامه، تاليفات، احکام و فتواها، دروس، پيامها، تاليفات فرزند معظمله، فعاليتهاي فرهنگي، مناسبت‌ها، نگارخانه، پايگاههاي مرتبط، اخبار دفتر، وجوهات، کتابخانه تخصصي فقهي، امکان استفاده از زبانهاي بينالمللي براي استفاده از سايت، امکانات جستجو در مطالب سايت، اخبار و تازههاي پايگاه، مطالب برگزيده پايگاه، برگزيده استفتائات و فرم اشتراک خبرنامه سايت را ميتوان از مطالبي نام برد که در سايت ميتوان آن‌ها را مشاهده نمود.

http://www.imamreza.net/ file:///I:/IE-Files/offline/007.htm​
شبکه امام رضا، نام اين سايت ميباشد. در سايت اسلام، امام ‌ر‌ضا، مشهد، کودکان، خدمات سايت، راهنماي زائرين امام رضا، اوقات شرعي، اخبار، آب و هوا، صوتي و تصويري، زيارت از راه دور، امکان بازديد از دفتر يادبود، ارتباط سبز، امکانات جستجو در مطالب سايت، کتابخانه اسلامي، مناسبتهاي اسلامي، پايگاههاي شيعي و پيوندهاي ويژه را ميتوان به عنوان مطالب مطرح شده نام برد.


http://www.balagh.net/ file:///I:/IE-Files/offline/008.htm​
اين سايت به معرفي خبرنامه الکترونيکي اسلامي به نام بلاغ ميپردازد. بيانات مقام معظم رهبري، اصطلاح نامه علوم اسلامي، مجلات دفتر تبليغات اسلامي، سلسله نشستهاي علمي، پايگاههاي اسلامي، جنبش نرمافزاري، خانواده و اجتماع، پايگاه‌هاي دفتر، بازتاب انديشه، مناسبت‌ها، کتابخانه، امکانات جستجو، قرآن، پيامبر و اهلبيت، کلام و اعتقادات، اسلام، اديان و ملل، اخلاق، فقه و حقوق، انديشه سياسي و مطالب خبري درباره‌ي خبرنامه بلاغ را ميتوان از عناوين مطرح شده در اين سايت نام برد.


http://www.ghadeer.org/index.html file:///I:/IE-Files/offline/009.htm​
سايتي که در اينجا به معرفي آن پرداخته ميشود، غدير نام دارد. سخن روز، انتفاضه، پيام پيامبران، قرآن، نهج‌البلاغه، امام علي(ع)، علوم اسلامي، صحيفه سجّاديه، حديث، حکايات، اخلاق، احکام، اديان الهي، تاريخ، رهبري، امام خميني، سياسي، صحيفه انقلاب اسلامي، اجتماعي، ورزش، اطلاعات پزشکي، کتابخانه، بانک نرمافزار، معرفي ساير سايتهاي مرتبط و بانک اطلاعات صوتي و تصويري از مطالب عنوان شده در اين سايت ميباشند.

http://www.isu.ac.ir/ file:///I:/IE-Files/offline/010.htm​
اين سايت به دانشگاه امام صادق تعلق دارد. در سايت به معرفي دانشگاه و فعاليت‌هاي انجام گرفته در آن پرداخته ميشود. رياست دانشگاه، رسالت دانشگاه، تاريخچه دانشگاه، مديريتها، دانشکدهها و بخشها، مرکز تحقيقات، واحد خواهران، کتابخانه و مرکز اطلاعرساني، نشريات، گزينش دانشجو، تحقيقات، ادارهکل روابطعمومي و بينالملل، اخبار، امکانات جستجو، فهرست مندرجات سايت، بانکهاي اطلاعاتي، پيوندهاي مفيد، تازهها و همايشها را ميتوان از مطالب عنوان شده در سايت نام برد.
 

reza556182

عضو جدید
چند سایت دیگه:
http://www.alseraj.net/albahjat/ file:///I:/IE-Files/offline/012.htm​
اين سايت به آيتالله العظمي محمدتقي بحجت تعلق دارد. در اين سايت ميتوان به زندگينامه ايشان دسترسي پيدا کرد، همچنين مجموعه بيانات، دستورالعملها و پرسش و پاسخ و نيز مطالب فقهي را مي‌توان در سايت به دست آورد.


http://dr-hadavi.ir/ file:///I:/IE-Files/offline/013.htm​
اين سايت به معرفي و بررسي فعاليتهاي علمي‌ـ اسلامي استاد مهدي‌هادوي تهراني ميپردازد. در سايت امکانات جستجو فراهم آمده است، همچنين زندگينامه استاد، ايدهها، آثار، سخن روز، پرسش و پاسخ، معرفي سايتهاي ديگر و اخبار را ميتوان از عناوين مندرج در سايت نام برد.


http://www.taghrib.org/farsi/index.htm file:///I:/IE-Files/offline/014.htm​
اين سايت براي معرفي فعاليت‌هاي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي تاسيس شده است. آشنايي با مجمع، دبيرکل، کنفرانسها، انتشارات مجمع، تازهها، آرشيو خبرها، امکان ثبتنام براي خبرنامه رايگان سايت، نشريه پيک تقريب، مرکز جهاني اطلاعرساني، مجله رسالة الاسلام، فرهنگ تقريب و وحدت، کنفرانسهاي داخلي و خارجي، از عنوان‌هاي مطرح شده در اين سايت ميباشند. همچنين سايت به زبانهاي فارسي، عربي، اردو و انگليسي در اختيار بازديدکنندگان قرار دارد.


http://www.marashilibrary.com/ file:///I:/IE-Files/offline/016.htm​
در اين سايت به معرفي کتابخانه بزرگ آيتالله العظمي مرعشي نجفي پرداخته شده است. مطالبي درباره‌ي بنيانگذار، معرفي کتابخانه، اطلاعرساني، فصلنامه شهاب و امکانات جستجو در بانک اطلاعاتي کتابخانه از عناوين مطرح شده در اين سايت میباشند.

در سايتي که اينجا به آن اشاره ميشود، ميتوان به روزشمار تاريخ اسلامي ماه صفر دسترسي پيدا کرد. مطالب مفصلي درباره‌ي ماه صفر، رويدادها و روزهاي رويدادهاي اين ماه را مي‌توان در سايت مشاهده نمود.


در اين سايت به معرفي ماه محرم و رويدادهاي تاريخي آن پرداخته ميشود. آشنايي با ماه قمري، ماه محرم در قرآن، ماه محرم در روايات و رويدادهاي تاريخي در محرم سالهاي مختلف اسلامي و روزشمار آن را ميتوان از مطالب عنوان شده در سايت نام برد.

http://www.ayatsandart.com/ file:///I:/IE-Files/offline/019.htm​
در اين سايت به ارائه يک آرشيو و نمايشگاه از آثار هنري اسلامي پرداخته شده است. امکان مشاهده آثار هنري از آثار قديمي تا جديد در سايت امکانپذير شده است و بازديدکننده ميتواند با مراجعه به سايت از امکانات قرار داده شده در سايت بهره ببرد.


http://www.shiachat.com/ file:///I:/IE-Files/offline/020.htm​
سايتي که اينجا به معرفي آن پرداخته مي‌شود، Shia Chat نام دارد. همانگونه که از نام سايت برمي‌‌آيد مکاني است براي تبادل اطلاعات و گفتگو بين مسلمانان شيعه در اينترنت. امکانات جستجو در سايت فراهم آمده است، همچنين ميتوان موضوعات مورد نظر را براي گفتگو انتخاب کرده و وارد اتاقهاي گفتمان سايت شد و درباره‌ي مطالب مورد نظر به تبادل نظرات پرداخت.

http://www.khadama.net/ file:///I:/IE-Files/offline/021.htm​
سايتي که به معرفي آن پرداخته مي‌شود به هيأت خادمين اهل بيت تعلق دارد که در کربلا مستقر ميباشند. در سايت که به زبان عربي است ميتوان به فعاليتهاي هيأت، اخبار و مطالب بسيار ديگر درباره‌ي اين هيات را در سايت مشاهده نمود.


http://www.fadakbooks.com/ file:///I:/IE-Files/offline/022.htm​
در اين سايت مي‌توان با يک کتاب فروشي و نمايشگاه کتب اسلامي به نام فدک آشنا گرديد. در اين سايت انواع کتب جديد و قديمي اسلامي قرار داده شدهاند و مراجعه کننده ميتواند با استفاده از امکانات جستجوي قرار داده شده در سايت کتابها را پيدا کرده و درباره‌ي آن‌ها اطلاعاتي کسب نمايد و براي خريد آن‌ها اقدام کند.


http://www.al-islam.org/sahifa/ file:///I:/IE-Files/offline/023.htm​
اين سايت به ارائه متن کامل صحيفه سجاديه به زبان عربي و انگليسي ميپردازد. علاقمندان به صحيفه سجاديه ميتوانند با مراجعه به اين سايت از امکانات و مطالب قرار داده شده در آن بهره ببرند.

http://shiatime.tripod.com/ file:///I:/IE-Files/offline/024.htm​
اين سايت به ارائه يک پايگاه اطلاعاتي اسلامي شيعه ميپردازد که به زبان انگليسي به فعاليت مشغول ميباشد. قرآن، نهج‌البلاغه، قرآن در اسلام، پرسش و پاسخهاي فقهي، قوانين اسلام، مرجع الفبايي از قرآن کريم، تاريخچه‌ي ترجمه‌ي قرآن به زبانهاي ديگر، تاريخچه حديث، امکان دريافت کتب اسلامي در قالب فايل، فرمايشات پيامبر(ص) و حضرت علي(ع) و بسياري مطالب خبري ديگر درباره‌ي اسلام را مي‌توان از عناوين مندرج در اين سايت نام برد.

http://www.alhoda.org/ file:///I:/IE-Files/offline/025.htm​
اين سايت به مرکز جهاني اطلاعرساني آل البيت تعلق دارد. پايگاه قرآن کريم، پايگاه نهج‌البلاغه، پايگاه آيتالله سيستاني، کتاب وحي، تشيع، اهل بيت، خاورشناسي، امکانات جستجو، مراجع و علما، کتابسرا، مراکز و مؤسسات، نگارخانه، خدمات سايت، بانک صوتي، پايگاههاي شيعي، اجتماعي، تشيع،مهدويت، آرماگدئون، آزادي، حقوق بشر، لغتنامه انگليسي‌ـ فارسي اسلامي و امکانات عضويت را مي‌توان از مطالب مندرج در اين سايت نام برد.

http://shia.mine.nu/ file:///I:/IE-Files/offline/026.htm​
اين سايت به نام صداي شيعه به ارائه مطالب و اخبار درباره‌ي شيعيان جهان ميپردازد. روشهاي تلاوت قرآن مجيد، دعا، مناجات، زيارتها، اذان، خطبهها، خطبه معصومين و نصايح ايشان، درس، تواشيح، اخبار شيعه و امکانات جستجو را ميتوان در اين سايت به همراه مطالب ديگر مطرح شده درباره‌ي شيعيان جهان مشاهده نمود.

http://mujtabamagazine.com/ file:///I:/IE-Files/offline/027.htm​
سايتي که در اينجا به آن ميپردازم مجتبي نام دارد و يک سايت آموزشي معارف اسلامي براي کودکان به زبان انگليسي ميباشد. مطالبي درباره‌ي مجله اينترنتي مجتبي، نحوه‌ي تأسيس و دلايل آن، مطالعه شماره جديد، مطالبي درباره‌ي شماره آينده مجله، معرفي کارتونهايي براي کودکان عضو، امکانات عضويت در سايت و مجله کودکان مسلمان را ميتوان از عناوين مطرح شده در اين سايت نام برد.
 

yareza2006

عضو جدید
  • بنیاد بین المللی غدیرhttp://www.al-ghadir.ir
  • گروه فرهنگي بيت الزهرا سلام الله عليها، ادعيه (صوتي و تصويري)، نغمه هاي سحري، اشعارماه‌ مبارك، معرفي محصولات، مسابقه و پايگاه‌هاي مرتبطhttp://www.ramazan.ir
  • سخنراني ها و مراثي محرم 1426
    http://www.almajlis-alhussaini.org

 
بالا