mehrnaz_khalaji
عضو جدید
با سلام خدمت آقای عراقی.خیلی خوشحال میشم که با شما همکاری داشته باشم
سلام
خیلی خوشحال شدم پستتون رو دیدم
رزومه رو تکمیل کنید برا نیما جان بفرستید اگه اشتباه نکنم ایشون در حال حاضر مدیر پروژه هستند
با سلام خدمت آقای عراقی.خیلی خوشحال میشم که با شما همکاری داشته باشم
سلامسلام خدمت آقا نیما.من علاقه مند به همکاری با شما هستم.البته یک مشکل کوچک هست.کنکور ارشد.
خیلی دوست دارم سهم کوچکی در این پروژه را داشته باشم و همکاری صمیمانه ای را با شما شروع کنم.
لطفأ من را در جریان این پروژه قرار دهید.متشکرم
جناب عراقي امرو رفتم كارخونه تصفيه دوم روغن به روش اسيدي رو ديدم
يه چرخي توي پلانتش زديم . خوب بود
pfd روش اسيدي رو از كجا ميتونم گير بيارم ؟ راستي همه روشهاي اسيدي مث هم هستند ؟
راستي جناب عراقي براي صحبت باهاشون و راضي كردنشون در مورد اين مسائله كه تصفيه به روش غير اسيدي رو بجاي اين روش اسيدي بكار ببرن ،چي بايد گفت ؟ يعني حاظر ميشن با اين همه خرجي كه تا حالا كردن ( به گفته خودشون 1.5 ميليارد سرمايه نياز داشته واسه اين طرح) بازم به روش غير اسيدي رو بيارن ؟
ضمنا محصول هم روغن پايه SN-500 هستش كه بصورت فله فروش ميره ولي ميگن توانايي افزودن additive و تبديل به روغن موتور رو هم دارند
فك نميكنم بذارن كه من توي كارشون دخالت كنم واسه بازيافت لجنشون !
هنوز خودشون مرحله بازيافت لجن رو هم نداشتن و فقط ذخيره ميكردن !
اينجوري كه خودشون ميگفتن اين پلان خيلي كامل و تميز كار ميكنه ! ميگفت توي ايران تكه! نميدونم البته روي چه حسابي حرف ميزدن!
معيار سنجش كارخونه هاي تصفيه دوم اسيدي چي هست ؟ از كجا ميشه فهميد كدوم پلان نسبت به كدوم يكي برتره ؟
جناب عراقي امرو رفتم كارخونه تصفيه دوم روغن به روش اسيدي رو ديدم
يه چرخي توي پلانتش زديم . خوب بود
pfd روش اسيدي رو از كجا ميتونم گير بيارم ؟ راستي همه روشهاي اسيدي مث هم هستند ؟
اينا روغنشون رو بسته بندي نميكنن واسه فروش . همش رو بصورت فله اي ميفروشن .دو پارامتر مهم در روش غير اسيدي هست كه ميتونه اونها رو راضي كنه :
1- بازيافت روغن در روش غير اسيدي 87 در صد است در حاليكه در روش اسيدي بين 60 تا 70 در صد مي باشد.
2- ضايعاتي بنام لجن اسيدي ندارد كه محيط زيست مانع از كارشان شود
براي راضي كردنشان ادعايي را كه گفته شد با تضمين اجرا همراه كن اگر اين دو ادعا درست نبود پولشان را پس بگيرند..
اخيرا sn500 را به قيمت 1100 دلار فوب بندر به مقصد دبي از ايران خريد كردم اگر با قيمت 1090 موافق باشند ميتونم براي 1200 بشكه 185 كيلويي وارد مذاكره شوم.
اينها داتما در حال افزايش ظرفيت هستند و حتما بدشان نمياد روزي بيست تن به ظرفيتشان با كمترين سرمايه گذاري اضافه بشه.
در گزارش خودت pfd سيتم غير اسيدي را قرار نده منظورم گزارش كاراموزيته
خیلی خوبه _به نظر من باید این مجلات رو در کارخانه هاومراکز مرتبط با مهندسی شیمی مانند بتروشیمی وبالایشگاهها به صورت هفتگی یا هر ماه توزیع کردسلام
اول از مسئول تالار به خاطر اینکه شاید این تاپیک در جای مناسب خودش نیست عذر خواهی می کنم.
مدتی است با شما همراهم ، کارها و فعالیتتون رو میبینم، احساس میکنم شما ها باید بیشتر از این به چشم بیاین
با خودم فکر کردم که نظرتون رو در مورد اینکه ادامه فعالیت بچه های این سایت یک مجله بشه بپرسم
نظرتون چیه بهترین مقالات سایت رو مجله کنیم وسایت و بچه هاش رو جاودانه کنیم
اگه پیشنهادم کمکی عجیب غریبه ، ببخشید
با احترام
نسترن پهلوان
خوب سرمايه تخميني واسه غير اسيدي چقدره ؟
اينا مشكلشون اينه كه ميگن ما كلي هزينه كرديم واسه اين روش حالا بريم دوباره كلي پول بديم واسه غير اسيدي ؟
بهشون گفتم محيط زيست استقبال ميكنه ولي گفتن كه اصلا محيط زيست كاري نداره . ميگن روز اول اومده فقط سر زده وقتي ديده ما درخت كاري داريم مجوز دادن بهمون، رفتنو ديگه پيداشون نشد !
راستي جناب عراقي در مورد وام دهي واسه روش غير اسيدي اطلاعي دارين ؟ اگه محيط زيست استقبال ميكنه پس بايد وام بيشتري بدن . درسته ؟
اصلا به هيچ عنوان سيستم غير اسيدي رو لو نميدم . شما خيالتون راحت
فقط اگه pfd سيستم اسيدي رو هم گيرم بياد خوب ميشه . حد اقل واسه نشون دادن به استادمون
منظورتونو از 150 ميليون متوجه نشدم .كل سرمايه اوليه مورد نيازه ؟براي توليد هر 20 تن در روز فقط 150 ميليون تومان(ترخيص شده) كه 5 تومانش مال خودت (منظورم 5 ميليون)
منظورتونو از 150 ميليون متوجه نشدم .كل سرمايه اوليه مورد نيازه ؟
واسه من ايميل نيومده از طرف شمااين فقط قيمت ماشين الاته يه طرح توجيهي برات فرستادم اونو بخون
جناب عراقي سفر به چين چي شد ؟ انجام شد ؟
حتما پلان رو دارين همه ديگه ؟نيما يه مسير مشخص كن كه من توش يه كم فعاليت كنم سر گرم كار بشم...چه پيشنهادي داري؟
بگو تا ببينم ميتونم بعد كه كادرمون تكميل تر شد منسجم تر دنبال كنيم...اگه مطلب جديد داري بفرست واسم...
حتما پلان رو دارين همه ديگه ؟
ميتونيد فعلا روي راكتورها تحقيق كنيد
واكنشهايي كه توش انجام ميگيره
فعلا مجهول بزرگ ما واكنشهاي درون راكتورهمسائل مربوط به مخزن حل شد؟
پلان رو فكركنم آره...يه نگاهي ميكنم و از فردا شروع ميكنم!
دوستان عزیزم سلام
من جدیدا افتخار عضویت پیدا کردم و این مساله باعث خوشحالیه منه که تونستم توی این جمع فعال راه پیدا کنم. من ورودی سال 77 رشته مهندسی شیمی از دانشگاه صنعتی اصفهان بودم و الان هم نزدیک 5 سالی میشه که تو یه شرکت مهندس مشاور مشغول کارم. خوشحال می شم اگه منم در جریان کاراتون قرار بدید، اگه فکر می کنید کمکی از من بر میاد حتما بهم اطلاع بدید. بی صبرانه منتظرم.
Email: a_naghdifar@yahoo.com
دست حق پشت و پناهتون
سلام دوست عزيزدوستان عزیزم سلام
من جدیدا افتخار عضویت پیدا کردم و این مساله باعث خوشحالیه منه که تونستم توی این جمع فعال راه پیدا کنم. من ورودی سال 77 رشته مهندسی شیمی از دانشگاه صنعتی اصفهان بودم و الان هم نزدیک 5 سالی میشه که تو یه شرکت مهندس مشاور مشغول کارم. خوشحال می شم اگه منم در جریان کاراتون قرار بدید، اگه فکر می کنید کمکی از من بر میاد حتما بهم اطلاع بدید. بی صبرانه منتظرم.
Email: a_naghdifar@yahoo.com
دست حق پشت و پناهتون