سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

بنظر من بايد يكم زمان بديم به پروژه تا افراد با تجربه رو پيدا كنيم و وارد اين پروژه كنيم ...
دوستان عزيز لطف كنيد توي هر تالار يا كلا هر جاي ديگه اي اگه كسي رو ميشناسن كه تجربه خوبي داره ، دعوتش كنن

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ما از شما كه درستون تموم شده و نسبت به بقيه با تجربه ترين توقع بيشتري داريم
همه دارن بنا به دلايلي ميرن
بقيه هم كه هنوز به دروس تخصصي نرسيدن كه بخوان كاراي طراحي رو انجان بدن
حداقل شما ديگه حضور داشته باشيد
ضمنا حضور در جلسات واسه رفع اشكالتونه
يعني شما الان كاملا به پلان مسلطين ؟

من کی گفتم به پلان مسلطم؟
اگه نمیام تو جلسات خونه نیستم ، از محل کارم هم امکانش نیست تو جلسات شرکت کنم:warn:

من کی گفتم به پلان مسلطم؟
اگه نمیام تو جلسات خونه نیستم ، از محل کارم هم امکانش نیست تو جلسات شرکت کنم:warn:
خب وقتي سوال ميپرسيد و ميگيد كه اگه حضور نداشته باشم توي جلسات مشكلي پيش مياد يا نه ، منم در جواب گفتم كسي در جلسات شركت ميكنه كه در مورد پلان و غيره سوال واسش پيش اومده
پس وقتي شما سوالي ندارين خوشحاليم كه سوالي ندارين! :)
عدم حضور در جلسات به معني بي توجهي به پروژس
شما ميتوني ساعات بيكاري خودتون رو به جاويد يا دستيارش اعلام كنيد تا جلسات رو موقعي تشكيل بديم كه خونه تشريف دارين!!
ديگه مشكلي هست ؟

Excalibur

عضو جدید
خب وقتي سوال ميپرسيد و ميگيد كه اگه حضور نداشته باشم توي جلسات مشكلي پيش مياد يا نه ، منم در جواب گفتم كسي در جلسات شركت ميكنه كه در مورد پلان و غيره سوال واسش پيش اومده
شما ميتوني ساعات بيكاري خودتون رو به جاويد يا دستيارش اعلام كنيد تا جلسات رو موقعي تشكيل بديم كه خونه تشريف دارين!!
ديگه مشكلي هست ؟

بیخیال بابا....نیما بخند...بد اخلاق شدی ها...شایدم من اشتباه برداشت میکنم(که قطعا اینطوره!)

winter

عضو جدید
سلام
میدونم دیر اومدم
اما منم خیلی دلم میخواد باشم
میخواستم ببینم میشه؟
باید چی کار کنم؟
من تازه اول راهم.
فکر کنم کوچیکتر از همه باشم
اگه منم بتونم کاری کنم خوشحال میشم
ممنون:gol:

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نازنين شما و خانم اميني و نيما سوابق خوبي داريد يه شخص ديگري هم بود كه سوابق خوبي در روغن داشت اگر امادگي پذيرش كار را داريد ساير اعضا بهتون راي بد هند بعد از انتخاب مدير پروژه كار رو ادامه ميديم .
سلام به همگی

ازین که چند جلسه ای نبودم معذرت می خوام.
راستشو بخواین دست خودم نبود
دفعه ی قبل هم اضافه کار بودم
اشکالی داره عضو سازمان باشم پستها رو دنبال کنم اما تو جلسات نباشم گاهی؟

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
ديگه مشكلي هست ؟

توام که همش حرف خودتو می زنی!قبلنا با مرامتر بودی:redface: حالا دیگه من بی توجه شدم؟ :warn: فقط می گم اون ساعات ممکنه سر کار باشم! بعدشم که میام خونه تا وقت خواب دو ساعت وقت دارم! وقت آزاد قطعی من برای ساعت 8 تا 10 فقط پنج شنبه ها و جمعه هاست! بقیه روزهای هفته رو هم از قبل نمی دونم!

نازنين شما و خانم اميني و نيما سوابق خوبي داريد يه شخص ديگري هم بود كه سوابق خوبي در روغن داشت اگر امادگي پذيرش كار را داريد ساير اعضا بهتون راي بد هند بعد از انتخاب مدير پروژه كار رو ادامه ميديم .

آقای عراقی من ترجیح میدم مدیر نباشم! در مورد سوابق خوبی که می فرمایید ممنون از توجهتون اما خودم فکر می کنم مدیر باید وقتش آزادتر از کسی مثل من باشه، من ترجیح میدم یکی از اعضا باشم. و وظایفم رو در وقت آزادم برنامه ریزی کنم.

بهتره آقا رضا ( همون ضخصي كه ميفرماييد تجربه روغن دارن ) و خانم اميني هم تشريف بيارن تا مشخص شه
بنظر من آقا رضا واسه اين كار مديريت بهتر باشه
راستي نام كاربري خانم اميني چيه ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس نازنين با مشغله اي كه داره در همون محدوده وظايف باقي ميمونه و ساعات جلسات هم با زماني كه ميتونند بيان تنظيم بشه يك روز در هفته هم كافيه اونهم پنجشنبه 8 تا 10
نفر بعدي با نام كاربري نازگل به نظر مياد نميرسه حضور داشته باشه ميمونه نيما و اقا رضا بنابر اين بين ايندو يكنفر مديريت را قبول كنه از اونجائيكه رضا كمتر به سايت سر ميزند فكر كنم نيما بهترين گزينه باشد.
بهتره آقا رضا ( همون ضخصي كه ميفرماييد تجربه روغن دارن ) و خانم اميني هم تشريف بيارن تا مشخص شه
بنظر من آقا رضا واسه اين كار مديريت بهتر باشه
راستي نام كاربري خانم اميني چيه ؟

پس نازنين با مشغله اي كه داره در همون محدوده وظايف باقي ميمونه و ساعات جلسات هم با زماني كه ميتونند بيان تنظيم بشه يك روز در هفته هم كافيه اونهم پنجشنبه 8 تا 10
نفر بعدي با نام كاربري نازگل به نظر مياد نميرسه حضور داشته باشه ميمونه نيما و اقا رضا بنابر اين بين ايندو يكنفر مديريت را قبول كنه از اونجائيكه رضا كمتر به سايت سر ميزند فكر كنم نيما بهترين گزينه باشد.
آخه ميترسم قبول كنم ولي از اول مهر بدليل شروع واسه خوندن فوق نتونم زياد بيام!
حالا وظايف مدير پروژه چي هست ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در جدول مسئوليت ها مشخص شده كافيست در برنامه اكسل مربوطه وظايف محمد را انجام بدي و بجاي خودت نام نفر ديگر را قرار بدي
آخه ميترسم قبول كنم ولي از اول مهر بدليل شروع واسه خوندن فوق نتونم زياد بيام!
حالا وظايف مدير پروژه چي هست ؟

در جدول مسئوليت ها مشخص شده كافيست در برنامه اكسل مربوطه وظايف محمد را انجام بدي و بجاي خودت نام نفر ديگر را قرار بدي
ماشالا توي جدول تا چشم كار ميكنه نوشته محمد :biggrin:
وظايفش زياد نيست ؟ :)

Excalibur

عضو جدید
من فکر کنم کمبود نفرات داریم...اینطور نیست؟
نیما بهترین گزینه ی ممکنه... البته نیما از نوع خوش اخلاقش!!!
فکر کنم نیما باید دنبال همکار هم باشه واسه وظایف عقب مونده و پستهای خالی شده...امینی راد بودن اون همکارمون که مفقود شدن؟؟؟؟
دنیای مجازی چه سختی هایی داره ها!

winter

عضو جدید
ما که اومدیم ظاهرن گفتیم تازه واردیم هیچ کی تحویلمون نگرفت.
تصمیم گرفتیم بریم هر وقت مهندس شدیم برگردیم
تا اون موقع اگه عمری بود یا حق:gol:

Excalibur

عضو جدید
ما که اومدیم ظاهرن گفتیم تازه واردیم هیچ کی تحویلمون نگرفت.
تصمیم گرفتیم بریم هر وقت مهندس شدیم برگردیم
تا اون موقع اگه عمری بود یا حق:gol:

این چه حرفیه عزیز من هم مث تو...
رزومه ات را واسه اشکان بفرست...
چون ممد داره میره سربازی و جاویدم نیست فکر کنم واسه نیما هم بدی بد نباشه...مدیر آینده است دیگه...

تا تعیین مدیر پرو ژه اقدامی نمیتوان کرد اگر شما امادگی دارید کار را دنبال نماییم .
من در خدمتم ولي وظايفي كه قبلا بر عهده محمد بوده و الان قراره بمن واگذار شه زياده يكم!
منم از اول مهر فك نكنم بتونم زياد بيام سر بزنم اينجا آخه شايد واسه فوق بخونم
واسه همين ميترسم نتونم به مسئوليتم خوب عمل كنم
شما خودتون چرا وظيفه مدير پرو‍ه رو بر عهده نميگيريد ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگران مجموعه وظایف نباش یک تیم خوب کار مدیر پروژه را میتونه کمتر کنه.
من اغلب اوقات در جلسات و سفر هستم بنابر این از حیث زمانی کم میارم لازم به ذکر است شاید بزودی رفتم چین و کلیه مدارک خط تولید رو براتون اوردم.
من در خدمتم ولي وظايفي كه قبلا بر عهده محمد بوده و الان قراره بمن واگذار شه زياده يكم!
منم از اول مهر فك نكنم بتونم زياد بيام سر بزنم اينجا آخه شايد واسه فوق بخونم
واسه همين ميترسم نتونم به مسئوليتم خوب عمل كنم
شما خودتون چرا وظيفه مدير پرو‍ه رو بر عهده نميگيريد ؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقای عراقی!

آقای عراقی!

با سلام به همگی و آقای عراقی
آقای عراقی واستون میل فرستادم و امیدوارم بچگی منو ببخشین
نمیخوام به من اعتماد کنین، ولی میتونین با خودش صحبت کنین البته اگه کمکی از دستتون بر بیاد و به خودش اعتماد کنین و میدونم اعتماد میکنین، حتی میتونین از نزدیک ببینینش، شماره تماس رو هم اگه خواستین واستون میفرستم
امیدوارم بتونین کمکی کنین

راستی بحث رو تو همون میل ادامه میدیم، و در هر صورت از لطفتون ممنونم

نگران مجموعه وظایف نباش یک تیم خوب کار مدیر پروژه را میتونه کمتر کنه.
من اغلب اوقات در جلسات و سفر هستم بنابر این از حیث زمانی کم میارم لازم به ذکر است شاید بزودی رفتم چین و کلیه مدارک خط تولید رو براتون اوردم.
به سلامتی
ایشالا موفق باشید
دست شما درد نکنه
راستی بهتر نیست به فکر یه تبلیغ واسه این سازمان باشیم ؟ بالاخره باید از جایی اعضا رو پیدا کنیم ...

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در همين سايت ميتونی افرادتو به همکاری دعوت کنی یک تاپیکی هسن با عنوان انجمن خوب به اونها بگو انجمن تشکیل شده نياز نیست دوباره بسازید
به سلامتی
ایشالا موفق باشید
دست شما درد نکنه
راستی بهتر نیست به فکر یه تبلیغ واسه این سازمان باشیم ؟ بالاخره باید از جایی اعضا رو پیدا کنیم ...

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نوبه خودم، عقب افتادن و به احتمال زیاد، تعطیل شدن این پروژه رو ..... میگم ! و بخاطر کم کاریهام معذرت میخوام
و ....

نه بابا چیچیرو تعطیل شد
دنبال عضو میگردیم
لطفا همتون بسیج بشین و چند تا عضو از رشته های مختلف مث برق ، مکانیک و مهندسی شیمی پیدا کنید
دست رو دست نذارین تا خودشون بیان.......
فعلا باید منتظر بمونیم تا اعضا بیشتر بشن
حالا یا از تی همین سایت پیدا کنید یا در دنیای واقعی دوستاتونو دعوت کنید...

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
نه بابا چیچیرو تعطیل شد
دنبال عضو میگردیم
لطفا همتون بسیج بشین و چند تا عضو از رشته های مختلف مث برق ، مکانیک و مهندسی شیمی پیدا کنید
دست رو دست نذارین تا خودشون بیان.......
فعلا باید منتظر بمونیم تا اعضا بیشتر بشن
حالا یا از تی همین سایت پیدا کنید یا در دنیای واقعی دوستاتونو دعوت کنید...

برق ومکانیک هم می خوایم؟
درسشون باید تموم شده باشه؟
چرا اطلاعیه نمیزنین؟بهتر میشه ها!

برق ومکانیک هم می خوایم؟
درسشون باید تموم شده باشه؟
چرا اطلاعیه نمیزنین؟بهتر میشه ها!
اگه فایل برنامه زمانبندی رو خوب دیده باشید نوشته شده برق و مکانیک هم میخوایم
هر کسی رو که میبینید فعاله واسش پیغام خصوصی بدید

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره