جناب عراقی اطلاعات مربوط به طراحی رو از کجا باید گیر بیاریم ؟ یعنی توی سرچا هست ؟
بعد یه سوال دیگه . توی فلو دیاگرام اون قسمت پایین سمت چپ یه قسمتی هست که توی محدوده نقطه چین قرار گرفته شده . اون قسمت چی هست ؟ جزو فلودیاگرام اصلیه ؟
راستش درست متوجه نشدیم پروداکتش کجاس ، فید کجاس ...بله اصليه در واقع اون همون فلاش ديستيليشنه .
بله اطلاعات بيشتر را از سرچ ها بدست اوريد و لي در طراحي ها از دانش خودتون كمك بگيرين .
اول سعي كنيد شرح فرايند را بفهميد اگر توانستيد كه هيچ اگر نتوانستيد براتون ميفرستم.آنچه كه من دارم شايد خيلي كامل نباشه.
موضوع استيم هم كه در لاين هيتينگ هست حل شد منظور اينه كه يا از الكتريكال هيتينگ استفاده بشه و يا از استيم.
راستش درست متوجه نشدیم پروداکتش کجاس ، فید کجاس ...
یکم گیچ کنندس .
فرمودید واسه طراحی از اطلاعات خودمون استفاده کنیم . این فک کنم خیلی مشکل بشه . مثلا الان واکنشهایی که توی راکتور انجام میشه و معادلشونو هیچکدوم در دسترس نیست . همچنین مشخصات و سایز راکتور . اینارو اگه توی سرچ ها نباشه باید از کجا دونس ؟
من فلو دياگرامو برا دوستاني كه اي ديشونو دارم ميفرستم...
کو؟! کی قراره بفرستی؟
1)کار drain valve چیه ؟ همون شیر خروجی مایع باید باشه درسته ؟
2)بعضی جریانا مث جریانی که از oil pump زیر راکتور سمت راست به سمت بالای راکتور میره ،جهت جریان دو طرفه داره ! این یعنی چی ؟ جریان وارد میشه به راکتور یا خارج میشه ؟
کار بعضی از وسایل رو هم نمیدونم !
با سلا م و عرض خسته نباشيد خدمت جناب عراقيفلو دياگرام و شرح فرايند رو براي اشكان فرستادم شما از طريق محمد بگيريد
نه نیازی به تخصص خاصی نیستسلام ببخشید من خیلی وقته این تاپیک را دیدیم ولی نمی دونم کارش چیه؟ و چه کسانی می تونن فعالیت کنند؟ هرکس میاد اینجا باید تخصص خاصی داشته باشه؟
ممنون میشم یکی برام توضیح بده
چرا نمیفرستین اطلاعات رو ؟بچه ها من که نظری اینجا نمیدم دلیل بر این نیست که نمیام اینجاها
برعکس همیشه سر میزنم
چون بچه ها جدول رو دارن، دیگه من هر ر.ز اعلام نمیکنم چی شده، فردا چیکار کنیم
اگه میخواین تا بگم ؟
راستی اشکان کوشش ؟ مگه قرار نشد جداسازی شه این تاپیک ؟
بچه ها من که نظری اینجا نمیدم دلیل بر این نیست که نمیام اینجاها
برعکس همیشه سر میزنم
چون بچه ها جدول رو دارن، دیگه من هر ر.ز اعلام نمیکنم چی شده، فردا چیکار کنیم
اگه میخواین تا بگم ؟
راستی اشکان کوشش ؟ مگه قرار نشد جداسازی شه این تاپیک ؟
چرا نمیفرستین اطلاعات رو ؟
خب حتما که نباید روزی که توی جدوله اطلاعات پخش شه . هر چی زودتر بهتر
چند روز دیگه من کار دارم نمیرسم بیام
مسئول محترم كنترل پروژه يك روزي را در هفته تعيين كن تا همه پشت سيستم هاشون باشن و به مدت دو ساعت در خصوص تبادل اطلاعات پرسش و پاسخ بشه . در واقع اولين جلسه مشترك برقرار گردد.
برنامه های تبدیل به pdf رو از اینجا دانلود کنجوجو من هم واسه تو فرستادم هم واسه محمد! الان یه سری غلط گیری کردم متن رو و میخوام واسه محمد بفرستم اما بچه ها من فایلهام افیس 2007 هستش روی ورژنهای پایینتر اجرا نمیشه ها! بلدم نیستم pdf کنم. الانم مشغول سرچ درمورد انواع روشهای غیر اسیدی هستم که ماشاا... همه انگلیسین!
اما در مورد روش چینی ها هیچی به چشمم نخورده! لطفا کمک کنین!
جوجو من هم واسه تو فرستادم هم واسه محمد! الان یه سری غلط گیری کردم متن رو و میخوام واسه محمد بفرستم اما بچه ها من فایلهام افیس 2007 هستش روی ورژنهای پایینتر اجرا نمیشه ها! بلدم نیستم pdf کنم. الانم مشغول سرچ درمورد انواع روشهای غیر اسیدی هستم که ماشاا... همه انگلیسین!
جناب عراقی ببخشید اگه سوالهای چند پست قبلم رو اینجا پرسیدم .
جواب که ندادین حدس زدم نباید اینجا مطرح میکردم . سوالارو به ایمیلتون بفرستم ؟
جوجو من هم واسه تو فرستادم هم واسه محمد! الان یه سری غلط گیری کردم متن رو و میخوام واسه محمد بفرستم اما بچه ها من فایلهام افیس 2007 هستش روی ورژنهای پایینتر اجرا نمیشه ها! بلدم نیستم pdf کنم. الانم مشغول سرچ درمورد انواع روشهای غیر اسیدی هستم که ماشاا... همه انگلیسین!
خب من اون روزو پیشنهاد دادم هر کسی مشکلی داره بگه . ساعتشم بعد هماهنگ میکنیم دیگهدوستان روزي كه مشخص مي كنيد سعي كنيد با من و بقيه دوستان و بخصوص آقاي عراقي هماهنگ كنيد تا برا كسي مشكل نباشه..![]()
خب کی هماهنگ کنیم ؟ خودم روز رو انتخاب کنم یا جاوید خان میان ؟ به امید جاوید که بشینی ایشالا اواخر مرداد هماهنگ میکنه !
5 شنبه(27/4) همین هفته اگه همه هستن اعلام کنن تا ساعتشو مشخص کنیم .