سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

جناب عراقی اطلاعات مربوط به طراحی رو از کجا باید گیر بیاریم ؟ یعنی توی سرچا هست ؟
بعد یه سوال دیگه . توی فلو دیاگرام اون قسمت پایین سمت چپ یه قسمتی هست که توی محدوده نقطه چین قرار گرفته شده . اون قسمت چی هست ؟ جزو فلودیاگرام اصلیه ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله اصليه در واقع اون همون فلاش ديستيليشنه .
بله اطلاعات بيشتر را از سرچ ها بدست اوريد و لي در طراحي ها از دانش خودتون كمك بگيرين .
اول سعي كنيد شرح فرايند را بفهميد اگر توانستيد كه هيچ اگر نتوانستيد براتون ميفرستم.آنچه كه من دارم شايد خيلي كامل نباشه.
موضوع استيم هم كه در لاين هيتينگ هست حل شد منظور اينه كه يا از الكتريكال هيتينگ استفاده بشه و يا از استيم.
جناب عراقی اطلاعات مربوط به طراحی رو از کجا باید گیر بیاریم ؟ یعنی توی سرچا هست ؟
بعد یه سوال دیگه . توی فلو دیاگرام اون قسمت پایین سمت چپ یه قسمتی هست که توی محدوده نقطه چین قرار گرفته شده . اون قسمت چی هست ؟ جزو فلودیاگرام اصلیه ؟

بله اصليه در واقع اون همون فلاش ديستيليشنه .
بله اطلاعات بيشتر را از سرچ ها بدست اوريد و لي در طراحي ها از دانش خودتون كمك بگيرين .
اول سعي كنيد شرح فرايند را بفهميد اگر توانستيد كه هيچ اگر نتوانستيد براتون ميفرستم.آنچه كه من دارم شايد خيلي كامل نباشه.
موضوع استيم هم كه در لاين هيتينگ هست حل شد منظور اينه كه يا از الكتريكال هيتينگ استفاده بشه و يا از استيم.
راستش درست متوجه نشدیم پروداکتش کجاس ، فید کجاس ...
یکم گیچ کنندس .
فرمودید واسه طراحی از اطلاعات خودمون استفاده کنیم . این فک کنم خیلی مشکل بشه . مثلا الان واکنشهایی که توی راکتور انجام میشه و معادلشونو هیچکدوم در دسترس نیست . همچنین مشخصات و سایز راکتور . اینارو اگه توی سرچ ها نباشه باید از کجا دونس ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
فلو دياگرام خيلي گيج ننده نيست يه كم بيشتر تمركز كن همه چيز پيداست .
در مورد واكنشهايي كه در راكتور رخ ميدهد بايد بيشتر تحقيق كنم شايد چيزي پيدا كردم.

راستش درست متوجه نشدیم پروداکتش کجاس ، فید کجاس ...
یکم گیچ کنندس .
فرمودید واسه طراحی از اطلاعات خودمون استفاده کنیم . این فک کنم خیلی مشکل بشه . مثلا الان واکنشهایی که توی راکتور انجام میشه و معادلشونو هیچکدوم در دسترس نیست . همچنین مشخصات و سایز راکتور . اینارو اگه توی سرچ ها نباشه باید از کجا دونس ؟

جناب عراقی چند تا سوال داشتم در مورد فلو دیاگرا م
راکتور اول 6 جریان ورودی و خروجی داره .
دوتاش واسم مجهوله .
یکیش که فید هست . یکی خروجی محصول
یکی ورودی استیم . یکی خروجی استیم
دوتای دیگش کارش چیه ؟

1)کار drain valve چیه ؟ همون شیر خروجی مایع باید باشه درسته ؟
2)بعضی جریانا مث جریانی که از oil pump زیر راکتور سمت راست به سمت بالای راکتور میره ،جهت جریان دو طرفه داره ! این یعنی چی ؟ جریان وارد میشه به راکتور یا خارج میشه ؟

کار بعضی از وسایل رو هم نمیدونم !

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
كليه شير هاي درين از براي تفكيك اب از روغن است معمولا اب در پايين و روغن در بالا قرار ميگيرد لذا در هر مرحله شير دريني پيش بيني شده تا در صورت مشاهده اب اضافي انرا تخليه نمايند.ولي در مورد راكتور با عنايت به افزايش برخي مواد افزودني ممكنست شير درين راكتور از براي تخليه مواد سنگيني باشد كه از روعن جدا شده و در انتهاي راكتور باقي مي مانند هر چند كه لوله ديگري هم گذاشته شده تا مواد در سطح بالايي را بسمت قيلترها هدايت كند.
اگر در لاين هيتينگ دقت نماييد پمپ جهت حركت را نشان ميدهد روغن از تانك روغن پمپ ميشود و به هيتينگ ميرود بعد از داغ شدن وارد راكتور ميشود.
جهت دو طرفه نيست روغن در هيتر داغ ميشه بخاراتش در تله بخار اسير ميشوند و روغن براي گرم كردن مواد داخل راكتور به ان وارد ميشود و اين سيكل تكرار ميگردد.
اما روغن سياه بعد از عبور از قيلتر اوليه وارد راكتور ميشه و با افزايش مواد افزودني در سه مرحله واكنش تكميل ميشه گازها ميرن به بخش بو گير و كندانس ميشن و روغن تصفيه شده به سمت قيلتر پرس ميره اين امكان هم گذاشته شده تا در مرحله بعدي خروجي راكتور بعد از قيلتر بتونه برا ي باز پالايش وارد راكتور شود حتي بدون عبور از قيلتر هم امكان بازگشت ان به راكتور براي مواد زني بعدي پيش بيني شده.

1)کار drain valve چیه ؟ همون شیر خروجی مایع باید باشه درسته ؟
2)بعضی جریانا مث جریانی که از oil pump زیر راکتور سمت راست به سمت بالای راکتور میره ،جهت جریان دو طرفه داره ! این یعنی چی ؟ جریان وارد میشه به راکتور یا خارج میشه ؟

کار بعضی از وسایل رو هم نمیدونم !

آخرین ویرایش:

mina_jj

عضو جدید
سلام ببخشید من خیلی وقته این تاپیک را دیدیم ولی نمی دونم کارش چیه؟ و چه کسانی می تونن فعالیت کنند؟ هرکس میاد اینجا باید تخصص خاصی داشته باشه؟
ممنون میشم یکی برام توضیح بده

سلام ببخشید من خیلی وقته این تاپیک را دیدیم ولی نمی دونم کارش چیه؟ و چه کسانی می تونن فعالیت کنند؟ هرکس میاد اینجا باید تخصص خاصی داشته باشه؟
ممنون میشم یکی برام توضیح بده
نه نیازی به تخصص خاصی نیست
رزومتون رو واسه محمد یا اشکان بفرستین
کار بچه های این تاپیک هم انجام پروژه هستش . جناب عراقی زحمت کشیدن و بچه ها رو هدایت میکنن
فعلا داریم روی پروژه تصفیه دوم غیر اسیدی روغن کار میکنیم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من که نظری اینجا نمیدم دلیل بر این نیست که نمیام اینجاها
برعکس همیشه سر میزنم
چون بچه ها جدول رو دارن، دیگه من هر ر.ز اعلام نمیکنم چی شده، فردا چیکار کنیم

اگه میخواین تا بگم ؟

راستی اشکان کوشش ؟ مگه قرار نشد جداسازی شه این تاپیک ؟

برعکس همیشه سر میزنم

اگه میخواین تا بگم ؟

چرا نمیفرستین اطلاعات رو ؟
خب حتما که نباید روزی که توی جدوله اطلاعات پخش شه . هر چی زودتر بهتر
چند روز دیگه من کار دارم نمیرسم بیام

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئول محترم كنترل پروژه يك روزي را در هفته تعيين كن تا همه پشت سيستم هاشون باشن و به مدت دو ساعت در خصوص تبادل اطلاعات پرسش و پاسخ بشه . در واقع اولين جلسه مشترك برقرار گردد.
برعکس همیشه سر میزنم

اگه میخواین تا بگم ؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا نمیفرستین اطلاعات رو ؟
خب حتما که نباید روزی که توی جدوله اطلاعات پخش شه . هر چی زودتر بهتر
چند روز دیگه من کار دارم نمیرسم بیام

راستش هیچ چیزی دست من نیست که بفرستم
یعنی چند بار گفتمن واسه من یا محمد اطلاعات رو بفرستن تا ما پخش کنیم
اما خوب کسی چیزی واسه من نفرستاد
شاید دست محمد باشه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسئول محترم كنترل پروژه يك روزي را در هفته تعيين كن تا همه پشت سيستم هاشون باشن و به مدت دو ساعت در خصوص تبادل اطلاعات پرسش و پاسخ بشه . در واقع اولين جلسه مشترك برقرار گردد.

چشم
همین الان هماهنگی میکنم

یه روز خاص تو هفته آینده رو مشخص میکنم

Excalibur

عضو جدید
جوجو من هم واسه تو فرستادم هم واسه محمد! الان یه سری غلط گیری کردم متن رو و میخوام واسه محمد بفرستم اما بچه ها من فایلهام افیس 2007 هستش روی ورژنهای پایینتر اجرا نمیشه ها! بلدم نیستم pdf کنم. الانم مشغول سرچ درمورد انواع روشهای غیر اسیدی هستم که ماشاا... همه انگلیسین!
اما در مورد روش چینی ها هیچی به چشمم نخورده! لطفا کمک کنین!

جوجو من هم واسه تو فرستادم هم واسه محمد! الان یه سری غلط گیری کردم متن رو و میخوام واسه محمد بفرستم اما بچه ها من فایلهام افیس 2007 هستش روی ورژنهای پایینتر اجرا نمیشه ها! بلدم نیستم pdf کنم. الانم مشغول سرچ درمورد انواع روشهای غیر اسیدی هستم که ماشاا... همه انگلیسین!
برنامه های تبدیل به pdf رو از اینجا دانلود کن
یکم حجمش زیاده (23 مگ ) ولی در عوض هر چیرو که فک کنی به pdf تبدیل میکنه ;)

جناب عراقی ببخشید اگه سوالهای چند پست قبلم رو اینجا پرسیدم .
جواب که ندادین حدس زدم نباید اینجا مطرح میکردم . سوالارو به ایمیلتون بفرستم ؟

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه فایلها رو pdf کنی که خیلی خوبه! اما اگه نشد فایلهای word 2007 رو می تونی از طریق save as به فایلهای قابل خوندن با word 97-2003 تبدیل کنی;)

در مورد روش چینی ها اگه فلودیاگرام رو نداری از بقیه باید بگیری. خواستی بگو به ایمیلت بفرستم!

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك روزي را در هفته مشخص كنيد تا همه پشت سيستم هاشون باشند و كليه سوال جوابها در يك جلسه مطرح بشه
جناب عراقی ببخشید اگه سوالهای چند پست قبلم رو اینجا پرسیدم .
جواب که ندادین حدس زدم نباید اینجا مطرح میکردم . سوالارو به ایمیلتون بفرستم ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
افيس منهم 2007 ولي ميتوني موقع ذخيره كردن با 2003 ذخيره كني

خب کی هماهنگ کنیم ؟ خودم روز رو انتخاب کنم یا جاوید خان میان ؟ به امید جاوید که بشینی ایشالا اواخر مرداد هماهنگ میکنه !
5 شنبه(27/4) همین هفته اگه همه هستن اعلام کنن تا ساعتشو مشخص کنیم .

mohammad_che_eng

عضو جدید
دوستان روزي كه مشخص مي كنيد سعي كنيد با من و بقيه دوستان و بخصوص آقاي عراقي هماهنگ كنيد تا برا كسي مشكل نباشه..;)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیمایی
من اینجاما
من باید بهترین هماهنگی رو کنم
با روز پنجشنبه مخالفم
آخه موقعیت من مشخص نیست
ولی اگه بعد از ساعت 3 بعد از ظهر باشه میشه یه کاریش کرد
فکر کنم از فردا آزاد باشم
من الان زندانی هستماااا :cry:

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه ريزي ها با جو جو باشه و ساير اعضا فقط حضور يابند اگر در برنامه هاي جو جو هم نظر خواهي برقرار بشه هيچوقت جلسه تشكيل نميشه به عبارتي جو جو تعيين وقت كنه بقيه حضور داشته باشند.
خب کی هماهنگ کنیم ؟ خودم روز رو انتخاب کنم یا جاوید خان میان ؟ به امید جاوید که بشینی ایشالا اواخر مرداد هماهنگ میکنه !
5 شنبه(27/4) همین هفته اگه همه هستن اعلام کنن تا ساعتشو مشخص کنیم .

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با معذرت خواهی از همگی

یه بوس جانانه هم واسه نیما
دوران زندانی بودنمون یه هفته دیگه تمدید شد
تا پنج شنبه آینده

به همین دلیل 3 روز رو مشخص میکنم که اگه میتونین یکی رو انتخاب کنین و من بگم اون روز تشریف بیارین
البته من نیستم فکر کنم اون موقع

شنبه - ساعت 19-17
دوشنبه - ساعت 24-22
پنجشنبه - 22-24

البته این سه تا مربوط به هفته آینده هستشااا
نظر سنجی کنین

بالا