جناب عراقی حالا سرچهای که روی روشهای دیگه انجان گرفته رو باید چکار کرد ؟ ما شرح فرایند و فلو دیاگرام چینی رو فقط در اختیار داریم و قراره روی این روش تمرکز کنیم . پس از اونا چه استفاده ای میشه کرد ؟
وقتي ميخواين يك پروژه را تعريف كنيد و برتري هاي انرا به مشتري توضيح ديد خوب بايد از ديگر روشها هم مطلع باشيد پمنا اين اطلاعات در نگارش طرح توجيهي هم نياز ميشه
منم هستم! تو نیم ساعت گذشته 2 بار برق رفته! اگه دیگه نره بازم هستم![]()
من فایلی راجع به بقیه ی روشها ندارم. از کی باید بگیرم؟
من شرح فرایند رو خوندم . راستی واحد دما چیه ؟ مشخص نشده !
قرار شد فایلی رو که گیر آورده بده به مسئولین پخش تا بدست ما برسه ماهم مطالعش کنیم . ولی من تازه قراره اون فایل بدستم برسهنازنين يه روشي را پيدا كرده بود كه جتلب بود كي روي اون كار كرد تا اطلاعاتش بيشتر از ابستركت يا خلاصه باشه
قرار شد فایلی رو که گیر آورده بده به مسئولین پخش تا بدست ما برسه ماهم مطالعش کنیم . ولی من تازه قراره اون فایل بدستم برسه
نازنين يه روشي را پيدا كرده بود كه جالب بود كي روي اون كار كرد تا اطلاعاتش بيشتر از ابستركت يا خلاصه باشه
فايلي كه من دارم ...متاسفانه به دليل پايين بودن سرعت اينترنتم نمي تونم بفرستم
ولي سعي خودمو مي كنم...
جناب عراقي من دارم فايل رو پخش مي كنم...
قدم بعدي چيه؟؟؟
فكر كنم تشكيل اين جلسات براي پيشرفت پروژه خيلي لازم باشه...
اگه شرح فرایند رو اینجا فارسی بنویسیم که مشکلی نیست ؟ محرمانه نیست ؟ سوال پرسیدن از فلودیاگرام
آقای عراقی من دنبال اون روش نرفتم، اگه به نظرتون مفیده یه کم بیشتر سراغش می رم مطلب راجع بهش جمع می کنم، البته اگه مطلبی باشه![]()
فايل برا نيما و نازنين ارسال شد...
آقای عراقی من دنبال اون روش نرفتم، اگه به نظرتون مفیده یه کم بیشتر سراغش می رم مطلب راجع بهش جمع می کنم، البته اگه مطلبی باشه![]()
این دوتا راکتور بصورت سری کار میکنن یا موازی ؟
اگه میشه روی اون(out lined( working fluid موجود در شرح فرآیند یه توضیح مختصر بدید
Oil Re-refining: Lubricant Oil from Used Crankcase OilPfaudler Wiped Film Evaporators (WFEs)
Via Short-Path High Vacuum Distillation in
جناب مهندس نظرتون در مورد اين مطلبي كه براتون فرستادم چيه؟؟
خيلي جديد بود اومده با متد فيلمي تقطير رو انجام داده اونم در يك سيستم كوچك و جمع و جور
بايد بشتر ازش اطلاعات بدست اورد
اون روشرو دنبال كن كمك خواستي بگو تا برات از هر كجا شده پيدا كنم
نازنين خانوم
اگه اطلاعاتي كه در مورد اين روش دارين در اختيار بقيه بذارين تا در سرچ مطالب سرعت عمل بيشتري باشه...