سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه اطلاعات رو گرفتين؟ اون فايلي را كه گذاشتم خوندين

جناب عراقی حالا سرچهای که روی روشهای دیگه انجان گرفته رو باید چکار کرد ؟ ما شرح فرایند و فلو دیاگرام چینی رو فقط در اختیار داریم و قراره روی این روش تمرکز کنیم . پس از اونا چه استفاده ای میشه کرد ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي ميخواين يك پروژه را تعريف كنيد و برتري هاي انرا به مشتري توضيح ديد خوب بايد از ديگر روشها هم مطلع باشيد پمنا اين اطلاعات در نگارش طرح توجيهي هم نياز ميشه
جناب عراقی حالا سرچهای که روی روشهای دیگه انجان گرفته رو باید چکار کرد ؟ ما شرح فرایند و فلو دیاگرام چینی رو فقط در اختیار داریم و قراره روی این روش تمرکز کنیم . پس از اونا چه استفاده ای میشه کرد ؟

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي ميخواين يك پروژه را تعريف كنيد و برتري هاي انرا به مشتري توضيح ديد خوب بايد از ديگر روشها هم مطلع باشيد پمنا اين اطلاعات در نگارش طرح توجيهي هم نياز ميشه

من فایلی راجع به بقیه ی روشها ندارم. از کی باید بگیرم؟

نازنين يه روشي را پيدا كرده بود كه جتلب بود كي روي اون كار كرد تا اطلاعاتش بيشتر از ابستركت يا خلاصه باشه
قرار شد فایلی رو که گیر آورده بده به مسئولین پخش تا بدست ما برسه ماهم مطالعش کنیم . ولی من تازه قراره اون فایل بدستم برسه

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
از قرار معلو م يكي از اشكالات مربوط ميشه به كنترل پروژه شايد هم هنوز وقت داشته باشد
قرار شد فایلی رو که گیر آورده بده به مسئولین پخش تا بدست ما برسه ماهم مطالعش کنیم . ولی من تازه قراره اون فایل بدستم برسه

mohammad_che_eng

عضو جدید
فايلي كه من دارم ...متاسفانه به دليل پايين بودن سرعت اينترنتم نمي تونم بفرستم
ولي سعي خودمو مي كنم...

اگه شرح فرایند رو اینجا فارسی بنویسیم که مشکلی نیست ؟ محرمانه نیست ؟ سوال پرسیدن از فلودیاگرام

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
نازنين يه روشي را پيدا كرده بود كه جالب بود كي روي اون كار كرد تا اطلاعاتش بيشتر از ابستركت يا خلاصه باشه

آقای عراقی من دنبال اون روش نرفتم، اگه به نظرتون مفیده یه کم بیشتر سراغش می رم مطلب راجع بهش جمع می کنم، البته اگه مطلبی باشه:smile:

mohammad_che_eng

عضو جدید
جناب عراقي من دارم فايل رو پخش مي كنم...

قدم بعدي چيه؟؟؟

فكر كنم تشكيل اين جلسات براي پيشرفت پروژه خيلي لازم باشه...

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چنانچه ملاحظه نموديد روش چيني ها شيميايي است يعني واكنشي در راكتور تحت خلا انچام ميگيرد اين واكنشها با سه نوع مواد افزودني كامل ميشوند و بايد ژلي بوجود ايد كه در انتهاي راكتور جمع بشه و بعد از *****اسيون از كيك حاصله براي تامين انرژي هيتر ها استفاده ميشود
فايلي كه من دارم ...متاسفانه به دليل پايين بودن سرعت اينترنتم نمي تونم بفرستم
ولي سعي خودمو مي كنم...

آخرین ویرایش:

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه اعضا بايد فايلها را داشته باشند و در مورد واكنشهاي راكتور تحقيق كنند كه اين واكنشها چه ميتواند باشند ،بنظر مياد از يك پليمر مايع براي توليد ژل در يك مرحله استفاده ميشود.

جناب عراقي من دارم فايل رو پخش مي كنم...

قدم بعدي چيه؟؟؟

فكر كنم تشكيل اين جلسات براي پيشرفت پروژه خيلي لازم باشه...

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون هم خيلي روش خوبي بود اگر بت.ني به اطلاعاتش دست پيدا كني ممكنه جايگزين روش چيني ها بشه
آقای عراقی من دنبال اون روش نرفتم، اگه به نظرتون مفیده یه کم بیشتر سراغش می رم مطلب راجع بهش جمع می کنم، البته اگه مطلبی باشه:smile:

این دوتا راکتور بصورت سری کار میکنن یا موازی ؟
اگه میشه روی اون(out lined( working flowموجود در شرح فرآیند یه توضیح مختصر بدید

mohammad_che_eng

عضو جدید
Oil Re-refining: Lubricant Oil from Used Crankcase Oil
Via Short-Path High Vacuum Distillation in
Pfaudler Wiped Film Evaporators (WFEs)

جناب مهندس نظرتون در مورد اين مطلبي كه براتون فرستادم چيه؟؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون روشرو دنبال كن كمك خواستي بگو تا برات از هر كجا شده پيدا كنم

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
راكتور ها موازي و مستقل هستند يعني از هر راكتور 10 تن در روز محصول گرفته ميشه ظرفيتشون را شما محاسبه كنيد ولي در حدود 3 تن است
این دوتا راکتور بصورت سری کار میکنن یا موازی ؟
اگه میشه روی اون(out lined( working fluid موجود در شرح فرآیند یه توضیح مختصر بدید

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي جديد بود اومده با متد فيلمي تقطير رو انجام داده اونم در يك سيستم كوچك و جمع و جور
بايد بشتر ازش اطلاعات بدست اورد
Oil Re-refining: Lubricant Oil from Used Crankcase Oil
Via Short-Path High Vacuum Distillation in
Pfaudler Wiped Film Evaporators (WFEs)

جناب مهندس نظرتون در مورد اين مطلبي كه براتون فرستادم چيه؟؟

mohammad_che_eng

عضو جدید
نازنين خانوم
اگه اطلاعاتي كه در مورد اين روش دارين در اختيار بقيه بذارين تا در سرچ مطالب سرعت عمل بيشتري باشه...

mohammad_che_eng

عضو جدید
خيلي جديد بود اومده با متد فيلمي تقطير رو انجام داده اونم در يك سيستم كوچك و جمع و جور
بايد بشتر ازش اطلاعات بدست اورد

اين روش ماله يه شركت امريكايي بود..نميدونم بشه در موردش اطلاعات بيشتري به دست اورد يا نه؟

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون روشرو دنبال كن كمك خواستي بگو تا برات از هر كجا شده پيدا كنم

حتما میرم دنبالش:smile:

نازنين خانوم
اگه اطلاعاتي كه در مورد اين روش دارين در اختيار بقيه بذارين تا در سرچ مطالب سرعت عمل بيشتري باشه...

یه لینک در مورد متنش برات گذاشته بودم ندیدیش؟ یکم ناقص بود متنش.

بالا