سلامچرا cinروپاک کنم من میخام یه عدد سه رقمی رو از کاربر بگیرم
سلام
من باید برنامه ای بنویسم ک تعدادی عدد صحیح از ورودی دریافت کنه و تعداد منفی و مثبت رو چاپ کنه...
این برنامه تعداد اعداد مثبت رو درست نشون میده اما اعداد منفی رو نه...
بد رو اعصابمه...ی بار خودمون برنامه نوشتیمااااااا
#include "stdafx.h"
#include <iostream>
using namespace std;
void main()
{
int x,count=0,n=0;
while(true)
{
cout<<"plz enter a number(0 to end):";
cin>>x;
if(x==0)
break;
n++;
if(x>=0)
count++;
}
cout<<"\n mosbat="<<count<<"\n manfi="<<(0-n);
cin.get();//ignore end of line char
cin.get();
}
خب یعنی الان ی if دیگه هم بزارم؟
if(x<=0)
sum--;
درسته؟
if(x<0)
{manfi++}
سلام
من باید برنامه ای بنویسم ک تعدادی عدد صحیح از ورودی دریافت کنه و تعداد منفی و مثبت رو چاپ کنه...
این برنامه تعداد اعداد مثبت رو درست نشون میده اما اعداد منفی رو نه...
بد رو اعصابمه...ی بار خودمون برنامه نوشتیمااااااا
#include "stdafx.h"
#include <iostream>
using namespace std;
void main()
{
int x,count=0,n=0;
while(true)
{
cout<<"plz enter a number(0 to end):";
cin>>x;
if(x==0)
break;
n++;
if(x>=0)
count++;
}
cout<<"\n mosbat="<<count<<"\n manfi="<<(0-n);
cin.get();//ignore end of line char
cin.get();
}
سلام دوتا سوال دارم اخه برا اولین باره دارم برانامه نویسی میکنم توروخدا یه کمک کنین
1- میخوام یه عدد کوچکتر از 20 رو از ورودی بگیرم و در خروجی به صورت
1 (n-4) توضیح استاد
1 2 (n-3) توضیح استاد
1 2 3 (n-2) توضیح استاد
1 2 3 4 (n-1)
1 2 3 4 5
نشون بده چی بزنم الگوریتم رو (?switch? while? if ) شرطم چیه ؟؟؟؟؟؟ اصلا ینی چی !!!!!!!
2- میخوام انواع داده رو تعریف کنم int , float char مثلا برا char یه مثال بزنم و sizeof رو هم بگم دستور پایین رو که میزنم ارور میده
"unsigned char c="a
" = cout <<"c
>>c>>
(sizeof(c
>>
جواب نمیگیرم !!!!!!!!!!
سوال اولتون شاید اینجوری حل شهسلام دوتا سوال دارم اخه برا اولین باره دارم برانامه نویسی میکنم توروخدا یه کمک کنین
1- میخوام یه عدد کوچکتر از 20 رو از ورودی بگیرم و در خروجی به صورت
1 (n-4) توضیح استاد
1 2 (n-3) توضیح استاد
1 2 3 (n-2) توضیح استاد
1 2 3 4 (n-1)
1 2 3 4 5
نشون بده چی بزنم الگوریتم رو (?switch? while? if ) شرطم چیه ؟؟؟؟؟؟ اصلا ینی چی !!!!!!!
2- میخوام انواع داده رو تعریف کنم int , float char مثلا برا char یه مثال بزنم و sizeof رو هم بگم دستور پایین رو که میزنم ارور میده
"unsigned char c="a
" = cout <<"c
>>c>>
(sizeof(c
>>
جواب نمیگیرم !!!!!!!!!!
int var=5,i,j,n;
cin>>n;
for (i=4;i>=0;i--)
{
cout<<n-i<<'\t';
for (j=i;j<=var;j++)
{
cout<<var-j<<'\t';
}
}
ا چه خوب. خب بنویسید دیگه اشکالی ندارهسلام بچه ها من می خوام برنامه ای بنویسم که به وسیله ی درخت ها عبارت infix را به postfixو prefix تبدیل کنه در c++![]()
چون انگلیسی تایپ میکنیchera hishki b man j nemiiiiiiiiiiide
فکر هم کردی در موردشون؟سلام.یه کمک فوری میخوام اگه کسی کمک کنه ممنون میشم،واسه درس برنامه نویسی c امتحان دارم 3تا سوال دارم:
1-برنامه ای بنویسید که 2 ماتریس 2*2 را گرفته حاصل جمع را بصورت ماتریس در خروجی چاپ کند(زبان c)
2-برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی بگیرد اعداد اول قبل آنرا در خروجی چاپ کند(زبان c)
3-برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی بگیرد اعداد کامل قبل آنرا در خروجی چاپ کند(زبان c)
آقا من متوجه نشدم میشه واضح تر بپرسینسلام دوستان برنامه اي كه راحت باشه و راحت به اسمبل تبديل شه چه سورسي هست بعد طوري باشه كه زبان اسمبلسش بالاي ١٠٠خط باشه، با تشكر؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ا چه خوب. خب بنویسید دیگه اشکالی نداره
چون انگلیسی تایپ میکنی
در ثانی اینجا والا نمیشه چیزی رو با شکل توضیح داد
فکر هم کردی در موردشون؟
اگه فکر کردی که بهم بگو تا کجا پیش رفتی تا از اون به بعدش کمکت کنم
اصلا سوال هایی نیستن که حتی نیاز به فکر داشته باشن فقط کافیه بدونی چه اعدادی اولن و چه اعدادی کامل
در مورد ماتریس هم که اصلا زشته من چیزی بگم
آقا من متوجه نشدم میشه واضح تر بپرسین
یعنی خودتون میخواید این برنامه رو بنویسید؟منظورم اينه برنامه اي كه سورس كد C++ رو به زبان اسمبلي كانورت كنه چطوريه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام.یه کمک فوری میخوام اگه کسی کمک کنه ممنون میشم،واسه درس برنامه نویسی c امتحان دارم 3تا سوال دارم:
1-برنامه ای بنویسید که 2 ماتریس 2*2 را گرفته حاصل جمع را بصورت ماتریس در خروجی چاپ کند(زبان c)
2-برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی بگیرد اعداد اول قبل آنرا در خروجی چاپ کند(زبان c)
3-برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی بگیرد اعداد کامل قبل آنرا در خروجی چاپ کند(زبان c)
سلام بچه ها من می خوام برنامه ای بنویسم که به وسیله ی درخت ها عبارت infix را به postfixو prefix تبدیل کنه در c++![]()
دوست عزیز برای کمک اگه به جای کد طریقه نوشتنشو بهشون بگی به نظرم بیشتر کمکشون میکنی نه با نگاه کردن به الان بلکه به آینده. البته هرکسی عقیده خودشو داره و محترم هم هست و من هم نپرمو گفتمسلام این الگوریتم infix to postfix ، ولی نمیدونم چرا کپی میکنم چپکی میشه ؟؟!!
فکر هم کردی در موردشون؟
اگه فکر کردی که بهم بگو تا کجا پیش رفتی تا از اون به بعدش کمکت کنم
اصلا سوال هایی نیستن که حتی نیاز به فکر داشته باشن فقط کافیه بدونی چه اعدادی اولن و چه اعدادی کامل
در مورد ماتریس هم که اصلا زشته من چیزی بگم
متاسفانه من نمیدونم کجای جوابم زشت یا بی ادبی بودهدوست عزیز من رشته م کامپیوتر نیست و هیچ اطلاعاتی در مورد برنامه نویسی ندارم،یه رشته فنی مهندسی میخونم که هیچ ارتباطی به کامیپوتر نداره و به ناچار باید برنامه نویسی C# رو پاس کنم.حالا از شما کمک خواستم که اینطوری جواب دادین.لطف فرمودین!
سلام بله حتماسلام..من میخوام کد برنامه ی اجتماع دو ارایه رو بنویسم.اولش میخوام بگم کل ارایه اول رو چاپ کنه (که نوشتم) بعدش میخوام بگم خونه های ارایه دوم رو با تک تک خونه های ارایه اول مقایسه کنه بعد بره سراغ خونه دوم ارایه دوم و دوباره مقایسه...اگه با اون خونه ها برابر نبود چاپ کنه..تو نوشتن مقایسه گیرم!
میشه کمکم کنید!؟
این دفعه انگلیسی ننوشتم..
if(secondArray[i] == firstArray[j])
{
flag=1;
break;
}
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | زبان برنامه نویسی Mini C | C++ , C | 0 | |
Z | فیلم آموزشی برنامه نویسی C به زبان فارسی | C++ , C | 0 | |
N | راهنمائی برای اجرا یک برنامه ++c | C++ , C | 1 | |