والا تو ایران هیچ کدوومش نیست! :دی
کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیر. گیر شما نیومده. دور و برت رو خوب نگاه کن می بینی.![]()
بعضی موقع ها لازمه که حرفای که میدونیمو از یه جایی بخونیم....
shoma az koja melake hame mardharo fahmidi???!!har kasi ye joore inke iranio kharejio daste bandi koni engar sibzamini daste bandi mikoniبرای مردهای ایرانی خوشکلی ملاکه اوله و دومی نجابت و . . . متاسفانه هوش جزو ملاکها قرار نمی گیره
در حالیکه در کشورهای غربی ملاک چهارم یا حتی پنجم مردها، خوشکل بودن زن هستش و اولین ملاک اونها هوشه.
man koshte mordeye injoor tahlilam hishki khoshgel nis hishki bahoosh nis hame zeshto khengan che jalebزندگی با زنی که از خودت باهوشتر باشه دردسره
البته اینو کلی میگم چون همچین چیزی امکان نداره
زن باهوش که پیدا نمیشه
زن زیبا هم نیست ولی خدا پدر و مادر سازندگان لوازم آرایش بیامرزه
man koshte mordeye injoor tahlilam hishki khoshgel nis hishki bahoosh nis hame zeshto khengan che jalebo
oh eftekhar dadid estesna ghael shodid vaghean sepasgozaram vali nazare man dar morede marda eyene nazare shoma darmorede zanhas ba in tafavot ke man estesna ghael nemishamمطمئنا تو هر چیزی استثنا هم وجود داره ولی درحالت کلی نظریه بنده به قوت خودش باقیه
oh eftekhar dadid estesna ghael shodid vaghean sepasgozaram vali nazare man dar morede marda eyene nazare shoma darmorede zanhas ba in tafavot ke man estesna ghael nemisham
زن کمرباریک و زیبا از همه بهتره!!!( مثل من البته دخترم ها)
ای بابا این چه سوالیه!!!!!!!!!!!1111
آخه مگه تو این زمونه زن باهوشم هست....؟
حالا زیبا که هستن اما چه فایده>>>>>>>>>>>>خدا رحم کنه
متاسفانه هردوش تو یکی جا نمیشه ، ولی هست این یعنی نقض قانون طبیعت
shoma az koja melake hame mardharo fahmidi???!!har kasi ye joore inke iranio kharejio daste bandi koni engar sibzamini daste bandi mikoni
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زن زببا بهتر است یا زن باهوش؟ | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
” زن زببا ” بهتر است یا ” زن باهوش” ؟ | گفتگوی آزاد | 28 | |
![]() |
زن ها عقل ندارند | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
عکس/نظامیان زن ارتش سوریه | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جواب معمای برادر زن راننده دایی زن بنده است - جواب این معما رو کی میدونه؟ | گفتگوی آزاد | 3 |