زن ايروني يا خارجي؟

ستاره ي سهيل

عضو جدید
[FONT=&quot]خيلي ها كه آنور هستند ميگند خانم هاي خارجي خيلي قانع هستند و راستگو تر از خانم هاي ايروني.هرچند از لحاظ كدبانو بودن جاي سوال دارد.انها هر وقت دلشون رو بزني خيلي رك با شما موضوع رو در ميان مي گذارند..نظر شما چيه؟[/FONT]​

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه از این سوالای بیمحتوا نپرسیااا:w00:
معلومه زن ایرانی:razz:

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به نظر من رک بودن وقانع بودن خیلی بهتر از کدبانو بودنه چون فقط خودمونو خسته میکنیم
البته خوب بعضی وقتام بد نیس:D:smile:;)

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]خيلي ها كه آنور هستند ميگند خانم هاي خارجي خيلي قانع هستند و راستگو تر از خانم هاي ايروني.هرچند از لحاظ كدبانو بودن جاي سوال دارد.انها هر وقت دلشون رو بزني خيلي رك با شما موضوع رو در ميان مي گذارند..نظر شما چيه؟[/FONT]​

زن خارجی کجا بوده..

زن خارجی واسه خودت نیست که..

jujushow

عضو جدید
من خارجیشو ترجیح میدم . به نظر من درصد وفاداریشون خیلی بیشتره ... توقعاتشونم خیلی کمتر . ایرانیها فقط بلدند بزرگ نمایی کنند ، وگرنه واقعا دخترای ایرانی گندشو دراوردند .

آخرین ویرایش:

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خارجیشو ترجیح میدم . به نظر من درصد وفاداریشون خیلی بیشتره ... توقعاتشونم خیلی کمتر
یه کوچولو باهات موافقم نه که از زنای ایرانی بدم بیادا چون خودمم ایرانیم گیگه
من که خوودم .....اومممممممم .......ماه ......;)عسل ....قند:gol::gol::gol::heart:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر نگاهی به سریال های خارجی بندازی متوجه میشی فرق زن ایرانی با خارجی چیه
منظورم از لحاظ وفاداری تعهد به زندگی ،مادر بودن و گذشت و سازش در زندگی

arman127_18

عضو جدید
من از زنی خوشم میاد که بعضی صفات ایرانی ها رو داشته باشه و بعضی صفات خارجی ها رو. ایرانی ها بر خلاف فکری که میکنن , کدبانو نیستن. اما آشپزیشون از خارجیا بهتره. توی اطاعت از شوهر و وفاداری من روی دست ژاپنی ها ندیدم هنوز. از لحاظ قناعت هم واقعن خوبن ( البته بعد از آفریقایی ها ). اما مشکلی که دارن اینه که به یه سری رسومی پابند هستن که ما ایرانیا اصلا ازش سر در نمیاریم. مثلا اگه تولد زن ایرانیت یادت بره چاشنیش چند روزی کم محلیه و با یه هدیه حل میشه اما وای به روزی که مثلا یادت نیاد دوست دختر ژاپنیت تو تولدت بهت چی داده یا تولد چند سالگیت این هدیه رو بهت داده. روزگارت سیاهه.
از لحاظ استفاده نکردن از مسایل جنسی به عنوان سلاح ایتالیایی ها تو دنیا اول هستن. واقعا وظیفه ی خودشون رو میدونن. اگر با پسری حتی دوست بشن بد میدونن که باهاش نخوابن. البته فقط با یکی دوست میشن ها. اشتباه نگیرین. :D
از لحاظ عاطفه فقط هندی ها. خداییش تکن.
از لحاظ اقتصادی فکر کردن ۱۰۰٪ انگلیسی ها. البته گاهی بچه رو با کیسه بوکس اشتباه میگیرن.
از لحاظ شعور و فرهنگ خانوادگی خیلی نمیتونم کشور خاصی رو مثال بزنم.
اوه اوه اوه. فساد بالا میخواین فرانسویا. با هرکی که دم دستشون برسه میخوابن. شورشو در آوردن تو دنیا. آمریکایی ها میخوان حال کنن میرن فرانسه.
هلندی ها هم فقط به خودشون حال میدن اما درجه ی فسادشون بالاست.
و خوب از نظر زیبایی معتقدم زنهای ایرانی خوشکلن اگه ... :D خلاصه توی قیافه ایران و ایتالیا با هم رقابت میکنن. بعدش میشه آمریکا و اون آخر ها ژاپنی ها ( متاسفانه ) ( به هر حال خدا به یکی یه چیزی میده به یکی دیگه یه چیز دیگه )
خلاصه اینکه ترکیبش میشه همون زن رویایی که از اول وجود نداشته و از این حرفا. اما از نظر من زن های ایرانی هرچی حسن و خوبی داشتن ( به مرور زمان ) یواش یواش دارن میذارن کنار و هرچی بدی توی کشور های مختلف هست مثل کلکسیون دارن جمع میکنن به عنوان اخلاق واسه ی خودشون.

آخرین ویرایش:

ستاره ي سهيل

عضو جدید
الگوبرداري اشتباه...

الگوبرداري اشتباه...

خانم هاي ايراني تا حدودزيادي با خانواده ي شوهر مشكل پيدا مي كنند و اين مشكل ها ميشه سوحان روح.

من تا حدودي باarman127_18 موافقم كه خانم هاي ايراني از لحاظ اخلاقي در حال تنزل هستند(الگوبرداري اشتباه).
اما من حدس ميزنم ما مردها ي ايروني نمي تونيم امتياز مردونگي(اگه بشه گفت امتياز) رو به رخ زن هاي خارجي مخصوصن اروپايي نشون بديم.انجا طوري فرهنگ سازي شده كه زن و مرد مثل هم هستند ولي تو ايران بينش سنتي وجود داره .

arman127_18

عضو جدید

خانم هاي ايراني تا حدودزيادي با خانواده ي شوهر مشكل پيدا مي كنند و اين مشكل ها ميشه سوحان روح.

من تا حدودي باarman127_18 موافقم كه خانم هاي ايراني از لحاظ اخلاقي در حال تنزل هستند(الگوبرداري اشتباه).
اما من حدس ميزنم ما مردها ي ايروني نمي تونيم امتياز مردونگي(اگه بشه گفت امتياز) رو به رخ زن هاي خارجي مخصوصن اروپايي نشون بديم.انجا طوري فرهنگ سازي شده كه زن و مرد مثل هم هستند ولي تو ايران بينش سنتي وجود داره .
بخش ژاپنی ها رو بخون توضیح دادم که از زن های ایرانی خیلی خیلی مطیع تر هستن. ;)

ستاره ي سهيل

عضو جدید
اگر نگاهی به سریال های خارجی بندازی متوجه میشی فرق زن ایرانی با خارجی چیه
منظورم از لحاظ وفاداری تعهد به زندگی ،مادر بودن و گذشت و سازش در زندگی
فكر مي كنم بهتر باشه با دقت به جامعه ي اطرافتون نگاه كنيدببينيد چه قدر با چيزهايي كه تو آن جعبه ميبينيد متفاوت است.اگه اين استنباط شما درست باشه:razz::que: بايستي خانم هاي ايراني كامل و بي عيب و نقص باشند چون سريال هاي ايراني اين طوري نشون ميدند. تو آن تلوزيوني كه شما مي بينيد خيلي چيز ها را به خاطر دلايل خاص نشون نمي دند و يا جور ديگر نشون ميدند.

آخرین ویرایش:

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم ملتی که زیاد تعارف تیکه پاره می کنه دروغگو..
اساسا ما اییرونیا یاد نگرفتیم با خودمون رو راست باشیم ...چه برسه با طرف مقابلون..
...
اما در هر حال خانم ایرونی حرف نداره!!مثل آقایون ایرونی....!!!

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
100% مرد خارجی :D
البته یهودی ها خارجی ایرانی ندارن همشون خوبن اما خارجی ها یچی دیگن:D

behnam-violoonn

عضو جدید
ایرانیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی صددرصد
من ترک نیستم ولی زنای اذری خیلی خشگلترن + اخلاق 20
نظرتون چیه؟

tur

عضو جدید
من خارجیشو ترجیح میدم . به نظر من درصد وفاداریشون خیلی بیشتره ... توقعاتشونم خیلی کمتر . ایرانیها فقط بلدند بزرگ نمایی کنند ، وگرنه واقعا دخترای ایرانی گندشو دراوردند .

من از اون داغاش نیستم ولی عرض به خدمتت اینکه
اگر توی یه کشور خارجی زنی بخواد میتونه به راحتی از شوهرش جدا بشه سر یه چیزای بیخود مثلا چرا بچرو نبردی مدرسه
و اگر هم طلاق بخواد دادگاه تمام حقو به زن میده و در واقع مردو به خاک سیاه میشونه حتی دادکاه میتونه بگه کل ثروت مرد مال زن باشه
اما اینجا خانمای بد بخت به یه مهریه راضین
اونم مردها جدیدا میرن زندان حل میشه !!!

mdl

عضو جدید

خارجی ها فرهنگ زندگی شون با ما کلی فرق می کنه واسه همین کم خرج هستن (شما از کجا می دونی :que:) اما خانم های ایرانی از نظر خانومی و عواطف حرف اول رو می زنن. .

در کل من هر دو رو می خوام . ;)

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون چیه؟
من کرمانشاهی نیستم اما به نظرم دخترای کرمانشاهی خیلی خوشگلن

mahan 2

عضو جدید
من عشق یه دختر ایرونی و خارجی هستم. چی میییییییییییییییییییییییشه:biggrin:

katiba

عضو جدید
!

!

من کرمانشاهی نیستم اما به نظرم دخترای کرمانشاهی خیلی خوشگلن

مرغ همسایه غازه!!!!

میخواستم نظر تخصصیمو در این مورد بدم که دیدم ای وای بحث میشه : 18+

پیام خصوصیش کن خب....!!

نظرتون چیه؟

همون داستان قدیمیه مرغ و غاز و اینا.....

ستاره سهیل

عضو جدید
:surprised::surprised: :question:

اول فکر کردم خودم تاپیک زدم خبر ندارم! :confused: اشکالی نداره توی یدونه "ی"باهم اختلاف داریم

البته زن ایرانی خیلی خیلی بهتره:gol:

ستاره ي سهيل

عضو جدید
با اين اوصاف فكر مي كنم بايد از كسي كه تجربه داشتن هر دو نوعش رو داشته ،پرسيده شود، بهتر بتونيم جواب بگيرم و يا خودمون دست به كار بشيم(به شوخي):biggrin: