این چیه باز ؟
برا شوهرش عطر بزنهاین چیه باز ؟
پیامبر که گفته عطر بزنید و خوشبو باشید! شایدم برا مردا بوده![]()
are manam shenidam migan age zan atr bezane bad mard bosho hes kone va tahrikبرا شوهرش عطر بزنه
واسه مردا بوی عطر هم تحریک کننده استتو شاید بهتر بدونی (چون مردی)
برا شوهرش عطر بزنه
واسه مردا بوی عطر هم تحریک کننده استتو شاید بهتر بدونی (چون مردی)
حديث نبوي خوب
جاي بحث نداره
قبول دارم مهم نیتههمینو کم داشتیم عطر نزنیم...
والا من شخصا که زیاد استفاده میکنم....
نیت مهمه...![]()
حالا اگه همون عطر تو مغازه باشه آقایی بو کنه دیگه تحریک نمیشهاکه مردی نامحرم از بوی عطر زنی تحریک بشه اون زن گناه کرده،ولی این به معنی این نیست که زنها باید بوی . . . بدهند،فقط عطرشون نباید تحریک کننده باشه.![]()
فكر نكنم حديث مشكل داشته باشه اگه شما زن باشي و شوهر داشته باشي و تعمدا براي يه مرد غريبه عطر بزني به نظر شما مشكل نداره؟حالا اگه همون عطر تو مغازه باشه آقایی بو کنه دیگه تحریک نمیشه
یا اگه تحریک بشه گناهش گردن کیه؟
یا اگه یه مردی همون عطرو زده باشه و یه مرد دیگه تحریک بشه اون مردی که عطر زده گناه کرده
هر جور فکر کنی این حدیث مشکل داره
اون عطر زدن وقتی تحریک کنندس که از جانب یه زن استشمام بشه واگر نهحالا اگه همون عطر تو مغازه باشه آقایی بو کنه دیگه تحریک نمیشه
یا اگه تحریک بشه گناهش گردن کیه؟
یا اگه یه مردی همون عطرو زده باشه و یه مرد دیگه تحریک بشه اون مردی که عطر زده گناه کرده
هر جور فکر کنی این حدیث مشکل داره
فكر نكنم حديث مشكل داشته باشه اگه شما زن باشي و شوهر داشته باشي و تعمدا براي يه مرد غريبه عطر بزني به نظر شما مشكل نداره؟
پس قضيه سر همون نيته
راستش وقتی خودم با همین عکس مواجه شدم خیلی متعجب بودم.........
درسته که زن باید واسه شوهرش عطر باید بزنه ولی مگه فقط مختص شوهره مگه تمیز بودن منظم بود باعث تحریک هر مردی میشه.
تازه مگه قراره هر مردی با حس کردن عطر از یک زن نامحرم زود باید تحریک بشه.............................
مگه در جوامع و فرهنگ های مختلف همه زود با حس کردن بویه عطر از طرف یه خانم،تحریک میشن.......................
یعنی مردها خیلی سست و ضعیف هستن؟؟؟؟؟
![]()
چه ميدونم والا!!! من نميدونم شما پسرا چه موجوداتي هستين ديگه... ديگه كم مونده بگن شما خانوما لطفا نفس هم نكشين كه شايد خداي نكرده يه آقايي تحريك شه!!!![]()
جسارت نباشه ولی این قضیه زیاد به تحصیلات به نظرم مربوط نیستسارا خانوم همه رو با یه چوب نرون!!! خیلی ها مخصوصا تحصیل کرده ها اینجوری ها هم نیستن !!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زنی که خود را پری دریایی کرد! + عکس | تالار عکس | 2 | |
M | زنی که برای نجات شوهر خود از گرسنگی یک پای خود را برای او کباب کرد!!!(18+) | تالار عکس | 7 | |
![]() |
زنی که اکسیر جوانی را کشف کرد | تالار عکس | 6 | |
![]() |
زنی که 20 بچه بدنیا آورد | تالار عکس | 13 | |
![]() |
.... مردان دو جنسه ای که زنی زیبا شدن.... | تالار عکس | 75 |