خودت چه نوع ماستی میخای معمولی یا ..... السلطنه؟![]()
مگه تو ماست فروشي؟؟؟
خودت چه نوع ماستی میخای معمولی یا ..... السلطنه؟![]()
نه بابا.از مغازه خواستی بخری کدومو میخایمگه تو ماست فروشي؟؟؟كدومشو ميفروشي...معمولي اي مختارالسلطنه؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()

نه بابا.از مغازه خواستی بخری کدومو میخای![]()
بله دیگه ببین با پول بیت المال چه کیفی میکنن!![]()

اینجوری قضاوت نکنید... درست نیست.!!!!!!!![]()
مگه دروغ گفتم؟ یعنی با پول خودشون رفتن؟
مثلا این بازیگر ستایش یا شریفی نیا (واقعا متنفرم ازش!) نمیرفتن تیم ایران زمین گیر میشد؟![]()
الله العلم..
سلام به همه بچه های خوب باشگاه مهندسان ایران
این تاپیک تاپیک زنگ و تفریح و گپ و گفت گوهای خودمونی.. ولی تا خودمونی خیلی فاصله داره و بیشتر شبیه یه دفتر پراز عکس و حرفای کپی پست سایتهای دیگه شده.. از خودمونی بودن فاصله گرفته...
من فکر کنم پنج سال پیش بود که وارد باشگاه مهندسان ایران شدم..
اولش خیلی ساکت بود.. و تنها شناخت من افسون و گلابتون و فیتو بود و بعد پژمان...
همه چی خوب بود تا تک تک پسرامون رفتن سربازی ، بچه ها متاهل شدن ... سختیای دنیای واقعی رابطه ها رو تو دنیای مجازی کم کرد...
برگشتم اما نمیونم چرا هیچی مثل سابق نبود رنک (رتبه) انجمون بالاتر بود اما صفا و صمیمیت کمتر
نمیدونم مشکل از دنیای ادم بزرگا بود که ماها قاتیشون شده بودیم یا تقصیرزن گ و تفریح خودمونی و که گاها شد محل تیکه پراکنی جای تو خصوصی گفتنا
نمیدونم سوژه خندهامون کمتر شده بود یا خودمونم شده بودیم همون آدمای سنگی و بیخودی که سالها قبل خودمون نقدشون میکردیم
هر چی بود فاصله افتاد بین دلامون
نمیخوام بگم یاد دوستی ها بخیر
فقط خواستم بگم ما هموناییم
مدرک مهندسیم ؛ بالا رفتن سنامون دلیل بر تغییر ما نیست ما هموناییم ؛ فقط کمی خسته تر
خواهشا خواهشا منصف باشیم ، احترام بزاریم بهم ؛ همدیگرو قضاوت نکنیم نه برای آرامش طرف مقابل برای شرمنده نشدن جلوی وجدانمون
یا علی.
این قلب من برای تمام همه دوستای قدیمیم.. و دوستان جدید همیشه میتپه...![]()
این تاپیک تاپیک زنگ و تفریح و گپ و گفت گوهای خودمونی.. ولی تا خودمونی خیلی فاصله داره و بیشتر شبیه یه دفتر پراز عکس و حرفای کپی پست سایتهای دیگه شده.. از خودمونی بودن فاصله گرفته...
همه چی خوب بود تا تک تک پسرامون رفتن سربازی ، بچه ها متاهل شدن ... سختیای دنیای واقعی رابطه ها رو تو دنیای مجازی کم کرد...
برگشتم اما نمیونم چرا هیچی مثل سابق نبود رنک (رتبه) انجمون بالاتر بود اما صفا و صمیمیت کمتر
نمیدونم مشکل از دنیای ادم بزرگا بود که ماها قاتیشون شده بودیم یا تقصیرزن گ و تفریح خودمونی و که گاها شد محل تیکه پراکنی جای تو خصوصی گفتنا
نمیدونم سوژه خندهامون کمتر شده بود یا خودمونم شده بودیم همون آدمای سنگی و بیخودی که سالها قبل خودمون نقدشون میکردیم
مدرک مهندسیم ؛ بالا رفتن سنامون دلیل بر تغییر ما نیست ما هموناییم ؛ فقط کمی خسته تر
خواهشا خواهشا منصف باشیم ، احترام بزاریم بهم ؛ همدیگرو قضاوت نکنیم نه برای آرامش طرف مقابل برای شرمنده نشدن جلوی وجدانمون
یا علی.

دوست خوبم چقدر صحبت هات دلنشینه
من هستم و همه تونو دوس دارم مخلص این قلب مهربون و تپنده هم هستیم
به افتخار بچه های باشگاه دست جیغ هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
وبه امید شادی برای همه انسانها
![]()
اینم تقدیم به دکتر عزیزم
دوست خوبم چقدر صحبت هات دلنشینه
من هستم و همه تونو دوس دارم مخلص این قلب مهربون و تپنده هم هستیم
به افتخار بچه های باشگاه دست جیغ هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
وبه امید شادی برای همه انسانها
![]()
اینم تقدیم به دکتر عزیزم
سلام دوستان مخصوصا آیووردای عزیز بخاطر مطالب زیباش و صداقت کلامش
راس میگی و دلیلشم اینه که دلامون رنگش کدر شده آدم بزرگتر که میشه فک میکنه اون حرفایی که با هم میزنن توش یه نکته بد هستش برای انداختن تیکه و متلک پرونی و نیش زدن
خب مسلما در پی تلافی برمیان
آره یادش به خیر منم دلم واسه همون روزای اولم تو تالار تنگ شده ولی یه سری اتفاقاتی تو زندگیم هم افتاده که انگیزمو برای خیلی چیزا کم کرده و از بین برده
از دوستای عزیز خواهش میکنم که در امر بازیابی روحیه کمکم کنن ممنون میشم![]()
منم میمیرم واسه بستنی ایول این چه جورشه؟

یا علی.

هی....آره والا...البته من که حدود یه ساله اینجام...
ولی قبلنا اگه چند روز نمی اومدیم حداقل یکی بود که بپرسه کجا موندی...
ولی الان..دو هفته نبودم...
انگار نه انگار...هیچکی دوسم نداره..![]()
آخه من که امتحان نداشتم...!خب نازي جان اين دو سه هفته اخير اكثرا مشغول امتحانات بودن ...واسه اينه كه كسي سراغ كسي رو نميگيره عيزدلم...ناناحت نباش..![]()
من كه اگه شونصد سالم نيام كسي حواسش نيست..خخخخ![]()

آخه من که امتحان نداشتم...!
ولی خب حتما بچه ها فکر کردن امتحان داشتم!!!
همیشه و همه جا به یادتونم..حتی اگه نباشم...![]()