برو پروژت خودت انجام بده مگو پروژه چیست!! من داشتم از خودم نوشتم هه !سلام
دوستان
ببخشید کسی هست اینجا پروژه هوا واقلیم داشته باشه؟!!!!
موصوع مت راجب تاثیر اقلیم رو طغیان سن گندم بود !
یه صفحه کلش نوشتم از خودم !!هه
مهندس ....what happen eng ???
برو پروژت خودت انجام بده مگو پروژه چیست!! من داشتم از خودم نوشتم هه !سلام
دوستان
ببخشید کسی هست اینجا پروژه هوا واقلیم داشته باشه؟!!!!
مهندس ....what happen eng ???
یه اتفاق عجیب! اینجا بغل دستم یه لونه مورچه س
مورچه های کارگر دارن مورچه های سرباز رو میارن بیرون سرشون رو از تنشون جدا می کنن!!
کی میدونه جریان چیه؟!
زیر پاتو نگاه کن مورچه میبینی !!مگه فقط تو جنگ و کویر عااامومگه کجا نشستی ؟؟ توی کویر توی جنگل که بغل دستت داره مورچه میاد بیرون/؟؟
ثانیا" مورچه ها مگه کارگر و سرباز و کارمند و درجه دار و افسر هم دارن؟
مدیر سرکار نزار بچه ها رو دیگه![]()
پیش مودیر چکار دارن؟؟من اینجا چکار دارم؟؟سرجاشون کجاس؟؟سلام
مورچه ها پیش موتور فیتو هستم.تو توی باشگاهی.اوناهم سر جای خودشون هستن![]()
ئه...مچکرمپاچه خواری
الافی
اونجاس
![]()
معلومه این مورچه ها ذهن شما رو خیلی مشغول کردنسلام من یه سوالی داشتم ازتون میشه بگید تفاوت رشته زراعت با علوم باغبانی چیه؟

معلومه این مورچه ها ذهن شما رو خیلی مشغول کردن
من برم یه جای دیگه سوالمو بپرسم![]()

تفاوت کشت گندم و ذرت با کشت گیلاس و انار چیه؟!سلام من یه سوالی داشتم ازتون میشه بگید تفاوت رشته زراعت با علوم باغبانی چیه؟
تفاوت کشت گندم و ذرت با کشت گیلاس و انار چیه؟!
سلام عضو فعال
این که جواب نبود سوال بود

خالو موچه ها هم سرباز و کارگر و کارمند و افسر و درجه دار هم دارن؟؟
وا.....اینم مورچه ها:
سمت چپ پایین لونه شونه، سمت راست هم میتونید کله های کنده شدۀ مورچه های سرباز رو ببینید!
![]()
تفاوت کشت گندم و ذرت با کشت گیلاس و انار چیه؟!
به قیافت نمیخوره این همه اطلاعات داشته باشی!در کلیت هیچ فرقی ندارن هر دو مراحل کاشت داشت برداشت رو دارن.
آفت و مبارزه با افت دارن.
فقط گندم جزو گیاهان یکساله و کمتره.گیلاس چندساله هست .فقط همین.برای این تفاون کوچیک رشته درست کردن؟/
کشتشون که زیاد فرق نداره بذرشونو تو خاک میکاری درمیاد![]()
![]()
منظورتون اینه که باغبانی مربوط به درخت و باغ هست زراعت گندم و گیاهان یک ساله؟

راشتش من به کشاورزی علاقه دارم ولی صنایع خوندم الانم یه جورایی پشیمونم رشتم ریاضی بود گرایش کشاورزیم تو ریاضی بیشتر مثل مهندسی مکانیکه!خلاصه الان صنایع میخونم دارم تحقیق میکنم ببینم میشه ارشدو کشاورزی بخونممگه رشتت صنایع نیست چیکاره کشاورزی زراعت داری؟؟
کافر همه را به کیش خود پندارد!به دیووووووووووووونه خونه ای دانشجویان کشاورزی خوش آمدین
خدایا به حق این ماه عزیزت این دانشجویان کشاورزی رو به راه راست هدایت فرما!
آمین یا رب العامین
آباریکلا! کلاً سیستم کشت باغی با زراعت فرق داره ...کشتشون که زیاد فرق نداره بذرشونو تو خاک میکاری درمیاد![]()
![]()
منظورتون اینه که باغبانی مربوط به درخت و باغ هست زراعت گندم و گیاهان یک ساله؟
اگه دنبال کاری همونی که میخونی ادامه بده! ولی اگه میخوای به علاقه َت برسی دیگه خود دانی...! البته اگه از خودت زمین داشته باشی میتونی تو کشاورزی موفق باشیراشتش من به کشاورزی علاقه دارم ولی صنایع خوندم الانم یه جورایی پشیمونم رشتم ریاضی بود گرایش کشاورزیم تو ریاضی بیشتر مثل مهندسی مکانیکه!خلاصه الان صنایع میخونم دارم تحقیق میکنم ببینم میشه ارشدو کشاورزی بخونم
حالا نظرتون چیه ارشدو کشاورزی بخونم خوبه واسم؟با توجه به اینکه کارشناسیم یه رشته دیگست توش موفق میشم؟
چرا علاقه ندارین؟؟فکرمیکنین بازار کار نداره؟؟اگه این فکرو میکنین با احترام دارین اشتباه فکر میکنین چو همه ی رشته ها اینجوریه کار بستگی ب آدم داره نه چیز دیگه...اگه بخایی برین از اول دوباره شروع کین با ب زیانتونه چون عمرو وقتی ک واسه صنایع گذاشتین ب هدر رفته...پس واسه این رشتتون یه فکر خوب بکنین نه تغییر نه شروع دوبارهالان چون به رشتم زیاد علاقه ندارم انگیزه ی درس خوندن ندارم نمراتم همش پایین میاد بعضی وقتا به این فکر میکنم که برم انصراف بدم همون کشاورزیو بخونم
اینم رشته ی جذابیه ولی انچنان باهاش حال نمیکنم