بر و بچ شبتون خیلی بخیر
ما رفتیم![]()
مرسی ممنونم زیبا جونم چشمات خوشگل میبینهعلیک سلام به روی ماهت چه خوشگل شدی![]()
............ولی امروز حالم خراب شد..........رفتم تو قسمت پستایی که تا به امروز دادم...........بعد دیدم تو تالار کشاورزی فقط 8 تا پست دادم ........تو تالار اقتصاد کشاورزی که رشته خودم هست 12 پست دادم...............اما تو تالار شیمی 93 پست دادم.......نمیدونم چطور شد تو گپ و گفتگو شمی زیاد حرف زدم :دی......الان غروب تا حالا به رگ غیرتم بر خورده
شب تو هم بخیر و مهتابیبر و بچ شبتون خیلی بخیر
ما رفتیم![]()

مرسی ممنونم زیبا جونم چشمات خوشگل میبینه............ولی امروز حالم خراب شد..........رفتم تو قسمت پستایی که تا به امروز دادم...........بعد دیدم تو تالار کشاورزی فقط 8 تا پست دادم ........تو تالار اقتصاد کشاورزی که رشته خودم هست 12 پست دادم...............اما تو تالار شیمی 93 پست دادم.......نمیدونم چطور شد تو گپ و گفتگو شمی زیاد حرف زدم :دی......الان غروب تا حالا به رگ غیرتم بر خورده
تصمیم گرفتم اینجا زیاد پست بزارم
![]()

مرسی ممنونم زیبا جونم چشمات خوشگل میبینه............ولی امروز حالم خراب شد..........رفتم تو قسمت پستایی که تا به امروز دادم...........بعد دیدم تو تالار کشاورزی فقط 8 تا پست دادم ........تو تالار اقتصاد کشاورزی که رشته خودم هست 12 پست دادم...............اما تو تالار شیمی 93 پست دادم.......نمیدونم چطور شد تو گپ و گفتگو شمی زیاد حرف زدم :دی......الان غروب تا حالا به رگ غیرتم بر خورده
تصمیم گرفتم اینجا زیاد پست بزارم
![]()

ئه شما هم برید...........شبتون بخیر و مهتابی.............فکر کنم از فردا باید فعالیت اصلیم را شروع کنمآورین آورین
منتظریم
ببخشید
شب بخیر
![]()

آره عزیزم..............اشکولی نداره ماهی را هر وقت از آب بگیری تازست................بعدش من اقتصاد کشاورزی خوندم........اعتراف میکنم که اقتصاد را بیشتر از کشاورزی خوندمئه مگه تو کشاورزی بودی ؟
باور کن امشب کشف کردم !![]()

آره عزیزم..............اشکولی نداره ماهی را هر وقت از آب بگیری تازست................بعدش من اقتصاد کشاورزی خوندم........اعتراف میکنم که اقتصاد را بیشتر از کشاورزی خوندم![]()

نیلوفر؟؟؟........اینجا عضو بود؟؟؟....لینک پروفشو پیدا نکردی؟؟؟ئه شما هم رشته ی دوستم نیلوفر هستین کلی دنبالش گشتم نیافتمش![]()
بذارید صاحبش بیاد
من چه میدونم چیه که تقسیم کنم آخه؟
![]()
راستی
امروز یکی از شاگردام برام یه نماد کوچیک از برج ایفل آورده بود
میگفت از اروپا خریده
ای روزگار
رفته اروپا
ببین برای من چی آورده![]()
......

خب این خاصیت تهناست دیگهممنون
شما چرا قیافتون غمگینه![]()

خب این خاصیت تهناست دیگه![]()
سلام به همه دوستان گلمخودش نیست اینجا![]()
.............خوبی دوستمسلام عرض شد من هستم![]()

خوبی دوستم![]()
بیخبرم از همه عالم که همه عالم از اوستقربان شما توخوبی؟؟؟؟؟؟؟چه خبر؟

سلام به همه دوستان گلم.............
من متوجه نشدم!!!..........خودش اینجا نیست؟ یعنی اینجا باهش آشنا نشدی؟؟؟میدونی کدوم یونی درس خونده؟ یا مثلا چند سالشه![]()