زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیک سلام به روی ماهت چه خوشگل شدی :w38:
مرسی ممنونم زیبا جونم چشمات خوشگل میبینه:D............ولی امروز حالم خراب شد..........رفتم تو قسمت پستایی که تا به امروز دادم...........بعد دیدم تو تالار کشاورزی فقط 8 تا پست دادم ........تو تالار اقتصاد کشاورزی که رشته خودم هست 12 پست دادم...............اما تو تالار شیمی 93 پست دادم.......نمیدونم چطور شد تو گپ و گفتگو شمی زیاد حرف زدم :دی......الان غروب تا حالا به رگ غیرتم بر خورده:surprised: تصمیم گرفتم اینجا زیاد پست بزارم:)

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
مرسی ممنونم زیبا جونم چشمات خوشگل میبینه:D............ولی امروز حالم خراب شد..........رفتم تو قسمت پستایی که تا به امروز دادم...........بعد دیدم تو تالار کشاورزی فقط 8 تا پست دادم ........تو تالار اقتصاد کشاورزی که رشته خودم هست 12 پست دادم...............اما تو تالار شیمی 93 پست دادم.......نمیدونم چطور شد تو گپ و گفتگو شمی زیاد حرف زدم :دی......الان غروب تا حالا به رگ غیرتم بر خورده:surprised: تصمیم گرفتم اینجا زیاد پست بزارم:)

آورین آورین
منتظریم

:w11::w17:
ببخشید
شب بخیر

:cool:

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز

ئه مگه تو کشاورزی بودی ؟ :d

باور کن امشب کشف کردم ! :redface:

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ئه مگه تو کشاورزی بودی ؟ :d

باور کن امشب کشف کردم ! :redface:
آره عزیزم..............اشکولی نداره ماهی را هر وقت از آب بگیری تازست................بعدش من اقتصاد کشاورزی خوندم........اعتراف میکنم که اقتصاد را بیشتر از کشاورزی خوندم:D

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره عزیزم..............اشکولی نداره ماهی را هر وقت از آب بگیری تازست................بعدش من اقتصاد کشاورزی خوندم........اعتراف میکنم که اقتصاد را بیشتر از کشاورزی خوندم:D

ئه شما هم رشته ی دوستم نیلوفر هستین کلی دنبالش گشتم نیافتمش :(

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسیم در گوش نیلوفر نجوا می کند ، راز تو چیست؟
نیلوفر می گوید: خودم هستم آن را بردار و برو!

behnaz68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شازده کوچولو پرسید:پس آدم ها کجا هستند؟ آدم در بیابان احساس تنهایی می کند.

مار گفت:با آدم ها نیز آدم احساس تنهایی می کند.

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز

دو عدد داداش با غیرت !
در حال محافظت از خواهر مکرمه محترمه !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من میخوام رشته کشاورزی برم یعنی یه دیپلم دارم میخوام یکی دیگه بگیرم از آموزشگاه های آزاد نمیدونم زیرشاخه کدوم رشته کشاورزی برم تا بازار کارش خوب باشه/
لطفا راهنمایی کننین/

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا