بر و بچ شبتون خیلی بخیر
ما رفتیم![]()
مرسی ممنونم زیبا جونم چشمات خوشگل میبینهعلیک سلام به روی ماهت چه خوشگل شدی![]()
شب تو هم بخیر و مهتابیبر و بچ شبتون خیلی بخیر
ما رفتیم![]()
مرسی ممنونم زیبا جونم چشمات خوشگل میبینه............ولی امروز حالم خراب شد..........رفتم تو قسمت پستایی که تا به امروز دادم...........بعد دیدم تو تالار کشاورزی فقط 8 تا پست دادم ........تو تالار اقتصاد کشاورزی که رشته خودم هست 12 پست دادم...............اما تو تالار شیمی 93 پست دادم.......نمیدونم چطور شد تو گپ و گفتگو شمی زیاد حرف زدم :دی......الان غروب تا حالا به رگ غیرتم بر خورده
تصمیم گرفتم اینجا زیاد پست بزارم
![]()
مرسی ممنونم زیبا جونم چشمات خوشگل میبینه............ولی امروز حالم خراب شد..........رفتم تو قسمت پستایی که تا به امروز دادم...........بعد دیدم تو تالار کشاورزی فقط 8 تا پست دادم ........تو تالار اقتصاد کشاورزی که رشته خودم هست 12 پست دادم...............اما تو تالار شیمی 93 پست دادم.......نمیدونم چطور شد تو گپ و گفتگو شمی زیاد حرف زدم :دی......الان غروب تا حالا به رگ غیرتم بر خورده
تصمیم گرفتم اینجا زیاد پست بزارم
![]()
ئه شما هم برید...........شبتون بخیر و مهتابی.............فکر کنم از فردا باید فعالیت اصلیم را شروع کنمآورین آورین
منتظریم
ببخشید
شب بخیر
![]()
آره عزیزم..............اشکولی نداره ماهی را هر وقت از آب بگیری تازست................بعدش من اقتصاد کشاورزی خوندم........اعتراف میکنم که اقتصاد را بیشتر از کشاورزی خوندمئه مگه تو کشاورزی بودی ؟
باور کن امشب کشف کردم !![]()
آره عزیزم..............اشکولی نداره ماهی را هر وقت از آب بگیری تازست................بعدش من اقتصاد کشاورزی خوندم........اعتراف میکنم که اقتصاد را بیشتر از کشاورزی خوندم![]()
نیلوفر؟؟؟........اینجا عضو بود؟؟؟....لینک پروفشو پیدا نکردی؟؟؟ئه شما هم رشته ی دوستم نیلوفر هستین کلی دنبالش گشتم نیافتمش![]()
بذارید صاحبش بیاد
من چه میدونم چیه که تقسیم کنم آخه؟
![]()
راستی
امروز یکی از شاگردام برام یه نماد کوچیک از برج ایفل آورده بود
میگفت از اروپا خریده
ای روزگار
رفته اروپا
ببین برای من چی آورده![]()
خب این خاصیت تهناست دیگهممنون
شما چرا قیافتون غمگینه![]()
خب این خاصیت تهناست دیگه![]()
سلام به همه دوستان گلمخودش نیست اینجا![]()
خوبی دوستمسلام عرض شد من هستم![]()
خوبی دوستم![]()
بیخبرم از همه عالم که همه عالم از اوستقربان شما توخوبی؟؟؟؟؟؟؟چه خبر؟