زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان گلم:).............
من متوجه نشدم!!!..........خودش اینجا نیست؟ یعنی اینجا باهش آشنا نشدی؟؟؟میدونی کدوم یونی درس خونده؟ یا مثلا چند سالشه:redface:

نه اینجا نبود

اینجا یه نیلوفر تو اقتصاد داشتیم که پروفشو دیدم اون نبود

شصت و پنجیه

از پنجم ابتدایی تا پیش دانشگاهی همکلاسیم بود بعد شنیدم اقتصاد کشاورزی اهر زنجان می خونه نمی دونم کدوم یونی ؛

ارشدشم گرفت نمی دونم ادامه هم داد یا نه ؟ اگه ادامه داده باشه احتمالا الان سال دوم یا سوم پی اچ دی باشه

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من میخوام رشته کشاورزی برم یعنی یه دیپلم دارم میخوام یکی دیگه بگیرم از آموزشگاه های آزاد نمیدونم زیرشاخه کدوم رشته کشاورزی برم تا بازار کارش خوب باشه/
لطفا راهنمایی کننین/

دیپلم به چه درد می خوره؟

"ALPHA"

کاربر ممتاز

دو عدد داداش با غیرت !
در حال محافظت از خواهر مکرمه محترمه !

اینا که سه تاشونم پسرن!! مخصوصا وسطیه!!

"ALPHA"

کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان:)

از کجا متوجه شدی هر 3 پسرن؟؟؟؟:surprised:
حس ششم!! نه خداییش گنجیشکا رو می شناسم ولی اینا گنجیشک نیستن همین طوری حدس زدم خشن نگا می کنن!!

آخه عنوان دیپلم ربطی به دانشگاه نداره!! توی ایران؟ می خوای کاردانی شرکت کنی؟ چن سالته؟
من یه دیپلم دارم که بیخیالش شدم.الان میخوام یه مدرک مهارت بگیرم که با اون تعداد پاس شده که گذروندم دیپلم همون رشته رو برام صادر میکنن حالا موندم کدوم رو برم 18 سالمه

"ALPHA"

کاربر ممتاز
من یه دیپلم دارم که بیخیالش شدم.الان میخوام یه مدرک مهارت بگیرم که با اون تعداد پاس شده که گذروندم دیپلم همون رشته رو برام صادر میکنن حالا موندم کدوم رو برم 18 سالمه

واقعیتش نمی دونم با دیپلم فقط می تونی کنکور کاردانی شرکت کنی. حالا چرا کشاورزی؟ ببینم پسری یا دختر؟ مشکل سربازی داری؟ معدلت و سطح علمیت در چه حدیه؟ از درس خوندن، لذت می بری؟ الگوی درسی تو کی هست؟ مثل کی می خوای باشی؟

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعیتش نمی دونم با دیپلم فقط می تونی کنکور کاردانی شرکت کنی. حالا چرا کشاورزی؟ ببینم پسری یا دختر؟ مشکل سربازی داری؟ معدلت و سطح علمیت در چه حدیه؟ از درس خوندن، لذت می بری؟ الگوی درسی تو کی هست؟ مثل کی می خوای باشی؟
چون علاقه دارم-پسرم-معافیت تحصیلی گرفتم

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا همین که من تصمیم گرفتم بیام اینجا کسی دیگه اینجا نمیاد

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
شما که صاحب خونه اید
بگردید ببینید کجا میتونید فعالیت کنید
اینجا بعداز فعالیته
:D
بدبختی اینه که گرایش من هیچ فعالیتی نداره.........فعالیت بشه میشه همونی که بالای سایت اخطارش را داده.......و الا من حرف واسه گفتن زیاد دارم:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا