کمک !!! من اکسل میخوام !!! رو کامپیوترم اکسل ندارم 

مهندسین کلمه ای عربی می باشد... از ین مثنی استفاده شده... اشتباهه...سلام مهندسین کشاورزی
چطوریایید؟
![]()
مهندسین کلمه ای عربی می باشد... از ین مثنی استفاده شده... اشتباهه...
سلام عزیزم. خوبی؟![]()
چطوری؟سلام اهل بیت.... خوبین ؟
سلامممممممممممممممم خخوووبییییییی؟سلام خيلي وقته اينجا نيومدم نميدونم چر ا اما يه زماني همش اينجا بودم![]()
سلام خيلي وقته اينجا نيومدم نميدونم چر ا اما يه زماني همش اينجا بودم![]()

سلام پژمان خوبم مرسي تو چي حالت خوبه ؟ مخلصيم در بستسلامممممممممممممممم خخوووبییییییی؟
نه نميشه گفت اسپم چون ميدوني ادم بعضي وقتا خودشو با يه سري دوستانش نزديكتر ميبينه برا همين سعي ميكنه تنهايياشو با اونا بگذرونه منتها كارو زندگي باعث ميشه يكي يكي ازت دور بشن يه زماني اينجا برا من و دوستانم همچين مكاني بود ولي خوب الانه ميبينم شماها اومدين جاي ما و باهم سرگرم هستين وقتتون رو ميگذرونيد و بهم دلبستيد تا تنهايياتون و احساستون رو با هم به اشتراك بگذاريد بزار ياد كنم از دوستان اون موقع افسون زهرا كاغذ رنگي نفيسه فائزه پژمان سيامك اتيش پاره حميد سعيد نيلوفر مريم شبنم و خيليايي ديگه كه سه چهار سال پيش اينجا بودن و الان اگه بيان كمتر و بندرت به اينجا سر ميزننیعنی از اسپم به دور بودین !!! افرین![]()
سلام پژمان خوبم مرسي تو چي حالت خوبه ؟ مخلصيم در بست
نه نميشه گفت اسپم چون ميدوني ادم بعضي وقتا خودشو با يه سري دوستانش نزديكتر ميبينه برا همين سعي ميكنه تنهايياشو با اونا بگذرونه منتها كارو زندگي باعث ميشه يكي يكي ازت دور بشن يه زماني اينجا برا من و دوستانم همچين مكاني بود ولي خوب الانه ميبينم شماها اومدين جاي ما و باهم سرگرم هستين وقتتون رو ميگذرونيد و بهم دلبستيد تا تنهايياتون و احساستون رو با هم به اشتراك بگذاريد بزار ياد كنم از دوستان اون موقع افسون زهرا كاغذ رنگي نفيسه فائزه پژمان سيامك اتيش پاره حميد سعيد نيلوفر مريم شبنم و خيليايي ديگه كه سه چهار سال پيش اينجا بودن و الان اگه بيان كمتر و بندرت به اينجا سر ميزنن
واقعا ولي خو ب حسمو نوشتم همين شما خوبي من محمدرضا هستم شما چي ؟
همین که نباشی ...
نبودنت بر گونه هایم جاری می شود ...
و سر چشمه ای می شوم ...
برای آغاز خاطره شدنت ...!