زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

safir sabz

عضو جدید
خوب پس چرا کسی به تاپیکای من جواب نمیده؟من هر روز هستم آخه دنبال مطلب میگردم البته تو عید تنهام حوصله ام سر میره وبیشتر میام اینجا

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
خوب پس چرا کسی به تاپیکای من جواب نمیده؟من هر روز هستم آخه دنبال مطلب میگردم البته تو عید تنهام حوصله ام سر میره وبیشتر میام اینجا

ببین من اکثر نوشته های شمارو دیدم.... بچه ها الان مسافرت هستن اکثرشون.... وقت نمیکنن بیان و یا اینکه دسترسی ندارند.

safir sabz

عضو جدید
یعنی اینجا از این حال سوت وکور در میاد؟انگار تاپیکا متروکه شده خدارو شکر امشب احساس کردم هستین دیگه داشتم بااین سایت خدا حافظی میکردم

"Pejman"

سلاممم به همه.... سفیر سبز عزیزم اگه یکی بنویسه بقیه هم میان اگه باشن......
مثل همین الان

سلام ارکیده خوبی؟

سلام دخی بلا شما چطورین ؟

میبینم که اسمتون هنوز تغییر نکرده :biggrin:

beso

اخراجی موقت
:biggrin:

ما همه خوبیم
تمام فامیلم خوبن

شما خوبی؟؟؟؟
چه کنیم با بی خیالی مدیران .... مث اینکه این تعویض نام یه چند هفته ای علافی داره :)

آخرین ویرایش:

"Pejman"

:biggrin:

ما همه خوبیم
تمام فامیلم خوبن

شما خوبی؟؟؟؟
چه کنیم با بی خیالی مدیران .... مث اینکه این تعویض نام یه چند هفته ای علافی داره :)

همه فامیل خوبن ؟ :biggrin: همین دخی بلا خیلی خوبه هاااااا

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]چند سال پیش یک روز...[/h]​

چندسال پیش یکروز جلوی تلویزیون دراز کشیده بودم، فوتبال نگاه می کردم و تخمه می خوردم. ناگهان پدر و مادر و آبجی بزرگ و خان داداش سرم هوار شدند و فریاد زدند که: «ای عزب! ناقص! بدبخت! بی عرضه! بی مسئولیت! پاشو برو زن بگیر».
رفتم خواستگاری؛ دختر پرسید: «مدرک تحصیلی ات چیست»؟ گفتم: «دیپلم تمام»! گفت: «بی سواد! امل! بی کلاس! ناقص العقل! بی شعور! پاشو برو دانشگاه»
رفتم چهار سال دانشگاه لیسانس گرفتم برگشتم؛ رفتم خواستگاری؛ پدر دختر پرسید: «خدمت رفته ای»؟ گفتم: «هنوز نه» ؛ گفت: «مرد نشده نامرد! بزدل! ترسو! سوسول! بچه ننه! پاشو برو سربازی». رفتم دو سال خدمت سربازی را انجام دادم برگشتم؛ رفتم خواستگاری؛
مادر دختر پرسید: «شغلت چیست»؟ گفتم: «فعلا کار گیر نیاوردم»؛ گفت: «بی کار! بی عار! انگل اجتماع! تن لش! علاف! پاشو برو سر کار». رفتم کار پیدا کنم؛ گفتند: «سابقه کار میخواهیم»؛ رفتم سابقه کار جور کنم؛ گفتند: «باید کار کرده باشی تا سابقه کار بدهیم».
دوباره رفتم کار کنم؛ گفتند: «باید سابقه کار داشته باشی تا کار بدهیم». برگشتم؛ رفتم خواستگاری؛ گفتم: «رفتم کار کنم گفتند سابقه کار، رفتم سابقه کار جور کنم گفتند باید کار کرده باشی».
گفتند: «برو جایی که سابقه کار نخواهد». رفتم جایی که سابقه کار نخواستند. گفتند: «باید متاهل باشی». برگشتم؛ رفتم خواستگاری؛ گفتم: «رفتم جایی که سابقه کار نخواستندگفتند باید متاهل باشی». گفتند: «باید کار داشته باشی تا بگذاریم متاهل شوی». رفتم؛ گفتم: «باید کار داشته باشم تا متاهل بشوم». گفتند: «باید متاهل باشی تا به تو کار بدهیم».
برگشتم؛ رفتم نیم کیلو تخمه خریدم دوباره دراز کشیدم جلوی تلویزیون و فوتبال نگاه کردم!

"Pejman"

چند سال پیش یک روز...

چندسال پیش یکروز جلوی تلویزیون دراز کشیده بودم، فوتبال نگاه می کردم و تخمه می خوردم. ناگهان پدر و مادر و آبجی بزرگ و خان داداش سرم هوار شدند و فریاد زدند که: «ای عزب! ناقص! بدبخت! بی عرضه! بی مسئولیت! پاشو برو زن بگیر».
رفتم خواستگاری؛ دختر پرسید: «مدرک تحصیلی ات چیست»؟ گفتم: «دیپلم تمام»! گفت: «بی سواد! امل! بی کلاس! ناقص العقل! بی شعور! پاشو برو دانشگاه»
رفتم چهار سال دانشگاه لیسانس گرفتم برگشتم؛ رفتم خواستگاری؛ پدر دختر پرسید: «خدمت رفته ای»؟ گفتم: «هنوز نه» ؛ گفت: «مرد نشده نامرد! بزدل! ترسو! سوسول! بچه ننه! پاشو برو سربازی». رفتم دو سال خدمت سربازی را انجام دادم برگشتم؛ رفتم خواستگاری؛
مادر دختر پرسید: «شغلت چیست»؟ گفتم: «فعلا کار گیر نیاوردم»؛ گفت: «بی کار! بی عار! انگل اجتماع! تن لش! علاف! پاشو برو سر کار». رفتم کار پیدا کنم؛ گفتند: «سابقه کار میخواهیم»؛ رفتم سابقه کار جور کنم؛ گفتند: «باید کار کرده باشی تا سابقه کار بدهیم».
دوباره رفتم کار کنم؛ گفتند: «باید سابقه کار داشته باشی تا کار بدهیم». برگشتم؛ رفتم خواستگاری؛ گفتم: «رفتم کار کنم گفتند سابقه کار، رفتم سابقه کار جور کنم گفتند باید کار کرده باشی».
گفتند: «برو جایی که سابقه کار نخواهد». رفتم جایی که سابقه کار نخواستند. گفتند: «باید متاهل باشی». برگشتم؛ رفتم خواستگاری؛ گفتم: «رفتم جایی که سابقه کار نخواستندگفتند باید متاهل باشی». گفتند: «باید کار داشته باشی تا بگذاریم متاهل شوی». رفتم؛ گفتم: «باید کار داشته باشم تا متاهل بشوم». گفتند: «باید متاهل باشی تا به تو کار بدهیم».
برگشتم؛ رفتم نیم کیلو تخمه خریدم دوباره دراز کشیدم جلوی تلویزیون و فوتبال نگاه کردم!

بی زحمت نیم کیلو دیگه هم بگو برای منم تخمه بخره منم بشینم کنارش تلویزیون ببینم :D

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛

چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند.

به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب
تو را انتخاب کرده و

تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ...

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تـــا حـــالا دقــــت کـــردیــــن !؟
شـــانـــــس یــــه بـــار در خــونــه آدمـــو میــــزنـــه ,
بَـــدشــــانـــســـی دســـتـــش رو از روی زنـــگـــــــ بـــر نـــمیـــداره ,
بـــدبــَـخـــتـــی هَـــم کـــه کـــلاً کـــلیــد داره . . . . . .

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقت کردین سر جلسه امتحان نشستی هرچی تو کلته رو برگه خالی میکنی آخرش نصف صفحه
هم پر نمیشه، بعد یه نفر بلند میشه میگه آقا یه برگه دیگه بدین جا ندارم...
اون لحظه میخوای صندلی رو از پهنا بکنی تو حلقش:mad:

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقت کردین
زندگی کلا سه مرحلست
وقت داری! انرژی داری! اما پول نداری!
پول داری! انرژی داری! اما وقت نداری!
پول داری! وقت داری! اما انرژی نداری!

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقت کردین سر جلسه امتحان نشستی هرچی تو کلته رو برگه خالی میکنی آخرش نصف صفحه
هم پر نمیشه، بعد یه نفر بلند میشه میگه آقا یه برگه دیگه بدین جا ندارم...
اون لحظه میخوای صندلی رو از پهنا بکنی تو حلقش:mad:

خدارو شکر برام همچین حالتی پیش نیومده.

بیشتر اوقات برگه کم میارم...

shalizeh-0123

عضو جدید

چه رسم جالبی است،
محبتت را میگذارند پای احتیاجت،
صداقتت را میگذارند پای سادگیت،
سکوتت را میگذارند پای نفهمیت،
نگرانیت را میگذارند پای تنهاییت،
... ... و وفاداریت را پای بی کسیت،
و آنقدر تکرار میکنند که خودت
باورت میشود که تن هایی و بیکس و محتاج....!!!

shalizeh-0123

عضو جدید
می دانید اولین جمله ای که ما دراول دبستان یاد می گیریم چیه؟
.

.
.
.
بابا آب داد بابا نان داد
می دانید اولین جمله ای که انگلیسها در اول دبستان یاد می گیریم چیه؟
.
.
.
من می توانم بخوانم و بنویسم
.
.
.
می دانید اولین جمله ای که ژاپنیها در اول دبستان یاد می گیریم چیه؟
.
.
.
من می توانم بدوم

و این است که ما همیشه چشممون دنبال دست پدر است کار از ریشه خراب است

shalizeh-0123

عضو جدید
کوچه ها را بلد شدم،خیابان ها را،مغازه ها را، رنگ های چراغ راهنمایی را ،

جدول ضرب را
ودیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمی شوم،

اما هنوز گاهی میان آدم ها گم می شوم

آدم ها را خوب بلد نیستم

shalizeh-0123

عضو جدید
[FONT=&quot]کر و لال ها برای خود عالمی دارند[/FONT][FONT=&quot]...!

[/FONT]
[FONT=&quot]عشقشان صامت است[/FONT][FONT=&quot]!
[/FONT]
[FONT=&quot]زبانشان الوده به گناه نمیشود[/FONT][FONT=&quot]...
[/FONT]
[FONT=&quot]نمیگویند [/FONT][FONT=&quot]دوستت دارم[/FONT][FONT=&quot]...
[/FONT]
[FONT=&quot]در عوض دروغ هم نمیگویند[/FONT][FONT=&quot]...![/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]...![/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

بالا