LeonardoDavinchi
کاربر فعال
سُك سُك!!
واقعا همین طوره... جا واسه تشکر نداشت...يه کلاغ و يه خرس سوار هواپيما بودن کلاغه سفارش چايي ميده چايي رو که ميارن يه کميشو ميخوره باقيشو مي پاشه به مهموندار.
مهموندار ميگه چرا اين کارو کردي؟
کلاغه ميگه دلم خواست پررو بازيه ديگه پررو بازي!
چند دقيقه ميگذره باز کلاغه سفارش نوشيدني ميده باز يه کميشو ميخوره باقيشو ميپاشه به مهموندار.
مهموندار ميگه : چرا اين کارو کردي؟
کلاغه ميگه دلم خواست پررو بازيه ديگه پررو بازي !
بعد از چند دقيقه کلاغه چرتش ميگيره.
خرسه که اينو ميبينه به سرش ميزنه که اونم يه خورده تفريح کنه ...
مهموندارو صدا ميکنه ميگه يه قهوه براش بيارن قهوه رو که ميارن
يه کميشو ميخوره باقيشو ميپاشه به مهموندار مهموندار ميگه چرا اين کارو کردي؟
خرسه ميگه دلم خواست پررو بازيه ديگه پررو بازي
اينو که ميگه يهو همه مهموندارا ميريزن سرش و کشون کشون تا دم در هواپيما ميبرن که بندازنش بيرون
خرسه که اينو ميبينه شروع به داد و فرياد ميکنه
کلاغه که بيدار شده بوده بهش ميگه: آخه خرس گنده تو که بال نداري مگه
مجبوري پررو بازي دربياري!!!!!!!!
نکته مدیریتی : قبل از تقلید از دیگران منابع خود را به دقت ارزیابی کنید.
تو همین طور ولی پینگیلیش ممنوعه هااا تو باشگاه !!!salam be hamei azizan omidvaram saat khoshi dashte bashin
سلام من تازه اومدم اینجا یکی کمک میکنه؟
حتما نداره دیگه....
اما با شناختی که من از تو دارم تو ایرانو چند سال دیگه ترین میکنی....

دیگه..........چرا؟؟؟
خدا نکنه![]()

سلام. خوش اومدی مقدمت گل آذین... جونم چه کمکی... هر سؤالی داشتی بگو همه دوستان گلن ج میدن....سلام من تازه اومدم اینجا یکی کمک میکنه؟
من این متنو خیلی دوس دارم . واسه خودم یکی از اصول های زندگیم قرار دادم..همیشه هم آخر رابطه هام دلم گرمه که من کم نذاشتم.ازآدمها بگذر!
دلت را گندهتر کن...
ناراحت این نباش که چرا جادهی رفاقت با تو همیشه یکطرفه است!!
مهم نیست اگر همیشه یکطرفهای!
شاد باش که چیزی کم نگذاشتهای
و بدهکار خودت، رفاقتت و خدایت نیستی...
نمی دانی چه حس قشنگی است! چه زیبایی وصف ناپذیری است! کلمات برای توصیفش گم می شوند؛ تمام می شوند و محو می شوند! خدایی بودن را می گویم، ملکوتی بودن!
خود را به خدا سپردن...
ابمان داشتن به او... به آفریتننده من... آفریننده تو... آفریننده ما... به خدا!
در تمام لحظه هایم او را با خود می بینم؛
حتی در دردسرهای خویشاوندانم! به خاطر همین، ناآرامی هایم را دوست دارم...
روز های سختم را دوست دارم...
شکست خوردنم را دوست دارم...
در این لحظه هاست که او را بیشتر حس می کنم، ایمانم قوی تر می شود و از شکست، پلی برای پیروزی های بزرگم می سازم...
خدا همیشه با من است!
چه لحظات خوب و آرامی، سردردم خوب شده است...
اگر هدفت والا باشد، هر چیزی که در مسیر برایت اتفاق بیفتد، می شود هدفت. چون خدا خواسته که این جوری به هدفت برسی. کسی که بنده اش را می شناسد و می داند که بنده اش به اوتوکل کرده، هیچ وقت او را ناراضی نمی گذارد. پس اگر نرسیدن ها ناراحتت کرده، بدان که هنوز به اندازه کافی اوج نگرفته ای. اگر از ترس نرسیدن به استرس دچار شده ای، بدان که هنوز هم به خودت بیشتر از خدای خود اعتماد داری. این یعنی شکست....
| [FONT=arial, helvetica, sans-serif]تازی[/FONT] | [FONT=arial, helvetica, sans-serif]پارسی[/FONT] | [FONT=arial, helvetica, sans-serif]تازی[/FONT] | [FONT=arial, helvetica, sans-serif]پارسی[/FONT] |
| [FONT=arial, helvetica, sans-serif]خداحافظ[/FONT] | [FONT=arial, helvetica, sans-serif]خدانگهدار یا بدرود[/FONT] | [FONT=arial, helvetica, sans-serif]احسنت، برکه الله، براوو(فرانسه)یاباریکلا[/FONT] | [FONT=arial, helvetica, sans-serif]آفرین[/FONT] |
| [FONT=arial, helvetica, sans-serif]بسمه تعالی[/FONT] | [FONT=arial, helvetica, sans-serif]به نام خدا[/FONT] |