tabasom4all
عضو جدید
جمیعا علیکم السلام و رحمت الله و برکاته...
سلام به همگی از اشنای با مهندسین خوشحالم
جمیعا علیکم السلام و رحمت الله و برکاته...
سلام خداییش خودمم نفهمیدم منظورش منم باید این اسمو عوضش کنمfgni منظورشه!
همین که گفتم دیگه!...
همیشه اینجوریه
سلام...
به همه
ما هم همینطور بازم بیا خوشحال میشیمسلام به مهندس های عزیز
خوشحالم از اشنای با شماها
![]()
مرسی زحمتت شد ولی عالی شد رضابفرما سفیدیاشو برات برداشتم که محو جمال باشگاه بشی!!![]()
ما هم همینطوزسلام به همگی از اشنای با مهندسین خوشحالم
چقد خوشحال شدم یه هم رشته دیگه اضافه شد توی باشگاه تو جمعمون.... ترم چندی مهربون؟ کدوم یونی درس میخونی؟ من ترم 6 تهرانم
انگار کسی این تاپیکو نمیبینه! تو این چند وقت خیلی کاربر جدید داشتیم ولی هیچ کدوم نیومدن اعلام وجود کنن!
بچه هاي تالار محترم كشاورزي اينجا فال حافظي رو كه گرفتم براتون ميزارم بيان ببينين اگه تونستم از يكي خواهش ميكنم براتون معني هم كنه اما بدو خوبش پاي خودتون
ايشالله همتون خوشبخت و رستگار بشين
![]()
افسون جان بعد سه روز بيا اينا رو پاك كن ممنونم
امیر عزیز من فارغ التحصیل شدم منم خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم امیدوارم دوستیمون ادامه داشته باشه ؟راستی یه جایی تو سایت گفتی سوالات آزمون های ارشد آزاد رو داری بهم میدی؟ آخه امسال میخام ارشد آزاد بدم میدونی که وقتی نمونده؟من تا حالا ارشد آزاد ندادم نمی دونم چی بخونم و چطور بخونم اگه میدونی بهم بگو ؟ممنونم دوست خوبم
عسل جان این پست که مال یه سال و نیم دو سال پیشه!!!!!منم فال میخام برای منم فال بگیر خواهش می کنم

سلام .... خوبیدآقا رضا؟؟؟ موفق شدید یا باید ببرمت لاله زار؟؟؟من میخوام بیام صفحه بعد![]()
منم فال میخام برای منم فال بگیر خواهش می کنم
عسل جان این پست که مال یه سال و نیم دو سال پیشه!!!!!
یادش بخیر اینجا چه بروبیایی داشت!!!
الهه،نیلوفر و فائزه، امیرمسعود و حمید، وحید که زوری پست میزد!!! آقا رضا و محمد رضا، زهرا، افسون، سایه که خیلی کم میومد، محمدامین و ....
اینجا چرا انقدر خلوت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
میشه من دوباره اعلام وجود و حضور کنم؟؟؟!![]()
سلام .... خوبیدآقا رضا؟؟؟ موفق شدید یا باید ببرمت لاله زار؟؟؟
بالاخره اومدم![]()
امسال هم محمدرضا فال گرفت، ولی مخصوص شب یلداست. ایشالله سال دیگه شب یلدا
اینگیر کرده بود لای در باز نمیشد! نزدیک بود دق کنم![]()
![]()
گریه نکن زار زار...میبرمت بازار....
سلامممممممم
سلام ویژه به دوست قدیمی کاغذ رنگی
سلام به وجود نازنینت خانوم گلآخجون آشناها اومدن!!!! سلام مریم جون..... سلام آقا سعید!!!!! خوبید؟؟؟ خوشید؟؟؟؟ دیگه چه خبر؟؟؟
سلام سوگند عزیز...خوبین شما؟سلام
خوبین؟
مگه قراره نباشی؟باشه ولی اگه ایران باشم
مریم جون کیه؟ کاغذرنگی رو میگی؟ آره اون که همیشه خوبه...خدا نکنه دق کنید!!!!!!! چه خبرا؟؟؟ فاطمه کوچولو و مریم جون چطورن؟(البته اگه اسما رو اشتباه نکرده باشم!)
میخوای منو بفروشی دوزار؟!گریه نکن زار زار...میبرمت بازار....
سلام سعید، خوبی؟سلامممممممم
سلام ویژه به دوست قدیمی کاغذ رنگی
منم هستم... البته احتمالا دیگه نباشم!آخجون آشناها اومدن!!!! سلام مریم جون..... سلام آقا سعید!!!!! خوبید؟؟؟ خوشید؟؟؟؟ دیگه چه خبر؟؟؟
سلام
خوبین؟
راستش با این حسابی که گفته بودی تو کنکور سراسری همه رو بالای 50 زدی دیگه نیازی به آزاد نداری، همینجوریشم قبولی... اگه با همین اطلاعاتت هم کنکور آزاد بدی رتبه تک رقمی میاری
امیر عزیز من فارغ التحصیل شدم منم خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم امیدوارم دوستیمون ادامه داشته باشه ؟راستی یه جایی تو سایت گفتی سوالات آزمون های ارشد آزاد رو داری بهم میدی؟ آخه امسال میخام ارشد آزاد بدم میدونی که وقتی نمونده؟من تا حالا ارشد آزاد ندادم نمی دونم چی بخونم و چطور بخونم اگه میدونی بهم بگو ؟ممنونم دوست خوبم