زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
منم فال میخام برای منم فال بگیر خواهش می کنم

شرمنده ام همونطور که رضا گفتن سالی یبار اونم شب یلدا ایشالله عمری باقی باشه شب یلدا بعدی براتون میگیرم

سلام صبح بخیر کسی نیومد ؟

20112

عضو جدید
اومدم چشم .... اول جواب اون دوستمونو بدم.... هاله؟؟؟ نمیدونم اصلا پسری یا دختر....

ولی کلا منظور بدی نداشتم ...از اوتارتو و حرفات حس کردم شاید بخاطر عشق بیخیال ادامه تحصیل شدی...همین. اگه ناراحت شدی معذرت.

عسل جان گفتم که بستگی به شرایط دازه اگه واسه ازدواجت فرد خاصی مد نظره میتونی شرایطتتو منطقی در میون بذاری....مشکل حل نشدنی نیست.

امیر لطفا منو با بقیه مقایسه نکن؟

20112

عضو جدید
اجباری که در انتخاب همسر نداری. میتونی با طرف صحبت کنی ببینی عقیده اون در مورد ادامه تحصیل خودش و خودت و کار و اینا چیه...

مشکلی که منو داغون کرده تعدد خواستگار کاشکی یکی بود ولی روز شب اعصابم خورده باهاشون نمی دونم به کدومش فکر کنم گاهی می زنه به سرم همه رو رد می کنم دوباره روز از نو روزی از نو دوباره سروکله چند نفر دیگه پیدا میشه با خیلی هاشون صحبت کردم میگن که دوست دارن من پیششون باشم نرم یه جای دیگه حتی همه مسیولیت های زندگی رو خودش قبول میکنن حتی آشپزی و....و میگن تو هر کاری که دوست داری بکن ولی پیشمون باش دانشگاه شهر خودم ارشد رشته ی منو نداره جالب یکی گفت بیا رشتتو تو فوق عوض کن ؟الان یه مدت که بخاطره این موضوع حسابی ریختم بهم به همین خاطر دوست دارم ارشد قبول شم یه مدت از خواستگارا فرار کنم اصلا به موضوع فکر نکنم

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
مشکلی که منو داغون کرده تعدد خواستگار کاشکی یکی بود ولی روز شب اعصابم خورده باهاشون نمی دونم به کدومش فکر کنم گاهی می زنه به سرم همه رو رد می کنم دوباره روز از نو روزی از نو دوباره سروکله چند نفر دیگه پیدا میشه با خیلی هاشون صحبت کردم میگن که دوست دارن من پیششون باشم نرم یه جای دیگه حتی همه مسیولیت های زندگی رو خودش قبول میکنن حتی آشپزی و....و میگن تو هر کاری که دوست داری بکن ولی پیشمون باش دانشگاه شهر خودم ارشد رشته ی منو نداره جالب یکی گفت بیا رشتتو تو فوق عوض کن ؟الان یه مدت که بخاطره این موضوع حسابی ریختم بهم به همین خاطر دوست دارم ارشد قبول شم یه مدت از خواستگارا فرار کنم اصلا به موضوع فکر نکنم

با این حساب اینجوری که تو میگی این تیپ خواستگار به درد زندگی نمیخوره، همون بهتر که جواب رد دادی...

Phyto

مدیر تالار
چطورین شماها؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا و محمد شما ها چطورین ؟ بی ما خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
نه اصلا خوش نمیگذره، نشستیم کنج تالار غمباد گرفتیم... کاشکی دوباره بچه ها میومدن شلوغ پلوغ میکردن سقف باشگاه رو سرمون خراب میشد!

Phyto

مدیر تالار

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
عه منم میخوام منم دلم خاستگار زیاد میخواد
سلاااااااااااااااااااااااااام
سلام کجاییییییی تووووو؟؟؟؟؟؟؟؟/
چطورین شماها؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا و محمد شما ها چطورین ؟ بی ما خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟! اره میگذره نیست که همیشه هستی حالا یه روز که نیستی بد بگذره
سلام
نه اصلا خوش نمیگذره، نشستیم کنج تالار غمباد گرفتیم... کاشکی دوباره بچه ها میومدن شلوغ پلوغ میکردن سقف باشگاه رو سرمون خراب میشد!
اخی چرا بیا بغل خودم:surprised:

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتن گل بچینن!

از باغ زهرا نباشه؟! می کشدشون...

تو مگه کار آموزی نداری؟؟؟!

عجب خشونتی!
سلام

یعنی خراب کنیم؟!

roze888

عضو جدید
سلام سلام به دوستای گل خودم
سلام عسل خانوم گل
اومدم یه سلامی عرض کنم یه حال احوالی بپرسم بعد ببینم هستییییییییییییییین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roze888

عضو جدید
اااااااااااااااااااا ،من که ............ ،ااااااااااا نیست !!!!!!!!!!! پست من کووووووووووووووووووووووووووووووو !!!!!!!!!!!!!!!!!

آرش رضوی

عضو جدید
وقتی خواستم زندگی کنم راهم را بستند. وقتی می خواستم ستایش کنم،گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن،گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن،گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید،می خواهم پیاده شوم.

باغبانی

عضو جدید
سلام به همگی
میگیم شاید نزدیک عیده همه دارن از الان می رن بازدید که کسی پیداش نیست؟. :gol:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا