كسرا نوبنياد
عضو جدید

منم فال میخام برای منم فال بگیر خواهش می کنم
اومدم چشم .... اول جواب اون دوستمونو بدم.... هاله؟؟؟ نمیدونم اصلا پسری یا دختر....
ولی کلا منظور بدی نداشتم ...از اوتارتو و حرفات حس کردم شاید بخاطر عشق بیخیال ادامه تحصیل شدی...همین. اگه ناراحت شدی معذرت.
عسل جان گفتم که بستگی به شرایط دازه اگه واسه ازدواجت فرد خاصی مد نظره میتونی شرایطتتو منطقی در میون بذاری....مشکل حل نشدنی نیست.
اجباری که در انتخاب همسر نداری. میتونی با طرف صحبت کنی ببینی عقیده اون در مورد ادامه تحصیل خودش و خودت و کار و اینا چیه...
چطورین شماها؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا و محمد شما ها چطورین ؟ بی ما خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتن گل بچینن!
مشکلی که منو داغون کرده تعدد خواستگار کاشکی یکی بود ولی روز شب اعصابم خورده باهاشون نمی دونم به کدومش فکر کنم گاهی می زنه به سرم همه رو رد می کنم دوباره روز از نو روزی از نو دوباره سروکله چند نفر دیگه پیدا میشه با خیلی هاشون صحبت کردم میگن که دوست دارن من پیششون باشم نرم یه جای دیگه حتی همه مسیولیت های زندگی رو خودش قبول میکنن حتی آشپزی و....و میگن تو هر کاری که دوست داری بکن ولی پیشمون باش دانشگاه شهر خودم ارشد رشته ی منو نداره جالب یکی گفت بیا رشتتو تو فوق عوض کن ؟الان یه مدت که بخاطره این موضوع حسابی ریختم بهم به همین خاطر دوست دارم ارشد قبول شم یه مدت از خواستگارا فرار کنم اصلا به موضوع فکر نکنم
چطورین شماها؟؟؟؟؟؟؟؟
تو مگه کار آموزی نداری؟؟؟!
آره فوضوله، منم قبلا گفتم بهش... چن بار دیگه هم بهش بگیم که حسابی تلقین بشه بهش!مگه تو فضولی؟
آره فوضوله، منم قبلا گفتم بهش... چن بار دیگه هم بهش بگیم که حسابی تلقین بشه بهش!
کار آموزی داری؟ بیا پیش خودم کار بیاموزم بهت!!
عه منم میخوام منم دلم خاستگار زیاد میخوادمشکلی که منو داغون کرده تعدد خواستگار کاشکی یکی بود ولی روز شب اعصابم خورده باهاشون نمی دونم به کدومش فکر کنم گاهی می زنه به سرم همه رو رد می کنم دوباره روز از نو روزی از نو دوباره سروکله چند نفر دیگه پیدا میشه با خیلی هاشون صحبت کردم میگن که دوست دارن من پیششون باشم نرم یه جای دیگه حتی همه مسیولیت های زندگی رو خودش قبول میکنن حتی آشپزی و....و میگن تو هر کاری که دوست داری بکن ولی پیشمون باش دانشگاه شهر خودم ارشد رشته ی منو نداره جالب یکی گفت بیا رشتتو تو فوق عوض کن ؟الان یه مدت که بخاطره این موضوع حسابی ریختم بهم به همین خاطر دوست دارم ارشد قبول شم یه مدت از خواستگارا فرار کنم اصلا به موضوع فکر نکنم
سلام کجاییییییی تووووو؟؟؟؟؟؟؟؟/سلاااااااااااااااااااااااااام
؟! اره میگذره نیست که همیشه هستی حالا یه روز که نیستی بد بگذرهچطورین شماها؟؟؟؟؟؟؟؟
اخی چرا بیا بغل خودمسلام
نه اصلا خوش نمیگذره، نشستیم کنج تالار غمباد گرفتیم... کاشکی دوباره بچه ها میومدن شلوغ پلوغ میکردن سقف باشگاه رو سرمون خراب میشد!
اقای کار اموخت خوب کار اموزی داری برو دنبال کارت اینجا چیکار میکنیکارآموختتیم ... چه از دور دورا چه از نزدیک نزدیکا!
رفتن گل بچینن!
تو مگه کار آموزی نداری؟؟؟!
سلام
نه اصلا خوش نمیگذره، نشستیم کنج تالار غمباد گرفتیم... کاشکی دوباره بچه ها میومدن شلوغ پلوغ میکردن سقف باشگاه رو سرمون خراب میشد!
سلام به همه ي بچه هاي باحال كشاورزي به خصوص بچه هاي اب
کارآموختتیم ... چه از دور دورا چه از نزدیک نزدیکا!
سلام ببین مردم تو عیدشم بزور میرن دیدو بازدید این که دیگه هنوز قبل عیدهسلام به همگی
میگیم شاید نزدیک عیده همه دارن از الان می رن بازدید که کسی پیداش نیست؟.
ببخشید اما الان یه ساعت گذشته چرا چراغت روشنه ؟سلام عزیزدیر اومدی باید برم کلاسم شروع شده......
![]()