راست میگی ( تعجب) وجه مشترکشون کم حرفیه( تعجب) البته پس کجا رو نگفتی( تعجب تعجب تعجب)
آهان اينجاش ديگه عملي با حرف نميتونم نشونت بدم وقتي رويت را رفتم ميبيني (تعجب)................بابا راس ميگه زهرا بعد مدتها اومدي يه كوچولو محبتي نازي و.....همش ميگي بريد بخوابيد ..مامانم اينهمه بهم گير نميده ....(خنده!!!!!!)
الهه الهه بهت خوش میگذره؟
اوضاع به کام هست
دوماد نشدی هنوز؟
هان ؟؟ دوماد؟؟ نه هنوز آخه نه خونه دارم نه كارثابت با اين وضعم كه برم خواستگاري پرتم كردن بيرون..................تو كم حرفي ؟؟؟؟ اگه تو كم حرف باشي پس من كلا حرف نميزنم !!!!!آره بفرست بياد روت رو ميگم ...كي ميرسه منتظرمااااااا................ببخشيد اونور سرم شلوغ شد دير جواب دادم
خدا همه مریض ها رو شفا بده!
چطور !!؟؟؟ اتفاقي افتاده !!! نكنه كنايه بود !!!
خوب باید یه کم توقعت رو بیاری پایین در حد یک یاحتی ربع سکه تا یکی پیداش بشه، همون که آرزوشو داری و شبهاتو خوابت می بینیش
کدوم ور؟
محمد محمد اوضاع به كام هست ؟؟؟ خوش ميگذره؟؟؟ عروس نشدي هنوز ؟؟؟ ميخواي داداشمو بفرستم خواستگاريت ؟؟؟
خدا همه مریض ها رو شفا بده!
خب معلومه که کنایه بود!
اااا تو. به مسائل خصوصي مردم چيكار داري حالا يه وري بودم ديگه !!!! بينم الان كه قاچاقي نموندي محل كارت ؟؟

همونطور که میگی محمد
دختر مگه نمی دونی محمد اسم پسره
حیف هنوز وقت شوهرکردنت نیست وقتی تفاوت اسم وجنسیت رو نمی دونی
الهی آمین
! رو که آخر جملت گذاشتی فهمیدم منظورت چیه
! نصف وحیده!/!
خدا بد نده چی شده آق وحید کسالتی داشتی
واست دعا می کنیم
الهه الهه همه با هم خدا همه مریض ها رو شفا بده
چرا اما کم کم دارم با نگهبان طبیعیش می کنم
![]()
مگه كجا كار ميكني كه تا الان .........(تعجب)..بدبخت اون نگهبونه كه بايد تحملت كنه..(خنده)
دانشگاه
از خداشم باشه با یکی مثل من هست
آدمایی در سطح بالایی مثل من کم پیدا میشن
دوباره رفتی اونور
می کارمتو دانشگاه چيكار ميكني ؟؟؟ بله سطحتون خيلي بالاست !!پس حتما عمقتونم زياده نه !!!؟؟؟
می کارم
پجوهش میکنم![]()
من باید برم کاری
خوشحال شدم الهه
خوش باش
خوش بخت
خوش مرام
خوش حال
خوش به حال
خوش نیت
خوش خلق
خوش خواب
همه اينايي كه گفتي رو ميدونستم البته مورد آخر اشتب بود !!!!! شبت خوش بسلامت ........وحيدم كه نيومد فقط اومد دعوامون كرد و رفت .....پس منم برم .....خداحافظ
یه کاریشب است و یاد تو مرا پر از ترانه می کند
چه کرده ای که دل تو را چنین بهانه می کند ؟
اوهوم...واقعا!بازم احسنت به مرام آهن بعد از چند وقت كه ازش خبر نگيري خودش زنگ ميزنه ..!
یه کاری
اوهوم...واقعا!
سلام مریم گلی!!
سلام وحییییییییییییییییییییییییییید!