من؟؟؟
بیخودی حرف تو دهنم نذار...
آخه ...(حرفمو قورت دادم)![]()
تو تاپیک اسپمی که با شبنم رفتیم گفتین....
من؟؟؟
بیخودی حرف تو دهنم نذار...
آخه ...(حرفمو قورت دادم)![]()
سلام خوش اومدي . از همون جايي كه الان اومديسلام به تمام دوستان عزیز ومهندس به خصوص مدیر محترم تالار کشاورزی
چطوری باید وارد تالار گفتگو شد ؟؟؟؟؟![]()

سلام عرض میکنم خدمته شما و خانواده محترم...سلام به تمام دوستان عزیز ومهندس به خصوص مدیر محترم تالار کشاورزی
یا
یا
سلام به تمام دوستان عزیز ومهندس به خصوص مدیر محترم تالار کشاورزی
بخش خاک سالی یه بارم کسی توش نمیره زشت نیست؟گرايشم خاك . مثلا چي؟
خدایش هرچی فک میکنم یادم نمیاد...تو تاپیک اسپمی که با شبنم رفتیم گفتین....

ببین الهه...اگه من باشم نمیرم...یه خبری هست که میخان از اینجا دکت کنن...حالا خوددانی...بخش خاک سالی یه بارم کسی توش نمیره زشت نیست؟

خدایش هرچی فک میکنم یادم نمیاد...
آخه من عکس عروس داماد میخام چیکار؟؟؟![]()
خيلي خيلي زشت ...بخش خاک سالی یه بارم کسی توش نمیره زشت نیست؟

omran wented
اینم یه جورشه...شاید...خوب حافظه ت خوب نیست.... خودت گفتی...
نمیدونم... از خودت بپرس...شاید تو جو اسپم یه چیزی گفته بودی

من بخش خودمو فعال نگه میدارم چیکار دارم به بخش شماخيلي خيلي زشت ...![]()
شما هام همكاري كنيد خودمون فعالش كنيم ...
حتما خبرايي ... ولي خبرا اونجاست نه اينجا...ببین الهه...اگه من باشم نمیرم...یه خبری هست که میخان از اینجا دکت کنن...حالا خوددانی...![]()
بیاین دعوا...من بخش خودمو فعال نگه میدارم چیکار دارم به بخش شما

البته بازم میگم...یه خبریه میخان تو نباشی...نری ها!!!؟؟؟

پس...منم بازی...حتما خبرايي ... ولي خبرا اونجاست نه اينجا...

حالا تو چرا داري وسط دعوا نرخ تعيين ميكني .بیاین دعوا...
من اگه جایه الهه باشم کوتاه نمیام...البته بازم میگم...یه خبریه میخان تو نباشی...نری ها!!!؟؟؟
![]()

منو باش كه خواستم شمارو هم تو موفقيتي كه به دست ميارم شريك كنممن بخش خودمو فعال نگه میدارم چیکار دارم به بخش شما
ینی وقتی میریم 13بدر بارون بیادو...فردا جمعه است :
دعا ميكنم غرق باران شوي
چو بوي خوش ياس و ريحان شوي
چو ياران مهدي شمارش كنند
دعا ميكنم جزو ياران شوي
اميدوارم 13بدر واستون عالي باشه .شب خوش خدانگهدار

این افراد 13 شونو نرفتن بدر کنن ....کاربران آنلاين در حال حاضر: 250 (تعداد 58 عضو و 192 مهمان) http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/whos_online.gif بيشترين تراكم كاربري در سايت 1,689 کاربر در 2009/12/15 و ساعت 08:44 PM بوده است.
باغبان 65, +BACHE, .Soheil, 123sat, a.h.z, ahmad_che, alballo2007, Aliano, arash1700, archicad, ARC_2008, Banaa, bp1368, cheshmebisu, dr.defacer, Economist, elahe66, fluid2008, hamideh vf, hannah, hasancs87, helensj, help me, hormozdi, liloom, mahsa_archi_arch, marham3303, mehrnaznazemi, memar _ hadaf, minoomy, mohsen 88, mosi159, My Number One+, noom, Ns89, oil peak, parsa s, pianist.h, R3iHan3H, RSZ69, sadafad, salar salarzehi, satelo, shahin317, shamim613, shima 29099, songsheen, sutak, مجید امام, گیگیل, yalda33, آریادخت, رهگذر*
شاد باش ...روزهاي نيامدهاي هست
و نمي دانم...
شاد باشم يا غمگين!