سلام بچه ها خوبین
من تا بتون یاد بگیرم چکار باید بکنم موهام م3 دندونام سفید شده
help me
اشکال نداره سمیرا گلیسلام بچه ها خوبین
من تا بتون یاد بگیرم چکار باید بکنم موهام م3 دندونام سفید شده
help me
سلام آجی زهرااشکال نداره سمیرا گلی
حالا بگو جی شده؟
من ( زهرا ) و شبنم و نفیسه و نیلوفر در حد توانمون کمک میکنیم![]()
سلام بر آجي شبي خوشملم خوبي؟سلام ...
منم بازي ميدي ؟

سلام نیلوجونمسلام آجی زهرا. و سمیرا جونم طبق فرمایشات آجیم ما هستیم تا جایی که بتونیم کمکت میکنیم
![]()
سلام...منم اومدم...
خیلی اینجا باحاله
از تالاره گپه خودمون سرپاتره البته اینجا بیشتر بچه هایه دیگه اند تا کشاورزی...![]()
نه نمیدوم .............سلام بر آجي شبي خوشملم خوبي؟
منم بازي ميدي ؟
خو توپتو بده ................![]()
مامانم این پیامو از کجا اوردی نقل قول کردی؟؟؟منظورت منم!!!
نیلوفر بزنش....افرین....ا بلند شد ....بزن تو چشماش .....میخاد توپ منو برداره ...
از همون صفحه ای که رفتممامانم این پیامو از کجا اوردی نقل قول کردی؟؟؟![]()
بي تلبيت ................نه نمیدوم .............![]()

نیلوفر بزنش....افرین....ا بلند شد ....بزن تو چشماش .....میخاد توپ منو برداره ...![]()

خدانگهدارت عزیزمممنون آجی زهرای گلم من دیگه باید برم آجی زهرا آجی نفیسه داداش محمدرضا شبنم جونم و سمیرا جونم و......... فعلا خداحافظ![]()
آجی گلم من که آجیمو نمیزنم نفیسه جون مثل خودت عزیزمه خواستم یه پست اضافه کنمنیلوفر بزنش....افرین....ا بلند شد ....بزن تو چشماش .....میخاد توپ منو برداره ...![]()
نفیسه زهرا یه جوری با هم کنار باین میخواین چاقو بفرستم توپرو از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش کنین

البته این وظیفرو شبنم جون قبول کنه که عدالت رعایت شه

خداحافظ نیلوفرگلمممنون آجی زهرای گلم من دیگه باید برم آجی زهرا آجی نفیسه داداش محمدرضا شبنم جونم و سمیرا جونم و......... فعلا خداحافظ![]()
من؟؟؟آجی گلم من که آجیمو نمیزنم نفیسه جون مثل خودت عزیزمه خواستم یه پست اضافه کنمنفیسه زهرا یه جوری با هم کنار باین میخواین چاقو بفرستم توپرو از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش کنین
البته این وظیفرو شبنم جون قبول کنه که عدالت رعایت شه
به لاششم میشه بازی کردشا![]()

سلام.
خوب هستین؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=160717
یه سر اینجا بزنین بی زحمت..
ممنون![]()

چشممممممممممممسلام.
خوب هستین؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=160717
یه سر اینجا بزنین بی زحمت..
ممنون![]()
خدا حافظ عسلم ............ممنون آجی زهرای گلم من دیگه باید برم آجی زهرا آجی نفیسه داداش محمدرضا شبنم جونم و سمیرا جونم و......... فعلا خداحافظ![]()

خداحافظ آجي خوشملم بوس بوس ........ممنون آجی زهرای گلم من دیگه باید برم آجی زهرا آجی نفیسه داداش محمدرضا شبنم جونم و سمیرا جونم و......... فعلا خداحافظ![]()
من نگاه کردمااااا
جان چه لبي مي چينه اين ني نيمون ............

آجی گلم من که آجیمو نمیزنم نفیسه جون مثل خودت عزیزمه خواستم یه پست اضافه کنمنفیسه زهرا یه جوری با هم کنار باین میخواین چاقو بفرستم توپرو از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش کنین البته این وظیفرو شبنم جون قبول کنه که عدالت رعایت شه
به لاششم میشه بازی کردشا
من؟؟؟
من ا حالا چاقو دستم نگرفتم چه برسه به اینکه بیوفتم به جون توپه![]()
بای بچه ها![]()
خدا حافظ عسلم ............
بوس بوس ...........
مفاظب خودت باش
شبنم بيا انجمن آخامون و ببين بدو![]()
منم كم كم دارم ميرم ..............
كاري باري ؟
مفاظب خودتون باشين![]()
خداحافظ آجي خوشملم بوس بوس ........
مواظب خودت باش
شبي جونم بيا اونور آخامونو ببين ....................![]()