زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

indicat

عضو جدید
سلام بچه ها خوبین
من تا بتون یاد بگیرم چکار باید بکنم موهام م3 دندونام سفید شده
help me
سلام سمیرا جون مرسی عزیزم اول توکل به خدا بعدشم تلاش خودت (تمرکزت رو مطلب خوب خوندنش تکرار مطالب و مرورشون ) .میدونم خودت اینا رو میدونی واسه یادآوری گفتمشون:redface:. تو میییییییتونی;););)

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

indicat

عضو جدید
ممنون آجی زهرای گلم من دیگه باید برم آجی زهرا آجی نفیسه داداش محمدرضا شبنم جونم و سمیرا جونم و......... فعلا خداحافظ:gol::gol::gol::gol::smile::smile::smile:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

indicat

عضو جدید
نیلوفر بزنش....افرین....ا بلند شد ....بزن تو چشماش .....میخاد توپ منو برداره ...
آجی گلم من که آجیمو نمیزنم نفیسه جون مثل خودت عزیزمه خواستم یه پست اضافه کنم ;)نفیسه زهرا یه جوری با هم کنار باین میخواین چاقو بفرستم توپرو از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش کنین:biggrin::biggrin::biggrin::D:D:D البته این وظیفرو شبنم جون قبول کنه که عدالت رعایت شه:D:biggrin:
به لاششم میشه بازی کردشا:D:biggrin:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
آجی گلم من که آجیمو نمیزنم نفیسه جون مثل خودت عزیزمه خواستم یه پست اضافه کنم ;)نفیسه زهرا یه جوری با هم کنار باین میخواین چاقو بفرستم توپرو از وسط به دو قسمت مساوی تقسیمش کنین:biggrin::biggrin::biggrin::D:D:D البته این وظیفرو شبنم جون قبول کنه که عدالت رعایت شه:D:biggrin:
به لاششم میشه بازی کردشا:D:biggrin:
من؟؟؟:surprised:
من ا حالا چاقو دستم نگرفتم چه برسه به اینکه بیوفتم به جون توپه:surprised::D

indicat

عضو جدید
این خیلی تیزه ها شبنم دست به کار شو تو میتونی

این خیلی تیزه ها شبنم دست به کار شو تو میتونی

:D:D
بای بچه ها

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون آجی زهرای گلم من دیگه باید برم آجی زهرا آجی نفیسه داداش محمدرضا شبنم جونم و سمیرا جونم و......... فعلا خداحافظ:gol::gol::gol::gol::smile::smile::smile:
خدا حافظ عسلم ............
بوس بوس ...........:heart:
مفاظب خودت باش
:gol:
شبنم بيا انجمن آخامون و ببين بدو

منم كم كم دارم ميرم ..............
كاري باري ؟
مفاظب خودتون باشين :gol:

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداحافظ آجي خوشملم بوس بوس ........
مواظب خودت باش
شبي جونم بيا اونور آخامونو ببين ....................

بالا