آخی زهرا جانم
تقصیر خودته دیگه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.............بغض
آخی زهرا جانم
تقصیر خودته دیگه
فکر کنم زنبورا اگه انفولانزا بگیرن قدقد میکنن به جای ویز ویزآره حمید باید زنبوراشو ببره شنیدم آنفولانزای زنبوری هم تو راهه! خیلی هم خطرناکه !!!
من که زنبورامو گذاشتم تو قوطی روشم لاحاف پیچیدم سرما نخورن![]()
سلام...
خستم شد...نمیخوام درس بخونم... میخوام ترک تحصیل کنم... دیگه نمیخوام شب امتحانی باشم...سخته... چه کار کنم... مسابقه رو هم که بیخیال شدید... گریه شدییییییید
اره اینقد حال داد که نگودعوا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با کی؟
اره اینقد حال داد که نگو
با یه ادمی که هیچی از تاریخ ایران نمیدونه و همش بحثو عوض میکرد
میگه کوروش اتش پرست بوده![]()
فکر کنم زنبورا اگه انفولانزا بگیرن قدقد میکنن به جای ویز ویز![]()
مگه ترک تحصیل کردیاره
ول کن
ترک تحصیل کن بیا ور دل خودم بشین
مسابقه هم اینجا نمیشه
کمی سخته
تعداد بچه ها ماشالله هزار ماشالله الله اکبر به جونشون زیاده ....بگو ماشالله بچه هام چشم نخورن
کی بوده ؟ این که ادم نبوده شاید نئاندرتالی چیزی باشه.کیه منم برم خدمتش برسم.اصلا چیزی به نام اتش پرست ما نداشتیم هیچ وقتاره اینقد حال داد که نگو
با یه ادمی که هیچی از تاریخ ایران نمیدونه و همش بحثو عوض میکرد
میگه کوروش اتش پرست بوده![]()
منم تعجب
ایرانیا کی آتش پرست بودن؟؟؟؟؟؟؟؟
آتش فقط نماد بزرگی و عظمت خدا بوده
اره
ول کن
ترک تحصیل کن بیا ور دل خودم بشین
مسابقه هم اینجا نمیشه
کمی سخته
تعداد بچه ها ماشالله هزار ماشالله الله اکبر به جونشون زیاده ....بگو ماشالله بچه هام چشم نخورن
یادم نیس اسمش خالد........بود وقتی کم اورد گیر داد به مدرک یکی از بچه ها بعد گیر داد به حوادث اخیرکی بوده ؟ این که ادم نبوده شاید نئاندرتالی چیزی باشه.کیه منم برم خدمتش برسم.اصلا چیزی به نام اتش پرست ما نداشتیم هیچ وقت
مگه ترک تحصیل کردی![]()
اره خوندم خیلی تاپیک خوبیه ولی تشکر نداشتمیه تاپیکم ما اونجا زدیم تو تالار تاریخ و فلسفه شبنم جون اوجا اومده دیده اولش که من تاپیکو زدم هنوز اولین پستمو نزده بودم یکی از همینا اومد 2 صفحه چرت و پرت کپی کرد اونجا البته مدیر تالار اومد پستاشو پاک کرد اونم خفه خون گرفت رفت![]()
حمیدرضا ول این حرفا کن
لان تو علوم دام بیا برام از زنبور و خواب و قوطی بگو
شبنم جون دین یه چیز خصوصیه معرفت انسانها مهمه من که همیشه دنبال همین بودم نمیپرسم از کسی راجه به مذهبیه تاپیکم ما اونجا زدیم تو تالار تاریخ و فلسفه شبنم جون اوجا اومده دیده اولش که من تاپیکو زدم هنوز اولین پستمو نزده بودم یکی از همینا اومد 2 صفحه چرت و پرت کپی کرد اونجا البته مدیر تالار اومد پستاشو پاک کرد اونم خفه خون گرفت رفت![]()
دختر چش به درس
چه قدر خوب دلداریم دادی...ممنونم...
هزار ماشاللللللله.![]()
بچه ها من میرم شام تیز برمیگردم فعلا
باشین همین جا اومدم
شام چی دارین؟ ...![]()
زود بیایابچه ها من میرم شام تیز برمیگردم فعلا
باشین همین جا اومدم
منم همینو میگم ولی کو شوهردختر چش به درس
باید شوهر کنه ..بچه بزرگ کنه ........بزنه تو سر شوهرش ........
دختر چش به درس
باید شوهر کنه ..بچه بزرگ کنه ........بزنه تو سر شوهرش ........
استغفرالله...........نمیگی چن تا جوون اینجاس بد اموزی داره