زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره حمید باید زنبوراشو ببره شنیدم آنفولانزای زنبوری هم تو راهه! خیلی هم خطرناکه !!!
من که زنبورامو گذاشتم تو قوطی روشم لاحاف پیچیدم سرما نخورن :surprised:
فکر کنم زنبورا اگه انفولانزا بگیرن قدقد میکنن به جای ویز ویز:D

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
خستم شد...نمیخوام درس بخونم... میخوام ترک تحصیل کنم... دیگه نمیخوام شب امتحانی باشم...سخته... چه کار کنم... مسابقه رو هم که بیخیال شدید... گریه شدییییییید

اره
ول کن
ترک تحصیل کن بیا ور دل خودم بشین
مسابقه هم اینجا نمیشه
کمی سخته
تعداد بچه ها ماشالله هزار ماشالله الله اکبر به جونشون زیاده ....بگو ماشالله بچه هام چشم نخورن

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم زنبورا اگه انفولانزا بگیرن قدقد میکنن به جای ویز ویز:D
:surprised::biggrin::surprised:
اره
ول کن
مسابقه هم اینجا نمیشه
کمی سخته
تعداد بچه ها ماشالله هزار ماشالله الله اکبر به جونشون زیاده ....بگو ماشالله بچه هام چشم نخورن
مگه ترک تحصیل کردی:surprised:

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره اینقد حال داد که نگو:w18:
با یه ادمی که هیچی از تاریخ ایران نمیدونه و همش بحثو عوض میکرد
میگه کوروش اتش پرست بوده:surprised:
کی بوده ؟ این که ادم نبوده شاید نئاندرتالی چیزی باشه.کیه منم برم خدمتش برسم.اصلا چیزی به نام اتش پرست ما نداشتیم هیچ وقت

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره
ول کن
مسابقه هم اینجا نمیشه
کمی سخته
:surprised::surprised::surprised:
چه قدر خوب دلداریم دادی...ممنونم...:w05:
هزار ماشاللللللله.
:w34:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی بوده ؟ این که ادم نبوده شاید نئاندرتالی چیزی باشه.کیه منم برم خدمتش برسم.اصلا چیزی به نام اتش پرست ما نداشتیم هیچ وقت
یادم نیس اسمش خالد........بود وقتی کم اورد گیر داد به مدرک یکی از بچه ها بعد گیر داد به حوادث اخیر

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه تاپیکم ما اونجا زدیم تو تالار تاریخ و فلسفه شبنم جون اوجا اومده دیده اولش که من تاپیکو زدم هنوز اولین پستمو نزده بودم یکی از همینا اومد 2 صفحه چرت و پرت کپی کرد اونجا البته مدیر تالار اومد پستاشو پاک کرد اونم خفه خون گرفت رفت:D

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه تاپیکم ما اونجا زدیم تو تالار تاریخ و فلسفه شبنم جون اوجا اومده دیده اولش که من تاپیکو زدم هنوز اولین پستمو نزده بودم یکی از همینا اومد 2 صفحه چرت و پرت کپی کرد اونجا البته مدیر تالار اومد پستاشو پاک کرد اونم خفه خون گرفت رفت:D
اره خوندم خیلی تاپیک خوبیه ولی تشکر نداشتم:cry:
این کاربر مهتاب هست زردتشتیه؟

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
شبنم جون دین یه چیز خصوصیه معرفت انسانها مهمه من که همیشه دنبال همین بودم نمیپرسم از کسی راجه به مذهب

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دختر چش به درس
باید شوهر کنه ..بچه بزرگ کنه ........بزنه تو سر شوهرش ........

چی بگم...
نه بابا اون مراحل که سخت تر از درس خوندنه... باید بکشی تا ببینی من چی میگم... (این حرفام از افسردیگ درس خوندنه ها... وقتی نرمال بودن جواب درست تر رو میگم.. اما شوهر داری و بچه داری خیلی سخته)

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
:( من صفحه تنظیماتم باز نمیشه، قفله چکار کنم؟

بالا