ای بابا کسی نمی خاد بیاد؟؟؟؟؟؟
الهه کجایییییییییی؟ بیا ببین که فائزه ت دق کرد....
سلام افسون جون. هیشکی نبود!!! برا چی خوش بگذره؟؟؟؟؟منم اومدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
خوش گذشت؟![]()
سلام منظورت از تازه وارد منم یا شیوا؟!!!!سلام به روی ماهتون!!!!! الهام جون شما به مهمونیتون برسید که اینجا دیگه شلوغ شد.
سلام ویژه به تازه وارد عزیز.
زود خودتو کامل معرفی کن.... زود ... 1..2...3...1...2...3....
سلام افسون جوم مرسی از راهنماییت خیلی به دردم خورد نمیدونم پیغامم بت رسید یانه مرسی از لطف جفتتونمنم اومدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
خوش گذشت؟![]()
سلام عزیزمسلام افسون جون. هیشکی نبود!!! برا چی خوش بگذره؟؟؟؟؟
سلام به همگيدوباره سلام من تازه واردم خاک خوندم و الان کارورزی میرماینقدر معرفی کافیه؟
![]()
سلام خوبي ؟راستي امين ميدونستي اين روزا فعاليتت تو تالار زياد شده آخه هر وقت ميام از اين ورا رد شم اينجاييسلامی چو بویه خوشه آشنایی...![]()
آره اومده...میخای دوباره بریم؟معذرت خوایم میکنیم...نظرت چیه؟وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
الفرارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
صاحب مهمونی امروز اومد
کجایینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟
دستتون درد نكنه امروز منو قال گذاشتين رفتين مهموني ؟؟؟؟؟؟؟(شكلك گريه)ميدونم همه چي زير سر مريم جون نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
الفرارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
صاحب مهمونی امروز اومد
کجایینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟
من که رفتمآره اومده...میخای دوباره بریم؟معذرت خوایم میکنیم...نظرت چیه؟![]()
سلام خوبي ؟راستي امين ميدونستي اين روزا فعاليتت تو تالار زياد شده آخه هر وقت ميام از اين ورا رد شم اينجايي![]()
الهیدستتون درد نكنه امروز منو قال گذاشتين رفتين مهموني ؟؟؟؟؟؟؟(شكلك گريه)ميدونم همه چي زير سر مريم جون نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی منم برم؟؟؟من که رفتم
اگه می خوای تو هم برو![]()
مریمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییسلام
درحال خوندن پستای قبلیم... چزای جالبی میشه بینشون کشف کرد... دو سه باری هم افسون صدام زده.. هنوز پیدا نکردم واسه چی بوده.. خبرتون مبکنم واسه چی بوده :دییییییییی
پس به جمع ما خوش اومدي . ميگفتي قربوني چيزي .............
من که گفتم احتمالا تغییر رشته بدم...![]()
از منم تشکر کن...افسون جوووووووووون من ازت تشکر کردم ها دیدی؟
![]()
مرسی گلمافسون جوووووووووون من ازت تشکر کردم ها دیدی؟
![]()
نه امین جان شوخی کردمینی منم برم؟؟؟![]()
راضی به زحمت نیستم...شتر کافیه...پس به جمع ما خوش اومدي . ميگفتي قربوني چيزي .............
آخه افسون یه کاری برام انجام داده بود که ازش تشکر کردم تو که کاری نکردی ولی برای اینکه دلت نشکنهاز منم تشکر کن...![]()