دیدی آبجی مریم خانومم مخالفه...تو هنوز 19 سالته بذار درست تموم بشه موارد خیلی بهتر میخوره به پستت( جدی )
من دیگه برم...دیدی آبجی مریم خانومم مخالفه...تو هنوز 19 سالته بذار درست تموم بشه موارد خیلی بهتر میخوره به پستت( جدی )
شما تو مسائل خانوادگی دخالت نکن!!!من دیگه برم...
سعی کنین مسائل دنیای مجازیو با واقعیت قاطی نکنین...
عصر همتون خوش...فعلا...![]()
چشمدیدی آبجی مریم خانومم مخالفه...تو هنوز 19 سالته بذار درست تموم بشه موارد خیلی بهتر میخوره به پستت( جدی )
من دیگه برم...
شما تو مسائل خانوادگی دخالت نکن!!!
شما اونور خودت طناب محکم گرفتی!!!! مرگ حق واسه همسایه؟؟؟؟
سلام الهه جون خوبی؟سلامممممم
مريم جون شما لطف داري ؟ چرا تالار خلوت![]()
ول کن شبنمی...
ممنون بد نيستم.طبق معمول يه روز خونه موندم حوصلم سر رفته .سلام الهه جون خوبی؟![]()
منظور بدی نداشتم!!!ول کن شبنمی...
منم تا یه جایی ظرفیت دارم...
اصلا خوشم نمیاد اینجا بحثش باز شه...
شما خوبی الهه خانم؟ممنون بد نيستم.طبق معمول يه روز خونه موندم حوصلم سر رفته .
دقیقا....دیدی آبجی مریم خانومم مخالفه...تو هنوز 19 سالته بذار درست تموم بشه موارد خیلی بهتر میخوره به پستت( جدی )
همیشه این امکان پذیر نیست خانومی... درسته دو تا دنیای متفاوتیه.. اما همش تو یه دنیاس و مطمئنا تاثیر گذاره.. نگو نه که اصلا نمیتونم بپذیرم...چون تو این مدت عینه با چشام خیلی چیزا رو دیدم.....من دیگه برم...
عصرتون بخیر...منظور بدی نداشتم!!!
آخه کی جدی گرفت الهام خانم؟ حس میکنم شما خیلی جدی گرفتین که شوخی های ما را هم جدی میگیری!
يه كاري نكنين خجالت بكشم برمشما خوبی الهه خانم؟
منور فرمودین! چشممون روشن!!!![]()
همیشه این امکان پذیر نیست خانومی... درسته دو تا دنیای متفاوتیه.. اما همش تو یه دنیاس و مطمئنا تاثیر گذاره.. نگو نه که اصلا نمیتونم بپذیرم...چون تو این مدت عینه با چشام خیلی چیزا رو دیدم.....
عصر تو هم خوش
چشمول کن شبنمی...
منم تا یه جایی ظرفیت دارم...
اصلا خوشم نمیاد اینجا بحثش باز شه...
ممنون بد نيستم.طبق معمول يه روز خونه موندم حوصلم سر رفته .
میشه مثال بزنی؟
راست گفتم... از مجردیت لذت ببر و سعی کن واسه زندگی متاهلی تجربه کسب کنی...چون اصلا راحت نیست و خیلی با مجردی فرق میکنه.....
دقیقا....
همیشه این امکان پذیر نیست خانومی... درسته دو تا دنیای متفاوتیه.. اما همش تو یه دنیاس و مطمئنا تاثیر گذاره.. نگو نه که اصلا نمیتونم بپذیرم...چون تو این مدت عینه با چشام خیلی چیزا رو دیدم.....
عصر تو هم خوش
شبنم جون ماكه نفهميديم آخرش كدوم سمتي هستي ؟؟؟چشم
میشه مثال بزنی؟
سلامسلامممممم
مريم جون شما لطف داري ؟ چرا تالار خلوت![]()
خداحافظ عزيزم .خدانگهدار
حچون حقیقت بود....
با این حرفتون خیلی حال کردم...قشنگ بود...خوشمان آمد!![]()
اره.. اما الان باید برم.. بعدا که امدم حتما واست میگم... فقط یاد اوری کن...میشه مثال بزنی؟
به سلامت گلمخدانگهدار
خدافظ داداخدانگهدار
[FONT="]از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه که آرزويش را داريم...[/FONT]
...
پس بهتره آدم در حد لیاقتش آرزو کنه...
با اینکه به پست خودم اعتقاد دارم و قبولش میکنم! ... اما به گفته شما اعتقاد ندارم ...
چون درست نیست ...
اگه خواستی بیشتر توضیح میدم!
میدونم منظورتون چیه...
شمام سعی کن منظور منو متوجه شی...
سلام هموني كه يه بار 4تايي رفتيم .؟.........منم ميام آخه راستش خيلي حال كردم تفريح جالبي بود .به اميرم يواشكي بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان هر وقت امدین خبر بدین امشب میخوایم بریم پیک نیک.... فقط دعا کنید صاحابش نباشه
صب کن بقیه هم بیان.....من پیک نیک میخوام!!!!