زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدی آبجی مریم خانومم مخالفه...تو هنوز 19 سالته بذار درست تموم بشه موارد خیلی بهتر میخوره به پستت( جدی )
من دیگه برم...

سعی کنین مسائل دنیای مجازیو با واقعیت قاطی نکنین...

عصر همتون خوش...فعلا...:gol:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:D:D:D
راست گفتم... از مجردیت لذت ببر و سعی کن واسه زندگی متاهلی تجربه کسب کنی...چون اصلا راحت نیست و خیلی با مجردی فرق میکنه.....

دیدی آبجی مریم خانومم مخالفه...تو هنوز 19 سالته بذار درست تموم بشه موارد خیلی بهتر میخوره به پستت( جدی )
دقیقا....
من دیگه برم...

سعی کنین مسائل دنیای مجازیو با واقعیت قاطی نکنین...

عصر همتون خوش...فعلا...:gol:
همیشه این امکان پذیر نیست خانومی... درسته دو تا دنیای متفاوتیه.. اما همش تو یه دنیاس و مطمئنا تاثیر گذاره.. نگو نه که اصلا نمیتونم بپذیرم...چون تو این مدت عینه با چشام خیلی چیزا رو دیدم.....;)
عصر تو هم خوش

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

همیشه این امکان پذیر نیست خانومی... درسته دو تا دنیای متفاوتیه.. اما همش تو یه دنیاس و مطمئنا تاثیر گذاره.. نگو نه که اصلا نمیتونم بپذیرم...چون تو این مدت عینه با چشام خیلی چیزا رو دیدم.....;)
عصر تو هم خوش

با این حرفتون خیلی حال کردم...قشنگ بود...خوشمان آمد!
:D

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ول کن شبنمی...

منم تا یه جایی ظرفیت دارم...
اصلا خوشم نمیاد اینجا بحثش باز شه...
چشم
ممنون بد نيستم.طبق معمول يه روز خونه موندم حوصلم سر رفته .
:gol:
:D:D:D
راست گفتم... از مجردیت لذت ببر و سعی کن واسه زندگی متاهلی تجربه کسب کنی...چون اصلا راحت نیست و خیلی با مجردی فرق میکنه.....

دقیقا....
:redface::redface::redface:
عصر تو هم خوش
میشه مثال بزنی؟

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه که آرزويش را داريم...[/FONT]

...
پس بهتره آدم در حد لیاقتش آرزو کنه...

با اینکه به پست خودم اعتقاد دارم و قبولش میکنم! ... اما به گفته شما اعتقاد ندارم ...
چون درست نیست ...
اگه خواستی بیشتر توضیح میدم!

میدونم منظورتون چیه...
شمام سعی کن منظور منو متوجه شی...

بله ... حرف شما متین.:gol:

اما توضیحات بیشتر:

اگر میگیم انسان به اون چیزی که لیاقتشو داره میرسه ... یعنی خودش از عقوبتش خبر نداره (بجز مسائل دینی اونم تعدادیشون) ...بعد نتیجه کاریو میبینه که خودش مسببش بوده!
از طرفه دیگه داریم که انسان باید ماه را هدف بگیره تا اگر به هدف نخورد سر از ستاره ها در بیاره ... که بسط این جمله خودش کتابیه!
خب این جمله گفته شما رو نقض میکنه ... یعنی ما به نتیجه کارمون واقف نیستیم ... بهتره بگم لیاقتمونو خودمون تخمین نمیزنیم ... اون نتیجه کاره که لیاقته ما رو تعیین و به ما میده.
جمله اول زمانی معنی پیدا میکنه که کاری انجام شده باشه!
اگر بخوایم بشینیم و فکر کنیم که آیا لیاقت فلان کارو یا فلان نتیجه رو داریم یا نه که نباید بشینیم ... باید بمیریم ...
انسان تا هست باید حرکت کنه ... خودشو به جلو ببره ... خطر کنه ... ببینه و درس بگیره (در مجموع زندگی کنه) هر چند که احتمال بده شاید نتیجه کار لایقش نباشه ...
.
نباید خودمونو کوچیک فرض کنیم ... ما به هر چه بخواهیم میرسیم ... کافیه باور کنیم ...
:gol:

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان هر وقت امدین خبر بدین امشب میخوایم بریم پیک نیک.... فقط دعا کنید صاحابش نباشه
سلام هموني كه يه بار 4تايي رفتيم .؟.........منم ميام آخه راستش خيلي حال كردم تفريح جالبي بود .به اميرم يواشكي بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا