زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

setare.a

عضو جدید
کو؟؟واستا
بو نمیده...

دو به هم میخوره...:D;)
دوس داشتم بگم به هم میزنه:heart:؟؟؟فعل خودم دوس دارم اینجوری صرفش کنم:heart::gol:ولی خودمونیما:warn:بدجور دوست داری من با دوستم دوست نباشم :cry::razz:نکنه دوست داری با هردوتون دوست باشم:heart::gol:یا دوست داری خودت تهنا:warn:با فازی من دوست باشی:gol::que:کدومه؟؟راستشو بگو:que:

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوس داشتم بگم به هم میزنه:heart:؟؟؟فعل خودم دوس دارم اینجوری صرفش کنم:heart::gol:ولی خودمونیما:warn:بدجور دوست داری من با دوستم دوست نباشم :cry::razz:نکنه دوست داری با هردوتون دوست باشم:heart::gol:یا دوست داری خودت تهنا:warn:با فازی من دوست باشی:gol::que:کدومه؟؟راستشو بگو:que:
تا حالا فک نکرده بودم...:eek::surprised:

کدوم امتیازا؟؟؟:que::que:
به شرطی امتیاز........نه وایسا یه امتیاز بهت دادما:eek::warn:
دیشب مبحثی حوله همین داشتیم که امتیاز باید بلاعوض باشه...:D;)
پس شرط واسه امتیاز مجاز نمیباشد...
ینی امتیاز واجبه کفاییه...

setare.a

عضو جدید

ها این حول درست میباشد خود خواننده کسرش میفهمم:gol::que:یوهع:warn::warn:

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز

شیخ شدی؟؟؟؟
از کی تا حالا؟؟؟؟

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها این حول درست میباشد خود خواننده کسرش میفهمم:gol::que:یوهع:warn::warn:
نخیر
من همیشه اینجوری مینویسم...
خاب به جایه خواب
کسره ها هم که اینجوری
محاوره ایه عزیزه من... دقت بفرمایید...:):D

شیخ شدی؟؟؟؟
از کی تا حالا؟؟؟؟
تکذیب میکنم...
ولی دوست داشتم بشم...
نمیدونم چرا نشد...

چشمم بی بلا...:D;)

setare.a

عضو جدید
من خیلی خستم ویه کار مهم :biggrin::biggrin:دارم دیگه دارم میرم فعلا :warn::heart:دلم واستون می تنگه:heart::gol:راستی یه امتیاز به این آقا پسر نیمی تا قسمتی خوب:heart: بدم که خوشحال بشه:gol:آقاmo-amin :gol:ولی یه کم که فک میکنم میبینم که کمی تا قسمتی هم شیطونه؟؟؟امتیاز باشه واسه یه وقت دیگه!!!!الان خیلی زوده؟؟؟

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی خستم ویه کار مهم :biggrin::biggrin:دارم دیگه دارم میرم فعلا :warn::heart:دلم واستون می تنگه:heart::gol:راستی یه امتیاز به این آقا پسر نیمی تا قسمتی خوب:heart: بدم که خوشحال بشه:gol:آقاmo-amin :gol:
راستی این جایه دور دقیقا کجاست؟؟؟...
:eek:

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی خستم ویه کار مهم :biggrin::biggrin:دارم دیگه دارم میرم فعلا :warn::heart:دلم واستون می تنگه:heart::gol:راستی یه امتیاز به این آقا پسر نیمی تا قسمتی خوب:heart: بدم که خوشحال بشه:gol:آقاmo-amin :gol:ولی یه کم که فک میکنم میبینمم که کمی تا قسمتی هم شیطونه؟؟؟امتیاز باشه واسه یه وقت دیگه!!!!الان زوده؟؟؟
شبت خوش عزیزم. منم تا 10 دقیقه دیگه میرم.

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی خستم ویه کار مهم :biggrin::biggrin:دارم دیگه دارم میرم فعلا :warn::heart:دلم واستون می تنگه:heart::gol:راستی یه امتیاز به این آقا پسر نیمی تا قسمتی خوب:heart: بدم که خوشحال بشه:gol:آقاmo-amin :gol:ولی یه کم که فک میکنم میبینم که کمی تا قسمتی هم شیطونه؟؟؟امتیاز باشه واسه یه وقت دیگه!!!!الان خیلی زوده؟؟؟
شب
خوش

شبت خوش عزیزم. منم تا 10 دقیقه دیگه میرم.
پیشاپیش شب خوش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا