چه شانسي دارم من .افسون جون از وقتي اومدم 2 بار بيشتر زيارتت نكردم!!
هييييييييييي روزگارهییییییییییییییییی روزگار
هیچی!!!هييييييييييي روزگارمگه اين روزگار چيكارت كرده؟
آي آي آي داري مشكوف همون مشكوك ميزني!!هیچی!!!![]()
آي آي آي داري مشكوف همون مشكوك ميزني!!
آخه فدات .منم ميخوام برم يه چيزي بخورم بدجوري گرسنم .بايمن؟کجام؟به این خوبی!
![]()
خدانگهدارتآخه فدات .منم ميخوام برم يه چيزي بخورم بدجوري گرسنم .باي![]()
شبن تو همونی نیستی دیشب گفتی تا حالا عاشق نشدی؟
سلام خداروشکر. خوبی عزیزمسلام سلام به دوستانم
خوبین خوشین؟مثل اینکه بالاخره درست شد پروفایلم.ببینم چه قدر بحث عشق وعاشقیه اینجا
چه خبرشده تواین مدت که من نبودم؟؟؟؟؟![]()
عوض اسپم کردن یه دوتا تاپیک علمی بزنید دوزار بار علمی ملت بکشه بالا ....
چه خبره همش اسپم اسپم اسپم ....![]()
باشه اينم حرفي.دعوا نداريم كهعوض اسپم کردن یه دوتا تاپیک علمی بزنید دوزار بار علمی ملت بکشه بالا ....
چه خبره همش اسپم اسپم اسپم ....![]()
منتظریم اول شما اینکارو بکنی بعد ما
![]()
باشه اينم حرفي.دعوا نداريم كه![]()
اخه من هنوز به سن جوونی نرسیدممن اردمو بیختم الکمم اویختم .... نوبت شما جووناس .... دهه ....
کی با خودش دعوا کرد .... اون که به این دعوا نکرد .... اصلا دعوا چرا اومد اون دوتا ....حالا برو تاپیک علمی بزن ....![]()
ميدوني چيه من خيلي حرف گوش كنم ولي الان حسش نيست .شرمنده ي اخلاق علميتمن اردمو بیختم الکمم اویختم .... نوبت شما جووناس .... دهه ....
کی با خودش دعوا کرد .... اون که به این دعوا نکرد .... اصلا دعوا چرا اومد اون دوتا ....حالا برو تاپیک علمی بزن ....![]()
عیِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِییییییییییین...سیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن ...![]()
از صبح هزار بار سلام دادم .چي ميشه كرد جواب سلام واجبه.سلام ...
ل________________________ام ...لــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام ...![]()
ی____________________________________ا ...الـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف ...![]()
سلام اقا رضا خوبی؟
ک__________________________________ا ...میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم ...![]()