قد مساله ای نیست اصلا کارشناسا خودشون گفتن.
سسش که سکرته شرمنده . ولی خیالت راحت باشه نامزدت هم بگو بیاد سر میز. قول میدم ابروت نره
![]()
نه اول دستور سسو بده ببين من استاد اينجور غذاهام بگو ميخوام بدونم بلدي يا نه؟

قد مساله ای نیست اصلا کارشناسا خودشون گفتن.
سسش که سکرته شرمنده . ولی خیالت راحت باشه نامزدت هم بگو بیاد سر میز. قول میدم ابروت نره
![]()
ما آقایون به جهت ارج نهادن به زحمت کدبانو های منزل که آشپزی شون خوبه سعی می کنیم خودمون رو شکمو نشون بدیم
مریم جان به اقا محمودم بگو بیاد![]()
به شوهر خواهرت هم یه چیزی بگو...
حمیدرضا و محمدرضا یه فکری به حال خودتون بکنید
چاقی یه نوع مریضیه هاااا
اخرش یه روزی میترکید
علیک سلام عزیزم...سلام به همگی![]()
حالا چرا عصبانی میشی؟ اصلا چه معنی میده که مرد زود عصبانی بشه؟بیا و خوبی کن غذا درست کن تو باشگاه. اصلا مرد نباید دست به اشپزی بزنه چون خانوما قدر نمیدونن والا![]()
هر کی سهمشو نخوره امشب خواب بد میبینه بگم من که نگین نگفت
گیر دادیا داداش. راستش سسو مایونز زدمنه اول دستور سسو بده ببين من استاد اينجور غذاهام بگو ميخوام بدونم بلدي يا نه؟![]()
بابا اذیتش نکن بذار صفا کنه . مرد اگه شیکمش نیاد جلو که اصلا نمیشه. کمربند باید معلوم نباشه. اینه فرمولشاهان ...بلههههههههه... نمیدونم این اقایون زبون چرب و نرم نداشتن چه میکردن....
مگه غیر از اینه؟
به قول زهرا خودم بزرگشون کردم....
باور میکنید امروز ظهر با محمود کلی صحبت کردم که رژیم بگیره...خودم حاضرم باهاش رژیم بگیرم که ترک نکنه و به قولا پایه داشته باشه.... (هر سری رژیم میگیره من بیشتر از او لاغر میشم)
اما فکر نکنم.....
من بدون اقامون جایی نمیرم ...حتما میاد همرام.... متشکرم که خصوصی دعوتش کردید.... راستی ادرس ندادین که
به شوهر خواهرت هم یه چیزی بگو...از بس من گفتم زبونم مو دراورده...
علیک سلام عزیزم...
خوبی؟
خوش میگذره؟
اینهمه زحمت میکشم تو این خونه یخ حوض میشکنم رخت میشورم. اینه نتیجه زحمتام؟حالا چرا عصبانی میشی؟ اصلا چه معنی میده که مرد زود عصبانی بشه؟
اصلا... محمدرضا، داداش بهش بگو با خشونت با خانما صحبت نکنه
مثلا خواب چی ؟![]()
راست میگی؟
الهی الانم حتما تهدیدت کرده اگه حرف بزنی زنبوراش رو واسه ات می فرسته، نترس نمی ذاریم
ببخشید میشه اسم منو خط بزنید![]()
ب
زهرا جان اگه خواستیم بترکین دو ساعت قبلش رسما اعلام میکنیم که همه در برن برن تو پناهگاه![]()
حالا بزار فردا خودتون ازدواج کنید...بینم باز هم همینو میگید...یعنی اجازه دارید همچین حرفی رو بزنید....بابا اذیتش نکن بذار صفا کنه . مرد اگه شیکمش نیاد جلو که اصلا نمیشه. کمربند باید معلوم نباشه. اینه فرمولش![]()
گیر دادیا داداش. راستش سسو مایونز زدمیادم رفته بود چجوریه سسش
دیدید گفتم بلد نیست
اینهمه زحمت میکشم تو این خونه یخ حوض میشکنم رخت میشورم. اینه نتیجه زحمتام؟
دستم از اینجا تا اینجا جر خورد از بس غذا پختم براتون
خواب میبینه بختک افتاده روش
الهی...همین حمیدرضا منو مریض کرد![]()
داده، یه ربع دیگه می رسهمن رفتم خدا نگهدار حميد برو از بيرون سفارش غذا بده ملت بي شام نمونن
خوب خدا رو شکر درست گفتم. دیانوش جان یه اواتار خوشکل هم برا خودت تعبیه کن. به دوستان بگو مریم. شبنم. الهام متخصص تعویض اواتار هستنمرسی از همه دوستان ,خواهش می کنم آقا حمید رضای عزیز راستش من هم اسم شما دوستان رو بیشتر وقت ها قاطی می کنم , اصلش dianvash هست دوست عزیز
حالا یه دفه من لازانیا درست کردما ببین چه قشقرقی در اورده دختره. غذای منو اگه بخوری خوب میشی. مثل اب رو اتیشههمین حمیدرضا منو مریض کرد
خوب خدا رو شکر درست گفتم. دیانوش جان یه اواتار خوشکل هم برا خودت تعبیه کن. به دوستان بگو مریم. شبنم. الهام متخصص تعویض اواتار هستن![]()
اهان ...بلههههههههه... نمیدونم این اقایون زبون چرب و نرم نداشتن چه میکردن....
مگه غیر از اینه؟
به قول زهرا خودم بزرگشون کردم....
باور میکنید امروز ظهر با محمود کلی صحبت کردم که رژیم بگیره...خودم حاضرم باهاش رژیم بگیرم که ترک نکنه و به قولا پایه داشته باشه.... (هر سری رژیم میگیره من بیشتر از او لاغر میشم)
اما فکر نکنم.....
من بدون اقامون جایی نمیرم ...حتما میاد همرام.... متشکرم که خصوصی دعوتش کردید.... راستی ادرس ندادین که
به شوهر خواهرت هم یه چیزی بگو...از بس من گفتم زبونم مو دراورده...
علیک سلام عزیزم...
خوبی؟
خوش میگذره؟
گیر دادیا داداش. راستش سسو مایونز زدمیادم رفته بود چجوریه سسش
بابا اذیتش نکن بذار صفا کنه . مرد اگه شیکمش نیاد جلو که اصلا نمیشه. کمربند باید معلوم نباشه. اینه فرمولش
اینهمه زحمت میکشم تو این خونه یخ حوض میشکنم رخت میشورم. اینه نتیجه زحمتام؟
دستم از اینجا تا اینجا جر خورد از بس غذا پختم براتون
خواب میبینه بختک افتاده روش
حالا یه دفه من لازانیا درست کردما ببین چه قشقرقی در اورده دختره. غذای منو اگه بخوری خوب میشی. مثل اب رو اتیشه![]()
من رفتم خدا نگهدار حميد برو از بيرون سفارش غذا بده ملت بي شام نمونن
حالا بزار فردا خودتون ازدواج کنید...بینم باز هم همینو میگید...یعنی اجازه دارید همچین حرفی رو بزنید....
من که بهش سخت نمیگیرم باور کنید به خاطر سلامتیشه و بس... اتفاقا همیشه پایه ش هستم....
حالا یه دفه من لازانیا درست کردما ببین چه قشقرقی در اورده دختره. غذای منو اگه بخوری خوب میشی. مثل اب رو اتیشه![]()
اصلا میگم حمیدرضا همین اصراری که برا خوردن شامت داری مشکوک میزنه...![]()
دقیقا
بچه ها جاتون خالی انقدر ناز کردین منو داداشم همشو خوردیم![]()
بچه ها جاتون خالی انقدر ناز کردین منو داداشم همشو خوردیم![]()
خب دوستان من برم دیگه...
برا شام میامساعت چند میخوای بهمون شام بدی حمیدرضا؟
![]()
از همون اولشم معلوم بود که نمی خوای بهمون شام بدی ... حالا با این همه آدم گرسنه چکار می کنی؟ هیچکی شام درست نکرد، همه منتظر شامت بودیم
تازه سعیدم که الان بر میگرده، از همه بدتر مریم خانم رو هم که با همسرش دعوت کردی...
الان بیان ببینن شام نیست آبروی تالارمون می ره
میریم بیرون حالا غصه نداره خواهراز همون اولشم معلوم بود که نمی خوای بهمون شام بدی ... حالا با این همه آدم گرسنه چکار می کنی؟ هیچکی شام درست نکرد، همه منتظر شامت بودیم
تازه سعیدم که الان بر میگرده، از همه بدتر مریم خانم رو هم که با همسرش دعوت کردی...
الان بیان ببینن شام نیست آبروی تالارمون می ره
میریم بیرون حالا غصه نداره خواهر
بگین چی میخورین سفارش بدم![]()
از اولشم معلوم بود
بترکی
خوردن بردن
تموم شد رفت
کجایی تو ابجی
از چی؟من که از اولشم چشمم اب نمیخورد
دلم درد گرفتههههه
ما که می دونستیم از همون اولش هم سفارش دادی از بیرون بیارنمیریم بیرون حالا غصه نداره خواهر
بگین چی میخورین سفارش بدم![]()
زهرا جون تو چرا باورت شد.... من که اینجام، جایی نرفتمبیاااا
اون از رضا که اسم سارا رو رو کوه مینویسه
این از حمیددرضا که سمانه رو بیرون دعوت میکنه
بلاخره یکی نمیخاد منو هم دست داشته باشه
دیدی زهرا جون، اصلا ما چه ساده بودیم که فکر کردیم یه پسر 192 کیلویی میخواد بهمون شام بده، معلومه که همه اش رو خودش می خوره
واقعااز چی؟
من که میگم حمید 1000 کیلویی
تو که شامش رو نخوردی پس چرا دل درد گرفتی؟
قضیه مشکوک است... زهرا راستش رو بگو با هم خوردید
بیچاره منما که می دونستیم از همون اولش هم سفارش دادی از بیرون بیارن
زهرا جون تو چرا باورت شد.... من که اینجام، جایی نرفتم
![]()
من همه تاپیکو دعوت کدم نه فقط یه نفر
92 گفتما نه 192 ادم 192 کیلویی هم داریم مگه؟![]()
سلامسلام
کسی هست ؟
سلام
کسی هست ؟