خواهش میکنم.... ببخشید تشکرام تمام شدمرسی مریم جونم چه سوغاتی قشنگی ممنونم.........یه دنیا گل سنبل
بچه ها الان نمره نهج البلاغم اومده فک نکنم تو تاریخ یکی این نمره رو گرفته باشه چیکار کنم معدلم اومد پایین
سلام اقا حمید خوبی؟باز که تنهایی
خواهش میکنم.... ببخشید تشکرام تمام شدحالا چرا سنبل؟
دعا کن سنبلام تا عید گل بدن... استرس گرفتم...
عیبی نداره... اما از این به بعد بیشتر بخون و حواستو جمع کن... تلاش کن ترمای بعد جبرانش کنی...
سلام خوبی؟
شاعر میگه!
گویند خدا همیشه با ماست
ای غم نکند خدا تو باشی !!!![]()
سلام به شبنم جونم، مریم خانوم و آقا حمید. روز بخیر![]()
سلام به شبنم جونم، مریم خانوم و آقا حمید. روز بخیر![]()
سلام ظهر شمام بخیرسلام، ظهر همتون به خیر
کی هست کی نیست؟ شبنم که 24 ساعته اینجاس با چراغ خاموش! مریم گلی هم که انگار از سفر برگشته داره چمدوناشو باز میکنه سوغاتیا رو بده!
حمید تو هستی هنوز یا رفتی؟
اخه معدلم اومد پایین فعلا نمرات 3 تا درسو ندادن دعا کنین اینارو خیلی خوب کرده باشمخوبم شبنم جون. مرسی
نگران نمره ات نباش. منم خیلی موقع ها درسای تخصصیم نمره اش بهتر از عمومی شده.
از این به بعد جبرانش کن عزیزم.
همه هستیم!
کسی با ما نیست!
حالا امروز از دنده ی شاعر بلند شدم !!!!
منم نمره یه درسم مونده فقط. این ترم بدتر از ترمای قبل شدم.اخه معدلم اومد پایین فعلا نمرات 3 تا درسو ندادن دعا کنین اینارو خیلی خوب کرده باشم
نه. اعصاب هممونو داغون کرد. مصطفی پیشنهاد داد شب شام نخوریم و اعتصاب غذا کنیم تا درستش کنن!نسترن دیروز باشگاه درس شد؟
همه هستیم!
کسی با ما نیست!
حالا امروز از دنده ی شاعر بلند شدم !!!!
عاشق شدی؟
مشاعره، منم هستمای ول اینو پایه ام، چن روزه شعر نگفتم بیا مشاعره کنیم دلمون وا شه![]()
![]()
فک نکنم اقا مصطفی بتونه جلو خودشو بگیرهنه. اعصاب هممونو داغون کرد. مصطفی پیشنهاد داد شب شام نخوریم و اعتصاب غذا کنیم تا درستش کنن!![]()
سلام، ظهر همتون به خیر
کی هست کی نیست؟ شبنم که 24 ساعته اینجاس با چراغ خاموش! مریم گلی هم که انگار از سفر برگشته داره چمدوناشو باز میکنه سوغاتیا رو بده!
نسترن خانم هم که افتخار آشنایی نداشتم تا حالا، رضا هستم... خوشبختم.
حمید تو هستی هنوز یا رفتی؟... نه انگار هستی! چه خبر؟ نبینمت غمگین![]()
همه گلا رو خیلیییییییییی دوست دارم... خیلی بهشون عشق میورزم....
خودتون یه بار گفتی گل سنبلو خیلی دوست داری
اخه ازین زورم میگیره درسای تخصصیو از نهج البلاغه بالاتر گرفتم چقد وحشتناکه
--------------------------------------------------------------------------------------
سلام نسترن جون خوبی؟
من کجا بیشتر از حق خودم خواسته ام
مرگ حق است به من حق مرا برگردان!
برید برا بچه محلاتون تعریف کنید!![]()
ای ول اینو پایه ام، چن روزه شعر نگفتم بیا مشاعره کنیم دلمون وا شه![]()
![]()
این اقا رضا ما خودش شاعره شعرای خیلی قشنگی برای بچه ها سروده بخصوص برای زهرا و آقا سعیدمشاعره، منم هستم
مشاعره، منم هستم
محله ما بچه نداره![]()
نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا؟
الف بدین
دم آقا رضاتون گرم. حالا کی هست؟این اقا رضا ما خودش شاعره شعرای خیلی قشنگی برای بچه ها سروده بخصوص برای زهرا و آقا سعید![]()