پسر همسايه رو يادته كه؟ا...مریمی اینجا چیکار میکنی![]()

نه اومدم اينجا شما دوتا تنها نباشين.تاپیک "تشکر" سرعتش خیلی کمه یا شما سرعتت خیلی زیاده ؟
اونجا برات کافی نبود اومدی اینجا ؟![]()

پسر همسايه رو يادته كه؟ا...مریمی اینجا چیکار میکنی![]()
نه اومدم اينجا شما دوتا تنها نباشين.تاپیک "تشکر" سرعتش خیلی کمه یا شما سرعتت خیلی زیاده ؟
اونجا برات کافی نبود اومدی اینجا ؟![]()
به خدا من مريمم.خیلی کار بدی کردییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.................................
مریم جدا تو کی هستی؟؟؟![]()
آخی ...ببخشید...
چقد تو مهربونی...
اینهمه واسه من منتظر موندی...
نبینم افشینم اینجوری باشه
دوس دارم همیشه اینجوری باشی...
خوشحال و سرحال...
البته اگه من بذارم!!!![]()
شمام که پسر اون یکی همسایه رو که فراموش نکردین کهپسر همسايه رو يادته كه؟
نه اومدم اينجا شما دوتا تنها نباشين.![]()
نه اومدم اينجا شما دوتا تنها نباشين.![]()
براي بار دوم عرض ميكنم عروس خانم........غلط كردمشمام که پسر اون یکی همسایه رو که فراموش نکردین که![]()
وظيفه م بودممنون از این همه لطف و محبت![]()
نه همينجا باشين.قول ميدم ديگه پست ندم.فقط پستاتونو بخونماینا نمیذارن 2دقیقه باهم راحت باشیماااااااااااااااااااا.......
هرجا میریم مثل جن بوداده پیداشون میشه!!!
مجبورمون نکنین دوباره بریم تو خفا به هم پیام خصوصی بدیم.....![]()
من هستم از من بپرسیعنی رفتی؟؟
کارت داشتم خب...
میخواستم یه سوال بپرسم ازت...
باشه فحش ندين ديگه پست نميدم فقط ميخونم
یواشکی پرسیدم...من هستم از من بپرس![]()
یواشکی پرسیدم...
به توام نمیگم چی پرسیدم...
منم رفتم...میدونین که بی افشین جایی نمیمونم...
زهرا ایندفعه من اول...یعنی ما اول!!!
صبح همگی بخیر...![]()
سلاااااااااااام
صبح همگی بخیر کشاورزان فعال و سخت کوش و خستی ناپذیر....
صبح بخیر اقتصاد کشاورزی دانانان(این قسمت پارتی بازی شدیییییید وجود دارد و حق هیچ گونه اعتراضی نیست)
صبح بخیر باغبانان
صبح بخیر دامپروران
صبح بخیر زارعان
صبح بخیر دانشجویان کشاورزیی که دارن استراحت میکننن... استراحت به کامتان همچون شکلات شیرین باد
صبح بخیر ایراااااااااااااااااااااااااااااااان
راستی هنوز هستش؟ دبستان که بودم نمیخوابیدم و صبح بخیر ایران رو نگاه میکردم...
خوب ادامه بدیم برنامه صبح بخیرامونو....
صبح بخیر مهندسان کشاورزی باشگاه مهندسان ایرانی....
روزتان خوشبو همچون عطر گلهای بهاری.... خوش طعم همچون شیر شکلات... گرم همچون نان تازه گندم و سبز همچون سبزی نون پنیر سبزی و سفید همچون پنیر تازه همون نون پنیر قبلیه... (این خیلی خوشمزه شد).... پرسر و صدا با اواهای خوش ماا ماااا گاو... بعععع بعععع گوسفندا... قوقولی قوقو و قد قد قدااا مرغ و خروسا...ویز ویز زنبور عسل و .... (حسنککککک کجاییییییییییییی؟؟؟ ) پرانرژی همچون جوجه های بازیگوش جوجه کشی.... دام خیلی شد بریم سراغ باغبانی.... شیرین همچون پرتقال و سیب و هندونه.... زیبا همچون اناااااااار و پر از روزی حلال ....
خلاصه روز خیلییییییی خوب و شادی با محصولات کشاورزی داشته باشید...و همیشه سالم و سلامت باشید با گیاهان دارویی ....
سلام مریم جان خوبی؟ برگشتی از سفر یا هنوز در سفریراستی چه خوب شده تنظیمات شخصی راحت میادش...قبلا کلی مراحل طی میکردم واسش....
خوب همگی خواب هستید و من بیدار...
چه حس خوبیه اسپم تنهاییی... اما اگه یه پایه دیگه ای هم بود بد نبود.... راستی چرا تو تاپیکای دیگه اسپم میکنید... هی وسوسه میشم منم جواب اسپمو بدم بعد دلم به حال افسون میسوزه و به یاد میارم که اسپم کار خوبی نیست... من که میدونم تقصیر سرکار محترم رئیس اسپماس.... هی هی هیییی...
سلامسلام مریم جان خوبی؟ برگشتی از سفر یا هنوز در سفری![]()
قربانت. ما هم خوبیم. سفر خوش گذشت؟ سوغاتی چی اوردی برامون؟سلام
ممنونم... شما خوبید؟
خدا راشکر برگشتم![]()
قربانت. ما هم خوبیم. سفر خوش گذشت؟ سوغاتی چی اوردی برامون؟![]()
سلام مریمی خوبی عزیزم؟خیییییییییییلیییییییییییییی دلم برات تنگ شده بود سفر خوش گذشت سوغاتی ما کو:دی
سلام به دوستای گلم چطورین مثل اینکه خلوته![]()