زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا نمیذارن 2دقیقه باهم راحت باشیماااااااااااااااااااا.......
هرجا میریم مثل جن بوداده پیداشون میشه!!! :d
مجبورمون نکنین دوباره بریم تو خفا به هم پیام خصوصی بدیم.....:d

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا نمیذارن 2دقیقه باهم راحت باشیماااااااااااااااااااا.......
هرجا میریم مثل جن بوداده پیداشون میشه!!! :d
مجبورمون نکنین دوباره بریم تو خفا به هم پیام خصوصی بدیم.....:d
نه همينجا باشين.قول ميدم ديگه پست ندم.فقط پستاتونو بخونم:D

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان من دیگه برم :gol:
الهام جان میدونی که خیلی وقته اینجام ... :D

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی رفتی؟؟
کارت داشتم خب...
میخواستم یه سوال بپرسم ازت...

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم رفتم...میدونین که بی افشین جایی نمیمونم...
زهرا ایندفعه من اول...یعنی ما اول!!!
صبح همگی بخیر...:gol:

بقیه خوابمو ادامه ندادم گفتم بیام کارت بکشم و برم و بعد بیام جایزمو بگیرم:biggrin: که انگاری سحرخیزتر نه ببخشید احیانشینان تا سحر احیا نشستن و سر ما بی کلاه موند....

اما اون موقع هوا تاریک بوده ... حالا همه جا رووشن شده

ادامه دارد....
:D

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاااااااااااام
صبح همگی بخیر کشاورزان فعال و سخت کوش و خستی ناپذیر....;)
صبح بخیر اقتصاد کشاورزی دانانان:d(این قسمت پارتی بازی شدیییییید وجود دارد و حق هیچ گونه اعتراضی نیست)
صبح بخیر باغبانان
صبح بخیر دامپروران
صبح بخیر زارعان

صبح بخیر دانشجویان کشاورزیی که دارن استراحت میکننن... استراحت به کامتان همچون شکلات شیرین باد
صبح بخیر ایراااااااااااااااااااااااااااااااان
راستی هنوز هستش؟ دبستان که بودم نمیخوابیدم و صبح بخیر ایران رو نگاه میکردم...:redface::biggrin:

خوب ادامه بدیم برنامه صبح بخیرامونو....
صبح بخیر مهندسان کشاورزی باشگاه مهندسان ایرانی....
روزتان خوشبو همچون عطر گلهای بهاری.... خوش طعم همچون شیر شکلات... گرم همچون نان تازه گندم و سبز همچون سبزی نون پنیر سبزی و سفید همچون پنیر تازه همون نون پنیر قبلیه... (این خیلی خوشمزه شد).... پرسر و صدا با اواهای خوش
ماا ماااا گاو... بعععع بعععع گوسفندا... قوقولی قوقو و قد قد قدااا مرغ و خروسا...ویز ویز زنبور عسل و .... (حسنککککک کجاییییییییییییی؟؟؟ ) پرانرژی همچون جوجه های بازیگوش جوجه کشی.... دام خیلی شد بریم سراغ باغبانی.... شیرین همچون پرتقال و سیب و هندونه.... زیبا همچون اناااااااار و پر از روزی حلال ....
خلاصه روز خیلییییییی خوب و شادی با محصولات کشاورزی داشته باشید...و همیشه سالم و سلامت باشید با گیاهان دارویی ....

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی چه خوب شده تنظیمات شخصی راحت میادش...قبلا کلی مراحل طی میکردم واسش....
خوب همگی خواب هستید و من بیدار...
چه حس خوبیه اسپم تنهاییی... اما اگه یه پایه دیگه ای هم بود بد نبود.... راستی چرا تو تاپیکای دیگه اسپم میکنید... هی وسوسه میشم منم جواب اسپمو بدم بعد دلم به حال افسون میسوزه و به یاد میارم که اسپم کار خوبی نیست... من که میدونم تقصیر سرکار محترم رئیس اسپماس.... هی هی هیییی...

جویای اندیشه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااام
صبح همگی بخیر کشاورزان فعال و سخت کوش و خستی ناپذیر....;)
صبح بخیر اقتصاد کشاورزی دانانان:d(این قسمت پارتی بازی شدیییییید وجود دارد و حق هیچ گونه اعتراضی نیست)
صبح بخیر باغبانان
صبح بخیر دامپروران
صبح بخیر زارعان
صبح بخیر دانشجویان کشاورزیی که دارن استراحت میکننن... استراحت به کامتان همچون شکلات شیرین باد
صبح بخیر ایراااااااااااااااااااااااااااااااان
راستی هنوز هستش؟ دبستان که بودم نمیخوابیدم و صبح بخیر ایران رو نگاه میکردم...:redface::biggrin:

خوب ادامه بدیم برنامه صبح بخیرامونو....
صبح بخیر مهندسان کشاورزی باشگاه مهندسان ایرانی....
روزتان خوشبو همچون عطر گلهای بهاری.... خوش طعم همچون شیر شکلات... گرم همچون نان تازه گندم و سبز همچون سبزی نون پنیر سبزی و سفید همچون پنیر تازه همون نون پنیر قبلیه... (این خیلی خوشمزه شد).... پرسر و صدا با اواهای خوش ماا ماااا گاو... بعععع بعععع گوسفندا... قوقولی قوقو و قد قد قدااا مرغ و خروسا...ویز ویز زنبور عسل و .... (حسنککککک کجاییییییییییییی؟؟؟ ) پرانرژی همچون جوجه های بازیگوش جوجه کشی.... دام خیلی شد بریم سراغ باغبانی.... شیرین همچون پرتقال و سیب و هندونه.... زیبا همچون اناااااااار و پر از روزی حلال ....
خلاصه روز خیلییییییی خوب و شادی با محصولات کشاورزی داشته باشید...و همیشه سالم و سلامت باشید با گیاهان دارویی ....

راستی چه خوب شده تنظیمات شخصی راحت میادش...قبلا کلی مراحل طی میکردم واسش....
خوب همگی خواب هستید و من بیدار...
چه حس خوبیه اسپم تنهاییی... اما اگه یه پایه دیگه ای هم بود بد نبود.... راستی چرا تو تاپیکای دیگه اسپم میکنید... هی وسوسه میشم منم جواب اسپمو بدم بعد دلم به حال افسون میسوزه و به یاد میارم که اسپم کار خوبی نیست... من که میدونم تقصیر سرکار محترم رئیس اسپماس.... هی هی هیییی...
سلام مریم جان خوبی؟ برگشتی از سفر یا هنوز در سفری:smile:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مریمی خوبی عزیزم؟خیییییییییییلیییییییییییییی دلم برات تنگ شده بود سفر خوش گذشت سوغاتی ما کو:دی

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
شبنمی اینجا فکر کنم هیشکی نیس...
افشینم که نیس...:)
منم دارم میرم...
توام برو...
عصر بیا...
همه میان...
فعلا...

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قربانت. ما هم خوبیم. سفر خوش گذشت؟ سوغاتی چی اوردی برامون؟ :D

بد نبود اما خیلی خوب هم نبود... مسافرتهای اجباری معمولا لذت بخش نیستن... بگذریم....
ها؟ سوغاتی؟ سوغاتی چی بود؟ از یکی پرسیده بودم سوغاتی چیه
(یادم نیست کی بود)؟ جوابمو داده ؟ هنوز استارت خوندن پستای قبلی رو نزدم....
واسه سوغاتی
یخورده برو پایین....:D
سلام مریمی خوبی عزیزم؟خیییییییییییلیییییییییییییی دلم برات تنگ شده بود سفر خوش گذشت سوغاتی ما کو:دی

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام
عزیزمییییییییی....مرسییییییییییییییییی.... منم همینطورررررررررررررررر:heart::heart::heart:

گفتم دست خالی نرم بچه ها منتظرن... یه ترانه بندری خیلی خوب اماده کرده بودم که یهو اینو(سوغاتی) دیدم... امیدوارم خوشتون بیاد:redface::gol:

سوغاتی خصوصی خودت رو باید اپلود کنم بعد میذارم واست... فقط اگه یهو ناخود اگاه دچار حرکات موزون شدی تقصیر من نیستا... سوت

سلام به دوستای گلم چطورین مثل اینکه خلوته:eek:

سلام . خوب هستی خانوم گل؟
مثل اینکه....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا