هی زهراخا جاویدیت ازاد شد برو واسه خیر مقدم همه بچه های بوشهر رفتن تو که اینقدر گریه کردی و چشمات کور شده میگن از بوی پیراهن جاوید میتونی پیداش کنی
اره راست میگه
جاوید بیو یه کل لباستم بیار تا چیشام روشنا بشن....
هی زهراخا جاویدیت ازاد شد برو واسه خیر مقدم همه بچه های بوشهر رفتن تو که اینقدر گریه کردی و چشمات کور شده میگن از بوی پیراهن جاوید میتونی پیداش کنی
آها اين كه هي حامد حامد مي كنن شمايي ... خوبه بد نيست خوش تيپي ... قابل قبوله( من كجا ديدمت تو رو خودم هم نمي دونم ...
)
چه عجب من يكبار آن بودم شما اومدي ... چون از قرار شب كاري شما حامد جان آره ...؟![]()
سلاااااااااااااام به بچهها گل و کاکتوس و گل باغچه و گل نو رسیده و ....
خوووووبین ؟
براتون یه عکس دلخراش گذاشتم :دی برین ببینین
گفتم با افتخارات بسیار برگشتم، بیاین اسنک بخوریم
برم درس، تا بعد دوستان
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1550450#post1550450
خوب اون 3 صفحه اي كه تو دو ساعت عقب موندم جبران شد .....
سلام پسر خاله خوبي تو ... سلام مريمي خوبي ...؟
عسك جديدت مبارك ...
راستي پسر خاله من امتحانم و تر كوندم تا فاصله چند صد كيلومتري هم تقلب بازار به راه بود ...![]()
سلام به به
ای بابا همینه صد تا خواستگار داریم البته همه رو جواب کردم چون میخوام درسمو ادامه بدم
سلام به به
ای بابا همینه صد تا خواستگار داریم البته همه رو جواب کردم چون میخوام درسمو ادامه بدم
آره ديگه من هم مي خواستم همين و بگم آجي ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به به خانوم گربه ای تقلیب برسونخوب اون 3 صفحه اي كه تو دو ساعت عقب موندم جبران شد .....
سلام پسر خاله خوبي تو ... سلام مريمي خوبي ...؟
عسك جديدت مبارك ...
راستي پسر خاله من امتحانم و تر كوندم تا فاصله چند صد كيلومتري هم تقلب بازار به راه بود ...![]()
سلام بچه ها نميدونم چرا زودي دلم براتون تنگ ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر خاله نيگاه داشتيم ...به به خانوم گربه ای تقلیب برسون![]()
سلام بچه ها نميدونم چرا زودي دلم براتون تنگ ميشهبرام دعا كنين شنبه امتحان سختي دارم فعلا باي
![]()
سلام بچه ها نميدونم چرا زودي دلم براتون تنگ ميشهبرام دعا كنين شنبه امتحان سختي دارم فعلا باي
![]()
منم ندارم عزیزم ولی با ای میل چت میکنم ای میلتو باز کنی خودش لود میشهپسر خاله نيگاه داشتيم ...
نه بابا .... من فك نمي كردم به اين زودي از مسنجراتون بياين بيرون ...
خيلي بدينمن مسنجر ندارم شما هم همش مي يچونين و ميرين ...![]()
این دیگه قدیمی شده الان میگن دل به دل ADSLاز قدیم گفتن دل به دل راه داره
موفق باشی گلم
نه نميشه .... اصلا نميشه ها ....................منم ندارم عزیزم ولی با ای میل چت میکنم ای میلتو باز کنی خودش لود میشه![]()
خوب یه مسنجر بگیر نصب کن کاری نداره کهنه نميشه .... اصلا نميشه ها ....................
نفیسه جونم تشکرام تموم شده حیف عکسات خیلی قشنگه