زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وااااااااااااهي
نكنيـــــن با مــــن اينكــــارو

عزيزم به اين خوشمزگي يه بار امتحان كن :w01:

Autumn girl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با بچـــه ي شكمــــوي روزه دار نكنيــــن ازيـــن كارا گناه داره تلف ميشــــه خونش ميفتــــه گردنتــــون به ايــــن بركتـــــــ

عزيزم خوب نگهدار افطار بخور من كه نگفتم الان بخوري

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
دختر جان من تا به حال تمشک را ندیده و نخورده ام:D

نه بااااااااااا!!!!!!!!آخه چرا؟!:surprised:
خوووووو بیا.....................

اینم بوته اش است:smile: حرفه ای نباشی موقع چیدن کلی زخم وزیلی میشی.

raspberry jewel fruit on bush.jpg
هههههههههههههههههههههههههیییییش نگران نباش که بگمت که مزه اش هم ملس (ترش و شیرین)است:smile:
یادمه اون موقع که کودکی بیش نبودم داداشم میرفت دشت و باغ و صحرا یییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عالمه میچید برامون مربا تمشک درس میکرد ،عرض یه روز میخوردیمش!هه هه....:D

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
ما در دیار جنوب به سر میبریم خرما و رطب و خارک داریم از این سوسول بازیای شما نداریم
حتی توت فرنگی را هم سالی یکی دوبار بیشتر نوش نمی کنیم

چچچچچچچچچچچه خبره سالی دوبار توت فرنگی!!!!!عمو توت فرنگی سالی یه بار اونم بهارا میاد!!والا....

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
فاتي جون اين پدر ما بخاطر كهولت سن دير ميگيره توخودتو ناراحت نكنيا

دارمت................
اینجاس که من باید بگم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ
دندونم مادر جان،الانه که منفجر بشه:crying2:

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
وااااای دندونم،دندونم درد میکنه رو مخه سرمم درد گرفت.......من برم التماس دعا:cry:

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
وااااااقن اینطور گفتن!!!!:surprised::surprised:3 ترم پیاپی باش کلاس داشتم چیزی بجز احترام به شاگرداش ندیدم.
حشره شناسی یا بیماری؟

نه رنگ پاهاشه که پریده.........من میگم دندونم تو میگی آواتارت.!!!!!:surprised: برم تا با کله نرفتم تو مانیتور ........این اعصاب منه با این دندون

چی شوه دندونت دوسم ؟!؟

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
ملیض شده....درد داره.......به قول معروف گفتنی دندونی که درد میکنه باید بکنی بندازی دور:cry:مرررررسی از احوال پرسیت دوسم.:gol:

نه این مال قدیماا بود که علم پیشرفت نداره !!
الان میگن دندونی که درد میکنه برو دکتر !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا