سلام داداشی خوبی...؟سلام من بودم كاش پستاي قبلي رو نميخوندم اول كر كره رو ميكشيدم بالا بعد ميرفتم
سلام نفيسه
![]()
اومدم صبح نفر اول سک سک کنم برم ...
سلام به همه بای تا های![]()
سلام داداشی خوبی...؟
خانم داداشم خوبه ... چه خبرا ..؟
من دارم میرم ... دیشب تا صبح خر میزدم حالا میبینم ساعت 16 امتحان دارم ...
دارم منفجر میشم ...
داشتم میرفتم که یکم بخوابم کاری باری بای تا های ...
مواظب خودتم باش .........
مواظب خانم داداشم هم باشی ...![]()
چی شده گلم... ایشاا... که حل میشهالانشم مهربونم شبنم جونم...فقط یه کم حالم گرفتس...دعا کن مشکلم حل شه...دوباره میشم همون الهامی که بودم...
اینا همش شوخیه...
ولی جدای از شوخی جای 3نقطمون واقعا خالیه...![]()
ممنونم شبنم...نسیم..فائزه...با توام دیگه...!!!
این سارا هم که مثل مریم شده...میره از اعماق تالار پست میکشه بیرون جواب میده...
انگار نه انگار که مام اینجاییم...!!!
این آقا جاوید کیه تو انقد سنگشو به سینه میزنی؟؟؟چرا من نمیشناسمش؟؟؟
ببخشید الهام جان دیشب یه مرتبه نتم قطع شد، هر کاری کردم وصل نشدشبنم رفتی؟؟؟
خدافظی چی پس؟؟؟
هم تو هم سارا...خیلی بدیییییییییییییین...
من میگم حالم گرفتس...شماهام اذیتم می کنین...
زهرا کجایییییییییییییییییییییییییییییییی.........................![]()
سلام نوه بی معرفتماومدم صبح نفر اول سک سک کنم برم ...
سلام دایی جون خوبی؟سلام من بودم كاش پستاي قبلي رو نميخوندم اول كر كره رو ميكشيدم بالا بعد ميرفتم
سلام نفيسه
![]()
آخه برا چی من؟ دلتون میاد بفرستدسون برا کاکو رضا یه وقت دیدید اینا هم شناسایی نشدن لااقل به اسمش ثبتشون کنهاینا از قبل روشون کار شده...تغییر برنامه نمیدن... یا میرن سراغ زهرا یا سراغ سارا... حالا شما به زبون زنبوری راهنمایشون کنید کجا برن به بهترتره....![]()
و اینطور شد که شبنم هم منور شدبفرمایید اینم چراغم
منظورت همون سرماست؟ ... 14 تا آمپول برا سرماخوردگی؟سلام بچه ها........................بغض
بچه ها من سرکا خوردم.....................بغض الانه هستش که بترکه
دکتر بهم 14 تا آمپول داده ...................بغضه بود ترکید...........اخه من نمیتونم قرص بخورم...............کسی نیست بیاد کمکی با هم آمپول بزنیم....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این یه آزمایشه ببینم کی بیشتر منو دوست داره.......
یعنی چی؟!!! به بابات میگماااااااااااره یه چندتاییش شما بزنید
اخه من دوفته پیش 6 تا زدم دیگه جای این 14 تا نیست...
البته مقل همیشه مجبور دور از چشم بابایم چندتاشو بندازم دور..........
من دوست دارمکسی منو دوست نداره؟؟؟؟؟
سلام به روی ماهت ... یه دوست جدیدسلام بر همه عصر بخیر.
نوشته اصلي بوسيله vahan http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
وحیده 22 سال
فکر کنم دوباره قاطی کردم...
وحید یا وحیده؟
جناب آقایی یا سرکار خانم!!؟
اومدم صبح نفر اول سک سک کنم برم ...
سلام من بودم كاش پستاي قبلي رو نميخوندم اول كر كره رو ميكشيدم بالا بعد ميرفتم
سلام نفيسه
![]()
سحر خیزا اینجا معلوم میشن . بقیه هم لنگ ظهری هستن حتما یا سر کارسلام منم اومدم
روز همگی بخیر
منو میگهبا سلام دوباره به بچه های باحال اینجا و جاهای دیگه
بازم بیارشون، یه وقتی که همه هستیم![]()
هاج زنبور عسل به همراه مادر و خواهرش اومدن شما رو ببینن و لی کسی نبود رفتن
سلام حمیییییییییییییییییدرضا خوبی؟سلام بچه ها دیشب کامپیوترم پکیده بود دیگه ولش کردم رفتم همه خوبن؟
کامپیوترمونم مس خودمون اوراق شدهسلام حالتون خوبه سارا جان
حميد رضا حالتون خوبه
ميگم مگه شما با كاميتون چيكا ميكنين كه ميپوكه![]()
باشه دیگه پست بی پست. هاج دیگه قهر کرده باهاتون . تازه مامانشم گم کرده دوباره.هر وقت مامانشو پیدا کنه شاید بیادمنو میگه... آخه من خیلی باحاتم، گلم هستم، تازه خیلی هم ماهم
یه خوده از خودت تعریف کن وقت کردی
بازم بیارشون، یه وقتی که همه هستیم
سلام حمیییییییییییییییییدرضا خوبی؟
روزت بخیر
خب دوستان من برم.. زیاد تو این مدت پست ندید، اصلا چه معنی میده؟
حمیییییییدرضا به زنبورات برس
دایی جون به مشاریلت برس
اونایی هم که امتحان دارن درساشونو بخونن
اونایی که ندارن هم فقط ... 3 دونه پست بدن
روز خوبی داشته باشید
سعی میکنم امروز بازم بیام
![]()
رضا !!!!![]()
الهييييييييييييييي خدا نكنه خودت كه خوبي كاميتم خوب ديگه بايد يا دستي به سر و روش بكشي ظاهرا البته مال منم مالي نيست دارم باهاش ميسازمکامپیوترمونم مس خودمون اوراق شده
باشه دیگه پست بی پست. هاج دیگه قهر کرده باهاتون . تازه مامانشم گم کرده دوباره.هر وقت مامانشو پیدا کنه شاید بیاد
جانم؟!!
خب چکار کنم نفهمیدیم کی بود چی بود چه کاره بود از کجا اومد به کجا رفت
راستی سلام
صبح کله سحر همتون به خیر
سلام صبح كله سحر ساعت 11 تو هم بخير![]()
یه خورده همکاری میکردی دیروز ما این گوشیمونو بفروشیم به آسمون... (شیرینیتم میدادیم)
راستی از همین جا ه علت ته کشیدن معرفتم در حق عزیزجونم ... شدید عذر می خوام ....
خوبی عزیز جون ...
خوبی پسر خاله ...؟
یکم بیش تر هوای خانمتو یعنی عزیز جونم و داشته باش دیگه که این جوری زود رنج شده چی کارش کردی ها ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه معامله تون نشد اونوقت مجبور ميشدي براش ببري اصفهان توجه داشته باش اصفهان![]()
مریم از کجا فهمیدی منو میگفت؟
خدا رو شکر که تو اون لیست تغییرات اساسی داده شد... و گرنه معلوم نبود چه به سر این تاپیک می اومد؟![]()
آخه برا چی من؟ دلتون میاد بفرستدسون برا کاکو رضا یه وقت دیدید اینا هم شناسایی نشدن لااقل به اسمش ثبتشون کنه![]()
یه نفر دیگه منظورت کیه؟ روشن سازی کنباشه من منتظرم
ولی میگم آبادان رو فقط با یه نفر دیگه بیای بیشتر خوش میگذره... یه وقت گروها نیایا ولی بوشهر کیف میده که 50-60نفری بریم...
راستی یادمون باشه رفتیم بوشهر یه سری هم به جاوید بزنیم... دلمان برایش تنگ شده است
جریان این جا گرفتن چیه؟ میشه به ما هم بگید
همون بحث اعتیاد...و اما نم بلاخره ترک خواهم کرد
افسون اگه میشه منم لطفا اخراج کن... اسفند ماه امتحان دارم کلی هم نخوندم![]()
عزیز جونت کی بیده؟راستی از همین جا ه علت ته کشیدن معرفتم در حق عزیزجونم ... شدید عذر می خوام ....
خوبی عزیز جون ...
خوبی پسر خاله ...؟
یکم بیش تر هوای خانمتو یعنی عزیز جونم و داشته باش دیگه که این جوری زود رنج شده چی کارش کردی ها ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مریم جان سلام یه مشت زنبور میارم ول میکنم تو این تاپیک هر کی بیشتر شلوغ کنه اون بیشتر نیش میخورهسلام...
خوبیی؟
خوشید؟
سلامتید؟
حس ششممممم
خدا را شکر...
اینا شناخته شدن... زنبورای اندیشه فرار کردن امن پیش من...من واسشون برنامع ریزی کردم و فرستادمش سمت شماها...حالا نمیدونم تو رو نیش بزنه یا زهرا... منتظر شنیدن صدای جیغ و فرارتونم
یه نفر دیگه منظورت کیه؟ روشن سازی کن
سفر کلا گروهی کیف میده...البته به شرطی که همسفرات باحال باشه..(وای از همسفر بد... سفر رو به کامت مثل زهر میکنه...منظورم با کسی نبودا...کلی گفتم)... در این زمینه تجربه فراوانی دارم... واسه همسفر بودن با من باید گزینش بشی
منم بلاخره ترک میکنم....![]()
مریم جان سلام یه مشت زنبور میارم ول میکنم تو این تاپیک هر کی بیشتر شلوغ کنه اون بیشتر نیش میخورهاین عادت زنبوره شلوغا رو نیش میزنه
![]()
الان بعضیا تو اعماق تاپیک دارن گردش میکنن شب که میشه میرسن به صفحه اخر خسته میشن میخوابن تا فردا دوباره فردا میرن سراغ پستای قدیمی![]()
عزیز جونم سارا یا همون لوشی دیگه ...عزیز جونت کی بیده؟![]()
زهرا که جای نیش خوردن دیگه نداره با 14 تا امپولی که نوش جان میکنه.سارا خودت نفیسه اینا به نظرم شلوغنسلام
پس یا سارا یا زهرا نیش میخوره...با توجه به پستا اخیر ......ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من بهتره برم درسمو بخونم![]()
بعضیا که میرن از روزهای قبل میارن البته تو اسمشون یه چیزی شبیه کاغذ داره 45 تا نقل قول ردیف میکنن با دقت جواب میدن مثل این که برنج دارن پاک میکنن.دونه دونهاره واقعا....بعد به همه پستا هم جواب میدن... اخه این چه کاریه![]()