زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]زندگی یک بازی درد آور است . زندگی یک اول بی آخر است
زندگی کردیم اما باختیم . کاخ خود را روی دریا ساختیم
لمس باید کرد این اندوه را . بر کمر باید کشید این کوه را
زندگی را باهمین غمها خوش است . باهمین بیش و همین کمها خوش است
زندگی را خوب باید ازمود . اهل صبرو غصه و اندوه بود[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامت دهان و لثه

مشکلات دهان و دندان امروزه یکی از رایج تری...ن مشکلات مردم در سرتاسر جهان است. البته امروزه با پیشرفت وضعیت بهداشت، میزان فساد و از بین رفتن دندان بسیار کمتر از گذشته است، ولی با توجه به نوع تغذیه، عادات غلط و عدم به کارگیری صحیح روش های بهداشتی ، این معضلات هنوز هم وجود دارد.

1- برای برطرف کردن ناراحتی های دهان، دم کرده زرشک را غرغره کنید. جویدن برگ زرشک، باعث محکم شدن لثه و دندان می شود.

2- اگر پوست تازه گردو را به دندان و لثه بمالید، لثه و دندان را تقویت می‌کند.

3- توت فرنگی به دلیل داشتن ویتامین C ، در درمان بیماری لثه مؤثر است.

4- جویدن کندر مانند آدامس لثه را محکم می کند و بوی دهان را می زداید .

5- خوردن گشنیز برای دهان و دندان بسیار مفید است. هم لثه را سالم می سازد و هم جلوی خرابی دندان ها را می گیرد و درد دندان را بر طرف می کند. برای بر طرف کرن درد دندان 10 گرم تخم گشنیز را در چهار لیتر آب بریزید و بگذارید بجوشد تا حجم آن به یک لیتر برسد. آن را کمی سرد کنید و در دهان مزه مزه کنید تا درد دندان برطرف شود.

6- غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است و در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است.

7- آب پیاز برای دندان‌ درد مفید است. برای تسکین درد باید آب پیاز را روی دندان ریخت و کمی نگه داشت، این عمل را می‌توان با پنبه انجام داد. پیاز لثه‌ها را تقویت می ‌کند.

8- برای رفع لق بودن دندان ها و تسکین درد آن، سرکه را روزی چند بار در دهان غرغره کنید. سرکه در رفع جرم دندان و التهاب لثه نیز موثر است. به منظور رفع بوی بد دهان و نیز سفیدی دندان ها، هفته ای یک بار دندان های خود را با مسواک آغشته به سرکه مسواک بزنید.

9- انجیر خشک جوشیده شده در شیر، برای درمان ورم لثه و ورم مخاط دهان مفید است .

10- زردآلو بوی بد دهان را رفع می کند.

11- جویدن برگ های شاهی تازه، لثه را محکم می کند و آن ها را سالم نگه می دارد.

12- پژوهشگران ژاپنی می‌گویند خوردن مرتب ماست و سایر محصولات غذایی حاوی اسید لاکتیک برای بهداشت دهان شما مفید باشد.

13- مصرف مقادیر اندکی از اسیدهای چرب امگا ـ 3 که به طور معمول در غذاهایی مثل ماهی یافت می‌شوند، برای کمک به برطرف کردن بیماری‌های لثه مفید است. مصرف اسیدهای چرب امگا 3 احتمال ابتلا به بیماری‌های لثه را 23 تا 30 درصد کاهش می‌دهد.

14- مصرف پرتقال موجب استحکام لثه‌ها می‌شود.

نکات قابل توجه درباره لثه و دندان ها

* استفاده از خمیر‌دندان‌های حاوی فلوراید، پوششی روی دندان‌ها ایجاد کرده و از آنها در مقابل تاثیرات مخرب اسید و شکر، محافظت می‌کند.

در هنگام مسواک زدن باید از فشار بیش از حد بر دندان‌ها خودداری کرد.

* بعد از مصرف غذاهای اسیدی مثل آب پرتقال، نباید فورا مسواک زد، زیرا به علت تاثیر اسید بر دندان ها ، احتمال سایش و پوسیدگی دندان وجود دارد.

*سیگار می تواند بیماری لثه را بدتر کند. سیگار سبب کاهش اکسیژن در جریان خون شده و لثه بیمار نمی تواند التیام پیدا کند.

سیگار سبب تشکیل پلاک میکروبی بیشتر و پیشرفت سریع تر بیماری لثه نسبت به افراد غیر سیگاری می شود. بیماری لثه هنوز شایع ترین علت از دست رفتن دندان ها در افراد مسن می باشد .

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
2ساعت دیگه انتخاب واحد دارم:cry:دو روز در هفته مجبورم کلاس 8 صبح بردارم.:cry:کلاسا همه پر شده

seyyedalizeinali

عضو جدید
می توانید تشخیص بدهید کدام نقاشی توسط یک فیل و کدام یک توسط یکی از برجسته ترین نقاشان سبک مدرن با ارزش ۴/۷ میلیون پوند کشیده شده است؟
به گزارش آپام،به نوشته دیلی میل : هر دوی این نقاشی ها درست شبیه سبک مدرن «گوشه های بریده شده» به نظر می رسد.
اما یکی از آن ها توسط یک هنرمند بسیار معروف کشیده شده و دیگری توسط فیلی به نام بون می در باغ وحش سموت پراکان تایلند.

این نقاشی در نمایشگاهی واقع در موزه ی گرانت جانور شناسی به نمایش درآمده است اما یک دانشجوی دانشگاه هنر آن دو را با حالت مقایسه کنار هم قرار داده است.
این فیل با استفاده از خرطومش طرح گلی نمادین را کشیده است اما دیگری قطعه ی هنری شماره ۱۲ متعلق به جکسون پولاک هنرمند معاصر است که ۷٫۴ میلیون پوند قیمت دارد

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
2ساعت دیگه انتخاب واحد دارم:cry:دو روز در هفته مجبورم کلاس 8 صبح بردارم.:cry:کلاسا همه پر شده
سلام ريحانه جون/
خوب بردار بعد با بچه هاي كلاس و استادتون هماهنگ كنيد ساعتشو عوض كنه
نگراني نداره كه
تازه اگه 8صبح باشه كه چه بهتر سرزنده تر ميشي تا شب/
الهي ميتوني بري دفتر اموزشتون يا قسمتي كه هماهنگ ميكنن رشته انتخاب واحد رو اسمشو يادم رفته دوساله درسم تموم شده از ياد بردم اونجا بري بهشون بگي حله/ من هميشه اخرين نفر ميرفتم ميرفتم همونجا كه انتخاب واحد رو باز ميكنن تو اينترنت واي نميدونم واقعا اون قسمت اسمش چي بودا/خودشون برام تعيين واحد ميكردن تازه اگه هم پر بود برام كلاس رو ميزاشتن/
انقدر اينا ببخشيد مارمولكن/ من موندم چرا مردم ازاري ميكنن ميگن كلاسا پره/سعيتو بكن/درست ميشه

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سلام
آخه 8 صبح نمی تونم برم از تهران باید برم راهم دوره ساعت کلاسا رو یه طوری عوض کردم الان دیگه 8 صبح نیست فقط عملیات 8 صبحه که اونم کاریش نمی شه کرد.
ساعت 12 سایت باز می شه از 10 نشستم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااای چرا سایتو باز نمی کنن استرس گرفتم
الهي
چقدر عجله داري/
به اخرش فكر كن/ استرست كم ميشه/
كه الان باز ميشه انتخاب واحد ميكني/كلاسايي كه ميخواي بر ميداري/ خوش بحالت دانشجويي/ الان ميگي چه دل خجسته اي دارم مگه نه/ ولي همه اين استرساي دانشگاه لذت بخشه/ البته من هيچ وقت براي انتخاب واحد استرس نداشتم
هميشه يا برام انجام ميدادن البته يا به خود مسوئلمون ميسپردم
يا ريس دانشگاهمون اسم منو ميداد هر ترم يادشون باشه/ ولي نگران نباش عزيزم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
آخه 8 صبح نمی تونم برم از تهران باید برم راهم دوره ساعت کلاسا رو یه طوری عوض کردم الان دیگه 8 صبح نیست فقط عملیات 8 صبحه که اونم کاریش نمی شه کرد.
ساعت 12 سایت باز می شه از 10 نشستم
منم راهم دور بود من تنكابن درس خوندم
راست ميگي سخته/

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
منم راهم دور بود من تنكابن درس خوندم
راست ميگي سخته/

تازه نمی دونم اتوبوس ها حرکتشون چه ساعتی شروع می شه یه بار تو ایستگاه اتوبوس خوندم 6:15 ولی مامانم می گه 5:30 حالا یه بار باید برم ببینم هست یا نه چون باید قطار 7 رو سوار شم که به کلاس 8 برسم شاید مجبور شم قطار 6:30 رو سوار شم که برسم با 7 ممکنه دیر برسم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
انصافا با اينكه همه كاراي ثبت ناممو بابام يا مسئولا برام انجام دادن/ منتهي كل دانشگاه همش استرسه/
من موندم اين استرس چيه كه تو جون همه ما افتاده/ به خواي نه خواي استرس هميشه همراهمونه/
ولي نگران نباش/ يه روزي ميرسه نفس راحت ميكشي از اين همه استرس/

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
اي جانم/ الهي بميرم/ عزيزم استرس نداشته باش
برو يه چايي با شير بخور با يه كيك حالت بهتر ميشه

نه خدا نکنه

کیک 2 ساعت پیش خوردم یه تیکه خوردم ولی دیگه جا ندارم جات خالی خوشمزه بود خودم دیروز درست کرده بودم :دی

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه نمی دونم اتوبوس ها حرکتشون چه ساعتی شروع می شه یه بار تو ایستگاه اتوبوس خوندم 6:15 ولی مامانم می گه 5:30 حالا یه بار باید برم ببینم هست یا نه چون باید قطار 7 رو سوار شم که به کلاس 8 برسم شاید مجبور شم قطار 6:30 رو سوار شم که برسم با 7 ممکنه دیر برسم
ميتونم بپرسم دانشگاه كجا ؟ يا كدوم شهر؟

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
ترم پیش که افتضاح بود همون روز امتحان رانندگی هم داشتم اون روز هم افسر دیر اومده بود همش می رفتم آموزشگاه افسر نیومده بود می یومدم خونه. چند تا درس خودم برداشتم چند تا مامانم آخرم یکیش افتاد 8 صبح با استاد حرف زدم گفت اگه جا باشه ساعت بعدی می تونی بیای

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشهر کرج - آزاد کرج
الهي نزديك خونه ماست/ بيا اينجا استرسم نگيري/ خوبه/ الهي/ من اين دانشگاه رو خيلي دوست داشتم منتهي قسمت نشد/ ازادم شركت نكردم امسال/ براي ارشد/ تا اخرين لحظه همه چيمو براي ثبت نام اماده كردم منتهي يه موقعيت بهتر بهم پيشنهاد شد اون رو انتخاب كردم اميدوارم كه پشيمون نشم/ هرچند ميترسم برم غربت/ نميدونم/بايد ديد سرنوشت چيه/

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
الهي نزديك خونه ماست/ بيا اينجا استرسم نگيري/ خوبه/ الهي/ من اين دانشگاه رو خيلي دوست داشتم منتهي قسمت نشد/ ازادم شركت نكردم امسال/ براي ارشد/ تا اخرين لحظه همه چيمو براي ثبت نام اماده كردم منتهي يه موقعيت بهتر بهم پيشنهاد شد اون رو انتخاب كردم اميدوارم كه پشيمون نشم/ هرچند ميترسم برم غربت/ نميدونم/بايد ديد سرنوشت چيه/
من واسه ارشد اگه خدا قسمت کنه و من درس بخونم ( :دی) می خوام بخونم واسه پردیس کشاورزی

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترم پیش که افتضاح بود همون روز امتحان رانندگی هم داشتم اون روز هم افسر دیر اومده بود همش می رفتم آموزشگاه افسر نیومده بود می یومدم خونه. چند تا درس خودم برداشتم چند تا مامانم آخرم یکیش افتاد 8 صبح با استاد حرف زدم گفت اگه جا باشه ساعت بعدی می تونی بیای
الهي اره وقتي در يه موقعيت ادم استرس بگيره ديه اون ميشه خاطره برات استرس و همش ناراحتي نكنه اين بار هم استرس بهت وارد بشه / من تنها جايي كه هيچ وقت استرس نداشتم رانندگي بود/ الان 10ساله كه گواهينامه دارم مرداد بايد برم تمديد كنم/ تو اين 10سالم قسمت نشد ماشين بخريم/ فقط با ماشين ديگران رانندگي كردم البته 2ساله كه ديگه رانندگي نميكنم تا خودم بخرم/

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
الهي اره وقتي در يه موقعيت ادم استرس بگيره ديه اون ميشه خاطره برات استرس و همش ناراحتي نكنه اين بار هم استرس بهت وارد بشه / من تنها جايي كه هيچ وقت استرس نداشتم رانندگي بود/ الان 10ساله كه گواهينامه دارم مرداد بايد برم تمديد كنم/ تو اين 10سالم قسمت نشد ماشين بخريم/ فقط با ماشين ديگران رانندگي كردم البته 2ساله كه ديگه رانندگي نميكنم تا خودم بخرم/

حالا جالب بود دقیقا ً همون روز یه افسر بد اومده بود همش داشت با موبایل حرف می زد اصلا ً حواسش به من نبود ماشین هم خراب بود مثل این که سری بعد از ما دیگه ماشین روشن نشده من نفر دوم هم بودم زنگ زدم آموزشگاه گفتن افسر اومده منم تا اونا دویدم افسر یه جایی هم امتحان گرفت که تا حالا نرفته بودیم منم هول شدم همه ی اینا دست به دست هم داد من هول شدم رو خط ممتد دور زدم زد شدم.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واسه ارشد اگه خدا قسمت کنه و من درس بخونم ( :دی) می خوام بخونم واسه پردیس کشاورزی
ايشالله/
ولي از من به شما نصيحت كه بلافاصله بعد از قبوليتون ثبت نام ارشد كنيد من متاسفانه اين كار رو نكردم به خودم مرخصي دادم / و شانس قبولي رو از خودم گرفتم/ بدتر از همه اينكه ممتازي رو فكر نميكردم كه اگه رشته خودمو نزنم قبول نميشم/ كلا دوتا شانس زندگيمو از دست دادم/ ولي اشكالي نداره/ سرنوشته بايد ديد حكمت خدا چيه/ من به قسمت خيلي اعتقاد دارم/ ايشالله ارشد دانشگاه خودتون قبول بشيد تازه شما سه تا شاس داري/دانشگاه خودتونم سهميه قبولي داري خوبه كه/ولي حتما شركت كن/ به اميد خدا قبول ميشي/ من اون موقع ناراحت شدم/ چون همه دوستام ارشد قبول شدن/ همه يهك نفرم نبود كه قبول نشه/
ولي الان خوشحالم همشون قبول شدن و اين براي من افتخاره/ ايشالله شما هم قبول ميشي/

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا جالب بود دقیقا ً همون روز یه افسر بد اومده بود همش داشت با موبایل حرف می زد اصلا ً حواسش به من نبود ماشین هم خراب بود مثل این که سری بعد از ما دیگه ماشین روشن نشده من نفر دوم هم بودم زنگ زدم آموزشگاه گفتن افسر اومده منم تا اونا دویدم افسر یه جایی هم امتحان گرفت که تا حالا نرفته بودیم منم هول شدم همه ی اینا دست به دست هم داد من هول شدم رو خط ممتد دور زدم زد شدم.
واي چه بد/ درسته حول شدن برابره با رد شدن/
من با مامانم امتحان دادم به مامانم ميگفتم انقدر حرف ديگران رو گوش نكن/ هرچيزي كه بهت گفتن رو همونو ياد بگير گوش نكرد و تمام خانومايي كه دوره گرفته بودن مثلا بهم ياد بدن رد شدن/ و من قبول شدم/ خيلي روز قشنگي براي من بود/

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ريحانه جون/ و دوستان عزيز روز قشنگي داشته باشيد/ تا يعد / باي باي
ريحانه جون شماهم استرس نداشته باش
همه چيز درست ميشه

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
انتخاب واحد کردم خیالم راحت شد. همه رو هم انتخاب کردم. فقط به خاطر عملیات مجبور شدم 17 واحد بردارم 1 واحد هم وصایا برداشتم یه خاطر این که جزو سقف واحدا حساب نمی شه شد 18 واحد

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
انتخاب واحد کردم خیالم راحت شد. همه رو هم انتخاب کردم. فقط به خاطر عملیات مجبور شدم 17 واحد بردارم 1 واحد هم وصایا برداشتم یه خاطر این که جزو سقف واحدا حساب نمی شه شد 18 واحد
هورا
ديدي نگراني نداشت/ ايشالله همه رو قبول ميشي با معدل الف/ نگران نباش/

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]نكاتی در مورد ادویه و سبزی‌های معطر[/h]

به گزارش هلث‌دی‌نیوز دکتر سوزانا زیک، متخصص طب طبیعی و پژوهشگر نظام بهداشتی دانشگاه میشیگان در این باره می‌گوید: "افزودن این گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طبیعی کمک می‌کند. به علاوه آنها می‌توانند به پیشگیری از برخی سرطان‌ها کمک کنند، و حتی فشارخون را کاهش دهد، به کنترل قند خون کمک کند و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد."

با جایگزینی چاشنی‌های معمول که حاوی قند، نمک و چربی هستند با این گیاهان معطر می‌توان هم به حفظ سلامتی کمک کرد و همه به غذا رایحه بخشید. چراکه اضافه‌کردن ادویه‌جات و سبزی‌های معطر به رژیم غذایی می‌تواند برای سلامت شما مفید باشد. دکتر زیک این 10 نکته را برای انتخاب بهترین گیاهان معطر توصیه می‌کند:

1. نمک را با گیاهان معطر جایگزین کنید. گیاهان معطری مانند مرزنگوش، آویشن، رزماری، جعفری و سیر می‌توانند رایحه‌ طبیعی غذاها را بیرون بکشند.

2.
از سیر تازه استفاده کنید. سیر می‌تواند فشارخون و کلسترول را پایین بیاورد. (برای به دست آوردن حداکثر منافع لازم است دست کم سه پر سیر متوسط تازه در روز مصرف کنید. سیر خشک یا سیری که مدت‌ها مانده باشد، خواص خود را از دست می‌دهد.)

3.
رزماری بخورید. رزماری حاوی مواد آنتی‌اکسیدانت است که تصور می‌رود حافظه را بهبود بخشد و احتمالا به پیشگیری از سرطان کمک کند.

4.
با کمک ریحان، مرزنگوش و رزماری با سرماخوردگی مبارزه کنید. اسانس‌های روغنی موجود در این گیاهان ممکن است بتواند در مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا به شما کمک کند.

5.
سرفه مزمن را با آویشن درمان کنید. (منافع بهداشتی آویشن بی‌نظیر هستند. این گیاه به طور سنتی برای درمان سرفه، حتی سیاه‌سرفه استفاده می‌شده است.)

6.
برای کمر درد زردچوبه بخورید. پژوهشگران دریافته‌اند که ماده‌ای به نام کورکومین که در زردچوبه یافت می‌شود، دارای خواص ضدالتهابی است. زردچوبه می‌تواند به تنهایی، و اضافه‌شده به ادویه کاری مورد استفاده قرار گیرد.

7.
با کاری با سرطان بجنگید. همچنین معلوم شده است که کورکومین باعث کوچک‌شدن پولیپ‌های روده بزرگ پیش‌-سرطانی می‌شود.

8.
از "ادویه‌ گرم" برای کاهش فشارخون استفاده کنید. ادویه گرم مانند زنجبیل، جوز بویا، دارچین، فلفل شیرین، فلفل سیاه و فلفل قرمز باعث حرکت خون از قسمت‌های مرکزی بدن به پوست می‌شوند. به گفته دکتر زیک این وضعیت باعث می‌شود خون به صورتی یکنواخت‌تر در سراسر بدن پخش شود و ممکن است فشارخون بالا را نیز کاهش دهد.

9.
برای تسکین معده زنجبیل بخورید. موادی به نام جینجرول‌ها که در زنجبیل وجود دارند می توانند به کنترل تهوع کمک کنند.

10.
شکر را با ادویه جایگزین کنید. ادویه‌جاتی مانند دارچین و جوز بویا را به جای شکر برای شیرین کردن تنقلات استفاده کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا