زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم: خدایا از همه دلگیرم، گفت: حتی از من؟
گفتم: خدایا دلم را ربودند، گفت: پیش از من؟
گفتم: خدایا چقدر دوری، گفت: تو یا من؟
گفتم: خدایا تنهاترینم، گفت: پس من؟
گفتم: خدایا کمک خواستم، گفت: از غیر من؟
گفتم: خدایا دوستت دارم، گفت: بیش از من؟
کوله‌بارم بر دوش، سفری باید رفت، سفری بی‌همراه،
گم شدن تا ته تنهایی محض،
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی،
تو بگو، از ته دل، من خدا را دارم ...
شاید این چند سحر فرصت آخر باشد که به مقصد برسیم!

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبحی مادری برای بیدار کردن پسرش رفت.
مادر: پسرم بلند شو. وقت رفتن به مدرسه است.
پسر: اما چرا مامان؟ من نمی خوام برم مدرسه.
مادر: دو دلیل به من بگو که چرا نمی خوای بری مدرسه.
پسر: یک اينکه همه بچه ها از من بدشون می یاد. دو همه معلم ها از من بدشون می یاد.
مادر: اُه خدای من! این که دلیل نمی شه. زود باش تو باید بری به مدرسه.
پسر: مامان دو دلیل برام بیار که من چرا باید برم مدرسه؟
مادر: یک تو الآن پنجاه و دو سالته. دوم اینکه تو مدیر مدرسه هستی !

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
به دنبال کسی باش که تو را به خاطر زیبایی های وجودت

زیبا خطاب کند نه به خاطر جذابیتهای ظاهریت

Who calls you back when you hang up on him

به دنبال کسی باش که دوباره با تو تماس بگیرد حتی وقتی تلفنهایش را قطع می کنی

who will stay awake just to watch you sleep

به دنبال کسی باش که بیدار خواهد ماند تا سیمای تو را در هنگام خواب نظاره کند

wait for the guy who kisses your forehead

در انتظار کسی باش که مایل باشد پیشانی تو را ببوسد[حمایتگر تو باشد]

who wants to show you off to world when you are in your sweats

به دنبال کسی باش که مایل باشد حتی در زمانی که درساده ترین لباس هستی تورا به دنیا نشان دهد

who holds your hand in front of his friends

به دنبال کسی باش که دست تو را در مقابل دوستانش در دست بگیرد

wait for the one who is constantly reminding you how much

he cares about you and how lucky he is to have you

در انتظار کسی باش که بی وقفه به یاد توبیاورد که تا چه اندازه برایش مهم هستی

و نگران توست و چه قدر خوشبخت است که تو را در کنارش دارد

wait for the one who turns to his friends and says that’s her

در انتظار کسی باش که زمانی که تو را می بیند به دوستانش بگوید اون خودشه

[همان کسی که می خواستم]

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پارک ملت برای تهیه بزرگترین ساندویچ شتر مرغ دنیا - جهت ثبت در کتاب رکوردها – مراسمی برپا شد.
ولی ملت نرده ها را شکستند و ساندویچ روغارت کردند.
آیا این عمل در نتیجه گرسنگیست؟
نه بلکه در نتیجه نابود شدن فرهنگ اجتماعی و شخصیت فردی است. زیرا افراد حاضر در پارک ملت نه گرسنه بودند، نه محتاج و نه بیسواد.
ملتی که تاریخش توسط دشمن وارونه شود، فرهنگ ملت غالب بر او چپانده شود(چه عربی و چه غربی)، بر دشمنان خود احترام و قهرمانان خود را تکفیر کنند و دم نزنند این خواهد شد که شده.
حال بگوئیم هنر نزد ایرانیان، کوروش، منشور حقوق بشر،..

این هم عکس معنادار رویترز و مقاله مضحکی که برایمان نوشتند:

--

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
چقدر بده آدم از صبح تا شب از بیکاری ندونه چی کار کنه از پنج شنبه بیکارم

tohid.naghipour

عضو جدید
آفراین معلومه که غیر از منابع طبیعی به اخلاقیات هم اهمیت میدین، فقط یک ذره اون عکسه خفنه

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
چقدر كم شدي؟
بعيده / چرا نخونده بودي؟
اشكالي نداره دفعه ديگه بهتر ميشي/
خوبه حالا نيفتادي/

اتفاقا ً خیلی خونده بودم ولی ایان از اون استادا بود که نمره بده نبود از اونا که شنیده بودم 9.5 رو 10 نمی ده بسیار تعجبم که 10 شدم. سر کلاس هم مسأله تک و توک حل می کرد تو امتحان حدود 11 نمره مسأله داده بود خیلی سخت بود امتحانش. یکی دو تا از مسأله ها رو که داده بود تا حالا ندیده بودیم.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا ً خیلی خونده بودم ولی ایان از اون استادا بود که نمره بده نبود از اونا که شنیده بودم 9.5 رو 10 نمی ده بسیار تعجبم که 10 شدم. سر کلاس هم مسأله تک و توک حل می کرد تو امتحان حدود 11 نمره مسأله داده بود خیلی سخت بود امتحانش. یکی دو تا از مسأله ها رو که داده بود تا حالا ندیده بودیم.
اشكالي نداره/ استاد سختگير هم لم داره / منتهي خوب ديگه چاره اي نيست/ اشكالي نداره عزيزم/ خدا رو شكر كه قبول شدي/ و فقط اينه كه نمرتون رو معدل بد تاثير ميزاره/ من يادمه ابياريمو شدم 19/ ولي انصافا استاد خوبي داشتيم/ ولي خوب از كلاس ما 20نفر افتاده بودند/ و من سنگ تموم گذاشته بودم براي اين درس/

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
اشكالي نداره/ استاد سختگير هم لم داره / منتهي خوب ديگه چاره اي نيست/ اشكالي نداره عزيزم/ خدا رو شكر كه قبول شدي/ و فقط اينه كه نمرتون رو معدل بد تاثير ميزاره/ من يادمه ابياريمو شدم 19/ ولي انصافا استاد خوبي داشتيم/ ولي خوب از كلاس ما 20نفر افتاده بودند/ و من سنگ تموم گذاشته بودم براي اين درس/

فقط باید برم خدا رو شکر کنم که قبول شدم خیلی ها از این درس می افتن. فقط همین یه استاد هم هست

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
امتحانام تموم شد بسيار خوشحالم ولي يه كم ناراحت چون استادم داره از ايران ميره چون ديگه بچه هاي دانشگاه رو نميبينم خدا كنه دوباره دانشگاه خودم قبول شم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی باید کرد !
گاه با یک گل سرخ
گاه با یک دل تنگ
گاه با سوسوی امیدی کمرنگ زندگی باید کرد !
گاه با غزلی از احساس
... گاه با خوشه ای از عطر گل یاس زندگی باید کرد !
گاه با ناب ترین شعر زمان
گاه با ساده ترین قصه یک انسان زندگی باید کرد !
گاه با سایه ابری سرگردان
گاه با هاله ای از سوز پنهان
گاه باید روئیداز پس آن باران
گاه باید خندیدبر غمی بی پایان
لحظه هایت بی غم ............
روزگارت آرام ........

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به کوه گفتم عشق چیست؟ لرزید.

به ابر گفتم عشق چیست؟ بارید.

به باد گفتم عشق چیست؟ وزید.
...
به پروانه گفتم عشق چیست؟ نالید.

به گل گفتم عشق چیست؟ پرپر شد.

و به انسان گفتم عشق چیست؟

اشک از دیدگانش جاری شد و گفت؟ دیوانگیست!!!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]به سلامتی اونایی که به پدر و مادرشون احترام میذارن و میدونن تو خونه ای که
بزرگترها کوچک شوند؛ کوچکترها هرگز بزرگ نمیشوند . . .
[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی قشنگی اين زندگی به چيه؟به اين که وقتى توسرگرم لحظه هاى خودتى يکى تولحظه هاش داره واسه قشنگى لحظه هاى تو دعا مى کنه.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]زندگي كوتاهتر از آن است كه به خصومت بگذرد و قلب ها گرامي تر از آنند كه بشكنند آنچه از روزگار به دست مي آيد با خنده نمي ماند و آنچه از دست برود با گريه جبران نمي شود فردا خورشيد طلوع خواهد كرد حتي اگر ما نباشيم[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]زیبا ترین گل با اولین باد پاییزی پرپر شد . با وفا ترین دوست به مرور زمان بی وفا شد .

این پرپر شد ن از گل نیست از طبیعت است و این بی وفایی از دوست نیست از روزگار است[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]اگر غم اسیرم کند ، غصه اگر پیرم کند ، دست بزرگ آسمان زمین گیرم کند ، بازم میگم دوستت دارم ![/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]عاشق یک بار به دنیا میاد اما سه بار میمیره ، وقتی یارشو با کسی می بینه ، وقتی بفهمه اون دوستش نداره ، وقتی بفهمه هیچ وقت به اون نمیرسه .[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]یاد باد یاد باد....یاد باد آنکه زما وقت سفر یاد نکرد
به وداعی دل غمدیده ماد شاد نکرد....[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من، امیدی را در خود باور ساخته ام

تار و پودرش را، با عشق تو پرداخته ام

مثل تابیدن مهری در دل
...
مثل جوشیدن شعری از جان

مثل بالیدن عطری در گل

جریان خواهم یافت

**

راه خواهم افتاد

باز از ریشه به برگ

باز، از "بود" به "هست"

باز، از خاموشی تا فریاد !

(فریدون مشیری)

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]گل اگر خار نداشت دل اگر بی غم بود
اگر از بهر پرستو قفسی تنگ نبود
زندگی،عشق،اسارت،قهر،آشتی، همه بی معنا بود[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای عشق مدد کن که به سامان برسیم

چون مزرعه ی تشنه به باران برسیم

یا من برسم به یار و یا یار به من

یا هردو بمیریم و به پایان برسیم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خلوت من جز تو کسی راه ندارد
رخسار فریبای تو را ماه ندارد
غمنامه ی من غصه ی چشمان تو باشد
غیر از تو دلم دلبر دلخواه ندارد .

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]میشود در آسمان زندگی یک سبد از غنچه های یاس داشت
یا که در سوز و گذاز شمع عشق مثل پروانه کمی احساس داشت[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=6]احساس تو چون طراوت باران است
بر زخم شکوفه های گل درمان است
هر وقت که در هوای تو می چرخم
انگار نفس کشیدنم آسان است[/h]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش وقتی آسمان بارانی است ، چشم را با اشک باران تر کنیم
کاش وقتی که تنها میشویم ، لحظه ای را یاد یکدیگر کنیم . . .

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مضرات نوشابه

امـروزه مصرف نوشابه هاي گازدار بطور فزاينده در ميان مـردم دنیا بخصوص ایرانیان که رکورددار مصرف این ماده هستند رایج گرديده است. اما آيـا مـصـرف كنـنـدگان از مـضرات اين نوشابه هاي رنگارنگ با خبرند؟

پــژوهشگران مضرات مصرف نوشابه هاي گازدار را چـنـيـن ميشمارند:

1- پـوسيدگي دندانها: تمام نوشابه هاي گازدار خاصيت اســيدي داشته و سبب فرسايش ميناي دندانها ميگردند.
همچنين ميزان قند بالاي اين گـونه مـحــصولات پوسيدگي دندانها را تسريع ميكنند.

2- چاقي: نوشابه هاي گازدار عمدتا از آب تصفيه شده، افزودنيهاي مصنوعي و شكر تصفيه شده تهيه ميگردند. بنابراين فاقد هرگونه ارزش تغذيه اي بوده و تنها به خاطر ميزان قند بالايشان داراي كالري زيادي ميباشند كه سبب چاقي در فرد مصرف كننده ميگردند. در نوشابه هاي رژيمي نيز جاي شكر معمولي از آسپارتام استفاده ميكنند كه در ضمن آنكه يك ماده اشتها آور ميباشد براي سلامتي نيز مضر بوده و مصـرف آن ميگرن، سرگيجه و كاهش توان حافظه را بدنبال دارد.

3- سوء تغذيه: افرادي كه به مصرف نوشابه هاي گازدار اعتياد دارند و از طرفي كه اين محصولات موجب كاهش اشتها ميگردند بنابراين فرد معتاد تنها به مصرف نوشابه هاي گازدار روي آورده و دچار سوء تغذيه ميگردند.هنگامي كه شما در بطري يك نوشابه گازدار را ميگشاييد بلافاصله حبابها و گازهاي موجود در آن به بيرون جهيده وظاهر ميگردند.گاز اينگونه محصولات بسبب وجود اسيد فسفريك و دي اكسيد كربن در تركيباتشان ميباشد كه سبب اسيدي گشتن اينگونه محصولات نيز ميگردند.PH نوشابه هاي گازدار بين 2.5 تا 3.5 ميباشد كه موجب پديد آمدن محيطي اسيدي در معده ميگردند. در كل مسير سيستم گوارش تنها معده قادر به مقاومت در برابر چنين محيط اسيدي ميباشد. اما در ديگر اعضاي سيستم گوارش بدن مانند دهان، گلو و مري در پي مصرف نوشابه هاي گازدار محيط اسيدي ناهنجاري ايجاد ميگردد. چراكه مخاط دهان، گلو و مري بسيار در برابر اسيد حساس و آسيب پذير ميباشند. اسيد فسفريك موجود در اين نوشابه ها نيز با رقابت با اسيد هيدروكلريك معده عملكرد صحيح معده را تحت تاثير قرار ميدهد. هنگامي كه معده ناكارآمد ميگردد غذاي مصرفي گوارش نيافته باقي مانده و سبب سوء هاضمه و نفخ ميگردد. افرادي كه از زخم معده و
سوزش سر سينه رنج ميبرند بايد از مصرف نوشابه هاي گازدار جدا خودداري كنند.

4- تاثير بروي كليه ها: هنگامي كه ميزان اسيد فسفريك خون افزايش مي يابد كليه ها قادر بدفع سريع آن نميباشند بنابراين فشار مضاعفي بروي كليه ها تحميل ميگردد. مصرف نوشابه هاي گازدار سبب ميگردد تا كلسيم از استخوانها برداشته شده و درون خون جريان يابد اين امر موجب رسوب كلسيم اضافي در كليه ها گرديده كه در نهايت منجر به سنگ كليه ميگردد.

5- تاثير بروي پوست: خون اسيدي بروي عملكرد گلوتايتون تاثير ميگذراد. گلوتايتون يك آنزيم با خاصيت آنتي اكسيداني ميباشد. علاوه بر آن نوشابه هاي گازدار فاقد هرگونه مواد معدني و ويتامين ميباشند. افرادي كه نوشابه مصرف ميكنند معمولا مصرف آب ميوه، شير و حتي آب را كاهش ميدهند و بدن خود را از ويتامينها و مواد معدني كه براي سلامتي پوست ضروري ميباشند محروم ميسازند. بنابراين پوستشان بيشتر دچار چين و چروك ميگردد.

6- تاثير بروي استخوانها: اسيد فسفريك موجود در نوشابه هاي گازدار ماده اي بسيار سمي ميباشد. در صنعت از اسيد فسفريك بعنوان سختي گير آب استفاده ميگردد. به اين طريق كه اسيد فسفريك سبب زدودن كلسيم و منيزيوم از آب سخت ميگردد. اسيد فسفريك در بدن نيز داراي عملكرد مشابهي ميباشد. يعني يون كلسيم را از استخوانها بر داشته و پوكي استخوانها را سبب ميگردد.

7- تاثير كافئين: به نوشابه هاي گازدار عمدا كافئين افزوده ميگردد تا ايجاد اعتياد و وابستگي در مصرف كنندگان خود كنند. كافئين موجود در نوشابه هاي گازدار با سرعت بيشتري نسبت به ديگر نوشيدنيهاي حاوي كافئين مانند قهوه و چاي جذب بدن ميگردد. كافئين سبب برهم خوردن نظم خواب گرديده، علايم پيش از قاعدگي را تشديد كرده و سبب كم آبي در بدن ميگردد.

به خاطر داشته باشيد كه بيماريها يك شبه پديدار نميگردند بلكه در طي سالها بر اثر پيروي از رژيمهاي غذايي نامناسب ايجاد ميگردند.بنابراين مصرف نوشابه هاي گازدار را به حداقل ممكن رسانده و در عوض به نوشيدن آب وآب ميوه هاي طبيعي روي آوريد. هرگاه هم كه هوس مصرف نوشابه هاي گازدار را كرديد حتما از ني استفاده كنيد تا از تماس مستقيم نوشابه با دندانها خودداري كرده باشيد.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمر طولانی می خواهید، گوجه فرنگی را روزانه مصرف کنید

گوجه‌ فرنگی‌ می‌تواند بدن‌ افراد را در مقابل‌ ابتلا به‌ برخی‌ بیماری‌های‌ جدی‌ مثل‌ سرطان‌ ایمن‌ کند. بهتر است گوجه‌ فرنگی‌ را در بین‌ رژیم‌های‌ غذایی‌ روزانه‌ مصرف‌ کنید .

این‌ مطالعات‌ توسط‌ دانشمندان‌ روی‌ موش‌ها انجام‌ شده‌، اما به‌ هر حال‌ گفته‌ می‌شود که‌ اگر روی‌ آدم‌ها هم‌ انجام‌ شود نتایج‌ مشابه‌ در بر خواهد داشت‌.

گفته‌ می‌شود، اگر افراد به‌ صورت‌ مرتب‌ و مستمر گوجه‌ فرنگی‌ مصرف‌ کنند طول‌ عمرشان‌ زیاد خواهد شد و سالم‌ تر از بقیه‌ زندگی‌ خواهند کرد. در گوجه‌ فرنگی‌ ماده‌یی‌ به‌ نام‌ لیکوپن‌ وجود دارد که‌ نوعی‌ آنتی‌ اکسیدان‌ محسوب‌ می‌شود و می‌تواند به‌ جنگ‌ سلول‌های‌ سرطانی‌ برود .

گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌های C و A، اسیدفولیک، بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.

گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرف‌کننده ضعف و خستگی، تقویت‌کننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است. متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه می‌کنند.

در ضمن گوجه‌فرنگی برای رفع مسمومیت‌های مزمن، بالا بودن اوره و چربی خون، درمان یبوست، دفع رسوبات ادراری و صفراوی نیز مفید شناخته شده است. در ضمن با توجه به اینکه گوجه فرنگی حاوی ویتامین A است، خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاط‌ها بسیار مؤثر است.

گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری بدون لک و سالم داشته باشد و برای نگهداری کوتاه‌مدت آن حتی تا ۱۵ الی ۲۰ روز نیز یخچال بهترین مکان است ولی برای زمان بیشتر از آن می‌توان روش فریز کردن را انتخاب کرد.

اگرچه در سال‌های اخیر گوجه فرنگی در تمام فصول سال یافت می‌شود ولی به لحاظ طعم و رنگ با انواع تابستانه آن متفاوت است. بنابراین برای استفاده از طعم گوجه فرنگی‌های تابستانه در پخت و پز زمستانی، شما می‌توانید آنها را ابتدا به صورت ریز خرد کرده یا رنده کنید، سپس بدون روغن در تابه‌ای ریخته و روی اجاق گاز بپزید.

پس از آنکه آب آن بخار شد و گوشت رنده شده آن غلظت نسبی‌ای پیدا کرد، آن را در یک ظرف یا کیسه فریزر بسته‌بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.

براساس پژوهش های انجام شده در دانشگاه هاروارد که بر روی ۴۰ هزار زن آمریکایی در طی هفت سال صورت گرفته است زنانی که هفت بار در هفته غذاهای حاوی گوجه فرنگی مصرف کرده اند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در آنها ۳۰ درصد کمتر از افرادی است که یکبار در هر هفته گوجه فرنگی خورده اند.

بررسی های جدید حاکی است افرادی که در هفته دوبار غذاهای تهیه شده با گوجه فرنگی و حتی سس گوجه فرنگی مصرف می کنند از خواص پیشگیرانه گوجه فرنگی بهره مند خواهند شد.

همچنین پژوهشگران دانشگاه منچستر و نیوکاسل دریافتند که افزودن پنج قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به رژیم غذایی روزانه ۱۰داوطلب، توانست با محافظت از پوست در برابر آثار اشعه ماوراء بنفش، مانع از آسیب پوستی شود.

دانشمندان در این تحقیق روزانه به ۱۰داوطلب حدود ۵۵ گرم رب گوجه فرنگی استاندارد که حاوی مقادیر زیادی گوجه فرنگی پخته شده است و همچنین به ۱۰ شرکت‌کننده دیگر فقط ۱۰گرم روغن زیتون دادند.

پس از سه ماه، نمونه‌های پوست گروهی که گوجه فرنگی مصرف کرده بودند نشان داد که پوستشان ۳۳درصد بیشتر در برابر آفتاب سوختگی مقاومت کرده است.

این میزان، معادل مصرف بسیار پایین کرم‌های ضد آفتاب است . همچنین در پوست این افراد میزان بسیار بیشتری پروکلاژن مولکول ساختاردهنده و نرم کننده پوست وجود داشت.

بر اساس این تحقیق، گوجه فرنگی زمانی که پخته می‌شود آنتی اکسیدان لیکوپن با بالاترین غلظت در آن وجود داردمشاهده پیوست 84166مشاهده پیوست 84166

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا