داریم داریم داریم
پلی استیشن پسرون است نمیشه؟؟؟؟خوش نیست....مسنجرم نداره ....
ما هی نمیایم.........چون کلا اینجاییم....
زهرا این لیسته چیه گذاشتی
آبرومون رفت همه که مجردن
حالا میان میگن این تالاره یه مشکلی داره![]()
یعنی واقعا جای ادمین و پیرجو خالیه اینجا
در تالارو میبندن میرن![]()
واااااااااااااااااا
تازه بهشون بگو اگر میخان اسمشونو اضافه کنم
نه خوبه
هدف داشتم
حالا ایشالله مثل ازدواج دانشجویی ...میخام ازدواج باشگاهی درست کنم .....ایشالله
بازش کن چیه خانوم ؟ در بازکن رو میزه خودتون زحمت بکشین بردارینبازش کن.........
میگم زهرا اینجا اصلا جنبه نواوری ندارن بچه ها
بده مریم خانوم ؟ دیگه همه میدونن کی چن سالشه؟ مجرده متاهله چیکاره هست نیست؟
بستگی داره تا نو اوری چی باشه
بستگی داره تا نو اوری چی باشه
عجیبه واقعا این باشگاه تالار اقتصاد نداره .هیچکسی هم انگار دنبال مطالب اقتصادی نیست.انگار این مورد جزو امور روزمره بشر نیست.حتی اقتصاد کشاورزی هم نداریم
اره امیر جان اگه 70% مطالب درست باشه خودش خیلیه اون 30 % هم که انحراف معیار داره مربوط به سن خانوما هست که معمولا چون شناسنامه هاشون گم میشه یادشون نمیمونه سنشونو کم میکنننو اوری به این باحالی بده
من هی میخاستم دونه دوهنه بپرسم کی کیه
الان قشنگ فهمیدم
کار یه تاپیک کرد
بده مریم خانوم ؟ دیگه همه میدونن کی چن سالشه؟ مجرده متاهله چیکاره هست نیست؟رشتش چیه.اونایی هم که دوست ندارن در میرم مثل اسمون
اره واقعا اینو که راست میگی؟ فکر این که از این کار بیای بیرون بری تو یه کار دیگه نمیشه کرد چون اگه از اون کار قبلی بیای بیرون یوهو همون بیرون میمونی راه پس هم نداریدلت خوشه ها
این چیزا دمده شده
این روزا هر کسی هر کاری پیش بیاد میچسبه بهش
کسی اهل ریسک و اطلاعات اقتصادی نیست
حدش رعایت میشه مریم جان شما پستای قبلی رو بخون اگه یک کلمه حرف بیخودی کسی زده بود نشون بده پاکش کنیم.هیچ چیز بدی نداره توش.به خاطر اینکه اینجا همه همدیگرو میشناسن و همه مشالا تحصیل کرده هستند.یه سری چیزا هم مربوط به مجرد هاست با متاهل ها دیگه شوخی نداریمبد نیست اما در یه حدی قابل قبوله....
شاید دوست نداشته باشه...![]()
نو اوری به این باحالی بده
الان قشنگ فهمیدم
کار یه تاپیک کرد
عجیبه واقعا این باشگاه تالار اقتصاد نداره .هیچکسی هم انگار دنبال مطالب اقتصادی نیست.انگار این مورد جزو امور روزمره بشر نیست.حتی اقتصاد کشاورزی هم نداریم
اره امیر جان اگه 70% مطالب درست باشه خودش خیلیه اون 30 % هم که انحراف معیار داره مربوط به سن خانوما هست که معمولا چون شناسنامه هاشون گم میشه یادشون نمیمونه سنشونو کم میکنن
چند وقت پیش یه دختر خانومی رو معرفی کردن رفتم ببینم بعد از سلام و احوال پرسی و اینا رسیدیم به سن و سال.گفتم متولد چندی گفت 56 هستم ولی نمیدونم چرا خانوادم شناسناممو 54 گرفتن؟؟؟
منو میگی دو تا شاخ در اوردم بعدش گفتم به خودم مگه میشه هنوز طرف به دنیا نیومده براش شناسنامه گرفتن؟هنوزم یادش میوفتم میمیرم از خنده
پس حسودی میکنی :یکار یکساله ما رو (و حتی بیشتر... هنوز هم خیلی ها کشف نشدن) واسه شما تو یه پست حل کردن... خوشبحالتون
dag mr. amir aliشب بخیر
اونقدرم دیر نیستا
نمیدونم چرا فقط من اینجام
حدش رعایت میشه مریم جان شما پستای قبلی رو بخون اگه یک کلمه حرف بیخودی کسی زده بود نشون بده پاکش کنیم.هیچ چیز بدی نداره توش.به خاطر اینکه اینجا همه همدیگرو میشناسن و همه مشالا تحصیل کرده هستند.یه سری چیزا هم مربوط به مجرد هاست با متاهل ها دیگه شوخی نداریمچون اونا حسابشون سواست( جداست)
![]()
شب بخیر
اونقدرم دیر نیستا
نمیدونم چرا فقط من اینجام
بازش کن چیه خانوم ؟ در بازکن رو میزه خودتون زحمت بکشین بردارین
منظورم کنار اسمشون خصوصیات دیگه هم بنویسیم مثل قد و وزن![]()
پس حسودی میکنی :ی
dag mr. amir ali
ik ben ook hier .maar je weet het niet.
om dat ik ben onzichtbaar!
mijn groet en beste wensen voor 2010 voor jij en u familie
سلام
منم هستم
اینم برای شما
کشفش باشه برای شما
موفق باشید
امین رخ
خواهش میکنم وظیفم بود....نو اوری به این باحالی بده
الان قشنگ فهمیدم
کار یه تاپیک کرد
البته تا حدودی باهات موافقم سو استفاده ممکنه بشه ولی از ادمای بی سوادمگه من گفتم رعایت نشده؟؟؟اما همیشه تو دنیای مجازی باید خیلی حواست به همه جا باشه... الحمدالله بچه های تالار ما همشون دخترای خانوم و پسرای اقایی هستند اما تو تالار که فقط ماها نیستیم خیلی افراد ناشناس میان و متاسفانه سو استفاده میکنن...
اهان یعنی تو این بحث من برم کنار؟
سرعت پایینه...![]()
مومن من اگه حس و حال کشف داشتم میرفتم یه چیزی کشف میکردم به درد زندگانیم بخورهdag mr. amir ali
ik ben ook hier .maar je weet het niet.
om dat ik ben onzichtbaar!
mijn groet en beste wensen voor 2010 voor jij en u familie
سلام
منم هستم
اینم برای شما
کشفش باشه برای شما
موفق باشید
امین رخ
میگم ولی راست میگه خدایی اسپید پایینه اساسیالبته تا حدودی باهات موافقم سو استفاده ممکنه بشه ولی از ادمای بی سواد
بهر حال یه همچین تاپیکی بنظرم لازمه
هر کس هم فقط یه پست توش داشته باشه و یه بیوگرافی کوتاه از خودش و سوابق کاریش
اگه دوستان پاین استارت کنیم حالش ببریم
مومن من اگه حس و حال کشف داشتم میرفتم یه چیزی کشف میکردم به درد زندگانیم بخوره
تازشم بنظر من کشف فقط یکی اونم ناز شصت بچه محلمون زکریا
خدا ابا و اجداد و نوادگانش بیامرزه
اره امیر جان اگه 70% مطالب درست باشه خودش خیلیه اون 30 % هم که انحراف معیار داره مربوط به سن خانوما هست که معمولا چون شناسنامه هاشون گم میشه یادشون نمیمونه سنشونو کم میکنن
چند وقت پیش یه دختر خانومی رو معرفی کردن رفتم ببینم بعد از سلام و احوال پرسی و اینا رسیدیم به سن و سال.گفتم متولد چندی گفت 56 هستم ولی نمیدونم چرا خانوادم شناسناممو 54 گرفتن؟؟؟
منو میگی دو تا شاخ در اوردم بعدش گفتم به خودم مگه میشه هنوز طرف به دنیا نیومده براش شناسنامه گرفتن؟هنوزم یادش میوفتم میمیرم از خنده