من برم خدا حافظ همتون شب خوشي داشته باشين
خودشون با پای خودشون که نمیرن.همسر محترم میبرشونامان از دست این متاهلا
میان میگن سوک سوک و میرن
بسلامت
شب خوش
خودشون با پای خودشون که نمیرن.همسر محترم میبرشون![]()
زهرا میگم تو همه پستات همون یه دونه شکلکی که داری بذار
![]()
نه درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه ديگه حالا شب با خيال راحت ميخوابي اما يه افغاني محترم پيدا كن شيشدنگ خيالت راحت ميشه ضمن اينكه حتما لازمت ميشه؟![]()
همون شکلی که کلشو میخارونه تعجب میکنه که گفتی دارمچه شکلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الهی یه روزی بیاد به همین زودیا زنت بیاد دستت یگیره نذاره سال تا سال بیای اینجا.....
الهییییییییی امین
افسون بنده خدا هم به روزگار افشین دچار شد.دچار پست گرفتگی این تاپیک شد
الهی امین........همون شکلی که کلشو میخارونه تعجب میکنه که گفتی دارمخودت الهی اینجوری بشی اول
![]()
![]()
چجوری؟ منظورم همون دعایی بود که برا من کردی؟ اول خودت دوم کسیالهی امین........
اما من اینجوری نمیشما ..میدونی چرا؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا این گرفتم از دست اونا در امان باشم
به کار که میاد
اما بحران جهانی بر ما هم اثر کرده تعدیل نیرو میکنیم :ی
جدا از شوخی خرج اصلی گلخونه و کلا کشاورزی نه کود هست و نه بذر و نه افت
هزینه کارگر مهمترین بخشه
امیر علی جان من اینجوری نبودم به مولا این زهرا منو معتاد کردههشما دو تا خواب و خوراک ندارید ؟
یه پلی استیشن بخرید حالش ببرید
چه خبره هی میاید اینجا موتادا
هرکی جدید بیاد بخواد پستای امروزو اول بخونه دیگه فردا میتونه بیاد پست جدید بزاره.یه روز طول میکشه![]()
هرکی جدید بیاد بخواد پستای امروزو اول بخونه دیگه فردا میتونه بیاد پست جدید بزاره.یه روز طول میکشه![]()
شما دو تا خواب و خوراک ندارید ؟
یه پلی استیشن بخرید حالش ببرید
چه خبره هی میاید اینجا موتادا
امیر علی جان من اینجوری نبودم به مولا این زهرا منو معتاد کردهه![]()
مگه بازم زهرا داریم که جوون مردمو معتاد کنه غیر از خود جنابعالی؟زهرا کیه؟؟؟
هم اسم منه ........
چجوری؟ منظورم همون دعایی بود که برا من کردی؟ اول خودت دوم کسی![]()
زهرا این لیسته چیه گذاشتی
آبرومون رفت همه که مجردن
حالا میان میگن این تالاره یه مشکلی داره![]()
افسون جان به این میگن شفاف سازی روابط این نشون میده که این دنیای ما همچینم مجازی نیستمن پیشنهاد میکنم دوستان رنگ مورد علاقه و موسیقی دلخواه هم بذارن کنار عکشسون که افراد بازدید کننده گیج نشن طفلکیا(از همون شکلک بالایی ها )زهرا این لیسته چیه گذاشتی
آبرومون رفت همه که مجردن
حالا میان میگن این تالاره یه مشکلی داره![]()
مگه بازم زهرا داریم که جوون مردمو معتاد کنه غیر از خود جنابعالی؟![]()
یعنی واقعا جای ادمین و پیرجو خالیه اینجانه خوبه
هدف داشتم
حالا ایشالله مثل ازدواج دانشجویی ...میخام ازدواج باشگاهی درست کنم .....ایشالله
افسون جان به این میگن شفاف سازی روابط این نشون میده که این دنیای ما همچینم مجازی نیستمن پیشنهاد میکنم دوستان رنگ مورد علاقه و موسیقی دلخواه هم بذارن کنار عکشسون که افراد بازدید کننده گیج نشن طفلکیا(از همون شکلک بالایی ها )
یعنی واقعا جای ادمین و پیرجو خالیه اینجا
در تالارو میبندن میرن![]()
لریه مثل اینکهایدونوم ............تونم ایدونی .........ای نیدونی تا ایدونمت .....لهجه کجاهه خدا میدونه...
اول خودم
دوم خودت
سوم همه
اینجوری که داریم پیش میریم اول این لیس فشرده میشه چون دونفر دو نفر کنار هم قرار میگیرن لیست کوتاه میشه دیگه بعد از اون ایشالا دو سال دیگه دوباره عریضو طویل میشه چون بچه ها سر و کلشون پیدا میشه .اگه دوقلو هم توش باشه که دیگه واویلانه خوبه
هدف داشتم
حالا ایشالله مثل ازدواج دانشجویی ...میخام ازدواج باشگاهی درست کنم .....ایشالله
افسون جان به این میگن شفاف سازی روابط این نشون میده که این دنیای ما همچینم مجازی نیستمن پیشنهاد میکنم دوستان رنگ مورد علاقه و موسیقی دلخواه هم بذارن کنار عکشسون که افراد بازدید کننده گیج نشن طفلکیا(از همون شکلک بالایی ها )
لریه مثل اینکه
اینجوری که داریم پیش میریم اول این لیس فشرده میشه چون دونفر دو نفر کنار هم قرار میگیرن لیست کوتاه میشه دیگه بعد از اون ایشالا دو سال دیگه دوباره عریضو طویل میشه چون بچه ها سر و کلشون پیدا میشه .اگه دوقلو هم توش باشه که دیگه واویلا![]()