زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
آخه چرا؟!!! یه فایل 200 مگی گذاشته بودم دانلود بشه برای این که سرعتش نیاد پایین هیچ صفحه ای رو باز نکردم و درسمو خوندم فقط 80 مگ مونده بود همون سیو شد بقیش دانلود نشد یک ساعت و ده دقیقه از وقتم رفت:cry:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
آخه چرا؟!!! یه فایل 200 مگی گذاشته بودم دانلود بشه برای این که سرعتش نیاد پایین هیچ صفحه ای رو باز نکردم و درسمو خوندم فقط 80 مگ مونده بود همون سیو شد بقیش دانلود نشد یک ساعت و ده دقیقه از وقتم رفت:cry:

اصلا دانلود به ماها نیومدههههههههههههههه :cry:

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
برف و کولاک شدید در تهران و ۱۱ استان

برف و کولاک شدید در تهران و ۱۱ استان

خبرآنلاین: سازمان هوا‌شناسی پیش بینی کرد که از روز شنبه در ۱۱ استان کشور به سبب بارش برف اختلال در تردد جاده‌ای رخ دهد.

همچنین به علت وزش باد در روز یکشنبه کولاک برف پیش‌بینی می‌شود و از روز شنبه در استان‌های شمالی، مرکزی و شرقی کشور دمای هوا تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

مطابق اخطاریه سازمان هوا‌شناسی از عصر جمعه در غرب استان کردستان و جنوب آذربایجان غربی و در روز شنبه در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، اردبیل، گیلان، همدان و مرکزی به سبب بارش برف اختلال در تردد جاده‌ای و به علت وزش باد در روز یکشنبه کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.

همچنین روزهای شنبه و یکشنبه در استان‌های شمال غرب، غرب، مرکز، تهران، شمال و یکشنبه و دوشنبه در استان‌های شرق و شمال شرق دمای هوا تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

MehD1979

کاربر ممتاز
جزییاتی از خانه كارلوس كي روش در تهران

جزییاتی از خانه كارلوس كي روش در تهران

گل: فدراسيون فوتبال بالاخره بعد از يازده ماه تاخير توانست براي كارلوس كروش و دستيارانش خانه بگيرد و به اين ترتيب كمتر از دو هفته ديگر مربيان تيم ملي زندگي جديد خود را در خانه‌اي كه مديران فدراسيون فوتبال براي آنها رهن كرده‌اند شروع مي‌كنند.
هفته گذشته خبر رسيد كه فدراسيون فوتبال در صدد است در يكي از مجتمع‌هاي مسكوني منطقه شهرك غرب براي مربيان خارجي تيم ملي خانه بگيرد. به اين ترتيب تلاش‌هاي علي كفاشيان و همكارانش نتيجه داد و آنها توانستند سه واحد مسكوني با متراژ بالاي ۱۵۰ متر در برج مشهور و بلند ايران زمين شهرك غرب رهن كنند.
مديران فدراسيون جدا از پول قابل توجهي كه براي رهن اين سه واحد مسكوني پرداخت كرده‌اند، با توجه به اينكه چند روز پيش قرارداد رهن واحدهاي مسكوني را امضا كردند، تزيينات داخلي و خريد لوازم خانگي مورد نياز منزل كروش و دستيارانش را هم در دستور كار خود قرار داده‌اند.
نكته مهم و اساسي اينجا است كه فدراسيون فوتبال بايد تمام امكانات و وسايل مورد نياز يك زندگي راحت را براي مربيان خارجي تهيه كند. از فرش، تلويزيون، گاز، يخچال و مبلمان گرفته تا بشقاب و قابلمه و ليوان ... در حال حاضر با دستور علي كفاشيان، فدراسيون فوتبال يك طراح و ديزاينر خانه استخدام كرده تا زير نظر او تزيينات داخلي واحدهاي مسكوني و تهيه وسايل و لوازم خانگي مورد نياز انجام شود. در حال حاضر نصب پرده‌هاي خانه كروش و همكارانش در حال تمام شدن است و احتمالا هفته آينده تلويزيون و يخچال و مبلمان هم تهيه و به خانه‌ها برده مي‌شود.
اينطور كه پيداست رهن اين خانه و خريداري تمام لوازم و وسايل مورد نياز چيزي حدود ۷۰۰ ميليون تومان هزينه روي دست فدراسيوني‌ها گذاشته است.
از آنجايي كه چيزي حدود ۹۰ درصد واحدهاي مسكوني مجتمع ايران‌زمين پر بود، فدراسيون توانسته سه واحد در طبقات سوم، يازدهم و بيست و سوم برج رهن كند. بر اين اساس با هماهنگي‌هاي انجام شده قرار است كارلوس كروش در طبقه بيست و سوم برج مستقر شود تا از اين به بعد تهران زير پاي او باشد.
دن گاسپار مربي دروازه‌بان‌هاي تيم ملي هم به واحد طبقه يازدهم مي‌رود. سيموئز و ميك مك درموت هم به فدراسيون فوتبال اعلام كرده‌اند از آنجايي كه نمي‌توانند خانواده خود را به تهران بياورند با هم در يك واحد مسكوني زندگي خواهند كرد. مك درموت در حال حاضر در امارات خانه دارد و خانواده او هم در ابوظبي زندگي مي‌كنند، به همين دليل قرار است ماهي دو بار او سفري به ابوظبي داشته باشد تا كنار خانواده‌اش باشد. در حال حاضر فقط قرار است كارلوس كروش و دن گاسپار همسر و فرزندان خود را براي زندگي به تهران بياورند.
گفتني است با توجه به حضور در مجتمع ايران‌زمين، كروش و دستيارانش مشكلي بابت استخر و سونا ندارند و مي‌توانند هر وقت كه دلشان خواست از امكانات برج استفاده كنند.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
من بالاخره تونستم فایلش رو درست کنم فقط حیف تا پنج شنبه امتحان دارم وگرنه می دیدیمش باید تا پنج شنبه صبر کنم الانم تازه یک ساعته از خواب بیدار شدم ساعت 9 خوابیدم

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
خبرآنلاین: سازمان هوا‌شناسی پیش بینی کرد که از روز شنبه در ۱۱ استان کشور به سبب بارش برف اختلال در تردد جاده‌ای رخ دهد.

همچنین به علت وزش باد در روز یکشنبه کولاک برف پیش‌بینی می‌شود و از روز شنبه در استان‌های شمالی، مرکزی و شرقی کشور دمای هوا تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

مطابق اخطاریه سازمان هوا‌شناسی از عصر جمعه در غرب استان کردستان و جنوب آذربایجان غربی و در روز شنبه در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، اردبیل، گیلان، همدان و مرکزی به سبب بارش برف اختلال در تردد جاده‌ای و به علت وزش باد در روز یکشنبه کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.

همچنین روزهای شنبه و یکشنبه در استان‌های شمال غرب، غرب، مرکز، تهران، شمال و یکشنبه و دوشنبه در استان‌های شرق و شمال شرق دمای هوا تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

تاریخش رو نزده؟ الان که تهران گرمه وسایل گرمایشی رو خاموش کردیم

reyhaneh919

کاربر بیش فعال

:biggrin:تو این 3-2 روزه این قدر زنگ زدم این شرکت اینترنت یه خانمی بود که باید وصل می کرد داخلیشو داد دیگه زنگ می زنم می دونه امروز باز زنگ زدم فکر کنم یه بار دیگه زنگ بزنم بگیره کتکم بزنه:biggrin:

MehD1979

کاربر ممتاز
آهان ممنون
منم می خواستم برم یه ایمیل می خواد بیاد واسه همون سیستمو روشن کردم وگرنه صبح این قدر اذیتم کرد نمی خواستم روشن کنم حوصلشو نداشتم.

اومدم
خواهر کوچولو درس میخونی دیگه؟؟؟

MehD1979

کاربر ممتاز
:biggrin:تو این 3-2 روزه این قدر زنگ زدم این شرکت اینترنت یه خانمی بود که باید وصل می کرد داخلیشو داد دیگه زنگ می زنم می دونه امروز باز زنگ زدم فکر کنم یه بار دیگه زنگ بزنم بگیره کتکم بزنه:biggrin:

اینترنتم شده مثله آب حموم باید یا دم صبح بری یا آخر شب که فشار زیاده .........

reyhaneh919

کاربر بیش فعال

اینترنتم شده مثله آب حموم باید یا دم صبح بری یا آخر شب که فشار زیاده .........

نه من می خواستم اینترنتمو ارتقا بدم مدارکمو فکس کرده بودم زنگ زده بودن واسه وصل کردنش داخلیشو داد هر وقت پول ریختم بهش زنگ بزنم برام وصل کنه

"Pejman"

تعريف شلوار جين چيست و فرق آن با لي چيست ؟

تعريف شلوار جين چيست و فرق آن با لي چيست ؟

دوخت: لوی استراوس (Levi Strauss) طراح شلوار جین است. این شلوارها خیلی سریع محبوبیت پیدا کردند و مردم برای این شلوارهای کتانی نام لیوایز Levis را انتخاب کردند. و این شلوارها به لیوایز مشهور شد و شرکت لوی استراوس نیز این لغت را به عنوان علامت تجاری اش ثبت کرد.
سال های بعد این محبوبیت ادامه پیدا کرد و چندین کمپانی تولید جین نیز به وجود آمد.
سال 1989 فردی با نام هنری دیوید Henry David Lee کمپانی لی را تاسیس کرد.
شلوارهای جین برند لی (Lee) نیز آنقدر محبوبیت پیدا کرد که اصطلاح لی بر روی همه شلوارهای جین مشهور شد. طوری که هنوز خیلی از افراد شلوار جین را شلوار لی می نامند.

"Pejman"

سلام بچه ها ... 1 تعریف مختصر در مورد وجین میخوام..... ! بهترین بیان برای کلمه وجین چیه ؟

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
از ريشه درآوردن علف هرز با دست يا كج‌بيل رو وجين ميگن.
اين روش قديميترين روش براي كنترل علف هرزه كه عمدتا براي گياهان باارزش يا گياهاني كه تراكم بالا دارند و نميشه از ابزار كشاورزي استفاده كرد يا گياهاني كه هنوز علفكش انتخابي براشون ساخته نشده يا مناطقي كه از نظر وسعت كوچيك هستن از اين روش استفاده ميشه عمدتا در بين علفهاي يك ساله يا گياهان چند ساله اي كه قادر به رويش از ريشه و غده و ريزوم نيستند استفاده ميشه. همچنين در مزارعي كه اون علف هرز تازه بهش وارد شده از اين روش استفاده ميشه.

سعي كردم خلاصه بگم. اميدوارم به دردت بخوره

"Pejman"

از ريشه درآوردن علف هرز با دست يا كج‌بيل رو وجين ميگن.
اين روش قديميترين روش براي كنترل علف هرزه كه عمدتا براي گياهان باارزش يا گياهاني كه تراكم بالا دارند و نميشه از ابزار كشاورزي استفاده كرد يا گياهاني كه هنوز علفكش انتخابي براشون ساخته نشده يا مناطقي كه از نظر وسعت كوچيك هستن از اين روش استفاده ميشه عمدتا در بين علفهاي يك ساله يا گياهان چند ساله اي كه قادر به رويش از ريشه و غده و ريزوم نيستند استفاده ميشه. همچنين در مزارعي كه اون علف هرز تازه بهش وارد شده از اين روش استفاده ميشه.

سعي كردم خلاصه بگم. اميدوارم به دردت بخوره

خیلی خیلی لطف کردی.... خیلی مفید بود. ممنونم دوست گلم :gol:

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش ميكنم كاري نكردم

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
به به به به ... سلاممممممممممممممممممممممممممم خیلی خوبه کهههههههههههههه... آفریننننننن تبریک :gol:

مرسی ممنون. من دیگه اصلا ً نمی تونم الان بشینم. یه لحظه به فکرم رسید برم ببینم نمره ها نیومده دیدم این اومده اااااااااااااااااااااااا

استاد کیلویی نمره می ده چون من کلا ً یک صفحه و نیم بیشتر جواب ندادم نصفشم غلط بود. دوستم که بچند صفحه بیشتر نوشته بود 20 شده.

"Pejman"

مرسی ممنون. من دیگه اصلا ً نمی تونم الان بشینم. یه لحظه به فکرم رسید برم ببینم نمره ها نیومده دیدم این اومده اااااااااااااااااااااااا

استاد کیلویی نمره می ده چون من کلا ً یک صفحه و نیم بیشتر جواب ندادم نصفشم غلط بود. دوستم که بچند صفحه بیشتر نوشته بود 20 شده.

کسی که جزوه نوردی میکنه باید هم نمرش خوب بشه :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا