reyhaneh919
کاربر بیش فعال
آخه چرا؟!!! یه فایل 200 مگی گذاشته بودم دانلود بشه برای این که سرعتش نیاد پایین هیچ صفحه ای رو باز نکردم و درسمو خوندم فقط 80 مگ مونده بود همون سیو شد بقیش دانلود نشد یک ساعت و ده دقیقه از وقتم رفت

آخه چرا؟!!! یه فایل 200 مگی گذاشته بودم دانلود بشه برای این که سرعتش نیاد پایین هیچ صفحه ای رو باز نکردم و درسمو خوندم فقط 80 مگ مونده بود همون سیو شد بقیش دانلود نشد یک ساعت و ده دقیقه از وقتم رفت![]()
من بالاخره تونستم فایلش رو درست کنم فقط حیف تا پنج شنبه امتحان دارم وگرنه می دیدیمش باید تا پنج شنبه صبر کنم الانم تازه یک ساعته از خواب بیدار شدم ساعت 9 خوابیدماصلا دانلود به ماها نیومدههههههههههههههه![]()
خبرآنلاین: سازمان هواشناسی پیش بینی کرد که از روز شنبه در ۱۱ استان کشور به سبب بارش برف اختلال در تردد جادهای رخ دهد.
همچنین به علت وزش باد در روز یکشنبه کولاک برف پیشبینی میشود و از روز شنبه در استانهای شمالی، مرکزی و شرقی کشور دمای هوا تا ۱۰ درجه کاهش مییابد.
مطابق اخطاریه سازمان هواشناسی از عصر جمعه در غرب استان کردستان و جنوب آذربایجان غربی و در روز شنبه در استانهای آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، اردبیل، گیلان، همدان و مرکزی به سبب بارش برف اختلال در تردد جادهای و به علت وزش باد در روز یکشنبه کولاک برف پیشبینی میشود.
همچنین روزهای شنبه و یکشنبه در استانهای شمال غرب، غرب، مرکز، تهران، شمال و یکشنبه و دوشنبه در استانهای شرق و شمال شرق دمای هوا تا ۱۰ درجه کاهش مییابد.
تاریخش رو نزده؟ الان که تهران گرمه وسایل گرمایشی رو خاموش کردیم
اصلا دانلود به ماها نیومدههههههههههههههه![]()
واسه امروزه
از شب شروع میشه
من برم فعلا
آهان ممنون
منم می خواستم برم یه ایمیل می خواد بیاد واسه همون سیستمو روشن کردم وگرنه صبح این قدر اذیتم کرد نمی خواستم روشن کنم حوصلشو نداشتم.
تو این 3-2 روزه این قدر زنگ زدم این شرکت اینترنت یه خانمی بود که باید وصل می کرد داخلیشو داد دیگه زنگ می زنم می دونه امروز باز زنگ زدم فکر کنم یه بار دیگه زنگ بزنم بگیره کتکم بزنه
![]()
اومدم
خواهر کوچولو درس میخونی دیگه؟؟؟
اینترنتم شده مثله آب حموم باید یا دم صبح بری یا آخر شب که فشار زیاده .........
سلام دوستم باید بری تالار مهندسی برق........سلام من دانشجوی برق کنترل هستم . میخواستم بدونم دانشجوهای برق کجان؟
]سلامسلام بچه ها ... 1 تعریف مختصر در مورد وجین میخوام..... ! بهترین بیان برای کلمه وجین چیه ؟
از ريشه درآوردن علف هرز با دست يا كجبيل رو وجين ميگن.
اين روش قديميترين روش براي كنترل علف هرزه كه عمدتا براي گياهان باارزش يا گياهاني كه تراكم بالا دارند و نميشه از ابزار كشاورزي استفاده كرد يا گياهاني كه هنوز علفكش انتخابي براشون ساخته نشده يا مناطقي كه از نظر وسعت كوچيك هستن از اين روش استفاده ميشه عمدتا در بين علفهاي يك ساله يا گياهان چند ساله اي كه قادر به رويش از ريشه و غده و ريزوم نيستند استفاده ميشه. همچنين در مزارعي كه اون علف هرز تازه بهش وارد شده از اين روش استفاده ميشه.
سعي كردم خلاصه بگم. اميدوارم به دردت بخوره
اااااااااااااااااااااااااااااااا بیوشیمی 17 شدم
به به به به ... سلاممممممممممممممممممممممممممم خیلی خوبه کهههههههههههههه... آفریننننننن تبریک![]()
به به به به ... سلاممممممممممممممممممممممممممم خیلی خوبه کهههههههههههههه... آفریننننننن تبریک![]()
مرسی ممنون. من دیگه اصلا ً نمی تونم الان بشینم. یه لحظه به فکرم رسید برم ببینم نمره ها نیومده دیدم این اومده اااااااااااااااااااااااا
استاد کیلویی نمره می ده چون من کلا ً یک صفحه و نیم بیشتر جواب ندادم نصفشم غلط بود. دوستم که بچند صفحه بیشتر نوشته بود 20 شده.
کسی که جزوه نوردی میکنه باید هم نمرش خوب بشه![]()
کسی که جزوه نوردی میکنه باید هم نمرش خوب بشه![]()