زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
تقریبا آره
خودم چوبشو خوردم 4 جا مصاحبه رفتمو...

ولی میشه شاخ شونو شکوند کار نشد نداریم:smile:

دکتری که عمرا ً نمی شه آزاد خوند شهریه اش سر به فلک می کشه

ارشد رو می خوام همین دانشگاه خودمون بخونم اول می خواستم سراسری بخونم رشته ای رو که می خوام تو تهران پیدا نکردم شایدم بوده من ندیدم گفتم همین جا بمونم

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
دکتری که عمرا ً نمی شه آزاد خوند شهریه اش سر به فلک می کشه

ارشد رو می خوام همین دانشگاه خودمون بخونم اول می خواستم سراسری بخونم رشته ای رو که می خوام تو تهران پیدا نکردم شایدم بوده من ندیدم گفتم همین جا بمونم

دکترای آزاد ترمی حدود 6 میلیونه
8 ترمه میشه بعبارتی...

اما اگه بورس شی اونوقت علاوه بر اینکه شهریه مجانی میشه
ماهی 500 تومنم حقوقتو میدن تو این 4 سال تحصیلت

پس فقط بخونی بهتره تا بجاش افکار نا امید کننده در سر بپرورونی یا ایها النساء اقراء هذا الکتب المهندسی!!!!!!

MehD1979

کاربر ممتاز
فسیل؟والا من ازفسیل چیزی نمیدونم تو بازی هم نمیشه که باشم مگه اینگه خودم نقش فسیل و ایفا کنم تاموردبحث باشه

نه یه استادیه قریب به 80 سال خورشیدی
گهی دل میرباید گهی می سراید
آری اینچنین است که به وی گوییم مش قربون!

سخن از جسارت بر شما بانوی گرام ننموده ایم
امیر بسلامت باد!!:biggrin:

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
دکترای آزاد ترمی حدود 6 میلیونه
8 ترمه میشه بعبارتی...

اما اگه بورس شی اونوقت علاوه بر اینکه شهریه مجانی میشه
ماهی 500 تومنم حقوقتو میدن تو این 4 سال تحصیلت

پس فقط بخونی بهتره تا بجاش افکار نا امید کننده در سر بپرورونی یا ایها النساء اقراء هذا الکتب المهندسی!!!!!!

دکتری مگه 4 ساله؟ وای پس خیلی عقبم که چون من یک سال هم دیر رفتم دانشگاه الان هم می خوام 7 ترمه تموم کنم اینو

سال اول رو که با معدل زیر 15 گذروندم از این به بعد باید بیشتر درس بخونم

MehD1979

کاربر ممتاز
دکتری مگه 4 ساله؟ وای پس خیلی عقبم که چون من یک سال هم دیر رفتم دانشگاه الان هم می خوام 7 ترمه تموم کنم اینو

سال اول رو که با معدل زیر 15 گذروندم از این به بعد باید بیشتر درس بخونم

ارشد 4 تا 6 ترم

پی اچ دی هم 8 تا 10 ترمه

بل بلی حتما زیاد بخون
شاگرد اول دانشجوی برتر و حتی نخبگان شی راحته
اگه فکر نکنی که دارم از خودم تعریف میکنم بنده حقیر به اینها دست یافتم شرمنده تمجید نمودم از حقارت خویش:redface:

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
ارشد 4 تا 6 ترم

پی اچ دی هم 8 تا 10 ترمه

بل بلی حتما زیاد بخون
شاگرد اول دانشجوی برتر و حتی نخبگان شی راحته
اگه فکر نکنی که دارم از خودم تعریف میکنم بنده حقیر به اینها دست یافتم شرمنده تمجید نمودم از حقارت خویش:redface:

شما درس خونی به اینا دست یافتی من زود خسته می شم زیاد انرژی ندارم. یه مقدار هم تنبلم مدرسه هم می رفتم همین طوری بودم

MehD1979

کاربر ممتاز
شما درس خونی به اینا دست یافتی من زود خسته می شم زیاد انرژی ندارم. یه مقدار هم تنبلم مدرسه هم می رفتم همین طوری بودم

از من بازیگوش تر و شیطون تر وجود نداشت

بخوای میشه

تلقین گر تلقین نکن نکن نکن

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
از من بازیگوش تر و شیطون تر وجود نداشت

بخوای میشه

تلقین گر تلقین نکن نکن نکن

بحث بازیگوشی نیست

من یک ساعت درس می خونم بعدش باید نیم ساعت دراز بکشم زیاد نمی تونم یه جا بشینم کلافه می شم. دراز کشیدن همانا یه چند ساعت خوابیدن همانا دیگه تا پاشم شب شده روزی 20 بار هم می یام اینترنت.

G1-Asal_lrrtm1

عضو جدید
بحث بازیگوشی نیست

من یک ساعت درس می خونم بعدش باید نیم ساعت دراز بکشم زیاد نمی تونم یه جا بشینم کلافه می شم. دراز کشیدن همانا یه چند ساعت خوابیدن همانا دیگه تا پاشم شب شده روزی 20 بار هم می یام اینترنت.

خوب دقیقه ای کار کن براهرصفحه ای که میخونی تایم بگیر بعد چند مین استراحت کن منم مثل تو بودم منتها جای خوابیدن برا خودم توهم میزدم و خیال بافی میکردم اما الان خیلی بهتره اوضام

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
خوب دقیقه ای کار کن براهرصفحه ای که میخونی تایم بگیر بعد چند مین استراحت کن منم مثل تو بودم منتها جای خوابیدن برا خودم توهم میزدم و خیال بافی میکردم اما الان خیلی بهتره اوضام

:)

روزایی که می رم دانشگاه اصلاً درس نمی خونم چون صبح زود می رم شب برمی گردم دیگه فقط می خوابم

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
:cry:

دانشگاه دوره هم کلی وقتم تلف می شه هم این که خیلی خسته می شم

الان می خواستم سبزیکاری بخونم آخر ترم خراب نکنم چون خیلی ریز سؤال می ده. ولی اصلا ً نمی تونم بشینم چشمام دیگه کم کم تار می بینه

MehD1979

کاربر ممتاز
بحث بازیگوشی نیست من یک ساعت درس می خونم بعدش باید نیم ساعت دراز بکشم زیاد نمی تونم یه جا بشینم کلافه می شم. دراز کشیدن همانا یه چند ساعت خوابیدن همانا دیگه تا پاشم شب شده روزی 20 بار هم می یام اینترنت.
خیلی بده زود روشتو عوض میکنی از خودت بخواه و اجرا کن زودتر

G1-Asal_lrrtm1

عضو جدید
:)

روزایی که می رم دانشگاه اصلاً درس نمی خونم چون صبح زود می رم شب برمی گردم دیگه فقط می خوابم

منم همینطور هی میگم بعدا میخونم میره تا جلسه ی بعد. بایدبعدد1/2ساعت زودتربرم دانشگاه تا مجبورشم که بخونم:D

MehD1979

کاربر ممتاز
پاسی از شب گذشته
و احوالات مکدر و پریشان گشته

بسی پلک خویش بر چشم بگذاریمو بیآرامیم

شب بر هگی نیکو خیر باد:cry:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
پاسی از شب گذشته
و احوالات مکدر و پریشان گشته

بسی پلک خویش بر چشم بگذاریمو بیآرامیم