فکر کردی فقط نی نیا دل دارن؟پیرمردا دل دارن ؟![]()
سلام خانجون !خیل خوب بابا.......
دعوانکنین
جواب سلام منو بدین
سلام جوجوها!![]()
خیل خوب بابا.......
دعوانکنین
جواب سلام منو بدین
سلام جوجوها!![]()
سلام پسر گلم...سلام خانجون !
سیلام مهندس جونی![]()
یکیشون که چند وقت پیش بهم پیام داده بودم بعدا ً فهمیدم "اخراجی موقت" شده باز یکی دو هفته پیش با یه نام کاربری دیگه باز بهم پیام داد یکی هم امروز پیام داده:
esmet ghashangehhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa
خدا عمرت بده ريحانه جون اينا كه چيزي نيست..جاي من بودي چيكارميكردي....با اينكه ميدونن متاهلم روزي دوتا خواستگار برام پيدا ميشه...![]()
بي خيال عزيزم...بخواي جواب بدي يا محل بذاري بيشتر پررو ميشن...كلا بعضي از آقايون..( يه وقت جستارت نباشه گفتم بعضي ) خوششون مياد اينجوري
مزاحم بشن و طرف هم هي جوابشون رو بده...يه بار كه جواب ندي خودشون ميفهمن كه اهل اين برنامه ها نيستي بي خيال ميشن.
اما خودمونيم ..بعضيها رو هم ماشالا هزارماشالا الان نزديك يكسال و نيم جوابش رو نميدم بازم ول كن نيست...![]()
تقصیر آواتارته! خدا بگم این محمدرضا رو چکارش کنه!!!خدا عمرت بده ريحانه جون اينا كه چيزي نيست..جاي من بودي چيكارميكردي....با اينكه ميدونن متاهلم روزي دوتا خواستگار برام پيدا ميشه...![]()
تقصیر آواتارته! خدا بگم این محمدرضا رو چکارش کنه!!!
تقصیر آواتارته! خدا بگم این محمدرضا رو چکارش کنه!!!
پسرم ...
به داداشم شیکا داری؟
بیا قبول کن اینا که گلابتون جون میگه راسته خو..![]()
مقسی خوفم . مادر ؟سلام پسر گلم...
خوبی مادر؟
سهلااااااام عخشم
خوبی عزیزم؟![]()
خدا عمرت بده ريحانه جون اينا كه چيزي نيست..جاي من بودي چيكارميكردي....با اينكه ميدونن متاهلم روزي دوتا خواستگار برام پيدا ميشه...![]()
بي خيال عزيزم...بخواي جواب بدي يا محل بذاري بيشتر پررو ميشن...كلا بعضي از آقايون..( يه وقت جستارت نباشه گفتم بعضي ) خوششون مياد اينجوري
مزاحم بشن و طرف هم هي جوابشون رو بده...يه بار كه جواب ندي خودشون ميفهمن كه اهل اين برنامه ها نيستي بي خيال ميشن.
اما خودمونيم ..بعضيها رو هم ماشالا هزارماشالا الان نزديك يكسال و نيم جوابش رو نميدم بازم ول كن نيست...![]()
سلام عزیزم ..
وووو......چخده زندگی سخته واخعن !!!!
تو این مدت که من نبودم هیچی عوض نشده گویا !!!!
حتی مزاحما!!!!!
[/CENTER]
![]()
![]()
فدای نوه ی خوشجلم بشم من
از بس شیرینو نجیبی![]()
الههههههي فدات بشم...خو به مامان بزرگي خوشجل و مهربونم رفتم ديگه....![]()
![]()
سلاااااااام..وااااااااای همه بزرگان که اینجان ..خوبین؟؟؟؟؟؟![]()
مدیرمون منو برد تو فاز کودکی منم برنامه کودک میخواااااااااام..