این کیه؟!!!
تفکر کردم فامیلی چیزی هس خو!!!یه نی نی که خداحافظی کرده![]()
سلام دوستان اگر سوالی در بخش گل و گیاه زینتی و پرورش آن هست در خدمتیم بچه های قدیمی تالار من رو می شناسن من جابر مهدی نیا هستم دانشجوی دکتری فیزیولوژی گیاهی و حدود 12 سال در کار تولید گل و گیاه زینتی هستم اگر مشکلی در بخش تولید گل و گیاه دارین و از دست اندک تجربه ام ! بر بیاد دریغ نمی کنم
سلام صبح همه بخیر... محمد رضا را خوبی؟
سلام خوبم مرسي شما چطوري در سرما و برف تهران البته فكر كنم امروز افتابي باشه ... روز تعطيل پيش از جمعه تو هم ايشالله بهت خوش بگذره
خدمت باقي بچه ها كه بعدا ميان هم سلام گرم دارم![]()
مرسی ... بله آسمون صاف صاف و هوایی بسیار تمیز... جای شما بسیار بسیار خالی ....![]()
دوستان بجاي ما اسمان ما هم افتابي و گرمه
سلااااااااااااااااام......من اومدم...نزدیکای ظهر همگیتون بخیر..........
صبح هفت ونیم پاشدم..تا 10 و نیم که واسه سرشماری اومدن درس خوندم..بعد نت...قرارا بود تا 11 بخونم.. دوباره غروب میخونم..البته ان شاء الله..خوبید شما؟خوش اومدي درس خوندنت چي شد ؟
صبح هفت ونیم پاشدم..تا 10 و نیم که واسه سرشماری اومدن درس خوندم..بعد نت...قرارا بود تا 11 بخونم.. دوباره غروب میخونم..البته ان شاء الله..خوبید شما؟
مرسی همینطور شما....ایشالا بتونم سرعت خوندمو بیشترکنم..
خوبه .. موفق باشي ... منم خوبم
سیلاااااااااااااااااااااااااااااامی از دل کویر از یه دختر اهوازی :دی![]()
ببینیم و تعریف کنیم!به زودی با ورژن جدید خواهم آمد.......
این پیامیست به همه دوستانی که یاد ما را بخیر گفتند و ما را بی معرفت خواندند.......
![]()
میدون مارکار؟ یعنی اونجا مار میکارن؟!سلامممممم بر دختر اهوازی اهل کیان پارس ..... ! حال و احوالتون چتوره ؟ برو جای من میدون مارکار حالشو ببر !!!
سلامممممم بر دختر اهوازی اهل کیان پارس ..... ! حال و احوالتون چتوره ؟ برو جای من میدون مارکار حالشو ببر !!!![]()
ببینیم و تعریف کنیم!
میدون مارکار؟ یعنی اونجا مار میکارن؟!![]()
سیلاااااااااااااااااااااااااااااامی از دل کویر از یه دختر اهوازی :دی![]()
واااای چقد دلم سوخت..اوج نامردیه ها....این مال روسیه بود؟اینم ایمیلی که بهم دادن و توش معلومه که چقدر کشور عزیزمون رو تحویل گرفتن !!!
Hello Dear Pejman
Sorry for you.
Your article on sanctions because Iran will not be accepted.
We hope that regime change in Iran
Wishing you success with the following
Doctor Yelena Reshkof
بسلامتی .........................
لعنت به این شانس ما.........
کشور خوبی داریم..............
میرم میشم مثل یاس خواننده حالا
خیلی بده بدونی و بفهمی ولی مجبورت کنن نفهم باقی بمونی و کاری رو که اونا میخوان انجام بدی..... (قابل توجه همه و همه حتی شما دوست گرامی!)
انجام بدی به منزله اینه که به فهم و شعور و درک خودت شخصا توهین کردی !!!
موندم چطوری توی ایران تولید علم رفته بالا با این همه که دنیا ایرانو تحویل میگیره... دلم برات میسوزه ایران عزیزم... ای جزیره کوچک و دور افتاده..........
یاد صحبت های آقا مهدی افتادم... اینم کشور روسیه ...... ( دشمن باطنی همیشگی ایران و در ظاهر دوست) .... و بدتر از انگلستان.....