"Pejman"
دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
واااای چقد دلم سوخت..اوج نامردیه ها....این مال روسیه بود؟
بله به زبان روسیه بود ترجمش کردم این شد..... !
بیشتر اون جملات قرمز داره اذیتم میکنه....
واااای چقد دلم سوخت..اوج نامردیه ها....این مال روسیه بود؟
اینجانعليك سلامانگار لورنس عربستانه ....همچين ميگه دل كوير ادم ياد فيلم موميايي ميافته ... پس اون عينك ري بنت كو
سلااااااام وای باز من هستمو سه تا از بزرگان عرصه ی اینجا( اینج کجاست حالا؟ ) هم هستن!!!!!!!
رزا خوبی؟؟؟؟؟؟بوس بوس..
پژمان تو هنوز ترک نکردی؟؟؟؟/
واااااای مدیر جان خوبی؟ دلم واست تنگ شده.خیلی...
ایشالا درست میشه..بله به زبان روسیه بود ترجمش کردم این شد..... !
بیشتر اون جملات قرمز داره اذیتم میکنه....
چیه خب ..دوست دارم...بعدشم شیطونی نکن پسش میگیرما...ووووووووویی ! آخا این منو بوسید![]()
ایشالا درست میشه..
راستی باعث افتخارمنه..خیلی شاد شدم..هرچند که میدونم وظیفه من بود...
چیه خب ..دوست دارم...بعدشم شیطونی نکن پسش میگیرما...
آرزو به دلم موند این مدیر منو به موقع تحویل بگیره.....آخرش آرزو به دل میمیرم..
إإإإإإإإإإإإإ.... نه بابا ... خودتم شیطونی که..جلو مدیرو این حرفا...منم دردونم دیگه..مرسی..شیطونی کنی میده به مناااا
موفق باشی دوست عزیزم... اسم شما چیه ؟ اون دخمل اهوازیه که رزا خانم هستند و شما ؟
سلام مدیری خوبی؟ دلم تنگ شده واست..چرا تحویل نمیگری...اون بلا خوبه؟
إإإإإإإإإإإإإ.... نه بابا ... خودتم شیطونی که..جلو مدیرو این حرفا...منم دردونم دیگه..مرسی..
سلام مدیری خوبی؟ دلم تنگ شده واست..چرا تحویل نمیگری...اون بلا خوبه؟
وای درود و صد درود مجدد بر محمدرضای بزرگوار...ببخشید ندیدم شمارو...
اونم چه بلایی..آتیشه آتیشه..هرچند طبیعیه..به باباش رفته دیگه..اگه اون بلا هست من فداش.........
سلام ..دوباره و صد باره..شما هم اومدی؟ البته با تأخیر اومدیا...خواهش ميكنم دردونه جان شما بزرگواري![]()
سلاااااااام ..خوبیم...سلاااااااااااااااااااااام
خوبییییییید؟
بزار بچه ذوقشو بکنه حالا...قیافه روووووو![]()
مدیری کیه؟ مهران مدیری رو میگی؟! فکر کنم حالش خوب باشه!سلام مدیری خوبی؟ دلم تنگ شده واست..چرا تحویل نمیگری...اون بلا خوبه؟
علیک سلام مریم گلی، چه عجب از این ورا!سلاااااااااااااااااااااام
خوبییییییید؟
چشه قیاقه به این خوبی، حسودیت میشه؟!قیافه روووووو![]()
سلاااااااام ..خوبیم...
تو خوبی؟
من از روزی که اومدم تو دنبال این پروانه هه بودی... معلوم نیست چقد قبل ترا هم بودی آخر نگرفتیش...نمرشو که از دست دادی..برو بقیه حشره هاتو جمع کن...
خبرا پیش شماس! خونه شما که همش بارونه! خوش میگذره؟ دوتا گاز گنده بگیر از اون جیگر!چه خبراااااااا؟
خبرا پیش شماس! خونه شما که همش بارونه! خوش میگذره؟ دوتا گاز گنده بگیر از اون جیگر!
سلامتیا........چه خبراااااااا؟
نه اون کیه..مدیری خوب خودمون...تو تحویل بگیر ..رسیدش با من...مدیری کیه؟ مهران مدیری رو میگی؟! فکر کنم حالش خوب باشه!
راستش دسته قبض رسیدمو گم کردم! اشکالی نداره اگه بدون رسید تحویل بگیرم؟!
اون بلا هم خوبه!
نه عزیزم خیلی هم خوبه...پس خسته شدی بده من بدوم ..باز من خسته شدم تو بدو...بهتر نیست؟؟؟؟؟مرسی عزیز جان
هنوزم هستم...بَده خوشحال و شنگول بدوم دنبال پروانه ها؟... :دی
خدا را شکر که خوبی عزیزم
اون جیگر کیه؟ کودکی دیگر؟///واااااااای...معرفیش کنین..خبرا پیش شماس! خونه شما که همش بارونه! خوش میگذره؟ دوتا گاز گنده بگیر از اون جیگر!
الان ربط باران با ناهارو به منم میگی؟ شاید یه قانون علمی درش نهفته باشه...آخه ما هم زیاد بارون داریم بگو بدونم....اره از بس بارونه الان فرصت کردم نهار بخورم...
خوبه شکر...
بوسششش میکنم...میچلونمشششش... گاز نو نو نووووو:دی
نه عزیزم خیلی هم خوبه...پس خسته شدی بده من بدوم ..باز من خسته شدم تو بدو...بهتر نیست؟؟؟؟؟
اون جیگر کیه؟ کودکی دیگر؟///واااااااای...معرفیش کنین..
اره از بس بارونه الان فرصت کردم نهار بخورم...
خوبه شکر...
بوسششش میکنم...میچلونمشششش... گاز نو نو نووووو:دی
وااااااای دخمل داری نازی ..منم میخوااام..البته ببینمش...دختر شمارو...باران؟ خوش بحالتون تو خونه نی نی دارید...اره پیشنهاد خیلی خوبیه...
جیگر منه... یــــــــس
دختر من... باران خاتون... 5ماه و نیمشه
الان ربط باران با ناهارو به منم میگی؟ شاید یه قانون علمی درش نهفته باشه...آخه ما هم زیاد بارون داریم بگو بدونم.... میچلووونیشش؟ نازی..[/QUOTE گفت:خوب بچه رسیدگی میخواد... و این میشه که کمتر فرصت میکنی به خودت برسی...یا حتی نهار بخوری
دقیقا... همینه من وقتی بهت میگم انقد لپ اونو محکم بکش تا بزنه تو سرت ذوق میکنی..نگو دوس داری مشت و لگد بخوری....اتفاقا گاز از همش بیشتر حال میده! بخصوص وقتی جیغش در میاد با مشت میزنه تو چشمت!!