زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کجای دنیا بند رختو میچسبونن به دیوار؟ کجای دنیا بند رختو از پشت ستون تختی که به دیوار چسبیده رد میکنن؟!

ها ؟! :huh:

من مرده رو میخواستم نشونت بدم :razz: تو چرا گیر دادی به این چیزا ؟! :huh:

seyyedalizeinali

عضو جدید
بخش پونتیاک شرکت خودروسازی جنرال موتورز شکایتی را از یک مشتری با این مضمون دریافت کرد:» این دومین باری است که برایتان می نویسم و برای این که بار قبل پاسخی نداده اید، گلایه ای ندارم، چرا که موضوع از نظر من نیز احمقانه است!
به هر حال، موضوع این است که طبق یک رسم قدیمی، خانواده ما عادت دارد هر شب پس از شام به عنوان دسر، بستنی بخورد. سالهاست که ما پس از شام رأی گیری می کنیم و براساس اکثریت آرا نوع بستنی، انتخاب و خریداری می شود. این را هم باید بگویم که من به تازگی یک خودروی شورولت پونتیاک جدید خریده ام و با خرید این خودرو، رفت و آمدم به فروشگاه برای تهیه بستنی دچار مشکل شده است.
لطفاً دقت بفرمایید! هر دفعه که برای خرید بستنی وانیلی به مغازه می روم و به خودرو باز می گردم، ماشین روشن نمی شود. اما هر بستنی دیگری که بخرم، چنین مشکلی نخواهم داشت.
خواهش می کنم درک کنید که این مسأله برای من بسیار جدی و دردسر آفرین است و من هرگز قصد شوخی با شما را ندارم. می خواهم بپرسم چطور می شود پونتیاک من وقتی بستنی وانیلی می خرم، روشن نمی شود، اما هر بستنی دیگری می خرم، راحت استارت می خورد؟

مدیر شرکت به نامه عجیب دریافتی با شک و تردید برخورد کرد، اما از روی وظیفه و تعهد، یک مهندس را مأمور بررسی مسأله کرد. مهندس خبره شرکت، شب هنگام پس از شام با مشتری قرار گذاشت، آن دو به اتفاق به بستنی فروشی رفتند، آن شب نوبت بستنی وانیلی بود.
پس از خرید بستنی، همانطور که در نامه شرح داده شد، ماشین روشن نشد! مهندس جوان و کنجکاو،۳ شب پیاپی دیگر نیز با صاحب خودرو به فروشگاه رفت. شبی نوبت بستنی شکلاتی بود، ماشین روشن شد. شب بعد بستنی توت فرنگی، و خودرو براحتی استارت خورد. اما شب سوم دوباره نوبت بستنی وانیلی شد، باز ماشین روشن نشد!
نماینده شرکت به جای این که به فکر یافتن دلیل حساسیت داشتن خودرو به بستنی وانیلی باشد، تلاش کرد با موضوع منطقی و متفکرانه برخورد کند. او مشاهدات فنی خود را از لحظه ترک منزل مشتری تا خریدن بستنی و بازگشت به ماشین و استارت زدن برای انواع بستنی ثبت کرد.
این مشاهده و ثبت اتفاق ها و مدت زمان آنها، نکته جالبی را به او نشان داد: بستنی وانیلی پرطرفدار و پر فروش است و نزدیک در مغازه در قفسه ها چیده می شود، اما دیگر بستنی ها داخل مغازه و دورتر از در قرار می گیرند، پس مدت زمان خروج از خودرو تا خرید بستنی و برگشتن و استارت زدن برای بستنی وانیلی کمتر از دیگر بستنی هاست.
این مدت زمان مهندس را به تحلیل علمی موضوع راهنمایی کرد و او دریافت پدیده ای به نام قفل بخار(Lock Vapor) باعث بروز این مشکل می شود. روشن شدن خیلی زود خودرو پس از خاموش شدن، به دلیل تراکم بخار در موتور و پیستون ها مسأله اصلی شرکت پونتیاک و مشتری بود.

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15:

کجاها خارجه اونوخ ؟ :huh:

من که نخندیدم ولی پژمان غش کرد از خنده :D

آره والا ! ... هیچی نگو پژمان ! از دیشب این وضع منه
قربونت برم که نخندیدی..من به این پژمان میگم رزامونو سیگاریش کردی میگه نه...باید گوششو بکشیم...
هیچی بابا ..بچه نمیتونه بره خارج اینارو میگه خارج..

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
[h=2]عکس/ گل زدن... چشاتونو بگیرید![/h]

MehD1979

کاربر ممتاز

پوست موز علاوه بر این‌که قادر به جلا دادن ظروف نقره و یا کفش‌های چرمی است، در تصفیه آب هم می‌تواند مفید واقع شود.

محققان دریافتند تکه‌های ریز شده پوست موز بهتر از هر تصفیه کننده دیگری می‌تواند آلودگی‌های فلزی سمی را تصفیه کند.

فلزهای سنگین مانند مس و سرب که از استخراج مواد معدنی و خروجی کارخانه‌های صنعتی تولید می‌شوند، سلامت محیط و آب‌ها را به خطر می‌اندازند. روش‌های رایج تصفیه بسیار گران هستند و حتی برخی مواد تصفیه کننده خود سمی هستند.

بر اساس گزارش زی نیوز، پوست موز به سرعت مس و سرب موجود در آب را تصفیه کرده و بیش از 11 بار نیز قابل استفاده است.

MehD1979

کاربر ممتاز

پزشکی آمریکایی ادعا می کند با یک جراحی کوتاه و 20 ثانیه ای لیزری می تواند رنگ چشمها را از قهوه ای به آبی تغییر دهد.
"گرگ هومر" از مرکز پزشکی "استروما" در کالیفرنیا می گوید شیوه درمانی جدید وی با عنوان "چشمان درخشان" می تواند جایگزینی دائمی برای لنزهای رنگی چشمها باشد.
در این شیوه درمانی از لیزر برای رنگدانه های قهوه ای رنگ ملانین از لایه بیرونی عنبیه استفاده می شود و به این شکل رنگدانه های آبی فرصت پیدا می کنند طی دو تا سه هفته جایگزین رنگدانه های قهوه ای شوند اما این جراحی غیر قابل بازگشت است زیرا رنگدانه های قهوه ای دیگر نمی توانند رشد کرده و جایگزین رنگ آبی شوند.
رنگ چشم افراد با چشمان قهوه ای رایجترین رنگ چشم در جهان به شمار می رود، در این رنگ دیده می شود که لایه خارجی رنگدانه های عنبیه چشم این افراد قهوه ای رنگ است.
افراد چشم آبی نیز در چشمان خود ملانین دارند اما این رنگدانه در پس عنبیه انباشته شده است، این به آن معنی است که چشمها طول موجهای طولانی تری از نور را جذب می کنند و طول موجهای کوتاهتری را بازتاب می دهند.
بر اساس گزارش تلگراف، هومر می گوید این جراحی زیبایی سه هزار پوند هزینه خواهد داشت و تا 18 ماه آینده در کشورهای مختلف جهان مورد استفاده قرار خواهد گرفت، با این همه به نظر می رسد این شیوه همچنان در حال سپری کردن دوران آزمایشهای بالینی به سر می برد

بچه ها ما که داریم میریم چشم آبی شیم
;)

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم یکی؟ مگه چنتاس؟!! وضعت خوبه ها :D
آره باه ...پس چی فکر کردی..!!!:biggrin:
من معمولا وقتی میگم حوصلم سر رفته..
خیلی معنی ها داره
میتونه از بیکاری باشه
میتونه از خستگیم باشه
میتونه از دل گرفتگیم باشه
یدونشم که سر رفتنی بود که کمش کردم:دی
شما اینطوری نیستی؟
الان خستم...ولی مطمئنا بیکار نیستم...هی

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

MehD1979

کاربر ممتاز
سلام
چه خوشگله....
مرسی ...

خواهش میکنم قابلتونو نداشت:d

استغفرالله ! ... دیروز پژمان دودیم کرد امروز مهدی میخواد استغفرالله ! :دی :razz:[/QUOTE]

بابا جان نون الکلیکه!!!!!بزن بالا نترس:biggrin:

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پسرخاله مو صدا میکنمااااااااااا !!! :razz:

با زیتون بیار ! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا