سلااااااااااااااام بر شما.... نه بابا فعالیت کجاست...بچه ها علمی کار میکنن ما بار علمیمون ضعیفه مجبوریم بیایم اینجا....سلام خوبي دردونه روز بخير ظاهرا فعاليتت از همه بيشتره الهام حق داره خوب اينجا اصولا اسپم ازاده
![]()
هیچی خانوم !!!بله بله؟ چی فرمودی الهام خانوم؟ ها؟
ما که خانمیم عیب نداره ولی آقا شما سرتو بنداز پایین..آفرین...هیچی خانوم !!!
میگم این عکس زن ها که گذاشتی برای صبح همه سرهاشون بازه هااا
استغفرالله![]()
چشم چشم دو ابرو
نگاه من به هر سو
پس چرا نیستی پیشم
نگاه خیس تو کو؟
گوش گوش دوتا گوش
دو دست باز یه آغوش
بیا بگیر قلبمو یادم تو را فراموش
چوب چوب یه گردن
جایی نری تو بی من
دق می کنم میمیرم
اگر دور بشی از من
دست دست دو تا پا
یاد تو مونده اینجا
یادت میاد که گفتی
بی تو نمی رم هیچ جا؟!
من، من یه عاشق
همون مجنون سابق
دیگه ما اینیم دیگه... شاگرد خودتیم معصومه خانومی خودم....دوردونه جون عالي بود عالييييييييييييييييييييييييييييييييي دمت گرم //پرانرژي مثل خودت
مسی مسی مسی.... باز صفات خوتو به من نسبت دادیاااااااا. آخرش به گیسو گیس کشی مجبور میکنی منو.....عالی خودتی ...إهه .. چن بار بگم!!!!!!!!عزیزم خیلی قشنگ بود عالی ..... مثل خودت........![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام از منه.............واااااااااااااااااااااااااااااای خدایا من بیدارمسلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممم مخصوص به دوردونه جونم/
/سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام از منه.............واااااااااااااااااااااااااااااای خدایا من بیدارم
معصومه من آنه؟ با من / همزمان..........
هوا که خوبه، من پُختم امروز زیر آفتاب!
یعنی شما داری میگی من دروغ میگم؟ آره همکار مدیر؟اینجا دیشب خدارو شکر تا صبح بارید.. صبح هم هی میبارید و بند میومد... دیگه خالی بند که نیستم.هوا که خوبه، من پُختم امروز زیر آفتاب!
قربون آدم منطقی...طرف ما هوا خنكه!(ي مقدار به سردي گرايش داره!!!!)
صبح هم بارون بود............
سلام عزیزم چرا دیگه منو تحویل نمی گیری ؟؟؟؟؟نه هوا سرد شده دوردونه جونم/اين هواست دم خدا و هواش گرممممممممممممممممممم/
واي محبوبه جون اين چه حرفيه عزيز دلم شما هم مثل دوردونه دوست من هستيد خانومي///سلام عزیزم چرا دیگه منو تحویل نمی گیری ؟؟؟؟؟![]()
خودم قربون دوست خوفم محبوبه ناناز... نه معصومه، بچم سرش شلوغه.. ما هم هی واسش برف پاک کن میشیم تا بتونه اون گوشه موشه ها مارو ببینه..سلام عزیزم چرا دیگه منو تحویل نمی گیری ؟؟؟؟؟![]()
واااااای بزن دستو ... شله شله.. معصومه به من گفت دوست؟؟؟؟؟؟؟واي محبوبه جون اين چه حرفيه عزيز دلم شما هم مثل دوردونه دوست من هستيد خانومي///